ИНТРО С ИКОНКАМИ

Cosmoenergetica este un sistem de algoritmi de formare a realității

Cosmoenergetica in Romania


Algoritmul înseamnă un set de instrucțiuni, care descriu ordinea acțiunilor interpretului pentru a obține un anumit rezultat. Deseori, în calitate de interpret apare calculatorul, dar noțiunea algoritmului nu se referă doar la programe de calculator, de exemplu, rețeta de preparare a bucatelor clar descrisă servește de asemenea ca un algoritm, în acest caz executorul este omul (dar poate fi și un mecanism, un strung, războiul de țesut și așa mai departe).

Viața omului este multidimensională, decurge în mai multe sfere. Omul gândește, generează idei (sfera psiho-mentală), are diferite emoții (sfera emoțională), acționează (sfera cauzală). Mai există o sferă pe care mulți oameni o numesc spirituală, datorită faptului că ține de imaterial, de lumea energiilor subtile. Știința o numește sfera energo-informațională.

În astrologie viața omului schematic este împărțită în 12 domenii (succint): 1. Personalitatea, eul; 2. Starea materială; 3. Comunicarea; 4. Familia, căminul, patria; 5. Creativitatea; 6. Munca și sănătatea; 7. Parteneriat, căsnicia; 8. Transformarea; 9. Cunoașterea și studierea; 10. Autorealizarea socială; 11. Prieteni, activități sociale; 12. Spiritualitatea.

Cosmoenergetica dispune de un ansamblu de energii speciale, denumite frecvențe, care acționând la nivel energo-informațional, produc efecte benefice ulterioare în toate sferele activității umane menționate mai sus.

Totul ce ne înconjoară este energie și informație. Ghinda de stejar conține toată informația de dezvoltare a viitorului copac. Fiind plantată în sol, sub acțiunea energiei solare și a apei, se dezarhivează informația genetică a arborelui și se pornește mecanismul de creștere.
Frecvențele cosmoenergetice, la fel ca și ghinda, conțin informații sau programe speciale de acțiune, anumiți moduli sau algoritmi, care declanșându-se, produc anumite rezultate în diverse domenii ale vieții omului.

În cazul când de ex. o chakră este dezechilibrată vibrațional, cosmoenergetul utilizând frecvența care după algoritmii săi funcționali coincide cu algoritmii chakrei sănătoase, corectează rezonanța ei, o normalizează. Situație asemănătoare, în viață, există atunci când meșterul concordează instrumentul muzical dezacordat.

Pentru a crește și a se dezvolta, arborele are nevoie de energie (lumină solară, apă, substanțe minerale). La fel și algoritmul sau programul frecvențelor cosmoenergetice, are nevoie de energie, ca să lucreze și să producă efecte.

Omul are trei surse principale de energie:
1. De jos (energia pământului) – pe care o primește prin centrele energetice ale tălpilor picioarelor și 1 chakră;
2. De sus, prin chakra a 7-a;
3. Din mediul înconjurător, prin restul chakrelor.

Metabolismul sau schimbul energetic, derulează în continuu, ca și procesul de respirație, cât primim tot același volum de energie prelucrat îl dăm în exterior.

Dacă persoana dorește să devină mai robustă și mai rezistentă fizic, ea frecventează sala de forță, pentru mărirea masei musculare a corpului. Cosmoenergetul, însă, tinde spre sporirea capacității organismului său, de a recepționa și prelucra un volum mai mare de energie, sau altfel spus, de a intensifica schimbul de energie cu mediul înconjurător.

Tehnicile de amplificare a metabolismului energetic vor fi publicate într-o lucrare aparte sau le puteți cunoaște direct, la Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”, în cadrul cursului de cosmoenergetică pentru începători (http://www.cosmoenergetica.ro/cursuri.html).

Frecvențele cosmoenergetice, în dependență de încărcătura sa informațională, îndeplinesc trei funcții de bază:
1. Înlătură acele bariere sau blocaje care împiedică funcționarea normală și firească a metabolismului energo-informațional al organismului;
2. Intensifică procesul de metabolism, permițând organismului să prelucreze un volum mai mare de energie și informație;
3. Normalizează și armonizează aspectele vieții menționate mai sus (direct sau indirect): sănătatea (acordarea chakrelor, deblocarea meridianelor, recuperarea organelor și sistemelor organismului), căminul și ecologia (curățarea spațiului locativ, purificarea și structurarea diferitor obiecte), sfera socială, comunicarea, starea materială, parteneriat, căsnicia, familia, autorealizarea (tehnica formării obiectivelor în viață, înlăturarea obstacolelor). Frecvențele cosmoenergetice după conținutul său energetic și informațional sunt diferite. Algoritmii frecvențelor intră în rezonanță cu aspectul de viață, îl structurează sau acordă corect, iar metabolismul energetic amplificat asigură realizarea acestuia.

Omul modern, cu psihologia de consumator, vrea ca dorința să i se împlinească îndată, aici și acum. Însă, trebuie să luăm în considerație faptul, că operând la nivel energo-informațional, este nevoie de timp, ca rezultatul să apară la nivel material. Exemple din practică: ulcerul stomacal se tratează cel mult 21 de zile, perioada de lecuire a gripei este de 3 zile, pentru a curăți un apartament iți ia 1 oră, pentru înlăturarea durerii de cap, de inimă, stabilizarea tensiunii până la 15 minute, pentru purificarea și structurarea apei, produselor alimentare, produselor cosmetice – 10 minute.

Cunoaștem miracolele lui Iisus Hristos, care printr-o simplă atingere de mână vindeca bolile și materializa obiecte instantaneu. Probabil datorită metabolismului energo-informațional dezvoltat și anumitor algoritmi reușea să facă aceste minuni.

Veaceslav Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Creator