ИНТРО С ИКОНКАМИ


PREZENTARE PROGRESOR

Progresorul - este homo futurus. Este un om al noii evoluții, al minții noi, care deschide noi orizonturi.
Progresorul mereu tinde să se dezvolte personal și ulterior, pe cei din jurul său. Nu este o profesie, este o stare a minții, o inimă deschisă, o energie psihică dezvoltată, o cunoaștere a legilor cosmice.

Progresorul reprezintă forța schimbării. Progresorul propagă un anumit sistem de cunoștințe progresist.

Veaceslav Gurschi


Slava Gurschi
discipolul fondatorului cosmoenergeticii,  
academicianului Vladimir Petrov,
magistru și progresor în cosmoenergetică,
expert şi trainer de practici energetice și spirituale,
energoterapeut experimentat, cercetător, autor de articole şi
publicaţii ştiinţifice în domeniul cosmoenergeticii, f
ondatorul și coordonatorul proiectului ”Unde-s mulți puterea crește !!!”,
inițiatorul noii științe Economia valorilor de viață”,
autorul și trainerul proiectului ”Economia valorilor de viață sau arta cum să devii inginerul propriei fericiri”
 

În anul 2000 am făcut primii pași pe tărâmul cosmoenergeticii. Cunoștința cu lumea energiilor a început cu frecventarea unui curs de ședințe terapeutice de cosmoenergetică. M-am îndrăgostit de Cosmoenergetică de la prima vedere.

În toamna anului 2004 am fost inițiat în primele frecvențe și după o lună, cu succes, am început să practic terapia, au apărut primii pacienți (până în prezent am avut ocazia de a trata sute de oameni).

În Octombrie 2005, la următorul seminar din or. Moscova, am mai primit un volum de cunoștințe și inițieri suplimentare.

În vara anului 2006, am participat la trei expediții în Rezervația naturală ”Meshera”, regiunea Riazani, Federația Rusă, unde timp de 40 de zile am luat parte la multiple traininguri de dezvoltare energetică, lecții practice de terapie, traininguri în zonele anomalice, am fost inițiat în Magistru, Blocul Hutta, Matricea Magului, Shamanism.

Cosmoenergetica

În Decembrie 2006 și Octombrie 2007, la Moscova, am participat la cursuri speciale de calificare și perfecționare, pentru magiștri și progresori în cosmoenergetică. Consider, că am avut un mare noroc, și mulțumesc lui Dumnezeu, de faptul că învățătorul meu a fost Vladimir Petrov, cel care a inițiat Cosmoenergetica.

Cosmoenergetica

În anul 2009 am desfășurat primele cursuri de cosmoenergetică. Au apărut primii ucenici. În anul 2013 am fost inițiat în Floarea de Foc, Zoroastrismul Egregorial și Wikicosmo.

În anul 2015 am început să desfășor traininguri și pe plan internațional. Primul eveniment de acest fel a avut loc în România, la invitația cursantului meu din Constanța, în perioada 26-28 iunie 2015. La cursul din Constanța au participat 25 de persoane, care au primit primele cunoștințe și primele inițieri în frecvențe.  

Pot să mă mândresc cu discipolii mei din Moldova, România, Germania și Ucraina, care practică cu succes cosmoenergetica și transmit mai departe făclia cunoștințelor cosmoenergetice!

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”V. Petrov”,
Slava Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Easy Website Builder