ИНТРО С ИКОНКАМИ


ARMONIZAREA ENERGIEI MASCULINE ȘI FEMININE

Cosmoenergetica in Romania

Uneori disfuncționalitățile organelor şi sistemelor de organe (hormonii, ginecologia, urologia, rareori organele digeastive) pot fi cauzate de dezechilibrul energiilor masculine și feminine, care poate fi determinat folosind diagnosticul energetic: energia masculină are manifestări mai pronunţate, se simte mai direct, iar femenină, dimpotrivă - mai fluid, moale si flexibil.

În plus, de obicei, se poate observa vizual modul în care o persoană se manifestă psihologic. Energia masculină influenţează psihologic astfel, încât persoana tinde să domine, să realizeze obiectivele, să-şi susţină poziția, iar energia feminină este exteriorizată prin faptul că persoană este gata să se conformeze circumstanțelor, să cedeze, să perceapă viaţa și să se manifeste mai flexibil.

Când persoana este dominată complet de energia masculină sau de cea feminină, nu este bine, trebuie să existe un echilibru, să fie menţinută o anumită corelație între aceşti doi poli de energie.

De regulă, este normal când la o persoană, raportul energiilor este de 70 la 30 de procente (sau 60 la 40), unde 70 – este energia sexului persoanei. Dacă energiile sunt într-o altă corelaţie, atunci când energia sexului tău este mai mică (mai puţin pronunţată) decât energia sexului opus, cu siguranţă aceasta va influenţa nearmonios în viața socială și profesională, precum și în sfera sănătății. Nu este o normă (din punct de vedere statistic), dar şi nu reprezintă o problemă când energiile masculine și feminine sunt echilibrate în egală măsură. În acest caz, lucrul şi ajustările din partea terapeutului ar trebui să fie foarte atente şi coordonate cu pacientul, în măsura faptului dacă corelaţia energiilor corespunde poziţionării sale în viaţă, societate, familie.

Echilibrarea o poţi face cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice Agni și Hum. Când există deficit de energie masculină, activăm pe pacient Agni, iar când se observă deficit de energie feminină, lucrăm cu frecvenţa Hum. O astfel de şedinţă durează 30-40 minute.

Totodată, la tratarea problemelor de acest gen, nu trebuie evitată şi latura psihologică a persoanei (convingerile, principiile sale de viaţă, identitatea sa, fobiile, educaţia care a primit-o etc.) ce a condus la raportul existent al energiilor. Aşadar, urmează să se facă corectările de rigoare în psihologia pacientului, de scos la iveală motivele care au influenţat la formarea dezechilibrului energetic.

Uneori poate fi necesară asistenţa unui psiholog sau psihoterapeut calificat, în acele cazuri când unele probleme psihologice s-au adâncit foarte tare în subconştient.

Diagnosticul

Să presupunem că a venit un pacient depresiv, care tinde să se sinucidă. Din start, uită-te la pacient, vezi în timpul comunicării cum el se comportă, cum arată fizic (predomină laturile masculine sau feminine), ce energii domină în caracter, de sex masculin sau feminin. Apoi, treci la diagnosticul cutanato-tactil la zona interioară a antebraţului. Urmează să faci mişcări care se asociază cu energia feminină "-" sau mișcări care se asociază cu energia masculină "+". Pacientul închide ochii și la fiecare mișcare trebuie să răspundă în sine - îi place, nu îi place sau îi este indiferent. De două ori "Îmi place" nu poate fi. Senzaţia "Îmi place" exprimă o lipsă de energie, „Nu-mi place” - un surplus de energie. Senzaţia „Indiferent” – normă (energiile se află în echilibru).

Mai întâi, 5-10 secunde, cu degetul arătător baţi des, mărunt, de-a lungul antebrațului (partea inerioară, unde pielea este lipsită de păr). Dacă pacientului îi plac aceste senzaţii, el duce lipsă de energie masculină - aplici frecvența Agni. Sau, dacă consideri că pacientul are surplus de energie masculină, în acest caz nu faci mişcări ciocănitoare, ci din contra, îl atingi şi mângâi lin şi moale pe zona inerioară, de-a lungul antebraţului, 5-10 secunde. Dacă pacientul are senzaţii de plăcere, înseamnă că el duce lipsă de energie feminină – aplici frecvenţa Hum.

Pentru armonizarea generală a persoanei poţi folosi frecvenţa Anaăli.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Software