ИНТРО С ИКОНКАМИ


GRUPUL FRECVENȚELOR ZOROASTRIENE – CHEIA SUCCESULUI ÎN SFERA SPIRITUALĂ ȘI SOCIALĂ (SĂNĂTATE, RELAȚII PERSONALE ȘI DE FAMILIE, AUTO-REALIZARE SOCIALĂ, CARIERĂ, AFACERI) 

Cosmoenergetica

ИНТРО В ПОЛНЫЙ ЭКРАН


09.06.2019

Inițierea în energiile zoroastriene este posibilă la orice etapă de formare în cadrul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”. Chiar și persoanele fără inițieri în frecvențele cosmoenergetice se pot înscrie la acest curs. Sunt invitate inclusiv persoane care au studiat la diferite școli de cosmoenergetică și centre ezoterice pentru lărgirea spectrului de cunoștințe în domeniul spiritual. Iniţierea în Grupul frecvențelor zoroastriene se face timp de 3 zile la rînd, cîte o oră în fiecare zi + cursul de teorie și practică.

Sistemul Zoroastrian de energii – este unul dintre cele mai puternice practici spirituale care provine din antichitate. Utilizarea acestor energii, ne permite, ca într-o perioadă relativ scurtă de timp, să schimbăm în mod benefic şi favorabil multe situații în viață.

Sistemul zoroastrian în cauză, spre deosebire de zoroastismul clasic, nu este religie, este o metodă, o practică energetică. 

Folosind terminologia militară, putem spune, că în mâinile iniţiatului frecvențele cosmoenergetice sunt arme de ordin tactic, iar energiile zoroastriene arme de ordin strategic. Frecvenţele cosmoenergetice, este bine să le utilizăm pentru anumite sarcini de rutină, care apar brusc și necesită o soluție imediată. De exemplu, pentru a trata o persoană de o anumită boală, de a curăţi persoana de informaţia negativă, de a soluţiona o situaţie neplăcută apărută la locul de muncă sau în familie, pentru a curăţi încăperea de energie nocivă, de a primi informaţii necesare ș.a. Vibrațiile zoroastriene, însă, ar trebui să fie utilizate pentru a soluţiona obiective de scară largă, cum ar fi, formarea unor evenimente în viață, împlinirea dorințelor, realizarea unor scopuri în afaceri, crearea în familie a stării materiale benefice, bunăstării și prosperităţii, obţinerea protecției împotriva duşmanilor vizibili și ascunşi, ale căror identități sunt uneori necunoscute, stabilirea de contacte prietenești între partenerii de afaceri şi cu cei dragi, stabilirea relaţiilor armonioase între un bărbat şi o femeie, crearea unei protecții universale contra situaţiilor negative și circumstanțelor neprevăzute în viaţă ş.a.

Acest sistem spiritual poate fi practicat de oricine, nu are tentă religioasă. Sunt și creștini, și musulmani, și budiști, în rândurile practicienilor, și reprezentanți ai diferitor țări și culturi. În cosmoenergetică există grupul Buddhist de frecvențe care nu are nicio legătură cu religia buddhistă, sau așa frecvențe ca Sv. Iisus, Sv. Moisei, Sv. Buddha sau Sv. Mohamed, care nu au nicio tangență cu religiile sau persoanele istorice respective, sunt doar denumiri de frecvențe. Aproximativ același lucru se referă și la grupul energiilor zoroastriene. Neofitul nu este inițiat în religia antică a persanilor ci doar în practica energetică de operare și interacțiune cu anumite energii, care spre deosebire de frecvențele cosmoenergetice, într-o oarecare măsură, au conștiință și sunt ”însuflețite”.

Frecvențele Blocului Zoroastrian reprezintă un instrument spiritual universal și un aliat puternic în obținerea obiectivelor în viață. Vor fi realizate doar acele scopuri și dorințe care într-adevăr sunt necesare pentru dezvoltarea voastră spirituală și socială.

Fiecare frecvență zoroastriană are cheia sa de activare și metoda specifică de lucru care se dau la cursul de inițiere. 

Particularitățile funcționale ale frecvențelor Grupului Zoroastrian:

MITRA

Frecvență universală. Poate fi utilizată pentru împlinirea oricăror obiective. Mitra este energia Învățătorului, Mentorului, care dirijează orice activitate umană în direcția cea bună. Lucrează într-o gamă largă de situații, în special acolo unde este necesară manifestarea ordinii, respectarea legii și a justiției, atât în relațiile personale, cât și în afacerile și asociațiile publice. Mitra este un canal de lumină care este folosit în mod eficient pentru punerea în aplicare a sarcinilor practice în diverse domenii ale vieții. Frecvența Mitra are o proprietate remarcabilă: crește gradul de conștientizare a ceea ce se întâmplă, ajută la depășirea temerilor, ajută la punerea în aplicare a planurilor noastre și permite extinderea conștiinței umane. Mitra îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă ceea ce a fost neobservabil anterior.

De multe ori în viață multe situații care apar atât la oameni, cât și în spațiul din jurul nostru, merg neobservate din cauza blocării inconștiente a anumitor zone de conștientizare. Oamenii fac acest lucru din diferite motive, dar majoritatea se tem de propriile sentimente și dorințe și le ascund de ei și de ceilalți, creând automat o mulțime de probleme și dificultăți pentru ei înșiși. Adesea nu vrem să vedem esența altor oameni și să creăm în imaginația noastră imagini plăcute ale acestor oameni. Mulți oameni nu au destul curaj pentru a accepta situația actuală din viață și pentru a-și pune ochii pe lucruri. Toate acestea împiedică împreună și separat realizarea obiectivelor și dezvoltarea fructuoasă, precum și trăirea unei vieți depline, deoarece o cantitate imensă de energie este cheltuită pentru păstrarea tiparelor de comportament.

Frecvența Mitra funcționează ca un flux puternic pentru a risipi aceste dificultăți, ceea ce le oferă oamenilor puterea de a renunța la toate temerile și de a-și asuma responsabilitatea vieții lor. Conștientizarea noastră se extinde, iar eficiența planurilor și acțiunilor crește. Mitra ne ajută să stăm în picioare și deschide o lume clară pentru noi.

În viața noastră există mai mulți factori de blocare. Unul dintre acestea este neconcordanța noastră. Fiind într-un ”ghem” de contradicții, suntem atât de mult încâlciți în noi înșine încât dorințele noastre ne distrug din interior. Adevărul este că toate aceste contradicții sunt iluzorii și aceste iluzii se destramă sub sabia zdrobitoare a lui Mitra. Atunci când iluziile sunt dizolvate, persoana află puterea și energia pentru a-și accepta adevăratele dorințe. Următorul factor de blocare pentru o viață fericită sunt temerile noastre. Oamenii se tem de dorințele lor, apoi se tem de reacțiile oamenilor din jurul lor. În cele din urmă, cel mai paradoxal este faptul că oamenii se tem adesea de împlinirea dorințelor lor. Frecvența Mitra rezolvă aceste probleme. O persoană începe să privească realitatea himerică a fricilor și temerilor sale și, prin urmare, acestea din urmă își pierd puterea de hipnoză, după care se poate acționa calm și cu încredere.

Mitra oferă asistență neprețuită în atingerea dorințelor. Energiile luminoase elimină toate contradicțiile, ajută la depășirea temerilor paralizatoare, indică modul cel mai eficient de a realiza intenția. Utilizați Mitra pentru a vă face față vieții și, după un timp, se va întâmpla că dorințele să înceapă să fie realizate ca și cum de la sine, pur și simplu într-un mod minunat. Toate acestea se vor întâmpla din simplul motiv că, cu ajutorul lui Mitra, persoana a înțeles toate iluziile și temerile și, în consecință, a cerut sincer și deschis din inimă, ceea ce a permis lumii să răspundă intenției sale.

Influența frecvenței Mitra asupra relațiilor

În ziua de astăzi dificultățile în relații sunt comune multor oameni. Fie o relație cu un iubit, cu familia, cu prietenii și cunoștințele. Toate aceste relații se transformă adesea într-un ”vârtej” încurcat, adesea imposibil de priceput. Datorită frecvenței Mitra, puteți obține soluționarea acestor chestiuni. Lucrând cu frecvența, poți pur și simplu să exprimi din inimă intenția de a conștientiza natura relațiilor cu o anumită persoană. Energia luminoasă a frecvenței Mitra vă va ajuta să vă dați seama ce simțiți pentru această persoană și cum vă tratează. În curând veți realiza ce se întâmplă cu adevărat între voi, ceea ce vă conectează și cum se termină totul. Cel mai important lucru când lucrați cu Mitra este că înțelegeți în mod clar ceea ce doriți cu adevărat de la interacțiunea cu această persoană. Ca urmare, o persoană începe să înțeleagă în mod clar cine este un prieten adevărat, care este un companion accidental și cu care dorește cu adevărat să-și conecteze întreaga viață. Cu ajutorul energiei Mitra, o persoană va fi capabilă să-și dea seama ce se întâmplă cu oamenii din jurul lui și ce rol are în acest joc. Mulțumită frecvenței Mitra, se poate vorbi în mod confident și direct cu privire la dorințele și sentimentele cuiva. Mitra vă va ajuta la realizarea în relații a sincerității, onestității și căldurii.

Influența frecvenței Mitra asupra domeniului afacerilor

Mitra este un asistent indispensabil în afaceri. Mai întâi de toate, el ajută la realizarea relațiilor simple, corecte și clare cu personalul și superiorii. Energia Mitra va ajuta la examinarea obiectivă a stării în afaceri. Aplicând frecvența Mitra, o persoană poate dezvolta planuri de afaceri eficiente. Va putea să înțeleagă mai bine procesele care afectează în principal starea actuală a afacerii. Mitra va da fermitate și hotărâre să adopte cea mai bună strategie pentru dezvoltarea afacerilor. Când lucrați cu frecvența, veți înțelege în mod clar care plan de acțiune în situația actuală va da roade și care va fi o risipă de energie. În termeni strategici, Mitra ne învață să simțim diferite procese evidente și ascunse în lumea afacerilor.

Influența frecvenței Mitra asupra dezvoltării spirituale 

Creșterea gradului de conștientizare este o sarcină importantă în calea dezvoltării de sine, pe care Mitra o ajută să o facă. Mitra vă va ajuta să realizați și să dezvăluiți clar în sine acele elemente care împiedică dezvoltarea. Frecvența Mitra ajută să scăpați de toate calitățile inutile, dezvoltă o putere personală liberă, care poate fi folosită în mod conștient și îndreptată către dezvoltarea armonioasă. În același timp, Mitra vă va spune întotdeauna cu exactitate ce atenție trebuie acordată la o anumită etapă în timp pentru a vă dezvolta productiv într-o direcție aleasă. Mitra sporește puterea voinței și ajută să deveniți mai subtil. Din această cauză, o persoană trece în mod constant și calm prin toate încercările și dificultățile pe calea unei vieți fericite. Lucrați mai des cu frecvența Mitra și veți vedea și simți cum va aduce viața voastră din ce în ce mai multă bucurie și plăcere.

Pentru a vă realiza planurile, scopurile și obiectivele, puteți folosi doar frecvența universală Mitra, dar dacă este vorba de o sarcină specifică, se cere utilizarea unor frecvențe specializate ale Grupului Zoroastrian. 

HUMO

Pasărea sacră care aduce fericirea acasă, bunăstarea, norocul și prosperitatea. Protecția casei, familiei, proprietății, persoanei. Energia bucuriei, frumuseții, armoniei și norocului. Promovează creșterea și mișcarea, ducând la înflorire și prosperitate, atât pe planurile spirituale cât și fizice.

Humo înseamnă 'a aduce fericirea'. Este regina tuturor păsărilor, o creatură magică din mitologia zoroastriană. Multe națiuni au onorat și au respectat această pasăre a libertății. În Uzbekistan, Humo este reprezentată în centrul stemului cu aripi întinse ca simbol al libertății și al fericirii. Mulți poeți numesc Humo cea mai bună dintre toate ființele. Poezii și cântece au fost scrise în onoarea ei. Aceasta este adesea prezentată pe talismani și case decorate. De exemplu, în Uzbekistan, oamenii cred că dacă pasărea Humo zboară peste casă în noaptea de veghe, atunci fericirea va rămâne în această casă pentru un an întreg. Și nu este singurul mit despre această pasăre miraculoasă.

De asemenea, această creatură nobilă este cunoscută sub numele de Simurg. Se credea că Simurg este un uriaș șoim cu capul și pieptul feminin. Scripturile zoroastriene spun că Simurg stă sub copacul lumii, pe care cresc toate semințele lumii și ridicând aripile, aceste semințe sunt răspândite în întreaga lume cu ajutorul ploii și vântului. Bazându-se pe o altă legendă, s-a crezut că pasărea magică este invizibilă, dar dacă umbra aripilor ei umbrește o persoană, ea va fi bogată și fericită până la sfârșitul vieții.

Mitul că pasărea Simurg a salvat oamenii din tirania și dominația dragonilor puternici este, de asemenea, cunoscut. Această pasăre aduce fericire și libertate. Oamenii care caută dreptate și cunoștințe își primesc protecția. Humo este pasărea cunoașterii.

Influența frecvenței Humo asupra relațiilor

Humo vă va învăța să trăiți într-o relație fără capricii, cereri fără sens, griji și așteptări. Veți învăța să ascultați propria inimă, suprimând impulsuri și mișcări de prisos. Vă învață să acționați la momentul potrivit. Veți ajunge la relații sincere și naturale.

Influența frecvenței Humo asupra afacerii

Humo este, de asemenea, un mare ajutor în afaceri. Comunicați cu pasărea fericirii și norocul vă va zâmbi. Această vibrație aduce noroc, noi parteneri de afaceri, clienți, persoane cu interese comune. Creează atmosfera necesară în echipa dvs. care va aduce succes și bunăstare. Veți fi plini de hotărâre, încredere și bucurie. Cu cât comunicați mai mult cu Humo, cu atât va fi mai ușor să ”prindeți” frecvența care vă va duce în direcția de sus, spre progres.

Influența frecvenței Humo asupra dezvoltării spirituale

Auto-dezvoltarea este ceea ce fiecare dintre noi are nevoie. Humo are puterea incredibilă de a te conduce in dezvoltarea spirituală cu succes. Interacționând regulat cu această frecvență, veți atinge vârful autodezvoltării. Toate idealurile și valorile vieții tale, fațada ta personală, vor începe să se schimbe. Incertitudinea și problemele vor dispărea în fundal și veți deveni o persoană autosuficientă, sigură. Humo ne ajută să ne ocupăm de lumea noastră interioară, cu gândurile noastre, calmând fluxul dorințelor și cerințelor noastre. Veți fi gata să vă regândiți calea. Humo vă va spune cum să obțineți fericirea.

Caracteristicile de vindecare ale frecvenței Humo

Vindecătorii sunt conștienți de puterea păsării fericirii. Inițial, este necesar să se revigoreze sufletul omului. Pentru cei obosiți de viață, dezamăgiți de tot, Humo le indică că sunt doar încurcați într-un labirint de iluzii. Energia sa de vindecare vă va ajuta să vă treziți și să vă îndreptați aripile libertății.

HUBBY

Protecția, restabilirea echilibrului și a armoniei. Protejează împotriva inundațiilor, cutremurelor, secetelor și altor dezastre naturale. Hubby poate influența vremea, dar necesită o abordare responsabilă. Asigură protecție în timpul călătoriei, face calea plăcută și sigură.

În orice teren necunoscut este cel mai bine să vă deplasați cu harta. De asemenea, în viață, oamenii au nevoie de un plan datorită căruia să poată ridica velele și să navigheze. Dar în orice călătorie există o perioadă în care propriile idei și planul de acțiune devin un obstacol în calea progresului. Faptul este că orice instrucțiune în care am crezut atât de ferm, orice program de comportament este doar un plan de lansare pentru intenția noastră. Iată de ce vine un moment în care o persoană trebuie să facă o tranziție, să se desprindă de această platformă și să încerce un zbor liber.

Pentru majoritatea oamenilor, este foarte dificil să se ia astfel de măsuri, deoarece teama de incertitudine este foarte mare și nu dorim cu adevărat să părăsim zona noastră de confort. Temându-ne de imprevizibilitate și incertitudine, încercăm cu toată puterea noastră să ne lipim de imaginea obișnuită a realității din jur, creând astfel probleme atât pentru noi, cât și pentru alții. Frecvența Hubby îi ajută pe oameni să supraviețuiască calm și în siguranță stazei în viață. Hubby învață să renunțe la toate lucrurile inutile care s-au depășit deja și devin o barieră în drum. Hubby contribuie la dezvăluirea fluidității interne, a ușurării și a flexibilității, ca și cum apa fertilă curge prin diferite situații în toate sferele vieții, ajutând la deschiderea capacității de a simți intuitiv lumea din jurul nostru și de a acționa în mod eficient asupra acesteia.

Influența frecvenței Hubby asupra relațiilor

Foarte des în relații apare stagnare, care afectează neplăcut oamenii, mai ales dacă are loc într-o relație cu un iubit. Situația incertitudinii și monotoniei este foarte epuizantă. Nu fiecare om știe să iasă din acest cerc vicios al greșelilor, resentimentelor și reproșurilor repetate. Cum să eliminați obiceiurile distructive și să transformați relațiile spre bine? Răspunsurile la aceste întrebări apar atunci când lucrați cu Hubby, care vă ajută să vă umpleți viața cu momente luminoase și calde și armonizează relația dintre bărbat și femeie.

Influența frecvenței Hubby asupra afacerii

Datorită faptului că lumea din jurul nostru se schimbă în mod constant, orice afacere necesită ajustări și rafinări constante. Strategiile și planurile anterioare nu mai sunt eficiente și sunt înlocuite de idei și instrumente noi. Dacă o persoană nu știe cum să se adapteze rapid la noile condiții dictate de piață, atunci aceasta este o problemă foarte mare pe calea dezvoltării afacerii. La urma urmei, numai flexibilitatea și fluiditatea pot dezvolta rapid și cu succes orice afacere, iar prezența unei înțelegeri intuitive a ceea ce se întâmplă contribuie la dezvoltarea rapidă și luarea deciziilor corecte. În scurt timp, de când lucrați cu Hubby, veți observa că afacerea dvs. se va dezvolta cel mai bine în situația actuală și atunci când energia frecvenței Hubby va interacționa cu subordonații voștri, se va forma o echipă coerentă care va merge spre obiectivul dorit. Hubby restabilește echilibrul energetic la persoane și într-o situație.

Influența frecvenței Hubby asupra dezvoltării spirituale

Orice dezvoltare este asociată ciclurilor. Există momente de decolare cele mai înalte, care sunt înlocuite de căderi, care din nou ne ridică din nou la capătul capacităților noastre. În fiecare din aceste cicluri există etape de tranziție pe care o persoană trebuie să le treacă. Se întâmplă că astfel de tranziții pot fi foarte dureroase atunci când nu există vectori de unde să se miște și ce să facă în continuare. Mulți consideră că este dificil să se despartă de modul lor de viață obișnuit, alții sunt îngroziți de incertitudine și toate acestea doar încetinesc, pentru că începem să marcăm timpul. Aceste etape pot dura foarte mult timp și dacă nu se iau măsuri, oamenii 'adorm' și devin doar marionete în sistemul general, fără ideile, scopurile și dorințele lor. Mulțumită frecvenței Hubby, o persoană poate fi umplută cu încredere și primește energie pentru a se mișca. Hubby ajută la înțelegerea scopului și oferă răspunsuri la întrebări. De asemenea, curăță și întărește centrul de decizie (capcitatea de a lua hotărâri și de a întreprinde acțiuni).

Funcțiile de vindecare ale frecvenței Hubby

Hubby este conectat direct la elementul de apă și se bazează pe potențialul energiei feminine. Ea echilibrează energia feminină și normalizează hormonii, tratează bolile feminine, ginecologia (mastopatie, fibroame, chisturi, tumori etc.). Armonizează relațiile dintre bărbat și femeie. Hubby contra-acționează în mod armonios față de elementele și forțele care formează diferite situații neplăcute și neprevăzute în viață. Frecvență purificatoare. Curăță de paraziți energetici, programe negative, conexiuni distructive, blocaje etc.

Are un efect puternic asupra fluidelor, atât în jurul nostru, cât și în interiorul nostru. Datorită faptului că apa are o memorie, de cele mai multe ori ia informații negative, ceea ce nu conduce la dezvoltare și duce la boli grave. Mulțumită frecvenței Hubby, o persoană poate anula memoria apei, precum și o încărcăm cu lumină și energie de vindecare. În timpul lucrului, Hubby influențează asupra subconștientului nostru, asupra părții sale întunecate. Rădăcinile multor probleme și boli provin din subconștient, de la modul nostru de gândire și acțiune. Frecvența Hubby ajută la purificarea adâncimii ființei noastre de programele distructive acumulate care ne împiedică să trăim pe deplin și fericit. De asemenea, puteți folosi frecvența Hubby în practica recapitulației, adică interacțiunea cu memoria noastră holistică, care include părți conștiente și subconștiente. Elimină distorsiunile energetice și creează un fundal bun pentru recuperare, în special în cazuri grave. Curăță excelent, energizează, vindecă organele interne și participă la tratamentul tuturor bolilor. Hubby are un efect pozitiv asupra bolilor copilăriei. Înlătură tensiunea nervoasă.

MIRIH

'Nu poți turna apă într-un vas plin'. Uneori, pentru a construi ceva nou, trebuie de distrus ceva vechi. Mirih reprezintă dansul nesfârșit al lui Shiva. Lucrează atât pe distrugere cât și pe creație. Este energia unității de opoziție și de armonie. Energia puterii și a forței. Energia integrității și distrugerii.

Din timpuri străvechi Mirih este cunoscut ca zeul războiului. El creează situații de dispută, certuri și distrugeri în toate domeniile. El elimină totul în calea sa, din cauza puterii sale distructive. Dar, în același timp, funcționează și pentru a găsi ceea ce a fost furat, pentru a reconcilia certurile, pentru a găsi un compromis într-un parteneriat și pentru a elimina obsesia și respingerea în relațiile de afaceri. Cu această frecvență puteți obține victorie în confruntări, sport, dragoste, viață, serviciu. Ajută la clarificarea situației și la adoptarea unei decizii corecte. Sporește determinarea și voința de a câștiga. Se rup conexiunile inutile și învechite. Aceasta întărește atitudinea cinstită față de sine și ajută la înlăturarea limitărilor personale prin conștientizarea lor. Elimină conexiunile negative și paraziții energetici.

Pentru a pătrunde în esența acestei energii, trebuie să înțelegeți în mod corect ce este calea unui luptător. Calea unui războinic nu este deloc calea unui distrugător și a unui criminal. Fiecare inițiat știe bine că războinicul este propriul său spirit, care este în fiecare dintre noi. Nu contează de sex, religie sau naționalitate. Spiritul războinicului este o parte foarte necesară a personalității, este pur și simplu integrală. Spiritul războinicului luptă pentru libertatea de a fi activ, fluid și mobil. Această bătălie are loc în noi înșine, duhul nostru luptă cu teama, ignoranța și lenea.

Când începeți să comunicați profund cu frecvența zoroastriană Mirih, înțelegeți fără îndoială cât de frivol și inconștient ne trăim viețile noastre, cât de ușuratic ne purtăm cu noi înșine, cu oamenii și evenimentele. Tranziția la acțiune se desfășoară în mod pasiv și indiferent. Facem lucrurile cu responsabilitate și implicare slabă.

Datorită frecvenței Mirih suntem capabili să privim lumea așa cum este ea cu o maturitate și o seriozitate mai mare, pentru a realiza mai clar că nu tot ceea ce se întâmplă există de la sine. Există lucruri în lumea noastră care necesită participarea și sprijinul nostru. Unele dintre ele pot apărea numai prin acțiunile noastre. Începeți să vă revizuiți adânc și serios viața și tot ceea ce o umple.

Un alt subiect important referitor la frecvența Mirih este moartea. Toate discuțiile despre responsabilitatea pentru acțiunile noastre și alte lucruri, cu siguranță, par foarte complicate și imposibil de implementat. Moartea este ceea ce umple viața cu un sens real și o putere reală. De obicei, o persoană, conștient sau inconștient, se tratează ca o ființă nemuritoare. El nu înțelege că așa se închide el însuși într-o celulă de neputință. Oamenii naiv cred că au la dispoziție tot timpul universului. Din acest motiv își pierd libertatea. Adevărul este că suntem toți muritori. Mai mult decât atât, ne putem pierde viața în orice moment. Cel care conștientizează fenomenul morții realizează faptul că orice secundă, orice clipă poate fi ultima. Acesta este un fapt energetic. Sub influența unei astfel de cunoașteri puternice, întregul mod de viață se schimbă.

Influența frecvenței Mirih asupra relațiilor

Energia puternică a frecvenței Mirih vă ajută în relații să faceți lucruri care vă lipsesc în mod constant: să luați pași decisivi, să fiți fermi în poziția voastră, în acțiunile voastre. Mirih elimină tot ceea ce este vechi, inutil și depășit, dar în același timp vă ajută să dați dovadă de perseverență și ireconciliabilitate pentru a proteja și a păstra ceea ce ne este drag. Mirih ne permite să ne uităm în ochii celuilalt fără măștile și rolurile pe care ni le-am imaginat. De fapt, pentru a observa prezența unei părți reale invizibile și necunoscute a sinelui, sunt necesare sinceritate și curaj. Energia frecvenței Mirih ajută la obținerea acestor calități.

Influența frecvenței Mirih asupra afacerii

Având sprijinul frecvenței Mirih, puteți fi sigur că crizele, problemele și dificultățile nu vă vor afecta atât de ușor afacerea. Datorită faptului că Mirih își consolidează spiritul marțial în oameni, eficacitatea echipei tale crește semnificativ. În plus, Mirih cunoaște limitele adevărate ale lumii, datorită cărora veți putea evalua cât se poate de clar toate situațiile. Riscul rezonabil în afaceri este o chestiune obișnuită. Dar va fi rezonabil numai atunci când sunteți în mod clar conștienți de prezența și dimensiunea sa. Dacă decideți să luați acest risc, Mirih nu vă va permite să vă împrăștiați și să vă pierdeți resursele în zadar. Frecvența vă va ajuta să vă concentrați toată energia afacerii dvs. într-o singură lovitură puternică și să o direcționați către obiectivul ales.

Influența frecvenței Mirih asupra auto-dezvoltării

Știm deja că frecvența Mirih este foarte strâns legată de calea războinicului. Fiecare practician care dorește să se apropie de calea războinicului sau luptătorului va primi un sprijin imens și neprețuit de la această frecvență zoroastriană. Spiritul războinicului este prezent în fiecare persoană - fie un copil mic, fie o femeie slabă. Și chiar dacă nu urmați calea unui războinic, acest spirit trăiește în voi sub forma unui embrion care, prin munca personală și cu abordarea corectă, poate deveni un adevărat războinic. Pe această cale uimitoare, energia Mirih devine pentru practician un asistent și un învățător înțelept care îl călăuzește și biciuie în direcția corectă și nu-l lăsa să se piardă în viața lumească, în temeri și lene.

Proprietăți de vindecare ale frecvenței Mirih

Respingerea spiritului de luptător în sine creează multe dificultăți. Adesea, aceasta afectează sănătatea fizică și psihică a oamenilor. Spiritul oprimat și deprimat poate duce la boli și patologii teribile. Cu ajutorul lui Mirih se rezolvă și se previn multe probleme - spiritul luptătorului este revigorat și vindecat. După aceasta, puteți căuta o modalitate eficientă de manifestare armonioasă a spiritului luptătorului. Ca rezultat toată viața se umple cu fermitate, determinare și rezistență.

NAHID/ANAHITA

Nahid este frecvența iubirii. Frecvența Nahid aduce în casă fericire, prosperitate și pace.Din cele mai vechi timpuri, Nahid a fost venerată ca Maica Lumii și a fost asociată cu elementele de apă, pământ, foc, cer și dragoste. Nahid este multilaterală în manifestările ei.

Influența frecvenței Nahid asupra relațiilor

Fiecare dintre noi este mai mult sau mai puțin familiarizat cu astfel de noțiuni ca 'unitate' și 'dăruire'. Desigur, v-ați confruntat adesea cu situații în care, chiar și cu apariția bunăstării, în relațiile cu o anumită persoană sau o companie de oameni, lipsește ceva foarte important, fără care relațiile sunt de fapt neînsuflețite, artificiale și controversate, fără de care dezvoltarea este imposibilă . Vorbim despre un foc creativ special, care conectează inimi împărțite, topindu-le într-un singur întreg. Nahid trezește acest foc interior și permite să fie aprins la alte persoane. Energia subtilă unește oamenii la nivelul co-creației divine și relevă o legătură profundă între ei. Datorită focului creativ a acestei frecvențe, tot ceea ce este artificial într-o relație este ars. În același timp, Nahid vă eliberează focul creativ, care în timp începe să aducă fericire și bucurie, ducând în cele din urmă la o ameliorare a bunăstării personale și generale. Frecvența Nahid ne învață să ne relaxăm și să comunicăm în mod natural unul cu celălalt, ne eliberează relația de la jocul excesiv, nervozitatea și emoționalitatea. Ea ne încurajează să deschidem înțelepciunea veșnică, dar, în același timp, rămânem pentru totdeauna tineri. Nahid dezvăluie dragostea adevărată și ne permite să înțelegem limbajul tăcerii.

Impactul frecvenței Nahid asupra afacerii

'Unul pentru toți, și toți pentru unul!' - nu fiecare echipă este capabilă să se conformeze unei astfel de coeziuni. Dar, din acest motiv, în primul rând, depind bunăstarea și succesul fiecărui participant și al organizației în ansamblu. Prin lucrul cu frecvența Nahid, veți afla ce este 'spiritul de echipă', ce înseamnă să lucrați cu entuziasm. Trebuie doar să deschideți această energie creativă și să acceptați calm ceea ce aduce cu ea. Un alt punct important este dezvoltarea afacerilor. Există situații în care o companie aduce un anumit venit și totul este destul de sigur și stabil, dar nu există nicio dezvoltare. Afacerea este menținută pe linia de plutire, dar acest lucru este departe de situația în care vrem să o vedem în mod ideal. Toată treaba pare să se oprească la un moment dat, mergem într-un cerc vicios și, treptat, devine obositor. Cel mai dificil lucru este că nu știm ce să facem în continuare. Nu este clar ce anume ne împiedică să mergem la următoarea etapă a unui joc de afaceri, ce trebuie făcut pentru a face transcendența. Într-o astfel de situație dificilă, Nahid, care se află în poarta ascensiunii, va ajuta. Nu este important dacă problema se referă la călătoria ta personală sau la o organizație mare. Nahid arată că nu poate exista o bună stare de bine și prosperitate fără o renaștere calitativă și acces la un nou nivel de bunăstare și prosperitate reală.

Influența frecvenței Nahid asupra dezvoltării spirituale

În cele mai vechi timpuri se credea că Nahid contribuie la maturarea culturii, o protejează și o umple cu o putere creativă care dă viață. Viața fiecăruia dintre noi este, de asemenea, comparabilă cu maturitatea continuă. Acest proces a fost numit de către înțelepții orientali 'iluminarea'. Oamenii sunt ca niște fructe care se coc în timpul vieții lor și sunt pline de putere specială. Pentru o lungă perioadă de timp această forță a fost considerată Cunoașterea, iar natura frecvenței Nahid este foarte apropiată de puterea Cunoașterii. Nahid este un aspect special al cunoașterii. Nahid ne învață să urmărim și să ne bucurăm de rezultatele bine meritate ale acțiunilor noastre. Nahid este legată de povestea vechiului Mister al Phoenixului, care se stinge și renaște în mod continuu. Aceasta este calea ascensiunii. Această flacără de curățare arde tot ce este inutil. Acest foc unește tot ceea ce am reușit să adunăm în timpul călătoriilor noastre. Ca rezultat al acestei remodelări ”încinse”, avem ocazia de a ne renaște, după care se deschide o nouă rundă de auto-dezvoltare holistică. Nahid dezvăluie potențialul creativ în om, îndreptându-l spre bunăstarea personală și universală, iluminare și prosperitate. Nahid ajută la descoperirea artei și farmecului natural unic, îmbogățindu-ne fără îndoială viața noastră personală și viața oamenilor apropiați de noi.

Proprietățile de vindecare ale frecvenței Nahid

Nahid ameliorează tensiunea și anxietatea. Ea are un efect echilibrat și sedativ. Energia este îndreptată spre topirea dezechilibrului. Chiar și în cele mai vechi timpuri Nahid a fost considerată patrona medicinii. Mulți pelerini au încercat să se vindece la ea. Nahid poartă energia fertilității, nașterii și renașterii. Frcevența este capabilă să afecteze în mod pozitiv descendenții, precum și tot ceea ce este legat de copii. Acestea pot fi problemele femeilor cu infertilitate sau impotență masculină, naștere dificilă sau dificultăți în creșterea copiilor. Vindecă bolile ginecologice. Nahid oferă asistență și sprijin în toate aceste chestiuni. Ajută la consolidarea bogăției în familie. Energia ei poate fi aplicată pe pământ, copaci, plante și toate creaturile vii pentru a spori fertilitatea și bunăstarea.

Yedine

Yedine - apărătorul. Este o frecvență de protecție. Este folosită pentru a îndepărta influența și presiunea externă pentru ca practicianul să ia o decizie independentă. Protejează în călătoriile astrale. Elimină blocurile și legăturile negative. Apără de programe energetice distructive externe și de forțe ostile. Asigură protecția împotriva duşmanilor vizibili și ascunşi, ale căror identități sunt uneori necunoscute și crearea unei protecții universale contra situaţiilor negative și circumstanțelor neprevăzute în viaţă.

Pentru protejarea casei, mașinei, proprietății etc. nu lucrăm cu această frecvență! Lucrăm doar pentru a proteja oamenii !!!

Pentru a înțelege modul în care se desfășoară interacțiunea energetică sub protecția frecvenței Yedine, să ne imaginăm următoarea scenă. Doi copii se joacă în două căzi cu apă. Când au multă apă sunt fericiți și veseli. Atunci când cantitatea de apă scade, copiii devin mai apatici și plictisiți, slabi și lipsiți de viață. Se poate ghici deja că apa nu înseamnă nimic altceva decât energie. O astfel de comparație nu ne surprinde. Nu e de mirare că mulți inițiați, atunci când se refereau la percepție și energie, vorbeau despre elementul de apă.

Să ne întoarcem la jocul nostru de-a apa. Există mai multe opțiuni pentru dezvoltarea acestui joc. Prima poveste este cea mai tristă, deși, în același timp, cea mai amuzantă. Se întâmplă atunci când ambii copii nu au încă suficientă dexteritate și abilități. Încercând să smulgă apă unul de la celălalt, fiecare își pierde picăturile magice. În același timp, ei se acuză reciproc, se jignesc reciproc, în loc să acumuleze apa ei o stropesc în toate direcțiile. Rezultatul este că ambii copii ajung la epuizare, după care dorința de a continua jocul dispare pur și simplu. În acest scenariu al jocului, orice protecție la copii lipsește.

A doua poveste este de asemenea foarte comună și bine cunoscută tuturor. Din anumite motive, un copil a învățat să nu împrăștie apa; el o acumulează și, în același timp, la cel de-al doilea copil apa continua să scadă. Ca rezultat, primul copil completează jocul într-o stare de fericire și satisfacție, în timp ce al doilea se simte obosit, ofensat și umilit.

Dar, atenție, copiii nu se joacă în condiții de deșert arid, ci în albia oceanului fără de sfârșit. Căzile lor plutesc pe valurile oceanului. În jurul lor există apă în abundență, astfel încât prima sarcină nu este de a lua apa unul de la altul - numai copiii stupizi ar face acest lucru - ci să învețe cum să prindă apa și să o țină. Din moment ce apa este în jur din abundență, neliniștea și frica față de lipsa de energie liberă și a vampirilor energetici pare proastă și ineficientă. Cu toate acestea, trebuie să fie dezvoltată și consolidată apărarea noastră. Ulterior, va merge vorba despre cum să ne împărtășim energia și să sprijinim pe cei dragi și pe cei apropiați.

Influența frecvenței Yedine asupra relațiilor

Puțini oameni știu că jocul nostru de-a apa are un al treilea scenariu, care a devenit cel mai uimitor și interesant. Copiii au învățat într-un fel să se unească, ceea ce a dus la o creștere a cantității de apă. În jurul copiilor joacă un ocean fără fund de apă strălucitoare, astfel încât să poată interacționa unul cu celălalt, astfel încât nivelul de energie al fiecăruia din ei să crească în mod continuu. În acest caz, nimeni nu va pierde. Apărătoarea înțeleaptă Yedine ne învață tocmai acest lucru. Ea își propune să construiască protecția noastră personală armonioasă, după care încurajează să se unească în această protecție cu alți oameni și cu întreaga lume.

Acum adevărata esență a compasiunii pare mult mai clară. Yedine creează în jurul nostru protecția și eliberarea energiei din spațiul nostru are loc numai în cazurile în care ea se poate întoarce înmulțită. În același timp, energia eliberată îi ajută pe oameni. Datorită acestui fapt, putem crește nivelul de energie și, prin urmare, chiar și mai mult îi putem ajuta pe ceilalți. Cu alte cuvinte, ajutându-i pe alții, se mărește nu doar nivelul lor energetic, ci și propriul nostru. În acest fel se manifestă apărarea construită de frecvența Yedine în domeniul relațiilor.

Continuând tema relațiilor, observăm că Yedine ne învață să avem grijă și să ne apărăm nu doar pe noi, ci și pe cei dragi. Frecvența arată ce ar trebui să fie o relație armonioasă reală între soți, părinți și copiii lor etc. Yedine arată cum să devii un apărător înțelept și îngrijitor pentru cei din jurul tău.

Influența frecvenței Yedine asupra afacerilor

Frecvența Yedine este capabilă să vă ofere ajutor inedit și sprijin în domeniul afacerilor. Interacționând cu frecvența, veți învăța în modul cel mai bun de a vă proteja proiectele investiționale, de a evita risipirea de resurse și timp și de a asigura dezvoltarea și prosperitatea fiecărui membru al echipei voastre pentru cauza comună.

Yedine ne învață să cooperăm - o astfel de interacțiune, în care fiecare participant primește beneficii și nimeni nu este prejudiciat. Cooperarea productivă include o apărare competentă care protejează fiecare participant individual, precum și întreaga echipă ca întreg. O astfel de protecție este un aranjament special, la care toți participanții aderă în mod conștient și inconștient. Conform noilor reguli, afacerea este în continuă creștere, în mod constant, indiferent de ceea ce se întâmplă în interiorul echipei și în mediul de afaceri din jurul dvs.

Influența frecvenței Yedine asupra dezvoltării personale

Practicianul realizează clar că nu este posibilă o dezvoltare reală fără o apărare. Dezvoltarea de sine este o cale destul de dificilă și, uneori, complet confuză. O persoană poate intra în diferite situații, inclusiv cele mai periculoase, astfel încât Yedine devine un excelent învățător și asistent în acest domeniu de autoapărare.

La un moment dat, practicianul este interesat de problema conservării și atragerii energiei. El înțelege că treapta ulterioară necesită fiecare picătură de energie pe care o poate primi. Pierderea ireversibilă a energiei sale devine inadmisibilă, așa că el își construiește percepția lumii în așa fel încât să acumuleze în mod eficient energie și să nu se afle într-o stare de urcușuri și coborâșuri constante. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesară o protecție armonioasă, iar aici, din nou, frecvența Yedine vine în ajutor. Interacționați mai mult cu această frecvență și cu ajutorul ei veți putea construi un filtru armonios de protecție.

Yedine are o proprietate prețioasă datorită căreia puteți învăța rapid să vă controlați atenția. Este foarte important pentru fiecare persoană care merge pe drumul dezvoltării spirituale.

De asemenea, frecvența Yedine calmează și înlătură diverse fobii (temeri). Ajută la rezolvarea conflictului intern. Frecvența mărește și restabilește puterea personală. Ea funcționează bine pentru înlăturarea îndoielii și câștigarea încrederii. În plus, îl ajută pe om să-și înțeleagă misiunea pe Pământ. Oferă ajutor pentru a depăși obstacolele, atât cele mentale, cât și fizice. Dezvoltă abilitatea de a anticipa pericolul.

Caracteristicile de vindecare ale frecvenței Yedine

În ceea ce privește vindecarea, trebuie să mărturisim că Yedine joacă un rol de neînlocuit în această chestiune, deoarece orice boală în cele din urmă apare din lipsă de protecție la un nivel sau altul. Motivul poate fi, de exemplu, protecția slabă față de impacturile negative externe. În astfel de cazuri, vorbim, de obicei, despre găuri în aură, imunitate slabă etc. Starea bolnăvicoasă poate fi, de asemenea, asociată cu disarmonizarea în sine, la orice nivel, de exemplu, la nivelul ideilor despre lume și despre sine. Acest lucru se datorează unei securități slabe, care uneori duce la rezultate drastice.

Din fericire, Yedine ajută la rezolvarea acestor probleme prin întărirea filtrului nostru de protecție, prin care interacționăm cu mediul extern. Yedine lansează un proces puternic de transformare interioară, care este necesar pentru a consolida protecția holistică a unei persoane la toate nivelurile. Astfel, multe boli dispar de la sine, indiferent de natura, sursa, descrierea sau caracteristicile lor. O protecție consolidată integră conduce, de asemenea, la întărirea imunității noastre, succesului și fericirii în ansamblu.

Yedine ajută la înlăturarea schizofreniei. De asemenea, activează memoria celulară și cunoașterea internă.

Mah

Luna este responsabilă de cauzele ascunse ale evenimentelor. Ea afectează procesele inconștiente care stau la bază și corespunde sufletului omului, subconștientului său. Mah este energia intuiției. Ea este legată de feminin. Frecvența meditației, ajută la atingerea stărilor modificate ale conștiinței. Ea sporește percepția intuitivă a lumii. Mah poate fi folosită pentru a obține informații, 'cunoștințe fără cuvinte'. Ea permite realizarea unei detașări suficiente pentru a evita prejudecățile și influența propriilor noastre iluzii și așteptări asupra alegerii deciziei sau acțiunii corecte.

Influența frecvenței Mah asupra relațiilor

Interacționând cu frecvența Mach, vei putea, cu o profunzime și putere nouă, să găsești în tine devoțiune, loialitate și constanță. Toate relațiile voastre vor începe să se ”înmoaie” cu înțelepciune.

Mah ajută la rezolvarea multor probleme. Mai întâi de toate, ea este strâns legată de căutarea exact a celui/celei care ni s-ar potrivi în mod ideal în toate domeniile și cu care ne-ar plăcea foarte mult să mergem mână în mână prin viață.

În al doilea rând, Mah ne învață să fim armonioși în privința celei de-a doua jumătăți. Într-adevăr, nu este suficient să găsești persoana cu care vei continua să învingi orice răsturnare a soartei. Acest lucru nu înseamnă că într-o clipă vor fi rezolvate toate problemele, că de acum înainte totul în viață va fi 'neted și pufos'. În realitate, călătoria în comun a partenerilor nu este la fel de plăcută așa cum ne-am imagina. De aceea este un cerc de purificare. Mah ajută la eliminarea tuturor obstacolelor reciproce și la îmbinarea într-un întreg armonios. Drept urmare, partenerii sunt capabili să își acorde reciproc îngrijire nelimitată, sprijin, dragoste și devotament.

Mai mult decât atât, energia Mah este un învățător înțelept al alchimiei sexuale. Ea consideră relațiile sexuale într-un cuplu sub perspectiva unei surse inepuizabile de îmbogățire a energiei, a tinereții neîngrădite, a purificării reciproce și a iluminării divine.

Impactul frecvenței Mah în afaceri

Orice afacere implică o echipă. Această echipă poate fi comparată cu echipajul navei, care călătorește de-a lungul oceanului de energie fără sfârșit. Apropo, banii sunt, de asemenea, o energie specială, dar nu ne vom ocupa doar de ei. Oceanul nostru este alcătuit din diferite energii. Datorită frecvenței Mah afacerile și membrii săi sunt transformați într-o echipă coerentă, într-o barcă reală, capabilă să reziste oricărei vremi nefavorabile, furtunilor de noapte și chiar calmului complet. Crizele și loviturile apei schimbătoare a pieței universale nu mai prezintă pericol.

Nu contează cât de mulți oameni sunt în echipa voastră. Tot ce este în afară sunt apele exterioare, spațiile prin care călătorește barca, de unde primim tot de ce avem nevoie. Mah ajută să găsiți, să stabiliți și să acceptați reguli și ordine care vor deveni dezirabile de către toată lumea. Ca urmare, afacerea se transformă într-o lume proprie, în care rezistența și puterea devin din ce în ce mai tari în fiecare zi. Cel mai important lucru este că fiecare participant din această lume reușește să-și dezlănțuie propriul potențial creativ, care întărește și îmbogățește în mod repetat cauza comună.

Folosirea frecvenței Mah, de asemenea, vă permite să dezvoltați și să consolidați o relație sănătoasă și echitabilă cu restul realității din afara bărcii voastre. Acest lucru este, de asemenea, foarte important, deoarece suntem în mod constant și inextricabil legați de mediul nostru.

Influența frecvenței Mah asupra dezvoltării personale

Mah este direct interconectată cu călătoria personală a fiecăruia dintre noi și a lumii ca un întreg. În acest caz vorbim despre așa-numita călătorie a puterii, adică călătoria în care o persoană trece prin purificare, vindecare, învață impecabilitate, descoperă înțelepciunea veșnică și în cele din urmă câștigă puterea universală.

Călătoria astrală este de asemenea asociată cu conceptul de 'cerință a puterii', adică cu provocări speciale unice care sunt date fiecărei persoane pe calea sa personală de purificare și eliberare. În realitate, o călătorie începe doar atunci când o persoană cu umilință deplină este capabilă să accepte toate condițiile necesare pentru aceasta. Mah ajută în realizarea și acceptarea rolului în cercul universal al vieții - pornind de la relațiile dintre oameni și ajungând la scara marilor expansiuni ale universului.

Energia frecvenței Mah ne dezvăluie esența voinței noastre libere, ne învață să o folosim. Toate problemele noastre apar datorită faptului că pur și simplu nu știm voința inimii noastre. Din acest motiv, există o discordie între minte și inimă, care poate transforma cercul nostru de purificare într-un proces de ură. Mah va ajuta la eliminarea acestei discordii. În cele din urmă, avem ocazia să intrăm într-o profundă acceptare a lumii și tot ce se întâmplă în ea.

Proprietăți vindecătoare ale frecvenței Mah

Frecvența se utilizează pentru tratarea rabiei, bolilor de copii și a bolilor cauzate de surplusul de energie feminină, insomniei, somnambulismului, depresiilor. Mah neutralizează surplusul de energie feminină. Din păcate, unii și probabil cei mai mulți dintre noi se află într-o stare de depresie constantă, depresie maniacală, lipsă de speranță și amărăciune asupra întregii lumi. Mulți au o deformare gravă a psihicului și răni spirituale adânci. Cu ajutorul frecvenței Mah este posibil să depășim chiar și astfel de probleme.

Deen

Frecvență de curățare a obiectelor, încăperilor și teritoriilor. Deen umple spațiul cu puterea iubirii și a bunăvoinței. Lucrează pe dragoste, creează un mesaj pentru dezvoltarea sau continuarea unei relații. Frecvența Deen poartă energia focului și puterea lui de curățare. Ea neutralizează intervențiile externe – deochiul, vraja, alte programe distructive etc. Elimină paraziții energetici, elimină tot felul de legături și conexiuni negative.

Se întâmplă adesea că totul pare a fi bine, o persoană are obiective, chiar și un plan pentru a le atinge și, în același timp, pare să fie împiedicată de o paralizie ce nu îi permite să întreprindă acțiuni concrete. Se pare că este necesar să se ia primii pași, dar persoana este în abstracție, care este exprimată în diferite forme. Unii oameni simt o lene insurmontabilă, cineva simte apatie si somnolență. Alții încep să simtă teamă sau incertitudine; alții pot deveni agresivi și înfuriați. Și acești primi pași pe drum, sunt însoțiți de o vorbă fără sfîrșit cu sine și cu alți oameni. Ciclul nesfârșit de conversații și gânduri pe tema 'de ce nu mă pot mișca', 'de ce se amână atât' nu ajută o persoană să ia măsuri și să-și asume responsabilitatea pentru cauză.

Totuși, cel mai important lucru este că am detectat problema, am diagnosticat-o și acum merită să aflăm cum să schimbăm această stare și să trecem la acțiuni. La acțiuni care nu provoacă iritare și teamă și sunt implementate cu ușurință și entuziasm, încredere și bucurie. În această transformare, în afară de munca constantă asupra noastră, frecvența Deen ne poate ajuta eliminând toate lucrurile inutile din viața noastră, oferindu-ne forțe pentru acțiuni încrezătoare și la țintă.

Influența frecvenței Deen asupra relațiilor

Se utilizează pentru armonizarea relaţiilor între bărbat şi femeie. Mulți dintre noi au trecut prin sentimente de timiditate și indecizie în relații, atât cu străinii, cât și cu cei dragi. Se întâmplă să vă placă o persoană și doriți să comunicați cu ea și deja ați aliniat un lanț de acțiuni, ca și cum ați face-o, dar în același timp, nu reușiți să întreprindeți pași concreți. Trebuie să înțelegeți acum un lucru foarte important la care toate practicile cunoscute conduc: învățați să trăiți aici și acum. Conștientizați care sunt temerile și îndoielile care ne împiedică, blocând accesul nostru la o viață fericită și pierzând momente care nu vor mai apărea niciodată.

Un ajutor excelent care vă va proteja și vă va arăta soluțiile în situațiile aparent mai dificile pentru dvs. va fi Deen. Interacțiunea cu frecvența Deen va aduce înțelegere în viața voastră, vă va umple cu încredere, veselie și ușurință. Toate acțiunile voastre vor deveni naturale și pline de entuziasm. În cel mai scurt timp va avea loc o transformare care vă va permite să discutați cu oamenii și să spuneți exact ceea ce a fost ascuns anterior în spatele temerilor și îndoielilor. Veți avea o înțelegere a momentului și a ceea ce trebuie să faceți pentru a vă realiza toate ideile și proiectele, lăsând departe apatia, lenea și teama. Veți începe să observați în ceilalți în jurul vostru recunoașterea și încrederea în voi, deoarece toate cuvintele voastre vor corespunde acțiunilor voastre.

Influența frecvenței Deen asupra afacerii

Fiecare antreprenor înțelege că pentru dezvoltarea afacerii este adesea necesar să se ia măsuri decisive care pot fi exprimate în investiții mari, negocieri importante sau contracte riscante. Acțiunile riscante sunt întotdeauna însoțite de o mulțime de gânduri și temeri. Desigur, înainte de a lua o decizie, întotdeauna trebuie să calculezi toate punctele și pașii pentru a reduce toate riscurile în faza de planificare, dar nu ar trebui să întârzieți acest lucru, deoarece întârzierea poate duce la riscul de a pierde oportunități, riscul de a fi depășiți de concurenți. Aplicând frecvența Deen pentru Dvs., afacerea voastră, echipa voastră, vă va ajuta să acceleați procesul de luare a deciziilor; să creați un mecanism unic, dinamic, care va merge spre obiectivele pe care le-ați stabilit. Deen lucrează pentru a atrage bani, adică eliberează modalități de atragere a banilor din diferite direcții (întotdeauna în funcție de cât de mult merită să-i primești).

Dacă nu aveți suficiente calități de conducere, atunci le puteți dezvolta prin a vă adresa la Deen pentru ajutor. Lucrând cu frecvența Deen veți simți o puternică încredere în cuvintele și acțiunile voastre. Veți putea simți momentul potrivit în care ar trebui să treceți de la discuție la acțiune.

Influența frecvenței Deen asupra dezvoltării personale

Viața noastră este formată din diferite experiențe care ne permit să ne dezvoltăm. Atâta timp cât ne dezvoltăm viața noastră este plină de sensul și dorința vieții. Mulți oameni urmăresc calea dezvoltării în mod conștient, dar, în ciuda acestui fapt, se confruntă cu diverse dificultăți pe parcurs. La urma urmei, cât de dificil este să distingi dezvoltarea reală de sine de auto-înșelăciune și jocuri în spiritualitate? Oamenii care se joacă de-a spiritualitatea citesc adesea o mulțime de literatură de la diverși guru, sortează un număr imens de sisteme, tradiții și învățături, ei se angajează zilnic în 'practicare', dar transformarea profundă și dezvoltarea intensă nu se întâmplă. Motivul, după cum înțelegeți, este că aceștia s-au oprit la începutul acțiunilor reale și au creat doar o iluzie a lor și a celor din jurul lor că urmăresc calea spirituală.

Trebuie să înțelegeți că calea dezvoltării este calea unui luptător, a unui om cu o inimă curată și deschisă, care își asumă responsabilitatea pentru fiecare cuvânt și acțiune. A porni în această cale înseamnă a renunța la toate cele inutile și a-ți investi toate forțele în direcția necesară. Dar este întotdeauna mult mai ușor să ne prostim pe noi înșine și pe cei din jurul nostru vorbind despre stări modificate ale conștiinței, lumi paralele etc., care au fost citite sau auzite. Este necesar să înțelegem că procesul de dezvoltare este infinit, nu există nici un punct final când totul se oprește în extazul nesfârșit (cu toate că și aceste stări sunt cunoscute de omenire), dar în orice caz totul se transformă - în mod constant.

Frecvența Deen este conectată la elementul focului ca nici una alta, dar acest foc nu este distructiv, dimpotrivă este mai evocator și mai protector. Energia Deen vă umple cu puterea de acțiune. Focul său transformă toată viața letargică anterioară într-o nouă cale de trezire reală.

Caracteristicile de vindecare ale frecvenței Deen

Ca orice altă frecvență, Deen are diferite caracteristici de vindecare. De exemplu, cu ajutorul energiei Deen, o persoană poate scăpa de reacții negative și iritabilitate. Deen ajută la ieșirea din depresie, deznădejde și lene. Frecvența Deen arde blocajele energetice, ajutând astfel oamenii să descopere potențialul lor intern. Îmbunătățește bunăstarea și vindecă bolile asociate cu lipsa energiei focului. De asemenea, frecvența Deen fortifică potența masculină, ajutând la restabilirea și întărirea acesteia. Bolile asociate cu sângele și sistemul limfatic dispar. Prin arderea excesului de mucus în organism (numit Kapha în Ayurveda), Deen eliberează energia stagnantă și persoana obține un sistem imunitar puternic și o explozie de energie. 

Particularitățile funcționale ale frecvențelor Eșma, Srauș, Ahriman, precum și operarea cu acestea, se dau la orele de curs.

Atenție!
Informaţia sus-prezentată este destinată spre utilizare în exclusivitate numai pentru persoanele inițiate în grupul zoroastrian de frecvențe!!!
Autorul nu poartă răspundere în cazul utilizării tehnologiilor publicate fără inițierile și cursurile teoretico-practice corespunzătoare.


Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Veaceslav Gurschi 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag & Drop Website Builder