ИНТРО С ИКОНКАМИ


FRECVENŢELE BLOCULUI MAGISTRULUI
(Descriere succintă)


Cosmoenergetica in Romania


Atenție!
Această informaţie este destinată spre utilizare în exclusivitate numai pentru cosmoenergeţii iniţiaţi. Utilizarea acestor materiale de alte persoane, prezintă un risc pentru integritatea mintală și fizică.
Autorul nu poartă răspundere în cazul utilizării tehnologiilor publicate fără inițierile și cursurile teoretico-practice corespunzătoare.


Frecvenţele Magistrului sunt utilizate pentru soluţionarea diferitor probleme. Fiecare frecvenţă magistrală de fapt este un bloc de frecvenţe, şi în total se numără circa 250 de frecvenţe, care funcţionează la nivel de intenţie. Mai jos este dată descrierea succintă a acestor frecvenţe, majoritatea cărora nu se folosesc pentru tratarea bolilor. Doar frecvenţele Perun, Astralinâi Paraşok, Dhanvantari, Fantomnâh Operaţiy, Nirvana pot fi utilizate în terapie.

АS

Utilizarea. Îţi oferă protecţie contra diferitor adepţi, sosii energetici, vrăjitori, magi. Pe planul planetar frecvenţa As o activezi pe tine, de ex. când cineva manifestă agresiune vădită în adresa ta, îndeosebi fără careva motive, frecvenţa o activezi nemijlocit pe tine.
Este o protecţie puternică contra oricărei agresiuni. Agresorul momentan îşi primeşte energiile negative înapoi, lui i se face rău, el devine neputincios. Frecvenţa privează persoana de agresiune şi dezechilibrul intern. Ea calmează furia şi mânia şi echilibrează psihoemoţional situaţia din împrejur.

ASTRALINÂI PARAŞOK (pulberea astrală)

Utilizarea. Tratarea afecţiunilor grave, care nu pot fi lecuite prin alte mijloace şi metode. Poate fi utilizată numai de câteva ori. Implică respectarea unui ritual.

VUDU

ŞIVA

Utilizarea. Dezvoltarea capacităţilor, memoriei, intelectului, creativităţii. Frecvenţa ajută să-ţi aminteşti ceea ce a fost cândva uitat, să-ţi reaminteşti de anumite scene din viaţă, amănunţit, până la cele mai mici detalii. Uneori se utilizează pentru eliminarea conexiunilor energetice la nivelul chakrelor superioare şi vrăjilor (de dragoste, codări, zombări, influenţă psihotronică, ritualuri etc.). Protejează şi blochează de influenţa distructivă a magilor, vrăjitorilor, contactorilor, care încearcă să se conecteze la persoană sau care „lucrează” cu chakrele lui superioare. Dacă impactul negativ are loc la nivelul chakrelor de jos (mai jos de a 4-a chakră), pentru blocarea vrăjitorului, arderea conexiunilor şi programelor distructive utilizezi Perun.
Exemplu de utilizare a frecvenţei. Situaţia când o persoană se duce să susţină un examen însă nu s-a pregătit suficient. Activează frecvenţa pe această persoană. La examen persoana îşi va aminti toată informaţia de care are nevoie, auzită şi văzută cândva la lecţii, seminare, în conspecte, manuale etc.
Frecvenţa sporeşte eficienţa creierului (amplifică câmpul energetic al creierului, restabileşte conexiunile neuronale), talentele omului.
Atunci când înlături codările şi alte programe, trebuie să ştii, că Şiva acţionează la nivelul energetic superior, regiunea capului, şi dacă persoana are careva programe distructive la nivelul chakrelor de jos, Şiva nu-ţi este de ajutor, utilizezi în acest caz Firast, 1 Magic, Mama sau Perun.
Frecvenţa o poţi lăsa activă, nu o dezactiva, o menţii permanent până la obţinerea rezultatului necesar.

GLAIH

Utilizarea: curăţarea încăperilor şi altor imobile; se utilizează în conflicte, împotriva acţiunilor ostile. Frecvenţa reprezintă stihia focului.
Curăţarea încăperilor şi altor imobile. Spre deosebire de frecvenţa Firast, frecvenţa Glaih curăţă încăperile şi alte imobile mai calitativ şi mai complex. Metoda de lucru este aceeaşi, ca şi în cazul frecvenţei Firast.

DISTA, TAKKE

DHANVANTARI


Utilizarea. Frecvenţă universală de tratare şi autotratare a Magiştrilor. Mai jos de nivelul Magistrului nu se utilizează. Pe alţi oameni, care nu sunt Magiştri, frecvenţa nu se activează. Se deschide pe Master, pe discipol, sau pe oricare alt cosmoenerget, dacă de ex. este pe moarte.
Frecvenţa ajută rapid să-ţi refaci puterile după ce-ai depus un efort considerabil. Restabileşte şi nivelează aura după expunerea organismului unor temperaturi joase, de ex. scăldatul în apă rece.

CIASTOTA FANTOMNÂH OPERAŢIY

Utilizarea. Frecvenţa în cauză permite să generezi fantome (copia sau dublul energetic al omului) pentru soluţionarea diferitor obiective. Se activează prin parolă. Frecvenţa nu se utilizează pentru iniţierea în frecvenţe. Frecvenţa poate fi utilizată pentru autotratare.
După capacităţile sale de operare şi tratare a bolilor fantoma este de mii de ori mai iscusită decât noi.
O fantomă efectuează mai multe operaţiuni. Poate să trateze un pacient, apoi, reieşind din sarcinile formulate, trece la alt pacient ş.a.m.d. Fantoma poate fi trimisă şi la mii de km distanţă, de ex. tu eşti în Bucureşti iar pacientul în acel moment se găseşte în Sidnei, Australia.

LEI-GUNN

MEKTABU

Utilizarea.
Protecţia Magiştrilor. O activezi pe tine, prin parolă, cu intenţia de a te proteja în timp ce contactezi cu cineva sau la ivirea unui careva pericol. Când simţi pericol, este suficient să te gândeşti la frecvenţă, ca rezultat aura ta va începe să se comprime şi timp de 10-15 minute va deveni densă „ca piatra” ajungând până la 3-4 metri în grosime (în starea normală raza aurei Magistrului este de 80-100 metri). Teama din interiorul tău trece la periferia aurei (creează efectul de lipsă a fricii) şi această frică se transmite de ex. unui grup de oameni care prezintă pentru tine pericol. Ca rezultat, la această companie, la nivelul subconştientului apare o panică inexplicabilă şi simţul fricii, ei încep să se agite, să se uite speriat prin părţi. Frecvenţa acţionează împotriva unui animal agresiv sau care vrea să te atace, provocându-i simţul fricii. Mektabu blochează scurgerea de energie atunci când te sperii. De obicei când omul se sperie are loc o degajare bruscă a energiei din prima chakră, ceea ce duce la efectul când „ţi se înmoaie picioarele de frică”. Frecvenţa lucrează numai în cazul când Magistrul este sigur pe sine 100%. Frecvenţa poate fi exersată, o dată în zi, timp de 10-15 minute.

MILUTI, SIRIUS

Utilizarea.
Intrarea în câmpul informaţional a lumilor multidimensionale. Primirea informaţiei de percepere a Cosmosului. Deschide calea către cunoştinţele codate (criptate). Primirea informaţiei globale (de ex. despre planete şi tot ce este legat de ele), sau dimpotrivă ceva specific, spre deosebire de Midi şi Ghektas. Poţi primi informaţie de tip închis (secret), destinată numai ţie, pe care nu o destăinui nimănui, nici celei mai apropiate persoane. Trebuie exersate.

NALLI

Utilizarea.
Frecvenţa are calităţi purificatoare, curăţă puternic (după curăţare se schimbă felul de gândire). Ajută la înlăturarea durerii sufleteşti, depresiilor, gândurilor obsesive. Frecvenţa trebuie exersată.

NIRVANA

Utilizarea.
Tratarea afecţiunilor oncologice. Se cere diagnosticul documentat medical. Fără experiență practică serioasă, este mai bine să nu luați la tratament pacienţii cu gradul 4 de cancer. Nu deschizi pe tine şi nici nu exersezi această frecvenţă!!! Frecvenţa funcţionează ca un aspirator, dacă există afecţiunea oncologică ea o trage (suge) puternic în sus, într-un vârtej energetic. Nu utilizezi alte frecvenţe. Trebuie să direcţionezi (ţinteşti) exact vârtejul energetic al frecvenţei pe tumoare, vizualizezi (îţi imaginezi) cum în vârtej aste atrasă toată murdăria energetică din locul-problemă iar însuşi tumoarea se micşorează în volum. În timpul operării cu Nirvana, te concentrezi exclusiv asupra tumorii, în nici un caz nu fi distras, cufundă-te în acest proces, nu te gândi la nimic altceva.
Avertisment: nu opera cu această frecvenţă fără intenţie, nu se dă (pompează) în aura pacientului – frecvenţa este dură şi „greoaie” după caracteristicile sale energoinformaţionale. În astfel de cazuri energia neprogramată influenţează negativ asupra stării mentale a pacientului. Lucrează cu frecvenţa numai în ultimă instanță, când toate căile au fost epuizate. Dacă cosmoenergetul lucrează fără un diagnostic precis (confirmat de biopsie), apoi el primeşte cancer în acel organ cu care a lucrat cu pacientul.

SULIYA

TOKA-TON

Utilizarea.
Atragerea temporară a persoanei pentru întreţinerea relaţiilor de dragoste. Durata de acţiune a frecvenţei este limitată, 3-6 luni. Legătura între persoane se formează de energia cosmică care activează anumite câmpuri energetice şi chakrele corespunzătoare la ambele persoane, şi astfel, persoanele fiind atrase una de alta, aflându-se în rezonanţă (unison), intră în relaţii amoroase şi sexuale de neuitat, însă care nu pot dura mai mult de o jumătate de an. Se formează o legătură foarte strânsă şi armonioasă, necătând la limitele de vârstă şi cele sociale. Spre deosebire de metodele magice (vraja de dragoste etc.) frecvenţa nu încalcă voinţa altei persoane şi prin urmare nu se declanşează mecanismele karmice punitive. Din contra, activarea acestor energii ne permite să trecem prin experienţe inedite, să cunoaştem spectrul bogat de stări emotive romantice şi frumuseţea iubirii între un bărbat şi o femeie.
!!! Frecvenţa nu se utilizezază pentru întemeierea şi menţinerea unor relaţii de lungă durată (pentru căsnicie, întemeierea unei familii, normalizarea relaţiilor de familie, întoarcerea în familie a soţului (soţiei) sau pentru relaţii romantice durabile) !!!

PAN

Utilizarea.
Te ajută să ieşi dintr-o problemă sau situaţie învingător, face ca situaţia să se soluţioneze în favoarea ta. Trebuie utilizată cu măsură. De la operator se cere mulţumire şi respect faţă de Pan.
Exemplu de utilizare. Şeful nu-ţi dă drumul în concediu, nu vrea să semneze cererea ta. Înainte de a te duce la şef te adresezi lui Pan. Pan deja ştie ce doreşti de la dânsul. E important de prins momentul, când să mulţumeşti şi să-i dai drumul frecvenţei, altfel Pan îţi va strica totul. Tu îl convingi pe şef, însă totodată în gând continui să te adresezi frecvenţei. Şeful a luat pixul să-ţi semneze cererea de concediu, şi în acest moment (e important să nu-l ratezi) în gând strigi: „Mulţumesc pentru ajutor Pan, eu îţi dau drumul, poţi să pleci!”. Dacă nu-i dai drumul la timp, atunci şeful se va răzgândi şi va rupe cererea semnată. Pan îţi va strica toate socotelile dacă nu l-ai eliberat la timpul potrivit.
Dacă convingi pe cineva şi doreşti ca interlocutorul tău să cadă de acord cu tine, iarăşi nu uita să-i dai drumul frecvenţei la momentul potrivit.

PARDJANYA, INDRA

PERUN

Utilizarea.
Exorcism. Tratarea răcelilor şi oricăror afecţiuni ale plămânilor. Eliminarea programelor energoinformaţionale distructive, conexiunilor energetice negative (în special celor inferioare, cu cele superioare se descurcă bine frecvenţa Şiva). Blocarea contactorilor, magilor, vrăjitorilor.
Frecvenţa dată este foarte puternică şi densă (greoaie). Să nu o activezi des pe pacient. Nu combina exorcismul şi tratamentul bolilor împreună. Prima parte a şedinţei (40-60 minute lucrezi cu entităţile energetice, apoi 20 minute poţi restabili câmpul energetic şi chakrele pacientului+tratarea afecţiunilor+energizarea).

PIRVA

TU, UKKO, AYSKE

ULYGHENI

Utilizarea.
Întreruperea forţată şi blocarea contactelor de orice gen şi legăturilor energetice. Dacă există intenţia operatorului este posibilă cauzarea de daune contactorului (de ex. unui vrăjitor care te atacă). Asigură încetarea schimbului energetic între operator şi alte persoane, de ex. împotriva unui om care parazitează energetic. Scoate la iveală duşmanii. Pedepseşte pentru insultele aduse şi daunele pricinuite.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Maker