ИНТРО С ИКОНКАМИ


COSMOENERGETICA - SINTEZA CUNOȘTINȚELOR SACRALE 

Cosmoenergetica in Romania


Cosmoenergetica reprezintă sinteza cunoștințelor sacrale despre utilizarea forțelor invizibile ale universului, despre constituția energetică umană și impactul acesteia asupra destinului și sănătății precum și este o metodă de vindecare a sufletului și a corpului, oferind o oportunitate pentru avansarea spirituală și personală.

Cosmoenergetica este cheia soluționării problemelor sociale și economice care sunt strâns legate de sănătate, frumusețe și destinul uman.

Pentru vindecarea, purificarea energetică a câmpului energetic sau aurei, și în terapie, noi utilizăm metodele și tehnicile cosmoenergetice, autor al cărora este Vladimir Petrov. 

În baza rezultatelor diagnosticului și analizei stării chakrelor și aurei, recomandăm tuturor celor care au apelat la noi pentru ajutor, să urmeze cursuri de vindecare, fără medicamente, fără produse pe bază de plante și utilizarea hipnozei.

Fiecare curs terapeutic durează 10 ședințe. După 3-5 ședințe pacientul este complet lipsit de orice intervenții negative și blocaje energetice: în popor li se spun vrăji, blesteme, deochiuri, zombări etc. (prezența sau absența cărora se determină la diagnostic). În cazuri complicate se efectuează mai multe cursuri terapeutice cu un interval de o lună. 

Aplicând metodele și tehnicile cosmoenergetice se pot vindeca boli cardiovasculare, genitourinare, endocrine și ale sistemului imunitar, sistemului muscular și osos, ale tractului gastrointestinal, sistemului sangvin, de infertilitate si alte boli cronice și ereditare; se vindecă depresia, anxietatea, oboseala, sindromul oboselii cronice; reintegrarea și purificarea aurei. Rezultatele tratamentului sunt confirmate prin examinări și analize medicale.

Concomitent cu vindecarea bolii, cu purificarea și reânoirea energetică are loc armonizarea persoanei, ducând la dezvoltarea intelectuală și capacităților creative, la avansarea spirituală.

Procesul de dezvoltare al omului merge în unitatea continuă cu starea sănătății lui, destinului, felului de gândire. Cosmoenergetica vă poate ajuta să scăpați de diferite probleme; vă ajută la depistarea și eliminarea cauzei lor; vă explică cum să vă dezvoltați, ce cale să alegeți și cum să lucrați individual pentru a evita viitoarele probleme din viață.

Cosmoenergetica ajută în procesul de educare a copiilor și adolescenților, având ca rezultat o schimbare pozitivă în comportamentul lor, în învățământ, în perceperea mediului înconjurător.

Sportivilor, cosmoenergetica le ajută să obțină cele mai bune rezultate, mereu să fie energici; învață cum să recupereze energia și puterile, să scoată oboseala și să dezvolte mecanizme de protecție împotriva intervențiilor externe.

Cosmoenergetica ajută la corectarea greutății corporale, la eliminarea blocajului financiar, reînnoirea și armonizarea relațiilor dintre membrii familiei, soți, cei dragi, colegi și parteneri.

Cosmoenergetica întinde o mână de ajutor tuturor care vor să fie sănătoși, cu succes, liberi și fericiți!

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Maker