ИНТРО С ИКОНКАМИ

PRIMUL MAGIC
(PERVÂI MAGHICESCHIY)

Cosmoenergetica in Romania

Frecvența se activează şi funcţionează prin imaginea mentală. Imaginea mentală: ceață albă-gri densă în care sclipesc scântei. Ceaţa umple tot spațiul în care se află cosmoenergetul. Atunci când imaginea dispare, când nu îţi mai imaginezi ceaţa, frecvenţa se închide, nu mai funcţionează.

Utilizarea: Elimină conexiunile energetice distructive inferioare, inclusiv necrotice (la nivelul chakrelor de jos), înlătură toate tipurile de programe energetice negative (vrăji, deochiuri, blesteme etc.), care în anumite condiţii pot fi returnate executorului (autorului) şi clientului (pers. care face comanda). Armonizează energia încăperii în care s-a lucrat cu frecvenţa (inclusiv curăţă). Protejează împotriva atacurilor energetice. Restabilește parțial chakra a 6-a, dezvoltă viziunea energetică ca urmare a purificării energetice a câmpului energetic al omului. Ameliorează durerea cauzată de spasm. Încetineşte procesul de îmbătrânire. Armonizează relațiile de familie. Măreşte încrederea în sine. Înlătură (ameliorează) durerea sufletească, grijile, problemele chakrei a 4-a. Înlătură sentimentul de vină. Lucrează cu oncologa cauzată de vraja mortală.

De obicei, se utilizează la începutul şedinţei deoarece nu este compatibilă cu frecvențele blocului terapeutic.

Din Blocul Magic poate fi utilizat numai în combinație cu Anaăli (de exemplu, în situații casnice, pentru a schimba, aproape instantaneu, starea emoţională - omul posac, cu o stare de spirit proastă, îl face binevoitor și vesel).

Frecvenţa se utilizează pentru structurarea evenimentelor şi programarea lanţului cauzal de motive şi consecinţe.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Builder