ИНТРО С ИКОНКАМИ


BLOCUL HUTTA - GEOMETRIA LUMINII

Cosmoenergetica hutta
BLOCUL HUTTA - GEOMETRIA LUMINII


Gazele + Fotonii = Frecvențe Hutta

Conform wikipediei ”Atmosfera desemnează învelișul de aer sau alte gaze al Pământului sau al altui corp ceresc. Atmosfera planetei noastre este practic 100 % gazoasă.”

Din ce este compus corpul omului? Principalele componente ale organismului nostru sunt proteinele, grăsimile şi carbohidraţii. Mai mult, cu toate că tabelul periodic conţine peste 100 de elemente chimice, în proporţie de 94% suntem constituiţi din trei elemente: oxigen (61%), carbon (23%) şi hidrogen (10%). În așa fel vedem, că corpul omului la fel este constituit din gaze.

Pe lângă gaze, atmosfera Pământului mai este umplută cu particule de lumină de origine solară, numite - fotoni. Tot din wikipedia aflăm că ”Fotonii participă la interacțiunile electromagnetice; toate formele de lumină (nu numai cea vizibilă) se compun din fotoni. Masa de repaus a fotonului este zero; astfel, în absența oricărei interacțiuni viteza fotonului (viteza luminii) este aceeași în toate sistemele de referință. Când este absorbit fotonul transmite materiei energia, impulsul și momentul său cinetic. Ca toate particulele elementare fotonii au atît proprietăți de corpuscul cît și de undă — prezintă dualismul undă-corpuscul — în general considerîndu-se că în momentul interacțiunii cu materia fotonii se comportă preponderent ca particule, iar în timpul propagării libere se comportă ca unde.”

Mobirise


                                                                                                                                                                                       


Foton la microscop neitrino

Din fizică cunoaștem că, energia în formă pură nu există în mediu, tot ce ne înconjoară, inclusiv lumea materială, este compus din energie şi informaţie. Energia este un transportator al informaţiei iar informaţia conferă energiei parametrii calitativi, structura, forma, programul de dezvoltare, etc. Spre deosebire de fotoni, particolele de gaze din punct de vedere informațional sunt mult mai bogate și diverse. Anume de pe urma interacțiunii acestor două particole, fotonii + gazele, rezultă produsul sub denumirea - frecvențele Hutta. Razele de lumină ale Soarelui, care trec prin particulele de gaz, le umple cu o încărcătură. Pe învelișul particulei de gaz sub acțiunea fotonilor se imprimă imaginea frecvenței care este ”citită” de clarvăzător în formă de figuri geometrice. Astfel, fotonii le dau viață (energie) particolelor de gaz (informații), formând împreună, o pluralitate de formațiuni individuale (frecvențe), având proprietăți atât de undă (câmp magnetic) cât și de corpuscul (particole). Pământul atrage ca un magnet, fluxul de particole solare (ploaia energetică), care cu viteza luminii penetreaza și acoperă spațiul nostru. Viteza gazelor este de asemenea înaltă, dar gazele, spre deosebire de fotoni, se mișcă într-un mod haotic, gazele ușoare se ridică în sus, iar gazele grele coboară în jos.

Vladimir Petrov, având capacități parapsihologice, a citit energetic informația de pe frecvențe, a simțit reacția provocată de frecvențe la interacțiunea cu câmpul său energetic (aura), realizând perspectivele largi de aplicare a acestor frecvențe în mod practic.

De fapt, fotonii nu sunt foarte informativi, informațiile de bază sunt furnizate de gaze. Gazele în cazul nostru sunt purtători de informații (informativi), iar fotonii dau viață gazelor, sunt energie pură. Ceea ce ține de gaze, putem să aducem exemplul cu lemnele, care, datorită arderii, emană fum în atmosferă, miliarde de gaze sunt umplute cu informații acumulate de copac în perioada de viață. Dar, chiar dacă vom compara frecvențele cosmoenergetice (din cele trei blocuri: Terapeutic, Magic, Magistral) și frecvențele Blocului Hutta, cele dintâi sunt mai informative iar cele din urmă sunt mai energice, adică în ceea ce privește conținutul energoinformațional, energia predomină asupra informațiilor. 

Cosmoenergetica
Frecvențele Hutta, moleculele ATP și fotosinteza

Frecvențele Hutta, moleculele ATP și fotosinteza

Pentru mulți ideea că întreaga lume, inclusiv corpul uman, este alcătuită din gaze, poate deveni neobișnuită și incomprehensibilă. Să ne uităm la Hutta dintr-un alt unghi, cred că cititorilor termenul de fotosinteză este mai îndeaproape și mai ușor de înțeles. Frecvențele Hutta inițial produc efecte la nivel molecular. Pentru ca cititorul să înțeleagă cum se întâmplă acest lucru pe exemplul corpului uman, voi explica. Există așa noțiune ca Adenozintrifosfatul. Conform wikipediei ”Adenozintrifosfatul este o nucleozidă de tip trifosfat ce face parte din acizii nucleici ADN și ARN, fiind compus din trifosfat, adenină și riboză (o pentoză). Este acumulatorul de energie necesară celulei prin înmagazinarea și conversia energiei celulare după necesitățile metabolice. Este generat prin glicoliză, ciclul Krebs și fotofosforilare. Este folosit în procesele de contracție musculara, transport activ și în general în procesele fiziologice consumatoare de energie (endergonice).”

Cu alte cuvinte moleculele ATP servesc pentru formarea celulelor în organism. În cazul nostru, organismul sintetizând Frecvențele Hutta, prin procesul de fotofosforilare furnizează acele molecule ATP atât de necesare pentru menținerea vieții.

Din moment ce avem de-a face cu două concepte de bază, frecvențele Hutta (simbioza fotonilor și gazelor) și sintetizarea acestora de sistemul energetic al omului, cel mai bine acest proces va fi interpretat de către asistentul nostru online DEX: ”FOTOSINTÉZĂ s.f. (Fiz.) Sinteză a unei substanțe făcută prin acțiunea luminii. [< fr. photosynthèse, cf. gr. phos – lumină, synthesis – unire]. ”

Fotonii în combinație cu globulele de gaz (în cazul nostru, frecvențele Hutta) dau viață, energie pentru formarea celulelor. Fără Soare, viața de pe Pământ ar fi fost imposibilă. Fiecare frecvență Hutta sau complex de frecvențe exercită anumite efecte asupra organelor și sistemelor organismului, furnizează calitativ molecule ATP pentru nevoile unui anumit sistem sau parte a organismului, asigurând astfel procesul corect de formare și diviziune celulară în corpul uman. 

Cosmoenergetica
Mecanismele de funcționare

Mecanismele de funcționare 

Cosmoenergetul trebuie să fie pregătit pentru a opera cu Hutta. De obicei, în Blocul Hutta sunt inițiați magiștrii, dar pot fi și maeștri, care au o experiență solidă. După inițierea în Blocul Hutta urmează un proces de formare și exersare îndelungată a frecvențelor (6 - 12 luni). Exersarea Huttei reprezintă procesul de calibrare a frecvențelor externe cu frecvențele interne.

Pentru activarea frecvențelor cosmoenergetice, operatorul folosește o cheie verbală (parolă), anumite combinații de cuvinte sau vizulizarea anumitor imagini. În Hutta, cheia de activare a frecvențelor sunt anumite imagini geometrice (vizualizate într-un volum tridimensional) aranjate într-o anumită ordine în interiorul Separatorului. Separatorul de frecvențe este mijlocul necesar care asigură condițiile necesare creării unei anumite rezonanțe energetice. 

Mobirise
Separator de frecvențe Hutta

Separatorul (grila tridimensională), este proiecția aurei noastre, și servește pentru saturarea ei cu frecvențele Hutta în anumite limite. Separatorul reprezintă proiecția câmpului de percepție, pe care ”apasă” cascada energiilor Hutta. Operatorul, cu ajutorul atenției (centrul de asamblare a conștiinței), lasă în câmpul său energetic sau în aură doar acele energii (realizează o rezonanță energetică), de care are nevoie pentru soluționarea anumitor probleme.

Cosmoenergetica
Frecvențe Hutta

Operatorul realizează, că activarea frecvenței X în câmpul său energetic va produce anumite perturbații și reacții (datorită perlei energetice), ceea ce va determina ca structura sa energetică (aura) să oscileze astfel încât va corespunde vibrațiilor energetice unui organism sănătos.

Domeniul de aplicare al frecvențelor Hutta (funcționalul)

Vladimir Petrov și discipolii săi au depus un efort enorm în ceea ce privește descifrarea frecvențelor Hutta. Până în prezent au fost descifrate circa 276 de frecvențe din Blocul Hutta. Informația privind frecvențele era obținută în moduri diferite. În primul rând, senzațiile tactile, când la deschiderea frecvențelor apar anumite reacții în părțile individuale ale corpului - căldură, furnicături, presiune, activarea chakrelor, meridianelor etc. și pornind de la aceste observații, s-a format o imagine generală, cum funcționează frecvența, asupra căror sisteme ale organismului, organe, părți ale corpului, chakre, meridiane. În al doilea rând, viziunea energetică, atunci când pot fi urmărite procese care au loc la nivelul eteric în corpul uman, la nivelul energetic. Clarvăzătorul constată, că în timp ce acționează asupra unei persoane frecvența X, se activează anumite chakre, acționând frecvența Z se mărește luminozitatea aurei în regiunea plamânilor, iar acționând frecvența W are loc ”aprinderea” părții superioare a câmpului energetic, zona capului. În al treilea rând, intuiția, clarviziunea, sau chiar mai adânc, citirea informației din subconștient, în cazul în care clarvăzătorul este într-o anumită stare, somnul în regim treaz, combinația de unde beta, alfa si theta ale creierului uman. Există și alte variații de citire a informațiilor. 

Mobirise

Acum să ne referim la particularitățile funcționale ale frecvențelor Hutta. În primul rând, soluționarea problemelor de sănătate. Frecvențele tratează în mod eficient aproape orice boală și disfuncție ale organismului, inclusiv cazurile cele mai grave. Ca urmare, frecvențele „ard“ vibrațiile patogene, deoarece numai acestea au suficientă energie pentru ruperea legăturilor moleculare și formarea celor noi (amintiți-vă de moleculele ATP). În ședințele curative se recomandă de a succeda frecvențele Hutta cu cele cosmoenergetice - primele distrug vibrațiile patologice, iar celea din urmă acordează organul problemă în diapazonul energetic sănătos. Există frecvențe Hutta care echilibrează energia feminină și energia masculină, emoțiile, care lucrează cu psihicul, temerile, complexele, traumele mentale, dependențele, depresiile. Sunt frecvențe care ajută la realizarea intențiilor, obiectivelor, ceea ce din punct de vedere social se referă la noroc, bogăție, succes, bunăstarea financiară, depășirea obstacolelor, gestionarea situațiilor. Frecvențele Hutta sunt instrumente puternice pentru îndepărtarea întregului spectru de intervenții energetice distructive, vrăji, deochi, blesteme, zombare și alte programe negative. În plan energetic normalizează activitatea chakrelor, meridianelor, altor centre și segmente ale aurei, foarte bine energizează și armonizează, dezvoltă abilități paranormale. Frecvențele Hutta măresc interconexiunea și metabolismul energetic cu câmpul electromagnetic al Pământului, echilibrează fonul celor patru elemente stihiinice, lucrează cu ecologia și vremea, curăță spațiul, încăperile, produsele alimentare și alte obiecte. De asemenea, frecvențele Hutta s-au dovedit a fi foarte eficiente în exorcism.

Reieșind din cele menționate mai sus, putem concluziona, că blocul de frecvențe Hutta, este o parte integrantă a cosmoenergeticii, un sistem de cunoștințe, constând din frecvențe energoinformaționale de origine solară și terestră (particule de gaz atmosferici în simbioză cu fotonii), precum și anumite metode și tehnici de exersare, gestionare și utilizare a acestor energii, datorită forței psihice a operatorului, care pot fi utilizate în mod eficient pentru soluționarea diferitor sarcini și obiective, practic în orice domeniu de activitate umană.

Hutta, în sens restrâns al cuvântului, este un set de frecvențe energoinformaționale (un bloc de matrici de frecvențe). 

Autor: Gurschi Veaceslav

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Creator