ИНТРО С ИКОНКАМИ


ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI PRIVIND COSMOENERGETICA

Cosmoenergetica in Romania


La întrebări răspunde Veaceslav Gurschi - discipolul fondatorului cosmoenergeticii, Vladimir Petrov

1. La ce vârstă se poate de studiat (inițiat) cosmoenergetica?
Nu există careva limite de vârstă, însă trebuie de văzut în ce măsură este pregătită persoana. Din punct de vedere psihic persoana trebuie să fie sănătoasă. Înainte de inițiere se recomandă ca persoana să se consulte cu un cosmoenerget nu mai jos de treapta de magistru.

2. În câte frecvențe poate fi inițiată o persoană la cursul de cosmoenergetică pentru începători?
De regulă pentru un începător setul optim constă din 6 frecvențe: Farun-Buddha, Firast, Zevs, Șaon, Kraon (sau Djilius), Risur. La dorință vă puteți iniția în mai multe frecvențe (până la 20). Vă recomand să citiți despre frecvențe ca să vă decideți de ce aveți nevoie. Descrierea frecvențelor: Blocul Terapeutic http://www.cosmoenergetica.ro/blocul_buddhist.html, Blocul Magic http://www.cosmoenergetica.ro/magic.html.

3. Dacă cosmoenergetul vrea să fie inițiat în nivelul de Maestru, căror condiții urmează să corespundă?
În primul rând trebuie să practice serios cosmoenergetica. Într-al doilea rând e suficient să dispună de o jumătate din frecvențele ambelor blocuri (terapeutic și magic). Mai mult decât atât, cosmoenergetul singur simte momentul potrivit. Dacă el nu este pregătit, inițierea nu se va produce. Dar ce înseamnă treapta de Maestru sau Magistru în cosmoenergetică, în genere? Această gradație presupune posibilități și nivele diferite de operare/de lucru.

4. Cum poate fi utilizată frecvența Piramida de aur când ”bântuie” epidemia de gripă sau alte epidemii?
Într-adevăr frecvența cosmoenergetică Piramida de Aur poate fi utilizată, pentru anihilarea virusului gripal, rujeolei, pojarului și altor epidemii, pe scară largă. Cosmoenergeții inițiați în această frecvență o pot activa pentru profilaxie epidemiologică. Se activează cu regularitate, în fiecare zi, pe apartament, casă, bloc locativ, sector, pe un teritoriu anumit. În cazul când sunt antrenați mai mulți cosmoenergeți, lucrul decurge mai cu spor.
De asemenea, frecvența Piramida de Aur se mai poate utiliza pentru scăderea criminalității într-un sector anumit, curățarea locurilor energetic negative (de ex, unde au loc multe accidente rutiere), protecția domiciliului, restabilirea ecologică a obiectelor naturale (lacuri, păduri). Pentru tratarea gripei folosim suplimentar și frecvența Ural.

5. Frecvența Piramida de aur (Zalataya Piramida) cum o folosim pentru realizarea evenimentelor dorite în viață? Care este mecanismul de funcționare?
Este cunoscut faptul, că tot ce ne înconjoară este energie şi informaţie. În cosmoenergetică sunt frecvenţe cu un conţinut mai mare sau mai mic de informaţie. De ex. frecvenţele utilizate în terapie conţin informaţia organismului perfect sănătos. Însă, există frecvenţe, care conţin puţină informaţie şi au un procent sporit de energie, cum ar fi frecvenţa Piramida de aur. Ultima, din cauza conţinutului său energetic bogat, poate fi folosită pentru modelarea situaţiilor din viaţă, adică informaţia este structurată de operator (şirul de evenimente – ceea ce doreşte să obţină), iar energia pentru realizarea obiectivelor (dorinţelor, scopurilor) este asigurată de frecvenţă. Procedura de utilizare este dată de progresor la curs.

6. Ce sunt de fapt frecvențele? 
Științific vorbind, energiile terapeutice (frecvențele) utilizate în cosmoenergetică sunt de fapt câmpuri electromagnetice. Cosmoenergetica nu este religie, magie, frecvențele nu sunt energii provenite de la îngeri sau alte entități, sau obținute prin channeling, spiritism.

7. Ce boli pot fi tratate cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice și cât de eficient?
Cosmoenergetica dispune de metode și tehnici unice de însănătoșire și la momentul actual este una din cele mai eficiente practici energetice de tratare a multor boli și disfuncții ale organismului omenesc, inclusiv grave.

8. În ce măsură o pot ajuta energiile cosmoenergetice pe mama mea la care nivelul de fier în sânge este mereu scăzut?
S-a dovedit, prin experimente de laborator, că fiecare frecvență cosmoenergetică utilizată în terapie, formeazâ în organism anumite elemente chimice. De ex. frecvența Kraon, care tratează bolile sistemului sangvin, formează fierul în sânge, frecvența Firast mărește nivelul de Ph alcalin în organism, frecvența Farun-Buddha formează zincul, frecvența Sv. Moisei - selenul, frecvența Farun și Sv. Buddha - calciul. Dar de la început trebuie de văzut cauza bolii. Nu exclud că sunt prezente legăturile necrotice la nivelul primelor 3 chakre, inclusiv poate fi și o intervenție negativă. 

9. În blocul meu, unde locuiesc, am o vecină, care prestează servicii de gen ghicit, vrăji, blesteme etc. Cum aș putea să mă protejez de influența negativă cu ajutorul cosmoenergeticii?
Cosmoenergetica dispune de instrumente puternice (frecvențele Primul magic (Pervâi maghiceskiy), Mama, Firast) de eliminare a conexiunilor energetice distructive (de ex. conexiuni necrotice), de înlăturare eficientă a diferitor programe energetice negative (deochiuri, vrăji, blesteme etc.), de ștergere a legăturilor nedorite cu alte persoane. Pe lângă toate, frecvențele în cauză, mai au funcția de apărare și protecție de factorii negativi menționați mai sus.

10. Desfășor o activitate comercială, am o mică afacere, vând mărfuri electrocasnice, cum aș putea să atrag mai mulți cumpărători cu ajutorul frecvențelor?
În cosmoenergetică sunt energii (frecvențele Firast, Purificarea Obiectelor, Glaih) cu ajutorul cărora energetic se poate de curățat obiecte, haine, produse alimentare, apă, încăperi, locuințe, mașini etc. de informații și energii nocive. Purificarea energetică aduce beneficii nu doar sănătății noastre dar poate aduce foloase și în plan social și afaceri (de ex. curățarea apartamentului, mașinii, sau mărfurilor expuse spre vânzare) deoarece oamenii psihologic, la nivelul subconștientului, sunt atrași de ceea ce este curat.

11. Am multe rude în Italia, este posibil să le fac ședințe terapeutice la distanță cu ajutorul metodelor cosmoenergetice?
În cosmoenergetică, energiile (frecvențele) pot fi utilizate pentru terapie eficient nu doar în regim de contact dar și la distanță (de ex. prin skype, telefon, foto), indiferent în ce parte a globului se află persoana.

12. Am auzit că cosmoenergetul lecuindu-i pe alții se lecuiește singur, este adevărat?
Este vorba despre ”Efectul oglinzii” în tratarea problemelor de sanatate cu energii cosmoenergetice.
Există o lege în tratamentul cosmoenergetic ”Terapeutul-cosmoenerget lecuind pe cineva se lecuiește singur”. Ce se are în vedere aici?
Să presupunem că terapeutul-cosmoenerget are ulcer la stomac, și ca să vezi, și pacientul are aceiași problemă. Când există două procese identice ele intră în unison, rezonează. Cosmoenergetul activează frecvența care tratează disfuncția menționată, pe el și pe pacient, cu intenția de a vindeca stomacul atât la el cât și la pacient. Procesul de lecuire în acest caz decurge mult mai puternic, datorită parității de probleme. Frecvențele în condiția parității stărilor de sănătate amplifică vindecarea semnificativ.
Pot fi nu doar probleme de sănătate fizică, dar și de ordin psihologic, emoțional, deprinderi nocive etc.

13. În timp ce exersez frecvențele am început să văd culori, lumină, anumite figuri. Cum se explică asta?
Felicitări! Cosmoenergetul la o anumită etapă de dezvoltare începe să vadă frecvențele. Frecvențele cosmoenergetice pot fi văzute diferit (oscilații de lumină, linii verticale mărunte, ceață cu linii, culori, refracție, figuri geometrice, puncte de lumină, șuvoi de particole etc.). Pentru cosmoenerget este un proces normal.

14. Primind inițieri în frecvnțe eu pot să ma vindec singur de boli?
Sigur că da. De regulă, primele luni după inițiere cosmoenergtul stă sub frecvențe și se lecuiește singur. În cosmoenergetică există câteva metode eficiente de autotratament care se predau la cursul pentru începători.

15. Dacă voi practica cosmoenergetica, va influența asta cumva asupra religiei mele?
Cosmoenergetica nu este credință sau religie, nu dispune de Biblie, Coran sau altă încărcătură teoretică de acest gen la bază. Cosmoenergetica este un sistem de cunoștințe de dezvoltare energetică și spirituală, aici nu există obiceiuri, ritualuri, divinități sau zei cărora li se închină. Fiecare cosmoenerget este liber să creadă și să aleagă religia sa. Sunt și creștini, și musulmani, și budiști, în rândurile cosmoenergeților, și reprezentanți ai diferitor țări și culturi. Există așa frecvențe ca Sv. Iisus, Sv. Moisei, Sv. Buddha sau Sv. Mohamed, însă ele nu au nicio tangență cu religiile sau persoanele istorice respective, sunt doar denumiri de frecvențe. Acest sistem de cunoștințe constă din frecvențe (câmpuri electromagnetice), plus anumite tehnici și metode de tratare și dezvoltare energetică.

16. Sunt inițiată în Reiki și Terapia holistică, practic Tetahealingul și Reflexoterapia, vor intra cumva în conflict aceste practici cu frecvențele cosmoenergetice dacă mă voi iniția în acestea?
Este exclus acest fapt, deoarece Cosmoenergetica și practicile enumerate mai sus ”conviețuiesc” armonios împreună, dar trebuie aplicate și utilizate separat una de alta. În caz contrar, dacă le vei mixa, nu va ieși nimic bun; asta cum ai lua mai multe vopsele de diferite culori și le vei amesteca, va ieși ”ciorbă”.

17. Spuneți-mi vă rog cum să scap de extrasistolie (ritm cardiac neregulat)? Am patru frecvențe Farun-Buddha, Șaon, Firast, Zevs.
Practic majoritatea bolilor de inimă se vindecă prin normalizarea chakrei a 4-a. Trebuie de început cu prima chakră, de jos în sus. O deosebită atenție la acordarea chakrei a 4-a. Ar fi bine de aflat care este cauza apariției dereglării cardiace în cauză. De regulă astfel de disfuncții apar din cauza conexiunilor energetice (legăturilor) cu fostele persoane iubite (amintiri despre prima dragoste) sau din cauza relațiilor cu vampiri energetici. Vampirul energetic (persoana care nu poate desinestătăror să genereze un volum suficient de energie vitală pentru necesitățile sale curente, atât în plan fiziologic cât și social) la fel poate fi bolnav de astfel de boli. Dacă direcția fluxului conexiunii energetice se duce în exterior - persoana este donator, dacă spre regiunea inimii - persoana este vampir energetic.

18. Ce recomandați să întreprindem în cazul când interacționăm cu astfel de vampiri energetici? Cum să ne protejăm de ei, cum de făcut să ne lase în pace?
De fapt sunt mai multe metode de soluționare a problemei date. V-aș recomanda o metodă simplă și constructivă. Din descrierea particularităților funcționale ale frecvenței Farun-Buddha, cunoaștem că ea ”Normalizează şi intensifică schimbul energetic, metabolismul aurei cu mediul înconjurător (procesul de întrare şi de ieşire a energiei), capacitatea ei de a „respira” armonios, o alimentează.” Deci, un cosmoenerget activează pe vampir Farun-Buddha,  cu intenția de a-l ”alimenta” sau ”încărca” energetic și de ai restabili capacitatea aurei de a genera desinestătăor energia necesară pentru viață. În cazul dat nu veți pierde efectiv nimic, va lucra frecvența. Primind porția de energie, vampirul repede se va energiza și va pleca mulțumit. În cazul dat noi îl ajutăm să-și restabilească metabolismul energetic și să nu vă temeți că va deveni dependent de dvs.  Există variante mai severe dar să le facem un bine. Cine știe, poate acel vampir va deveni o persoană normală și veți fi prieteni în viitor.

19. Am studiat cosmoenergetica la dl X. Am fost inițiată în Farun-Buddha și Firast. La curs dl X a spus că dacă vor apărea întrebări privind cosmoenergetica putem să-l telefonăm și ne va lămuri cu drag ce ne interesează. Însă, cu părere de rău, ulterior, de câte ori l-am contactat, nu răspundea la telefon. Aș vrea să știu Dvs. ce atitudine aveți față de cursanți, le acordați atenție?
Cunosc problema. Mulți cursanți se plâng de lipsa de atenție cuvenită din partea învățătorului lor. Le promite la curs multe iar apoi uită. Așa procedează de fapt politicienii la alegeri. După ce trec alegerile uită și de alegători și de promisiuni. Vreau să subliniez un fapt important, eu nu predau cosmoenergetica pe bandă rulantă! Pentru mine asta ar însemna un regres, un pas înapoi în dezvoltare. 
La noi, în școală, omenia și cumsecădenia sunt valori incontestabile, fiind exteriorizate nu doar prin vorbe dar și prin fapte. Inițierea la conveier este degradantă, se pierde mult din calitate. La Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov” cursurile se desfășoară în grupuri compacte pentru un dialog mai eficient,  inițieri calitative şi posibilitatea de a analiza şi a da răspunsuri la majoritatea întrebărilor personal. Pentru toți cursanții școlii găsesc timpul necesar și le explic toate neclaritățile apărute în timpul formării. Cu părere de bine există e-mail, facebook, skype și telefon pentru a comunica cu discipolii în afara cursului. În viață mă ocup doar de cosmoenergetică și găsesc timp pentru toți, chiar și pentru cursanții altor școli.

 20. Am citit despre posibilitățile largi ale cosmoenergeticii și mi se pare fantastic. Cum se poate de verificat dacă este adevărat sau nu?
Cum să cunoști gustul unor bucate noi? Trebuie să le guști. Cel mai sigur, e să veniți la un curs de cosmoenergetică pentru începători, să primiți primele frecvențe și să decideți odată și pentru totdeauna să deveniți alt om.

21.  Aș vrea să mă înscriu la cursul de cosmoenergetică pentru începători. Am 3 aspecte de bază din viața mea (probleme) asupra cărora am nevoie să fac îmbunătățiri:
1. Eșecuri repetate și continue în viața personală/socială, lipsa sentimentului de împlinire feminină (relațiile se destramă, schimbare bruscă de atitudine față de mine, comportamente care creează confuzie și durere, din punct de vedere social, lipsa legăturilor/prieteniilor utile și care ar ajuta în evoluția mea ca personalitate).
2. Afecțiuni ginecologice, dereglări hormonale (din adolescență).
3. Starea materială deficitară (locuiesc cu părinții, banii pur și simplu parcă nu se atrag și nu se țin, apar probleme mereu).
Aș dori să știu anume pentru aceste probleme dacă sunt suficiente 6 frecvențe, sau chiar mai multe?

De la început, aș vrea să înțelegeți, că tehnologiile cosmoenergetice nu sunt o panacee, sau o baghetă magică care ne-ar permite să soluționăm instantaneu problemele noastre de viață. Sunt doar niște mijloace sau instrumente care ne ajută să corectăm aspectele "dureroase". Omul este o ființă ”multidimensională” și complicată, care generează și emoții, și diverse gânduri, întreprinde acțiuni sau fapte, care a fost educat într-un mod specific, care are o anumită încărcătură genetică (karma), și respectiv, cauzele problemelor lui pot fi variate. Tehnologiile cosmoenergetice ne permit să normalizăm situația din punct de vedere energo-informațional, și pe lîngă aceasta trebuie de lucrat și asupra altor aspecte menționate mai sus: sfera mentală (psihologică), emoțională, cauzală (faptele) ș.a. Deci urmează să depuneți un efort multilateral pentru a face ordine în toate aspectele vitale.
Din situația descrisă mai sus, se poate de observat, că din punct de vedere energetic aveți blocaje și dereglări chakrale (practic la toate centrele), îndeosebi la nivelul chakrelor a 2-a și a 4-a. Totodată sunt prezente programe negative ereditare și conexiuni energetice distructive la nivelul chakrelor-problemă. Pentru a elimina elementele negative ar fi bine să aveți la dispoziție frecvența 1 Magic, care este specialistă în astfel de cazuri. După purificare, sau în paralel, ar trebui să vă recuperați starea energetică, să vă refaceți sistemul sau câmpul energetic (aura, chakrele, meridianele energetice etc.) cu ajutorul frecvențelor terapeutice Farun-Buddha, Firast, Șaon, Zevs. Pentru normalizarea sistemului hormonal v-aș recomanda frecvențele Sinrah și Tata care lucrează cu glandele endocrine. Pentru dezvoltarea fructuoasă a relațiilor în plan social, în stabilirea relațiilor armonioase cu cei din jur, vă va fi de folos frecvența Anaăli, iar Agni și Hum vor corecta și menține echilibrul de energii masculine și feminine, ceea ce este important la stabilirea relațiilor cu persoanele de sex opus. Vă pot sugera mai multe frecvențe, însă reieșind din ”tabloul” descris mai sus, setul minim este acesta. Cu cât mai multe instrumente avem la îndemână, cu atât mai larg este spectrul de posibilități în soluționarea obiectivelor. Pe lângă frecvențe, la curs veți primi anumite metode specifice de lucru și utilizare a tehnologiilor energo-informaționale, care de asemenea pot fi folosite eficient pentru aplanare și armonizare, atât în domeniul social cât și în sfera de sănătate.

22. Conform informației de pe site-ul www.cosmoenergetica.ro (http://www.cosmoenergetica.ro/cursuri.html) referitor la cursurile de cosmoenergetică și inițieri, aș dori să știu dacă inițierea are loc in decursul acestui curs pentru începători sau inițierea reprezintă deja un alt proces de avansare și are loc separat?
Da, inițierea în frecvențe are loc în acelaș timp, la curs. Cursul pentru începători se desfășoară în fiecare week-end, 2 zile, sâmbăta și duminica, a câte 5 ore și include:
1. Predarea materialului teoretico-practic (aprox. 8-10 ore);
2. Două ședințe de purificare și armonizare energetică;
3. Inițierea în frecvențe (de regulă până la 15 frecvențe, la alegere);
4. Întrebări și răspunsuri.

23. Am procurat o ansă pentru diagnostic. Însă nu ”ascultă” la diagnostic sau dă răspunsuri greșite. De ex. la întrebarea cum va fi vremea sau cum va juca echipa de fotbal dă răspunsuri diferite. Ce să fac? Cum să lucrez cu ea corect?
În primul rând, trebuie să subliniez, că ansa în cosmoenergetică, este destinată sau adaptată doar pentru diagnostic, și atât! Ansa o utilizăm la diagnostic pentru a vedea cum funcționează chakrele, organele, dacă există programe negative, ce fel de program negative, de când este ”infectată” persoana, conexiuni necrotice, dimensiunea și starea aurei, depistarea entităților energetice parazitare, diagnosticul încăperii, pentru identificarea zonelor geopatogene etc. Pentru ghicit, preziceri sau obținere de alte informații nu merge, deoarece lucrul cu ansa presupune interacționarea cosmoenergetului cu un șir îngust și specific de informație (diagnosticul). Cu cât acest șir de informații se va extinde (de ex. atunci când începem să ghicim diferite chestii) cu atât mai mare va fi marja de eroare, sau altfel spus cu atât mai multe șanse există ca să obținem informații greșite. Există o metodologie specială de operare cu ansa și efectuarea diagnosticului predată la Școala de cosmoenergetică «Vladimir Petrov», la cursul pentru începători, care permite cosmoenergetului începător să opereze corect cu ansa radiestezică. Pentru ghicit și preziceri există alte instrumente, de ex. diverse metode de ghicit (bobi, cafea, pietre etc.), sisteme de ghicit (ghicit pe palmă), ghicit în cărți etc.

24. Spuneți-mi vă rog, ce voi obține eu de pe urma cursului de cosmoenergetică pentru care trebuie să investesc și mijloace și timp (după câte am înțeles practica implică o disciplină specifică, se utilizează sistematic ceea ce implică timp)? Voi fi eu în stare să activez ca tămăduitor sau terapeut, să tratez diferite boli, deoarece simt că vindecarea oamenilor este calea mea în viață?
Minimum ce poate obține cursantul de pe urma frecventării trainingului de cosmoenergetică pentru începători este SĂNĂTATEA stabilă a organismului, pentru toată viața! Și acest minimum, de fapt, constituie valoarea cea mai importantă în viața omului. Este suficient să activezi 30 de minute pe zi frecvențele Farun-Buddha, Firast, Șaon, Zevs ca să uiți pentru totdeauna de policlinici, spitale și medicamente. Când spun asta, mă fondez pe experiența proprie, a colegilor-cosmoenergeți, și a multor discipoli ai mei care practică cu regularitate cosmoenergetica. Din anul 2004 de când practic cosmoenergetica, nu am mai călcat pragul policlinicii sau spitalulului. De fapt un cosmoenerget se poate îmbolnăvi doar de gripă sau răceală, când imunitatea sau bioritmurile-i sunt scăzute. În rest, pot spune, că cosmoenergetica vă poate oferi și asigura o sănătate de fier. Și nu este așa de scump cursul cum vă pare. Alegerea îți aparține, te poți odihni la mare 5 zile sau să obții cunoștințe și inițieri, care-ți vor permite să devii sănătos pe toată viața, ne mai vorbind și de alte capacități și posibilități utile care le oferă cosmoenergetica.
Mai mult decât atât, fiind inițiat în câteva frecvențe, după un curs de două zile, cursantul devine capabil nu doar să se autotrateze, dar să lecuiască eficient și alte persoane. Diversitatea de metode și tehnici de tratare, express-tehnologiile cosmoenergetice de predare, îmi permit să formez în 2 zile un terapeut de nivel mediu, care va fi în stare să trateze foarte multe boli și disfuncții ale organismului. Îmi asum în totalitate declarația când afirm că cosmoenergetica este cea mai eficientă practică de tratare energetică a bolilor la momentul actual!

25. Frecvențele cosmoenergetice pot ajuta și animalele să se vindece?
Sigur că da, și nu numai animalele, dar și păsările, peștii, plantele, copacii etc. Frecvența Lugra este destinată pentru vindecarea reprezentanților faunei și florei. Totodată, în caz de necesitate, poate fi aplicată pe fermele de animale și păsări, pe lacuri cu pești, livezi, grădini, păduri, pentru recuperare ecologică. Fiind inițiat în frecvența Lugra, veți putea ajuta orice animal de câte ori va avea nevoie în probleme de sănătate. Având această frecvență poți deveni milionar. Într-un an, la o fabrică avicolă ”bântuia” epidemia de salmonelă. Cu ajutorul frecvențelor Lugra și Piramida de aur această epidemie a fost stinsă. Ba mai mult decât atât, s-a mărit producția fabricii: cu 20% mai multe ouă și cu 30% mai multă carne.

26. Am participat la trei traininguri de cosmoenergetică. Sunt inițiată în 6 frecvențe (Farun-Buddha, Firast, Zevs, Sinrah, Sinlah, Tata). Am 32 de ani, înălțimea – 164 cm, cântăresc 85 de kg. Am lucrat cu frecvențele 4 luni de zile, în special cu Sinrah și Tata pentru slăbire, însă în loc să scadă, masa corpului s-a mărit cu câteva kilograme în plus. Poate nu fac ceva corect, puteți să-mi dați un sfat cum să procedez în astfel de situație?
De regulă, cosmoenergetul, dacă urmează întocmai tuturor instrucțiunilor de normalizarea a greutății corporale cu utilizarea frecvențelor Tata+Sinrah, după 2-3 luni rezultatele trebuie să apară vizibil. Specificul frecvențelor Tata+Sinrah constă în armonizarea sistemului hormonal și normalizarea funcționării glandelor endocrine, restabilirea metabolismului. Până la două luni de lucru cu frecvențele pot și să nu apară rezultate până când nu se va normaliza metabolismul și fonul hormonal, cu toate acestea creșterea masei corpului în acest interval de timp este exclusă. După două luni persoana de regulă pierde brusc din greutate, câte 3-4 kg pe săptămână. Dvs. însă ați lucrat 4 luni de zile și fără folos, ceea ce-mi spune, că dvs. nu aveți aceste frecvențe. La inițiere aceste frecvențe nu s-au ”lipit” de dvs. sau altfel spus nu s-au sincronizat cu câmpul energetic. Astfel de erori pot avea loc sau din cauza neatenției progresorului care v-a inițiat, sau din cauza calificării insuficiente a acestuia. Vă propun să vă inițiați repetat în aceste frecvențe. Nu exclud ca și restul frecvențelor să fi ”trecut” prost. Vă sfătui să vă adresați la un specialist competent și calificat pentru verificarea funcționabilității frecvenețelor.
Câteva recomandări utile. În afară de normalizarea chakrelor, activarea frecvențelor Sinrah+Tata pentru suprasaturarea aurei (vezi metoda de lucru), pentru a reduce greutatea corporală, este necesar de a respecta următoarea regulă strictă: persoana poate mânca căt vrea şi ce vrea, dar numai atunci când îi este foame. De exemplu: în absența unui apetit puternic, nici într-un caz, să nu mănânce "pentru companie" sau venind acasă și văzând o cină delicioasă pe masă s-o mănânce imediat. Adică, să manânce numai în cazul, în care îi este foame. Nerespectarea acestei reguli va da rezultate minime. Este necesar de a interzice strict pacientului să mănânce după orele 19 (pentru a înșela foamea, pentru a umplea stomacul, seara, poate să bea orice lichide non-nutritive - ceai fără zahăr, apă, etc.). Se recomandă plimbări de 30 minute, până la 1 oră, zilnic.

27. Cosmoenergetica și bioenergetica sunt una și aceeaș?
Sunt două sisteme diferite. Cosmoenergetica este de câteva ori mai eficientă, mai sigură și mai complexă. Principala diferență constă în faptul că în Cosmoenergetică utilizăm energia externă, fluxurile energoinformaționale cosmice sau frecvențele, iar în Bioenergetică se folosește energia personală a vindecătorului, ceea ce este nesigur pentru el și poate avea consecințe ireversibile (mai ales din cauza că nu dispune de mecanisme de protecție). În plus, lucrul cu metodele bioenergetice necesită anumite abilități înnăscute, iar tehnologiile cosmoenergetice sunt accesibile pentru toți oamenii fără excepție.

28. Ce reprezintă cursul de cosmoenergetică?
Cursul de cosmoenergetică nu este o prelegere, seminar sau training în înțelesul obișnuit. Mai degrabă, lecțiile teoretice ca atare nu constituie în exclusivitate baza pentru posedarea tehnologiilor cosmoenergetice de către cursant, nu se rezumă numai la transmiterea unui volum de informații. Prima fază importantă în formarea cosmoenergetului este inițierea în frecvențe. Inițierea nu este doar un cuvânt, un obicei sau un ritual. Aceasta reprezintă o acțiune reală în domeniul spiritual-energetic, în timpul căreia se realizează o anumită restructurare a sferelor energetice umane. După inițiere, corpul sau câmpul energetic al cursantului se schimbă și el primește accesul la energiile câmpului energoinformațional extern. După aceasta, are loc instruirea cursantului în tehnicile și metodele de bază a cosmoenergeticii: cum să operăm cu aceste energii, cum să le aplicăm, cum să le controlăm. De obicei 1-2 zile sunt suficiente pentru formarea unui cosmoenerget începător, dar fără inițiere este inutilă. Ulterior cosmoenergetul practică individual, exersează, se autotratează, dacă dorește lecuiește pe alții, acumulează experiență și se auto-dezvoltă.

29. Este oare posibil să înveți cosmoenergetica fără cursuri/traininguri și să te conectezi la energiile cosmice fără inițieri?
Această cale duce la consecințe triste, aș spune chiar tragice pentru experimentatori. Inițierea este obligatorie. Încercările de conectare independentă sunt comparabile cu tentativele, de exemplu, de a stăpâni tehnica de lucru cu un instrument, fără a avea instrumentul însuși. În istoria cosmoenergeticii, nu există nici un caz cunoscut de autoinstruire și autoinițiere idependentă cu consecințe benefice pentru practician. Trebuie de înțeles că astfel de acțiuni iresponsabile de formare individuală, fără inițierile și instruirile corespunzătoare la un magistru/progresor calificat, pot duce la 2 rezultate posibile: boli sau tulburări psihice grave. ”Al treilea” rezultat nu poate fi. Procesul de formare tradițional, la o școală de cosmoenergetică, este complet sigur. Acest lucru este verificat în practică. Înrădăcinat dea lungul multor ani, procesul de instruire este perfectat suficient încât să asigure siguranța cursanților. Prin urmare, eu și colegii mei recomandăm: nu faceți experimente dubioase cu voi și mai ales cu cei din jur!

30. Este posibil de lucrat (curățat și tratat) cu persoane fără consimțământul acestora?
Dacă ați oferit ajutor și ați fost refuzat, nu se dorește ajutorul dvs. - nu lucrați forțat. Nu se solicită - nu dați. Persoana trebuie să ceară asistența dvs. și să conștientizeze procesul în perioada cursului curativ. Excepția poate fi când persoana este fără cunoștință (acțiuni de reanimare sau resuscitare), copiii mici (cu consimțământul părinților) și reprezentanții florei și faunei noastre.
Cu membrii de familie puteți lucra non-contact și fără ca aceștia să știe (nu se cere consimțământul lor) în special cu frecvențele Mama, Anael, 1 Magic. Aceste frecvențe curăță puternic de energiile negative, de furie, de ură, de agresiune, armonizează și calmează. La fel puteți utiliza și frecvențele terapeutice pentru tratarea bolilor, inclusiv la distanță.

31. Cum aș putea deveni maestru sau magistru în cosmoenergetică?
La fel cum are loc formarea cosmoenergetului începător - prin inițieri și traininguri. Nu tot odată, dar succesiv și la timpul potrivit.

(va continua)

Întrebările privind cosmoenergetica le puteți adresa la email: veaceslav.gurschi@gmail.com

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Software