ИНТРО С ИКОНКАМИ


FLOAREA DE FOC

Cosmoenergetica

ИНТРО В ПОЛНЫЙ ЭКРАН


Floarea de Foc este o tehnică unică de dezvoltare energetică a omului, care poate fi utilizată pentru tratarea eficientă a diferitor dereglări psiho-fizice ale organismului, pentru fortificarea rezistenţei şi imunităţii, precum şi influenţează puternic la dezvoltarea capacităţilor paranormale.

Această tehnică permite să-ţi schimbi starea ta (sau altcuiva) apatică, deprimată, într-o stare energică activă, plină de viaţă şi iubire. Floarea de Foc îţi oferă acces la un ocean imens de energie, unde poţi să-ţi recapeţi puterile risipite în viaţa cotidiană, să obţii o stare de energie înaltă, veselie și optimism. Cu ajutorul acestei practici crește sensibilitatea la interacțiuni subtile cu energiile înconjurătoare.

Tehnica Floarea de Foc este o sinteză de cunoştinţe vechi și moderne. Evident, nu doar în timpurile noastre oamenii s-au preocupat de studierea sistemului energetic uman. Yoga, Dao, Tzigun, Yantra Tibetană, tehnici şamanice, precum și multe alte metode similare provin din antichitate, din India, Tibet etc. Tehnica Floarea de Foc este unică printre această diversitate de sisteme, deoarece nu necesită condiții speciale pentru practică. Poate fi practicată în oraș, în viaţa cotidiană, fără a te izola de familie și locul de muncă.

Metoda în cauză este concepută pentru a satura sistemul energetic al omului cu energia focului, de a vitaliza, activa chakrele, şi celelate componente energetice ale omului. Practic, Floarea de Foc este o ladă universală de instrumente, care poate fi aplicată eficient în diferite sfere ale vieţii noastre, dat fiind faptul că pentru toate activităţile sale omul are nevoie de energie.

Floarea de Foc este o metodă puternică de dezvoltare a sistemului energetic al omului. Prin sistem energetic subânţelegem chakrele (centrele energetice), corpurile (învelişurile) energetice (care în ansamblul său formează aura omului), meridianele energetice, canalele energetice (sushumna, nadi, pingala).

Corpul energetic al omului are o structură stratificată foarte complexă, și se bazează pe un sistem complex de centre energetice. Prin chakre omul efectuează schimbul de informații (interacţionează) cu câmpul energetic extern. Funcțiile de bază ale chakrelor sunt să capteze, să absoarbă și să distribuie energiile către întreg sistemul nervos, către toate glandele endocrine și în fluxul de sânge pentru a optimiza funcțiile corpului.

De fapt, sistemul de chakre poate fi prezentat ca un instrument muzical, care necesită să fie reglat şi îngrijit corespunzător.

Tehnologia de activare a centrelor energetice ale omului, Floarea de Foc, reprezintă o practică bazată pe tehnica de concentrare rapidă a energiei. Dispunând de această metodă, operatorul are posibilitatea în câteva secunde să concentreze în corpul său energetic o cantitate mare de energie, precum şi momentan să compenseze energia consumată deja, sau care se consumă la moment.

În legătură cu aceasta, diapazonul de aplicare a Floarei de Foc, în terapie, este foarte larg, începînd cu alimentarea energetică locală a unui organ concret sau chakrelor omului, şi terminînd cu recuperarea complexă a sistemului energetic. La fel, cu succes, această tehnică poate fi aplicată în cazurile de pierdere necontrolată a energiei, cum sânt stările de leşin, ameţeli sau chiar moarte clinică.

După iniţierea în Floarea de Foc, neofitul în mod individual practică (face instruire, auto-training) tehnici de concentrare a energiei. Instruirea are loc sub formă de practici meditative, timp în care, iniţiatul se antrenează să facă conexiunea între imagini (viziuni) mentale si procesul de acumulare a energiei. Ulterior, vizualizând imaginile mentale, mecanismul de acumulare a energiei se va activa în mod automat. Însă, înainte de a fi iniţiat, chakrele elevului necesită a fi normalizate, deoarece fără această fază de pregătire, iniţierea în Floarea de Foc, nu ar avea sens. Sistemul de chakre reprezintă o carcasă (temelie) pe care se cultivă Floarea de Foc, şi calitatea acestei carcase determină atât eficienţa iniţierii cât şi eficacitatea de utilizare a acestei tehnici ulterior.

Cu ce nu s-ar ocupa oamenii, indiferent de genul său de activitate, pentru atingerea obiectivelor propuse pe plan social au nevoie de puteri, altfel zis - de energie. Inclusiv şi starea vitală a omului, alimentarea deplină şi complexă a sistemelor şi organelor organismului este o condiție necesară pentru sănătatea și bunăstarea lui. După cum se ştie, lipsa de energie în organism, se răsfrânge ulterior în mod negativ asupra planului social şi fizic, apar dereglări şi patalogii, şi întru evitarea acestor procese nefaste trebuie să avem grijă de sistemul nostru energetic, şi mai ales de funcţionarea normală a chakrelor.

Progresor în cosmoenergetică Veaceslav Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Website Builder Software