ИНТРО С ИКОНКАМИ


SISTEMUL DE PROTECŢIE ȘI DE SINTEZĂ AL COSMOENERGETULUI 

Protecția cosmoenergetului

O etapă foarte importantă şi responsabilă pentru un cosmoenerget este constituirea protecţiei sale. Protecţia energetică pentru cosmoenerget este temelia de la care îşi va începe dezvoltarea în Cosmoenergetică. Un cosmoenerget fără protecţie, este cum ar fi un sudor care lucrează fără ochelari de protecţie - peste o perioadă de timp acel sudor va rămâne orb. Încă odată subliniez, asiguraţi-vă protecţia, în mod conştiincios şi responsabil, de asta depinde foarte mult, dacă veţi deveni un cosmoenerget de succes sau ba, veţi fi sănătos, plini de puteri sau permanent bolnavi şi lipsiţi de energie ş.a.m.d.

Înainte de a începe lucrul cu frecvenţele, cosmoenergetul trebuie să exerseze Scoica și Piramida de aur, cu unele excepții (se cer explicațiile progresorului).

După exersarea corectă, acestea din urmă, acţionează ca un scut şi protejează cosmoenergetul împotriva efectelor distructive (de exemplu, atunci când lucrezi cu un pacient, în cazul unui atac energetic negativ, în cazul unei agresiuni emoţionale etc.).

Cosmoeneregetul are patru tipuri de protecţie: Scoica, Piramida de aur, Perla energetică şi frecvenţele. Scoica și Piramida necesită să fie construite și exersate. Ar trebui de remarcat faptul, că Scoica poate fi folosită de oricine, restul protecţiilor pot fi utilizate numai de cosmoenerget. Acest lucru se datorează faptului, că Perla energetică, se dezvoltă în centrul Piramidei sub influenţa frecvenţelor. Dacă persoana nu este iniţiată în frecvenţe, dezvoltarea Perlei nu va avea loc, iar Piramida de aur fără perlă – reprezinta doar o carcasă, de prisos.

CONSTRUIREA ȘI EXERSAREA PROTECŢIEI

Prima lege a Cosmosului ne spune: ce ţi-ai imginat – aceea ai şi creat. Deci construcția protecției o începi cu o imagine mentală stabilă. În timpul exersării, această imagine mentală, se "înscrie" în subconștient ca un program de bază. Formarea de programe de bază (deprinderi) și aducerea lor până la automatism – este o condiţie obligatorie pentru nivelul de lucru al unui cosmoenerget avansat. Pentru a construi o imagine mentală durabilă, este necesar un training corespunzător. E important să acorzi acestui proces suficient timp. Când construieşti protecția – formezi intenţia, contra la ce anume trebuie să te protejeze, împotriva căror factori nocivi.

Scoica și Piramida, se exersează după inițierea în primele frecvențe, pentru ca neofitul să aibă energia suplimentară pentru formarea lor (se cer explicațiile progresorului). În cosmoenergetica clasică progresorul nu inițiează cursantul în scoică și piramidă, această abordare este de prisos și fără sens! Cursantul desinestătător construiește și exersează protecția !!!

Construirea și exersarea Scoicii

Trebuie să-ţi imaginezi că ești în interiorul unei Scoici de midie. Din spate valvele sunt fixate, in faţă - deschise. Dimensiune pe verticală: în sus – valvele se ridică deasupra capului la o înălţime de 30 cm, în jos - ajung la nivelul genunchiului. Scoica se construieşte în proporția fizicului tău. Într-o Scoică mică va fi strămt, iar una mare – va constitui o greutate în plus. Imaginea mentală este construită în mod clar, și pe urmă se vizualizează. Se exersează 7-10 zile, de 3 ori pe zi, timp de 10 minute. Scoica se va integra în meridianul energetic al zonei umerilor. Scoica rămâne mereu întredeschisă, aproximativ 40 cm în față (în imagine scoica e deschisă prea tare în lături), și se închide doar în cazul cănd apare un pericol.

Concomitent cu crearea Scoicii, este necesar, să te antrenezi la închiderea bruscă a valvelor. De exemplu, dacă cineva se uită la tine rău, închide Scoica. La locul de muncă, în transportul public, la apariția oricărei situații negative închizi Scoica. Totodată, în timpul exersării, trebuie să-ți programezi Scoica, în ce cazuri ea se va închide singură (de ex. în caz de atac energetic sau gânduri negative din exterior ș.a.m.d.). Ulterior, cazurile programate se vor înregistra în subconștientul tău și Scoica va acţiona în mod automat, în caz de pericol se va închide imediat, însă în stare închisă, aceasta poate fi nu mai mult de patru ore. Scoica, chiar și când este închisă, rămâne transaprentă pentru energiile pozitive.

Adesea ne întrebăm, de ce anume Scoica, de ce anume această formă de protecţie? În alte metode sunt protecţii sub formă de sferă sau cocon: din oglindă, raze, curcubeu etc. Răspunsul la această întrebare este simplu. Imaginea mentală pe care noi o construim, acţionează continuu. Și îţi poţi imagina cu ușurință, ce se va întâmpla cu tine, dacă în realitate ai pus pe cap, de exemplu, o astfel de sferă. Ca experiment, îmbracă pe cap o pungă, nu va dura mult – te vei sufoca în câteva secunde. Procese similare au loc și în cazul protecţiilor în formă sferică. Se întrerupe schimbul de energii, ciclul de interacțiune cu lumea exterioară și aura ta devine impenetrabilă, atât pentru energiile exterioare, cât și pentru cele interioare. Nu poţi forma în mod conştient cheile de acces a energiilor benefice și a interzice accesul celor negative, este practic imposibil, nu poţi controla acest proces. Pentru aceasta este puţin de a vedea fluxurile de energie şi de a nu rezona cu aceste energii. Este necesar de a ajunge la cheile din subconştient, pentru un mecanism de funcționare în regim automat.

Scoica cosmoenergetică îţi permite să combini efectele pozitive ale coconului (închiderea, ecranarea completă), și, în același timp, să menţii un schimb normal de energie în viața de zi cu zi. Trebuie doar să închizi valvele, pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a întrerupe interacțiunea cu energiile agresive.Mai mult decât atât, vei înţelege clar atunci când eşti în pericol - o Scoică care a fost bine exersată, te va avertiza imediat cu o amicală "bătaie pe umăr." Este important să exersezi Scoica, pâna la senzația aproape fizică de bătaie ușoară pe umeri (sau strângere), la închidere. Această senzaţie este pentru tine un semn că ai exersat Scoica păna la automatism.

Funcția Piramidei de aur. Construirea şi exersarea ei

La activarea frecvenței impulsul vibrațional apare mai întâi în coconul energetic al operatorului prin cheia de activare (parolă verbală sau vizualizare). Inițial frecvența se generează în interior, apoi, conform legii ”atragerii energiilor similare” se produce sincronizarea cu frecvența din exterior, care apasă pe cocon, și informația frecvenței accede în câmpul cosmoenergetului. Această informație, întâi de toate, este sintetizată de centrul piramidei de aur (asimilată și combinată), apoi distribuită în tot coconul energetic, structurându-l sau modulându-l, schimbând sau adăugând calități noi. Procesul este similar cu primirea hranei de organism. În primul rând, hrana (frecvența) întră în tractul gastrointestinal (centrul piramidei de aur, perla energetică), unde este digerată (sinteza frecvențelor), apoi elementele nutritive sunt absorbite în sânge (sinteză de frecvență) și sunt distribuite prin tot corpul (structurarea câmpului). Deci funcția principală a piramidei de aur constă în sintetizarea frecvențelor!!!

După formarea scoicii timp de 7-10 zile, urmează crearea piramidei de aur. Ea trebuie construită și exersată mental timp de 7-10 zile, de 3 ori pe zi, a câte 10 minute. Pentru a se înregistra în subconștient, Piramida trebuie formată de cosmoenergetul-începător desinestătător! Piramida nu poate fi inițiată de cineva sau creată de cineva pe voi.

Piramida se construieşte mental sub formă de carcasă metalică aurie. Construirea începe cu vârful Piramidei, 40 cm deasupra capului, din care coboară în jos cele patru unghiuri, care se conectează la temelie. Dimensiunile unghiurilor depind de înălţimea persoanei. Cu căt mai înaltă este persoana, cu atât mai mare este dimensiunea unghiurilor. Temelia pătrată a Piramidei se află mai jos de prima chakră. În regiunea centurii umerilor Piramida şi Scoica se suprapun. Imaginea mentală a Piramidei se construieşte la începutul ședinței de exersare (dacă ți-e greu o poți construi de căte ori ai nevoie), în restul timpului doar se exersează – pur si simplu se vizualizează. După exersare, timp de 7-10 zile, de 3 ori pe zi, a câte 10 minute, Piramida se integrează în Scoică şi astfel se menţine pe ea (la exersare vizualizezi doar Piramida, fără Scoică). În centrul Piramidei se formează Perla energetică. 

Perla energetică


Perla cosmoenergetică reprezintă un centru energetic suplimentar - centrul de sinteză a Piramidei de aur. Dezvoltarea (creşterea) Perlei începe odată cu apariția unui punct energetic, între chakrele 3 și 4. Acest centru energetic se dezvoltă pe măsura sintetizării frecvențelor, adică în dependenţă cât de des cosmoenergetul activează frecvenţele şi de gradul de iniţiere.

Această formaţie, constituie o protecție puternică, formată de frecvențele cosmoenergetice, concentrată într-un punct energetic, de către Piramida de aur. Perla energetică nu se dezvoltă în mod spontan - este necesar să ştii că ea există și periodic să-ţi aminteşti de ea. La fel ca şi Piramida de aur, Perla energetică este o protecție numai pentru cosmoenergeţi. Astfel, Scoica, Piramida de aur și Perla energetică, sunt protecţiile de temelie, dar mijloace foarte eficiente de protecție, care nu ar trebui să fie uitate.

Cel puţin, o dată pe săptămână, urmează să-ţi verifici protecţia şi să o corectezi dacă este necesar. În cazul în care protecția nu este construită corect, trebuie să o dai jos și să construieşti una nouă. O protecţie corect construită, te protejează atât împotriva atacurilor energetice, cât şi contra influenţei negative a entităților energetice, în cazul ieşirii intenţionate, la contact cu ele.

Aşadar, cosmoenergetul, în structura corpului său energetic, are un centru energetic suplimentar, care în permanenţă creşte şi se dezvoltă – Perla energetică. Perla este un reactor energoinformaţional, un centru de sinteză (care are menirea de a modula informaţional energia, de-ai schimba calitatea ei), mai mult decât atât, ea are funcţia de stocare a energiei, este un acumulator.

Un exemplu simplu: cosmoenergetul a consumat un produs alimentar expirat, necalitativ. Ca urmare, el nu va avea efecte nefaste de sănătate, nu se va otrăvi, informația produsului alterat, schimbându-şi parametrii informaţionali, devine inofensivă pentru organism. Acelaşi lucru, se întâmplă atunci, când cosmoenergetul se află în împrejurări nefavorabile (zone geopatogene, radiații tehnologice nocive, mediu ecologic otrăvit, apă de calitate scăzută etc.).

În situaţii când cineva te atacă emoţional, strigă la tine, te ameninţă, „varsă” asupra ta problemele sale în mod emoţional - pentru un cosmoenerget, aceasta este un cadou, care fiind într-o stare emoțională neutră, direcționează toată "flacără", toată încărcătura energoinformaţională agresivă, în convertorul său alchimic, în Perla energetică, unde demarează procesul de sinteză a informaţiei proaspăt-primite, care mai târziu, într-o formă prelucrată, îl alimentează pe cosmoenerget, îi dă un adaos de puteri.

Cum să-ţi antrenezi perla energetică

Dacă activezi frecvenţa Farun-Buddha şi te concentrezi în zona situării Perlei energetice, se va declanşa mecanismul de funcţionare a regulei principale privind lucrul cu energiile: unde îţi este atenţia, acolo va curge energia. Fluxul de energie va merge la Perlă. Determinarea nivelului de saturație energetică a Perlei pentru marea majoritate a cosmoenergeţilor este dificilă. Prin urmare, se recomandă doar pomparea periodică a frecvenţei Farun-Buddha, a câte 10 minute.Periodicitatea poate fi oricare, de obicei 1-2 ori pe saptamână. De asemenea, poţi lucra cu Perla printre altele, concentrându-te pe ea, după terminarea unei sesiuni terapeutice, în care a fost utilizat Farun-Buddha. În principiu, cât mai des o faci – cu atât mai bine: „suprapomparea” Perlei este imposibilă.

Lucrul constant cu Perla reface treptat energia în aura cosmoenergetului, o face mult mai curată şi o fortifică.

Rolul activ al Perlei „trezite” și în mod constant antrenate - este o garanție a forței de securitate a cosmoenergetului. De asemenea, iniţierea în frecvenţe suplimentare face Perla şi mai puternică.După ce ai constituit protecţia, se recomandă cel puţin o dată în săptămână să verifici vizual Scoica şi Piramida de Aur. Despre Perla energetică trebuie să ştii, să ţii minte, că ea este, că ea funcţionează.

Frecvenţele cosmoenetgetice

Functia de protecţie o au și fercvenţele cosmoenergetice. Datorită fluxului energetic vertical, ele "anihilează" și "distrug" orice influențe energetice din afară, este ca și cum ai sta mereu sub un get energetic puternic, sub un duș energetic. Desigur, este important să înțelegem, că orice perete (cetate) poate fi dărâmat. Și pentru a te ecrana de acțiunile agresive, atât din partea reprezentanţilor rasei umane, cât și la Locurile Puterii, cosmoenergeţii dispun de așa-numitul program protector de inversiune, Piramida de Aur și Perla Energetică. Ce este protecţia de inversare? Această protecție permite de a converti orice impact negativ într-unul pozitiv, prin sinteză. Să vedem cum are loc acest proces. Noi exersăm Piramida de Aur. După crearea Piramidei, în centrul ei începe să se formeze o Perlă (acesta este un centru energetic suplimentar al cosmoenergetului - centrul de Sinteză al aurei). Fără perlă persoana poate să practice șamanismul, practici de bioenergie, etc., dar nu cosmoenergetica. Piramida este unul dintre mijloacele inţiale de transformare, concentrare, sau dispersie a energiei.

Atacul negativ asupra omului se transformă, trecând prin fețele şi muchiile Piramidei, și se direcţionează spre centru, spre Perlă. În Perlă energia negativă se transformă sub influența frecvențelor, care, după cum știm, sunt active mereu la cosmoenerget (îl penetrează în regim non-stop), în una pozitivă, și apoi se distribuie prin meridianul energetic central. Acest tip de protecție este de bază și foarte eficient - orice impact negativ va aduce doar beneficii.


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag & Drop Website Builder