ИНТРО С ИКОНКАМИ

Polarizarea frecvențelor cosmoenergetice 

Cosmoenergetica in Romania


02.09.2018

Frecvențele cosmoenergetice sunt câmpuri sau unde electromagnetice de origine naturală care oscilează într-o anumită tonalitate. Din fizică cunoaștem de dualismul corpuscul-undă a materiei. Frecvențele cosmoenergetice ca structuri energoinformaționale dispun simultan de proprietăți corpusculare și ondulatorii, adică pot fi privite atât în formă de particule cât și în formă de unde (câmpuri).  

Este vorba despre un concept central al mecanicii cuantice, care a înlocuit teoriile clasice asupra naturii materiei. Anumite fenomene pun în evidență caracterul ondulatoriu (interferența, difracția, polarizarea), pe când altele demonstrează caracterul corpuscular (emisia și absorbția luminii, efectul fotoelectric, efectul Compton). Bazându-se pe studiul acestor fenomene, teoriile clasice propuneau modele în care un obiect era considerat fie o particulă, fie o undă. Ideea dualității a apărut în legătură cu natura luminii, Louis de Broglie fiind cel care a generalizat conceptul. În mecanica cuantică, lumina nu este considerată nici undă, nici corpuscul în sensul clasic, ci este unitatea celor două, fără o delimitare precisă.

Acum aș vrea să ne axăm anume pe aspectul polarizării undelor.

Polarizarea unei unde, inclusiv a undelor electromagnetice și de lumină, se manifestă atunci când unda dispune de anumite direcții (planuri) favorizate în care au loc vibrațiile (ondulațiile). În polarizarea liniară, câmpurile oscilează într-o singură direcție. În polarizarea circulară sau eliptică, câmpurile se rotesc cu o viteză constantă într-un plan în timp ce unda se deplasează.  

Cosmoenergetica in Romania

Rotația poate avea două direcții posibile; dacă câmpurile se rotesc în sensul mâinii drepte față de direcția de deplasare a undelor, se numește polarizare circulară de dreapta sau, dacă câmpurile se rotesc în sensul mâinii stângi, se numește polarizare circulară de stânga.

Conform mecanicii cuantice, undele electromagnetice pot fi privite și ca fluxuri de particule numite fotoni. Când privim în acest fel, polarizarea unei unde electromagnetice este determinată de o proprietate mecanică cuantică a fotonilor numită spinul lor. Un foton are una din cele două posibilități de rotire: poate să se rotească fie într-un sens spre dreapta, fie într-un sens spre stânga în direcția de deplasare. Undele electromagnetice polarizate circular sunt compuse din fotoni cu un singur tip de spin, fie de dreapta, fie de stânga.

Polarizarea circulară sau eliptică poate implica o rotire fie în sensul acelor de ceasornic fie în sens invers acelor de ceasornic a câmpului.

Există mai multe ipostaze a frecvențelor cosmoenergetice. Conform teoriei câmpurilor de torsiune, ele se pot prezenta ca fluxuri de energie sau conglomerate de particole (să le numim neitrino) care se rotesc ca un vârtej într-un anumit sens (în dreapta sau stânga). Savanții ruși Șipov G.I. și Akimov A.E., exponenții teoriei câmpurilor de torsiune (de la torsion (eng.) - rotire), prin multiple experimente au demonstrat, că doar câmpurile de torsiune cu orientare de dreapta au efect benefic asupra organismelor vii, iar cele de stânga le suprimă.

Cunoaștem de efectele apei vii și apei moarte. În mitologia română apa vie și apa moartă sunt folosite de eroi pentru a prinde putere. Apa moartă purifică rănile iar apa vie le vindecă, conferă tinerețe veșnică și vigoare. Ceea ce erau cândva basme, ca în Harap Alb, au devenit acum realitate.

Apa vie (alcalină pH – 8,0-10,5) – mărește tensiunea arterială, tonifică și vigorează tot organismul, vindecă răni, are calități curative. Apa moartă (acidă pH – 2,5-5,5) – purifică și dezinfectează, calmează sistemul nervos, scade tensiunea arterială.

La apa vie sau alcalină structura tetraedrică este de orientare spre dreapta, se rotește după acele ceasornicului, iar la apa moartă sau acidă vice-versa, spre stânga.

La fel și frecvențele cosmoenergetice, din punct de vedere energetic, pot fi împărțite convențional în ”acide” - cu semnul minus și ”alcaline” - cu semnul plus. Frecvențele ”acide” au calitatea de a purifica organismul (apă moartă), iar cele ”alcaline” au calități de regenerare și recuperare (apă vie). De exemplu, dacă să luăm frecvențele Blocului Buddhist (Terapeutic), ele preponderant fac parte din categoria energiilor cu semnul plus, adică direcția torsională este de dreapta. Însă frecvența Firast, are și calități pronunțate de curățare dar poate fi utilizată și pentru tratarea anumitor disfuncții ale organismului. Deci, în dependență de intenția operatorului (o utilizează pentru purificare sau tratare), Firast poate căpăta calități și direcții torsionale diferite, atât de stânga cât și de dreapta. Din Blocul Magic, de pildă frecvențele Mama, 1 Magic, Hum, Lumina Lunii, Luli sunt cu semnul minus sau de stânga, iar frecvențele Agni, Tata, Zevs, Bonn, Ghektas cu semnul plus, sau cu dinamica torsională de dreapta.

Empiric, polaritatea frecvențelor cosmoenergetice o poate determina chiar și un începător, care a însușit modul de operare cu ansa sau pendulul radiestezic la cursul de cosmoenergetică (mai multe informații privind cursurile de cosmoenergetică la Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov” o puteți găsi aici http://www.cosmoenergetica.ro/cursuri.html). La început se cere ”programarea” ansei/pendulului privind următoarele: ”la activarea frecvenței sau fiind sub acțiunea anumitor energii (de ex. în zone geoactive) dacă ansa se va roti după acele ceasornicului, respectiv frecvența este din categoria energiilor cu vectorul de dreapta, dacă în direcția opusă, din categoria energiilor cu vectorul de stânga”. Nu verifica frecvențele activându-le una după alta și multe, într-un tempo rapid. Fă-o încet, cu măsură, în caz contrar va fi haos și rezultatele diagnosticului vor fi greșite. Pentru un începător, se recomandă să activeze frecvența, să o simtă bine, și după 3-5 minute cu ansa să afle rezultatul. Cu experiența, viteza de lucru va crește. În acelaș fel se poate de determinat calitatea ( - / + ) a obiectelor, produselor alimentare, locurilor, spațiilor, energiilor etc.     

Veaceslav Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Software