ИНТРО С ИКОНКАМИ

Cunoștințe unice și abilități utile obținute la cursul de cosmoenergetica pentru începători!

Cosmoenergetica in Romania

Pentru informații și înscrieri trimiteți vă rog un email cu numele, numărul de telefon și solicitarea dvs pe: cosmoenergetica.ro@gmail.com urmând sa fiți contactat pe WhatsApp sau email in următoarele 24 de ore

Doamnelor și domnilor, mulți dintre voi frecventează diferite cursuri, seminare, traininguri de dezvoltare personală, unde primiți multă informație interesantă. Această informație, de regulă, peste o perioadă de timp se uită, rămâne în trecut și din punct de vedere practic, câștigați foarte puțin din aceste evenimente.

Vreau să VĂ OFER ceva deosebit. CUNOȘTINȚE și EXPERIENȚE PREȚIOASE, care o să Vă fie UTILE PENTRU TOATĂ VIAȚA! O să primiți și informație folositoare dar și LECȚII DE UTILIZARE A CUNOȘTINȚELOR NOI ÎN PRACTICĂ! Deoarece numai prin practică Vă veți convinge cât de FUNCȚIONALE și FOLOSITOARE sunt tehnologiile cosmoenergetice!

Veți obține DEPRINDERI și SKILL-uri valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact și la distanță, autotratare, diagnosticare, curățarea spațiului locativ, armonizare sufletească, autorealizare socială și personală, curățarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii și activarea resurselor interne, înlăturarea blocajelor emoționale, fricilor, depresiilor, curățarea de influențe energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacităților intelectuale, întărirea imunității, calmarea și armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependențele, eliminarea durerii etc.

Cunoștințele și deprinderile obținute le Veți putea utiliza cu succes atăt personal cât și în raport cu apropiații voștri. Familia este un organism întreg și pentru ca să ai o viață echilibrată și armonioasă este necesar de lucrat nu doar pe plan personal dar și de îmbunătățit sferele vieții a soțului, copiilor, părinților.

Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeuții) vor avea rezultate și mai bune. Orice persoană poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilități speciale. Avem cosmoenergeți care utilizează reiki, teta-healing, yoga ș.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice și de dezvoltare personală sunt compatibile cu cosmoenergetica.

COSMOENERGETICA este un sistem nou de dezvoltare personală și spirituală, bazat pe diferite cursuri, tehnici și principii, care au ca scop: armonia, vindecarea, echilibrul și cunoașterea.

Dezvoltarea personală înseamnă creştere pe toate structurile şi în toate dimensiunile vieţii, înseamnă să te cunoşti pe tine însuţi, să te accepţi, să te iubeşti şi să-ţi doreşti să te dezvolţi mereu.

Cosmoenergetica a fost creată anume pentru acest scop! Ea ne acordă posibilitatea de a ne SCHIMBA și de a ne LĂRGI CONȘTIINȚA, să percepem ceva nou, să cunoaștem prin experiența proprie energiile care acționează în viața noastră, și din ce este totul creat și ce ne înconjoară. Devenim capabili să pătrundem în alte dimensiuni și realități, să ne lărgim spectrul de informații și să ne mărim metabolismul energo-informațional, care va permite să punem în mișcare algoritmii sistemici ai cosmoenergeticii de modelare a realității, precum un copil lipește din plastelină realitatea sa imaginară.

Cursul de cosmoenergetică nu este o prelegere, seminar sau training în înțelesul obișnuit. Mai degrabă, lecțiile teoretice ca atare nu constituie în exclusivitate baza pentru posedarea tehnologiilor cosmoenergetice de către cursant, nu se rezumă numai la transmiterea unui volum de informații.

Prima fază importantă în formarea cosmoenergetului este inițierea în frecvențe. Inițierea nu este doar un cuvânt, un obicei sau un ritual. Aceasta reprezintă o acțiune reală în domeniul spiritual-energetic, în timpul căreia se realizează o anumită restructurare a sferelor energetice umane. După inițiere, corpul sau câmpul energetic al cursantului se schimbă și el primește accesul la energiile câmpului energo-informațional extern. După aceasta, are loc instruirea cursantului în tehnicile și metodele de bază a cosmoenergeticii: cum să operăm cu aceste energii, cum să le aplicăm, cum să le controlăm. De obicei 1-2 zile sunt suficiente pentru formarea unui cosmoenerget începător, dar fără inițiere este inutilă.

La fiecare curs de cosmoenergetică se obține un set de instrumente (tehnici de autocunoaştere şi dezvoltare). Acestea vor fi exersate între întâlniri pentru consolidarea schimbării personale și spirituale. E o adevarată călătorie iniţiatică în care veți experimenta misterul tehnologiilor cosmoenergetice.

Participarea la astfel de evenimente este o oportunitate de a întâlni oameni noi, sau de a crea o comunitate de oameni care gândesc pe aceeaşi lungime de undă.

COSMOENERGETICA ESTE UNA DIN CELE MAI EFICIENTE PRACTICI DE TRATARE A ORGANISMULUI UMAN! Minimum ce poate obține cursantul de pe urma frecventării trainingului de cosmoenergetică pentru începători este SĂNĂTATEA stabilă a organismului, pentru toată viața! Și acest minimum, de fapt, constituie valoarea cea mai importantă în viața omului. Este suficient să activezi 30 de minute pe zi frecvențele Farun-Buddha, Firast, Șaon, Zevs ca să uiți pentru totdeauna de policlinici, spitale și medicamente. Când spun asta, mă fondez pe experiența proprie, a colegilor-cosmoenergeți, și a multor discipoli ai mei care practică cu regularitate cosmoenergetica.

Terapia cosmoenergetică nu implică tratamentul organelor în plan separat - ficat sau rinichi, și nu rezolvă o singură problemă, vindecarea are loc la toate nivelurile: vindecarea corpului fizic, a planului social și a stării sufletești (inclusiv probleme de ordin karmic).

La curs, pe lângă orele de teorie și practică, participanții primesc CÂTEVA ȘEDINȚE DE PURIFICARE ȘI ARMONIZARE ENERGETICĂ. Totodată, fiecare poate fi DIAGNOSTICAT în prealabil (la dorință).

Fiecare participant la curs primește CADOU - un MANUAL DE COSMOENERGETICĂ și o ANSĂ RADIESTEZICĂ! Dar, mai sunt pregătite și alte surprize plăcute.

Cursul este predat de Gurschi Veaceslav (http://www.cosmoenergetica.ro/prezentare.html), DISCIPOLUL ÎNTEMEIETORULUI COSMOENERGETICII, VLADIMIR PETROV.

Iniţierea şi recalificarea după alte şcoli de cosmoenergetică se face cu condiţia prezentării certificatelor/diplomelor eliberate de şcolile corespunzătoare.

După frecventarea cursului de cosmoenergetică şi iniţierea în frecvenţe, cursanții primesc diplome.

Pot să vă consult ce frecvențe să vă alegeți pentru inițieri. Vă recomand să citiți despre frecvențe ca să vă decideți de ce aveți nevoie. Astfel vă puteți alege după necesitățile și posibilitățile dvs. ce frecvențe doriți și cantitatea de frecvențe. Poate fi și o singură frecvență. Însă prima frecvență care o primiți este Farun-Buddha, în rest la alegerea dvs. Despre funcțiile frecvențelor puteți afla aici. Descrierea frecvențelor: Blocul Buddhist http://www.cosmoenergetica.ro/blocul_buddhist.html, Blocul Magic http://www.cosmoenergetica.ro/magic.html.

Frecvențele cosmoenergetice. Descriere generală 

Pentru informații și înscrieri la curs trimiteți Vă rog o cerere cu indicarea numărului de telefon pe: cosmoenergetica.ro@gmail.com

Vreau să schimbăm formatul obișnuit al seminarelor, cursurilor, și trainingurilor. Să trecem de la VORBE la FAPTE!

Vă așteptăm cu mare drag!

Cu considerație și respect,
conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”V. Petrov”,
Slava Gurschi

INFORMAȚIE SUPLIMENTARĂ DESPRE CURSURI ȘI TRAININGURI:

Vă oferim întregul curs de Cosmoenergetică. Principiul de studiere - în etape.

I. Vă înscrieţi la primul curs de Cosmoenergetică pentru începători. În cadrul Modulului I veţi primi primele frecvențe, abilităţi practice şi multă teorie. Expediind cererea de participare (cosmoenergetica.ro@gmail.com) puteţi lua cunoştinţă cu subiectele de studiere ale cursului.

II. Modulul II. Iniţierea în celelalte frecvenţe ale Blocului Terapeutic şi Blocului Magic. Expediind cererea de participare (cosmoenergetica.ro@gmail.com) puteţi lua cunoştinţă cu subiectele de studiere ale cursului.

La orice etapă, puteţi fi iniţiat în Grupul Zoroastrian şi Floarea de Foc.

III. Iniţierea în Master. La această etapă ucenicul primeşte iniţierea şi metodologia de utilizare în toate frecvenţele din primele două blocuri ale Cosmoenergeticii. De asemenea, are loc o îmbunătăţire semnificativă de sinteză şi, în consecinţă, creşte eficacitatea operării cu frecvenţele. Iniţierea în Master decurge timp de trei zile şi necesită o atitudine serioasă din partea cursantului.
Pentru a fi inițiat în Maestru este necesar să treacă o perioadă de timp de cel putin 6 luni de la prima inițiere.

IV. Iniţierea în Magistru. Etapă foarte serioasă şi importantă în procesul de educare. O etapă în care cosmoenergetul primeşte metodologia şi iniţierea în toate frecvenţele Blocului Magistrului. Procesul de sinteză este mărit, comparativ cu nivelul Masterului. La fel, creşte nivelul de responsabilitate, precum şi intensificarea proceselor karmice.

Anume din acest moment cosmoenergetul obţine matricea energiilor esenţiale (alfabetul energetic al lumii) pentru operare şi percepere. Frecvenţele magistrului reprezintă energii puternice de înaltă vibraţie. Aici sunt prezente toate energiile civilizaţiilor antice ale Pământului, energiile cultelor antice.

Magistrul dispune de cheile şi instrumentele de operare cu GeoZonele Energetic Active ale planetei. Magistrul este omul planetei, care în orice punct al ei poate să obţină toate resursele necesare pe plan energoinformaţional.
Magistrul trebuie să tindă spre creaţie, anume de această abilitate va depinde dacă el va face parte din Matricea Universală de Creaţie. Magiştrii primesc capacitatea de a iniţia în frecvenţe şi de a preda cunoştinţe cosmoenergetice.

V. Inițierea în Blocul Hutta. Geometria energetică.


FEEDBACK DE LA DISCIPOLII ȘCOLII DE COSMOENERGETICĂ ”VLADIMIR PETROV”

”Am fost la Chișinău la cursul de Cosmoenergetică ținut de Veaceslav Gurschi. Foarte interesant cursul dar mai interesant mentorul lui - deși părea ușor cu 15 ani mai tânăr domnul Gurschi mi-a plăcut mult! Mi-a plăcut aerul lui modest, serios, curiozitatea lui, mi-a plăcut faptul că era prezent și atent la noi toți, foarte bine pregătit, cu multă experiență în acest domeniu nou și absolut inedit... Nici nu am simțit cum au trecut cele două zile de curs... m-am simțit excelent... și mai ales am învățat să deslușesc câte ceva din imensitatea acestor energii... cosmice! Aștept cu nerăbdare următoarele întâlniri cu dl Gurschi Veaceslav!”

Stela R. din București


"Nu cred ca exista suficiente cuvinte prin care să exprim trăirile pe care le-am avut după ce am fost la cursul de cosmoenergetică ținut de domnul Veaceslav Gurschi.
Am întâlnit un profesionist desăvârșit, foarte pasionat de domeniul cosmoenergeticii, doritor să explice până la cele mai mici detalii conceptele si metodele de lucru.
În urma inițierilor în frecvențele cosmoenergetice am resimțit o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate și am constatat că sunt plină de energie și optimism și că relaționez mult mai bine cu colegii și familia.
Soluțiile personalizate oferite de domnul Gurschi m-au ajutat să-mi rezolv problemele și să avansez mai rapid pe această cale spirituală.
Aștept cu nerăbdare să aprofundez acest domeniu extrem de interesant și provocator și să lucrez în continuare cu domnul Gurschi pentru a afla cât mai multe din tainele cosmoenergeticii."

Dana B. din Brașov


"Mulțumesc pentru oportunitatea de a descoperi și învața despre mine și despre modul in care ma raportez la lume din punct de vedere energetic și pentru instrumentele oferite in acest proces continuu, care imi deschide o alta abordare de a lucra ca terapeut și de a facilita procesul de vindecare in relația cu mine și cu oamenii care caută o vindecare holistica, in acord cu energiile care ne potențează sau ne diminuează vitalitatea când uitam ca facem parte dintr-un Întreg! Astept cu interes modulul 2!"

Cu recunostinta,
Daniela, Piatra Neamț


"Buna Slava, Vreau sa iti multumesc pentru initierile de duminica si momentan sa iti scriu si sa te intreb despre Mitra. Ma exprim mai bine in scris

As vrea sa iti vorbesc despre acea ora cat a avut loc initierea si experientele traite, ca un feedback. Eventual poti sa comentezi daca consideri ca e ceva de completat, oricum ar fi. Acestea sunt mentionate in ordine aleatorie:
- ma simteam bine, o energie cu care interiorul meu vibra, era bucuros, ii placea acea frecventa; am simtit ca aceasta energie din zoroastrism era pentru mine, in armonie cu mine si era la nivelul meu (mentionez aici ca a fost o constientizare a ceea ce simteam de mult timp, si anume ca alte tipuri de energii cu care am interactionat nu erau pentru mine, nu erau compatibile cu spiritul meu);
- eram asa bucuroasa (sufletul) ca practic l-am asteptat la "intrare" i-am urat bine ai venit si am batut palma cu el in mod prietenos;
- in prima jumatate de ora am tot simtit ceva in stanga camerei, prezenta sau vibratia... aceasta cand inca nu se intorsesera colegii de curs; putea fi o insecta, dar la care vibratia si prezenta am simtit-o super intens, daca cumva era altcineva in alta camera, cum ar fi pe stanga cum stateam. Te auzeam pe tine cand te miscai fizic in dreapta ...
- am simtit FOARTE multa iubire si gingasie fata de ce era acolo, in special in partea a 2-a; am simtit uneori ca o mangaiere pe obraz, ca un schimb de afectiune;
- la un moment dat se terminase muzica, tu ai intrat sa repornesti muzica - in momentul in care ai intrat in camera am simtit prezenta si energia ta ca un vant care a suflat peste mine ce eram ca un balon... pana in acel moment, esenta fiintei mele era ca un camp de energie care plutea, exista in camera, dar nu imi dadusem seama de aceasta stare - doar eram in intimitatea mea. In momentul in care ai intrat am realizat ca ceea ce eram se extinsese in toata camera cel putin, si era destul de intens... cand ai intrat am simtit ca si cum cineva a intrat peste mine si m-a deranjat (ca si energie), plus energia puternica ce te reprezinta, dar in acelasi timp sunt profund recunoscatoare, caci am simtit cum ai incercat sa iti tii discret energia sau aura sau ce era, sa nu fie o amenintare sau sa intre peste mine... un fel de respect si spatiu acordate.
A fost o experienta intensa si interesanta, si pentru o persoana ca mine care simte, proceseaza si integreaza intr-un mod usor diferit de altii, a fost pe "intelesul" meu."

Mirela, Cluj – Napoca


"Pentru mine, cursul de cosmoenergetica are doua perspective. Pe de o parte cea a omului care isi doreste o viata traita constient, cu bucurie si usurinta. Iar "antrenamentul" cu frecventele face diferenta fata de toate tehnicile pe care le-am cunoscut pana acum, pentru ca reprezinta o modalitate usoara de curatare, vindecare si armonizare a realitatii noastre interioare si exterioare.
Din perspectiva consilierului, creste mult calitatea actului terapeutic, in timp ce scad timpul si frecventa sesiunilor de vindecare si armonizare, indiferent de natura dezechilibrelor: fizice, emotionale, sociale, relationale.
Si peste toate, si ceea ce nu ofera nicio invatatura spirituala, cel putin din ceea ce cunosc pana acum, este protectia cosmoenergetului, prin tehnicile dobandite, care nu doar il protejeaza de influente negative din exterior sau din trecutul spiritual, ci transforma aceste influente in energii benefice, persoana ramanand un sistem deschis, permeabil, vitalizat si functional la parametri optimi."

Tatiana, Bacau


"Slava, mai intai de toate, iti multumesc pentru ceea ce faci tu, pentru speranta pe care o aduci oamenilor, pentru stradania ta de a intoarce omul catre el insusi, catre Divin, pentru bunavointa si blandetea ta! Foarte rar am intalnit oameni cu o asemenea blandete in exprimare si armonie sufleteasca, care este vizibila si in expresia corpului fizic! Cursul in sine, pentru mine personal, a fost inca o treapta catre cunoastere, catre mine personal, mi-a adus raspunsuri si intrebari noi, mi -a bucurat sufletul nespus! Modul tau de a preda, de a ne invata pe noi, cei ce nu stim, este admirabil, cum de asemenea si organizarea in sine a evenimentului (faptul ca v-ati gandit ca noi, cursantii sa avem apa si gustari), este un gest foarte frumos pe care eu nu l-am mai intalnit la alte cursuri! De asemenea mapa pregatita pentru noi cu informatii teoretice si practice, pentru mine este inestimabila ca valoare, deoarece n-as fi reusit sa notez tot ce tu ai predat! Iti multumesc inca odata din suflet pentru ca ai ales sa aduci si in Romania cunoasterea straveche din Rusia, si astfel, sa bucuri si sa vindeci suflete!
Va doresc zile frumoase si cu siguranta ne vom revedea cand va veni vremea!
Va imbratisez cu drag!"

Maria, Bucuresti


"In primul rand multumesc tare mult pt invitatia la curs. Simt ca mi s-a confirmat ca asta trebuie sa fac desi nu stiam cum, nu stiam care este drumul...
A fost frumos, fain organizat si oameni minunati. Ma bucur ca v-am cunoscut si simt acum ca trebuie sa impartasesc din tainele cosmoenergeticii.
Prin acest curs de Cosmoenergetica initiat de domnul Magistru Veaceslav Gurschi, dupa ani de cautare de sine, a reusit in final sa ma ajute sa descopar cine sunt si ce iubesc sa fac.
Asa cum nimic nu este intamplator, la curs am intalnit oameni minunati, cu vibratii inalte, pe care simt ca i-am mai intalnit...
De altfel, domnul Gurschi este om profesionist pasionat, atent la detalii, conectat cu cosmoenergetica, iar initierea in frecventele cosmoenergeticii a fost senzationala, care mi-au adus beneficii atat fizic cat si psihic. Drept urmare simt nevoia sa impartasesc din aceste taine si sa continui pe acest drum care mi se pare de-a dreptul minunat."

Silviu, Piatra Neamț


"Astăzi este o zi minunata, în care doresc sa-mi exprim mulțumirea și recunoștința fata de voi.
Oameni minunați, care cu energia iubirii înfăptuiesc lucruri mărețe.
Îți mulțumesc ca ai ales sa împărtășești învățăturile tale cu noi.
Îți mulțumesc pentru răbdare și toate cele asimilate la cursul tau.
Ești un profesor răbdător, și dăruiești din cunoașterea ta celor care cauta adevărata esență a spiritului, eu sunt.
Ne revedem cu drag la următorul modul."

Nicoleta, București

Contact

Tel: +373 69054797
Email: cosmoenergetica.ro@gmail.com          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag & Drop Website Builder