ИНТРО С ИКОНКАМИ


EXERSAREA FRECVENȚELOR COSMOENERGETICE

Cosmoenergetica in Romania


Dacă vorbim despre exersare, frecvenţele se împart în trei grupe:

1. Frecvenţele care nu pot fi utilizate fără exersare preventivă – frecvenţele informaţionale (Midi, Ghektas, Miluti, Sirius), frecvenţele care deschid accesul în alte sfere enrgoinformaţionale (Do, Lei-Gunn, Nalli, Tu, Ukko, Ayske), frecvenţele Agni-Hum, Astralinâi Paraşok, Blocul Hutta.

2. Marea majoritate de frecvenţe care ca atare nu necesită exersate, însă activându-le pe noi, folosindu-le în diferite situaţii de viaţă, deschizându-le la şedinţe pe pacienţi noi oricum le utilizăm în practică, sau altfel spus, le exersăm.

3. Exersarea matricei frecvenţelor o facem pentru a ne învăţa să sesizăm frecvenţele nu numai ca pe un flux energetic care se activează prin parolă, dar ca pe o vibraţie care are culoare, gust, miros, sunet, senzaţii, emoţii etc. Când te vei învăţa să percepi frecvenţele astfel, vei putea:

- activa frecvenţele fără parolă. Frecvenţele le vei activa prin intenţie aducându-ţi aminte de calităţile specifice ale fiecărei frecvenţe. Cum ar fi: culoarea, gustul, mirosul, sunetul etc.;

- înţelege şi explora alte frecvenţe care ne înconjoară, precum şi câmpurile electro-magnetice din locurile geografice active (dacă după culoare şi alţi parametri câmpurile electro-magnetice se potrivesc cu spectrul frecvenţelor terapeutice care le cunoşti deja – este bine, dacă nu – vezi după caz);

- percepe lumea înconjurătoare mai amplu, mai complex, mai subtil, mai informativ; 

- efectua diagnosticul pacientului bazat pe perceperea diferenţei între diapazonul energetic al organelor şi parametrii de etalon a însuşi frecvenţelor, sau să determini pe marginea frecvenţelor de care dispui genul atacului energetic distructiv îndreptat spre tine sau pe alte persoane, şi reieşind din aceasta să selectezi frecvenţa respectivă pentru blocarea şi înlăturarea programului negativ.

Exersarea o faci stând în picioare cu ochii închişi. Începi cu Blocul terapeutic. Primele frecvenţe sunt Farun-Buddha, Firast, Şaon. Le exersezi în felul următor:

1.15 minute – stai sub Farun-Buddha;
2. 15 minute – Firast;
3. 15 minute – Şaon.
4. 15 minute – Farun-Buddha+Firast+Şaon.

În total 1 oră. Frecvenţele le exersezi una după alta, fără pauză, în fiecare zi sau peste o zi. 
Dacă de ex. dispui numai de Farun-Buddha şi Firast, exersează-le pe acestea două. Dar nu mai mult de trei frecvenţe.

Înainte de fiecare exersare trebuie să înţelegi clar pentru ce, cu ce scop activezi frecvenţele – pentru a întra în starea de percepere a culorii, gustului, mirosului fiecărei frecvenţe. La început, urmează să sesizezi că frecvenţele diferă una de alta, pe urmă să simţi prin ce frecvenţele se deosebesc una de alta. Iată la această etapă de obicei începi să vezi culoarea. Gustul şi mirosul apar mai târziu. Când stai de ex. sub frecvenţa Farun-Buddha, umple-ţi ochii cu ea şi stăruie-te să vezi culoarea. Cu mirosul la fel – concentrează-te pe vârful nasului, sunetul – concentrează-te la urechi, gustul – concentrează-te pe vârful limbii, senzaţiile tactile – concentrează-te pe suprafaţa pielii. Îţi închipui cum frecvenţa penetrează şi energizează aceste părţi ale corpului. După expirarea celor 15 minute de exersare, frecvenţa nu o închizi, doar trebuie să înţelegi ce frecvenţă vei exersa acum, în următoarele 15 minute.

Este de remarcat faptul că cosmoenergetul percepe frecvenţa nu ca pe un flux de energie aparte, separat de câmpul lui energetic, el percepe sinteza frecvenţei şi aurei sale, adu-ţi aminte de exemplul cu ceaiul şi apa. Deci perceperea frecvenţei reprezintă starea de reacţie a câmpului nostru energetic la frecvenţa activată (procesul de intrare a frecvenţei în rezonanţă cu aura). De fapt noi percepem un amestec energetic, aura noastră+frecvenţa activată şi nu frecvenţa curată.

Stăruie-te să exersezi cu „capul limpede”, gândeşte-te numai la procesul de percepere a calităţilor frecvenţei. Dacă nu vei fi neutru şi te vei gândi la altceva (la problemele personale, la mâncare, la serviciu, la familie, cum să întorci datoria, etc.), exersarea nu va decurge calitativ, dacă nu te poţi concentra mai bine nu exersa deloc. Persoanele cu o fantezie bogată, în astfel de cazuri, când nu se pot concentra, încep a vedea diferite feţe, scene din viaţă, entităţi, animale, planete etc., cu alte cuvinte informaţie de prisos, spam. Exersează până a lua masa, nu cu stomacul încărcat. Condiţiile de exersare trebuie să fie confortabile, nu trebuie să-ţi fie nici frig şi nici tare cald, să nu-ţi fie foame. Cel mai bine e să exersezi în linişte.

Dacă ai reuşit să exersezi primele trei frecvenţe, până la starea în care poţi simţi culoarea, gustul, mirosul, poţi trece la exersarea următoarelor trei frecvenţe. De fiecare dată exersarea decurge mai uşor şi mai repede. După exersarea Blocului terapeutic treci la exersarea frecvenţelor Blocului magic. Blocul magistrului practic nu se exersează, deoarece şi aşa devine totul clar.

În timpul activării frecvenţelor, imaginează-ţi că aura ta, în formă de sferă, devine foarte voluminoasă, atât de mare cât îţi permite imaginaţia, şi totodată frecvenţele care le-ai activat penetrează, acoperă şi umple complet toată aura. Acest exerciţiu ajută la majorarea capacităţii de trecere prin aură a maselor mari de energie, devii mai puternic şi mai sigur pe tine, eşti capabil să exerciţi un impact puternic cu ajutorul frecvenţelor pe obiectul de acţiune.

Veaceslav Gurschi 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder