ИНТРО С ИКОНКАМИ


BLOCUL MAGIC DE FRECVENȚE

Cosmoenergetica in Romania


(Download în varianta de document cu tabele)

Atenție!
Această informaţie este destinată spre utilizare în exclusivitate numai pentru cosmoenergeţii iniţiaţi. Utilizarea acestor materiale de alte persoane, prezintă un risc pentru integritatea mintală și fizică.
Autorul nu poartă răspundere în cazul utilizării tehnologiilor publicate fără inițierile și cursurile teoretico-practice corespunzătoare.


Spectrul de acţiune al frecvenţelor Blocului Magic este foarte larg, inclusiv şi în sfera terapeutică. Înainte de utilizare, frecvenţele Midi, Ghektas, Agni-Hum şi Do necesită a fi exersate. Frecvenţele Bonn, Tor, Zevs, Piramida de Aur, Titan, Tata pot fi utilizate împreună cu frecvenţele Blocului Terapeutic (sunt compatibile), restul frecvenţelor din Blocul Magic nu se combină cu frecvenţele terapeutice (sunt incompatibile). Frecvenţele Agni, Agni-Hum, Tor, Piramida de Aur, Primul Magic, Lumina Lunii, Ghekatta se activează şi acţionează prin imagini mentale. Restul frecvenţelor Blocului Magic se activează prin parolă. Cu excepția frecvențelor magice care pot fi utilizate împreună cu frecvențele din blocul terapeutic (buddhist), la utilizarea celorlalte frecvențe ale blocului magic, nu se deschide lotusul, nu se fac secțiuni ale corpului energetic, nu se deschide fântâna energetică, nu se fixeaza arcuri energetice, nu se încarcă apa sau alte obiecte, nu se lucrează în regim de contact !!!

ZEVSPRIMUL MAGICAGNI & HUMАGNI-HUMANAĂLIBONNGHEKATTA |

DO PIRAMIDA DE AUR | LULI | LUGRA | LUMINA LUNII | МАМА | MIDI & GHEKTAS |

SFINȚIREA OBIECTELOR | RATHA | SUTRA KARMA | TATA | TITAN | TOR | HUTTA | RINALTI |

ZEVS

Utilizarea: Acordarea chakrelor, restabilirea şi curăţarea aurei, câmpurilor energetice şi meridianelor energetice. Amplifică semnificativ acţiunea altor frecvenţe compatibile. Lucrează eficient în tandem cu Firast.
Frecvenţă universală. Amplificator. Zevs este „pedala de accelerare” a cosmoenergetului care măreşte viteza proceselor energetice. Protecție structurală împotriva afectărilor şi impulsurilor negative din exterior. Posibilitatea de a influenţa asupra unei situaţii negative, mentalităţi, neutralizează negativul (modifică structura câmpului). Restabilește memoria celulară. Ajută în evitarea unei întâlniri nedorite, dacă intenţionezi, te face neobservat. Înlătură blocuri, dureri cauzate de spasme. Ridică performanța, randamentul, concentrarea. Zevs - este frecvența, care exercită acea „mişcare bruscă”, imbold sau impuls, necesar pornirii chakrelor şi armonizării lor. Frecvenţa Zevs în starea sa activă umple tot spațiul din jur, și datorită calităţii sale de a impulsiona şi de a stimula, activează toate centrele energetice, inclusiv pe cele mici. Accelerează metabolismul energetic, acţionează indirect asupra procesului de vindecare rapidă a tuturor bolilor şi disfuncţiilor.
Conţine proprietăți de vindecare de tip Yang (de exemplu, la tratarea impotenţei cu Sinlah adăugăm şi Zevs). Zevs reface funcţionarea creierului la nivel celular (Şiva acţionează asupra conexiunilor neuronale). O utilizăm la vindecarea glandei tiroide (în pereche cu Sinrah/Sinlah). Ajută la înlăturarea temerilor și complexelor. În multe cazuri, o folosim pentru pomparea aurei împreună cu alte frecvenţe, pentru anumite scopuri (depinde de intenţia operatorului). Este utilizată numai împreună cu alte frecvenţe.
Energia frecvenței Zevs este puternică și în același timp moale și densă. O proprietate foarte importantă a frecvenței Zevs este că ea face „lucrul murdar” de eliminare a negativului din aura umană, şi creează condiţii pentru funcţionarea eficientă a frecvenţelor activate. Aceasta este o caracteristică foarte importantă și necesară. În cazurile dificile, când aparent, vindecarea pacientului este îndoielnică, sau, la prima vedere, chiar imposibilă, frecvența Zevs, în tandem cu frecvenţele necesare, va remedia rapid situația.

PRIMUL MAGIC (PERVÂI MAGHICESCHIY)

Frecvența se activează şi funcţionează prin imaginea mentală. Imaginea mentală: ceață albă-gri densă în care sclipesc scântei. Ceaţa umple tot spațiul în care se află cosmoenergetul. Atunci când imaginea dispare, când nu îţi mai imaginezi ceaţa, frecvenţa se închide, nu mai funcţionează.
Utilizarea: Elimină conexiunile energetice distructive inferioare, inclusiv necrotice (la nivelul chakrelor de jos), înlătură toate tipurile de programe energetice negative (vrăji, deochiuri, blesteme etc.), care în anumite condiţii pot fi returnate executorului (autorului) şi clientului (pers. care face comanda). Armonizează energia încăperii în care s-a lucrat cu frecvenţa (inclusiv curăţă). Protejează împotriva atacurilor energetice. Restabilește parțial chakra a 6-a, dezvoltă viziunea energetică ca urmare a purificării energetice a câmpului energetic al omului. Ameliorează durerea cauzată de spasm. Încetineşte procesul de îmbătrânire. Armonizează relațiile de familie. Măreşte încrederea în sine. Înlătură (ameliorează) durerea sufletească, grijile, problemele chakrei a 4-a. Înlătură sentimentul de vină. Lucrează cu oncologa cauzată de vraja mortală.
De obicei, se utilizează la începutul şedinţei deoarece nu este compatibilă cu frecvențele blocului terapeutic.
Din Blocul Magic poate fi utilizat numai în combinație cu Anaăli (de exemplu, în situații casnice, pentru a schimba, aproape instantaneu, starea emoţională - omul posac, cu o stare de spirit proastă, îl face binevoitor și vesel).
Frecvenţa se utilizează pentru structurarea evenimentelor şi programarea lanţului cauzal de motive şi consecinţe.
Frecvența înlătură eficient orice legătură energetică (atât negativă cât și pozitivă), de aceea această frecvență ar trebui limitată în utilizare, doar strict în funcție de necesități, și moderat, cu intenţia corespunzătoare (cum ar fi: înlăturarea conexiunilor necrotice), în caz contrar, folosirea frecventă, necontrolată și fără intenţia corespunzătoare (fără scop), duce treptat la „ştergerea” legăturilor cosmoenergetului cu societatea - el nu mai este întrebat de prieteni, din viață dispar cunoscuții lui, ar putea pierde locul de muncă etc., devine, cum s-ar zice, "invizibil" pentru societate, pentru cei din jur. Conexiunea - este un canal de schimb energetic. De conexiunile pozitive nu are sens să te debarasezi!

AGNI, HUM

Utilizarea: Curăţarea aurei, înlăturarea stresului, depresiei, izbucnirilor incontrolabile de agresiune, lucrul cu fobiile. Frecvențele vindecă în general organismul. Se utilizează în prima jumătate a şedinţei deoarece sunt incompatibile cu frecvenţele blocului terapeutic.
Agni – energie masculină (+) (focul cosmic). Se activează şi lucrează prin imagine mentală – asupra operatorului, din partea de sus, se coboară un flux de foc de culoare albastră, care-l acoperă în întregime. Agni curăţă puternic aura, înlătură diverse vrăji, blesteme, deochiuri, conexiuni necrotice etc. Restabilește vitalitatea organismului. Înlătură sindromul oboselii cronice, apatia, te ajută să te realizezi în viaţă din punct de vedere material. Contribuie la punerea în aplicare a planurilor și ideilor, promovarea în societate. Ajută la obţinerea unei informaţii concrete veridice, dezvoltarea intuiţiei şi credinţei în sine.
Frecvența Agni poate fi folosită pentru a chema un taxi, a înlătura obstacole în trafic. Aceasta se face printr-o imagine mentală: pe cerul senin ne imaginăm un triunghi alb cu benzi albe. În interiorul triunghiului este un inel de culoare albă. Şoferul de taxi va simţi la nivelul subconştientului că trebuie să meargă anume pe drumul care îl va duce la cosmoenerget.
Hum – energie feminină (-), fluxul energetic vine de jos, frecvenţă planetară. Se activează prin parolă. Înlătură depresia, calmează, pune totul la locurile sale. Ajută pentru a înțelege situația. Curăţă, înlătură programele energetice negative. Înlătură epuizarea mentală și fizică, oboseala. Principala proprietate a frecvenței constă în armonizarea stărilor de spirit.
Este o frecvenţă protectoare și calmantă, mai ales în cazurile când pacientul spune că mereu este atacat energetic de cineva, că este subt de puteri etc. În acest caz, frecvența nu o închizi.
Frecvența Hum poate fi, de asemenea, folosită pentru prevenirea și încetarea bătăilor, certurilor, scandalurilor. Dacă vezi că începe o ceartă violentă, o bătaie, activează asupra participanților frecvenţa Hum, deschide lotosul şi fântâna energetică sub ei. Reţine că aceasta este o tehnică severă, ulterior, după încetarea certei, nu uita să închizi frecvenţa, lotosul şi fântâna. Dacă este o ceartă ordinară (nu atât de violentă) activezi doar frecvenţa.

Exemplu de refacere a stării energetice slabe. Prima zi Agni, a doua Hum, a treia Agni-Hum. Sau, dimineaţa Agni, după-amiază Hum, ziua următoare Agni-Hum.
Cu Agni devii mai activ şi mai eficient la lucru. Hum, consolidează "fizicul", calmează nervii. Agni-Hum dă un impuls pentru vindecare, deblochează canalele energetice, rupe legăturile negative și distribuie energia neutră în aură.
Regimul de lucru non-contact. Să nu activezi Agni pe oameni agresivi. Când lucrezi sau exersezi frecvența Agni, se recomandă să numeşti în gând zei sau planete masculine, cum ar fi Jupiter, Neptun, Saturn, Hefaistos, Heracles etc., iar în cazul frecvenţei Hum, numeşti planete şi zeităţi de gen feminin, cum ar fi Venus, Afrodita, Nefertiti etc. Poţi pompa Agni, Hum, sau Agni-Hum în aura pacientului, cu o anumită intenţie. Nu se combină cu alte frecvenţe.
Exemplu de lucru cu transportul. E seara târziu, aproape noapte. Eşti departe de oraş, şi doreşti să ajungi acasă. Transportul public nu mai merge. Maşinile de asemenea. După activarea și lucrul cu Agni (pentru aceasta, construieşti imaginea mentală: pe cerul albastru vizualizezi un triunghi alb cu fâşii albe, în interiorul lui este un inel alb), peste 15 minute, o mașină se oprește și șoferul îţi oferă să te ducă acasă sau în oraş. Important, este ca şoferul să fie plătit cu bani chiar dacă refuză să-i primească. Conducătorul auto (la nivelul subconştientului) dintr-o multitudine de opțiuni, alege anume acel drum la marginea căruia aştepţi tu. Asta înseamnă că, șoferul intuitiv simte, că trebuie să meargă pe alt drum (acest drum duce oricum la destinaţia dorită de şofer), iar la vederea unui om pe marginea drumului, se opreşte.
De asemenea poate fi utilizat pentru a reţine transportul. De exemplu, atunci când vezi că în autobuzul de la staţie a întrat ultimul pasager şi înţelegi că nu vei reuşi să-l prinzi. În acest caz activezi Agni cu intenţia de a reţine autobuzul. Şi, o... minune! Autobuzul va sta până când nu vei întra în el.

АGNI-HUM

Este una dintre cele mai complicate şi puternice frecvenţe din Blocul Magic. Energie neutră. Frecvenţă universală, vindecă orice boală. Trebuie exersată înainte de utilizare. Se activează şi lucrează prin imagine mentală.
Exersarea. Înainte de a exersa Agni-Hum este necesar ca frecvenţele Agni şi Hum să fie exersate măcar preliminar.
Activezi frecvenţa Agni-Hum şi blochezi fluxul frecvenţei Agni cu un filtru imaginar (placă, foaie de metal), sau printr-un efort volitiv, deasupra capului, iar fluxul frecvenţei Hum îl blochezi (la fel cu ajutorul unui filtru sau efort volitiv) mai jos de 1 chakră. Este necesar să se ajungă la o presiune maximă pe filtre, sau asupra voinţei, exercitată de fluxurile frecvenţelor. Pentru început, de regulă, este nevoie de 5-20 minute. Frecvențele sunt polare (au semne opuse, ca + şi -), și, prin urmare, sunt atrase una de cealaltă. Când se ajunge la tensiunea maximă, arunci în lături brusc filtrele sau efortul volitiv şi direcţionând (controlând), simultan, ambele fluxuri, le uneşti (împreunezi) în chakra a 3-a, pe spirală, una în alta.
Principala dificultate constă în conexiunea corectă a fluxurilor de frecvență anume în chakră. Chiar şi o mică eroare sau neglijență nu va permite celor două fluxuri să se împreuneze într-o combinaţie, ca să formeze energia neutră a frecvenţei Agni-Hum, ele pur și simplu vor trece unul prin altul. Când are loc conexiunea corect, se produce o explozie emoțională, după putere mai mare de starea de orgasm. Corpul fizic reacţionează prin mişcări greu de descris și senzații. Acest efect trebuie realizat o singură dată şi frecvența poate fi utilizată în practică (nu mai necesită de a fi exersată). Ulterior, senzaţiile vor fi mai slabe. În timpul exersării se produce curăţarea intensivă a însuşi cosmoenergetului.
Utilizarea. Folosirea frecvenţei Agni-Hum fără exersare nu are sens. Generarea energiei neutre după terminarea perioadei de exersare merge mult mai repede.
Când lucrezi cu Agni-Hum, uneşti fluxurile frecvenţelor exact aşa ca şi la exersare, însă conexiunea o faci în chakra a 4-a, şi nu permiţi să "explodeze" - printr-un efort volitiv controlezi sfera de energie formată. Apoi, din chakra a 4-a, prin mâini, transmiţi energia sferei pacientului, în aură sau în câmpul energetic a unui anumit organ. Uneori, dacă se cere, se poate de dat energia neutră în chakre, care apoi, vor trebui din nou acordate cu frecvențele Zevs, Firast, şi Farun -Buddha.
Energia neutră o direcţionezi în acele părţi ale corpului unde au loc procese de descompunere, de mortificare. Cu Agni-Hum lucrezi la începutul şedinţei, deoarece ea nu va permite să funcționeze corect altor frecvențe. După operarea cu frecvența Agni-Hum, poţi lucra cu frecvenţele Blocului Terapeutic. Cu o înțelegere clară a ceea ce faci, și ce rezultate doreşti să realizezi, poţi utiliza frecvența Agni-Hum pentru lucrul cu chakrele, pentru soluţionarea unor probleme specifice, de ordin social ale pacientului. De exemplu, poţi suprima brusc agresiunea sau invers să o faci mai „moale” pe persoană (poţi utiliza energia neutră pentru structurarea situaţiilor, evenimentelor, dar întotdeauna să ţii cont de gradul de responsabilitate).
Energia neutră este foarte utilă în formularea de diverse programe - din această energie pot fi create anumite matrice informaționale, care pot exista în afara câmpului energetic uman (cu astfel de sisteme se produc amulete cu anumite proprietăți).
Frecvenţa Agni-Hum o poţi utiliza pentru echilibrarea stării energetice a aurei, într-una neutră. Alte aspecte funcţionale ale acestei frecvenţe minunate se vor deschide numai după o exersare serioasă.
Agni-Hum este utilizat pentru a revitaliza un organ muribund cu energie neutră. E ca în basm - există Apă Moartă (a băut sau stropit şi a murit) şi Apă Vie (a băut sau stropit și a înviat). Aşadar, Agni-Hum - este Apa Vie. Nu este o frecvenţă purificatoare, dar una dătătoare de viață (vitalizantă). Agni-Hum s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul revitalizării rinichilor muribunzi (cea mai des întâlnită problemă legată de mortificarea organelor la pacienți). Poţi lucra cu pancreatita, pe inimă, după infarct, la vindecarea cicatricilor – foarte şi foarte atent. Însă, în cazul când celule nu mai sunt sau au murit (diabet), careva efect în urma folosirii frecvenței nu va fi.
Frecvenţa exercită un impuls foarte puternic întru refacerea, regenerarea organului. Poate fi de asemenea utilizat pentru energizarea organului – pentru a schimba dinamica afecţiunii trebuie doar de concentrat intenţia în direcţia pozitivă.

ANAĂLI

Frecvenţă aplicativă, fără proprietăţi terapeutice. Se activează prin parolă. Frecvenţa cauzează sentimente de bunăvoință și iubire, numai în cazul în care aceste stări emoţionale sunt prezente la cosmoenerget în momentul activării frecvenţei. Cosmoenergetul cu experienţă activând frecvenţa poate lucra cu grupuri mari de oameni. Frecvența conţine energia iubirii, bunătăţii, creativităţii. Este utilizată pentru prevenirea şi încetarea scandalurilor şi certurilor, stinge agresiunea. Facilitează în crearea unei atitudini favorabile, prietenoase faţă de cosmoenerget şi faţă de persoanele influenţate de frecvență.
Exemple de utilizare.
Șeful cheamă subalternii la şedinţă – activezi pe şef frecvenţa: toţi vor primi mustrări iar de tine o să uite. Unei femei îi place de un bărbat pe care activează Anaăli (acest bărbat la nivelul subconştientului se va simţi atras către această femeie).
Frecvența Anaăli funcţionează conform unui sistem inerțial. După activare ea îşi atinge puterea maximă în aproximativ 10-12 minute, din acest motiv se recomandă de a activa Anaăli din timp, aproximativ cu 10 minute înainte de întâlnire, şedinţă sau alte acţiuni. Nu o folosi în detrimentul altora (pentru escrocherii, pentru ademenirea bărbaţilor/femeilor căsătorite (distrugerea familiilor) etc.).

BONN

Utilizarea. Folosită pentru tratarea pacienţilor grav-bolnavi, care nu se ridică din pat, cu probleme grave ale aparatului scheletico-muscular, cu efectele negative de pe urma accidentului vascular cerebral şi a măduvei spinării. Frecvenţa îţi dă sentiment de uşurinţă, lejeritate, ameliorează starea generală, atunci când alte frecvențe nu ajută, sau lucrează încet. Îţi oferă puteri şi rezistență suplimentară la sarcini fizice mari (de ex. atunci când cari mobila sau alte obiecte grele). Elimină conexiunile necrotice, purifică aura. Frecvența yoghinilor zburători. Cu ajutorul acestei frecvențe, după o exersare suficientă, poţi să te desprinzi de la sol. Se activează prin parolă.
Bonn se activează la începutul şedinţei, împreună cu frecvențele terapeutice, iar la finalul şedinţei se pompează în aură.
În cazul tratării unui accident vascular cerebral recent trebuie să restabileşti câmpul energetic al pacientului, să acordezi chakrele, iar la sfârşitul şedinţei să dai în aură Bonn. Peste o săptămână pacientul se va ridica din pat. În cazul în care accidentul vascular cerebral s-a produs mai mult de 6 luni în urmă, pentru a lucra cu pacientul, mai este necesar de atras un maseur profesionist.

GHEKATTA

Utilizarea. Tratarea afecţiunilor ginecologice fără procese tumorale, sfârcurile crăpate, în absența laptelui în perioada post-natală, mărește și ridică sânii. Nu este de dorit să se combine cu frecvenţele Blocului Terapeutic.
În tratamentul bolilor ginecologice regimul de lucru semi-contact și non-contact. În nici un caz nu se aplică pentru tratamentul cancerului şi tumorilor de orice fel (fibroame, mastopatie etc).
Frecvență planetară, energie feminină. Se activează și funcţionează prin imagine mentală – zeiţa cu trei sâni.
Frecvența poate fi utilizată pentru mărirea și ridicarea sânilor, cu condiţia că pacienta nu are afecţiuni tumorale. În acest caz, trebuie să vizualizezi, zeiţa cu trei sâni. Fluxuri energetice aurii luminoase ies din doi sâni ai zeiţei şi se focusează în punctul situat între sprâncenele pacientei. Atunci când gradul de luminiscenţă ajunge la maximum, apare un canal prin care energia aurie se scurge pe faţa şi gâtul pacientei, ajungând la piept. În cele şase puncte specifice (adâncituri mici) curgerea şiroiului auriu încetineşte pe scurt timp, umplundu-le cu energie, iar apoi continuă să curgă mai departe. Totodată, are loc următoarea acţiune. Din sânul central al zeiţei (al treilea), şiroiul energetic auriu curge în jos ajungând la uter şi ovule. Procedura dată o faci de câteva ori (vezi metoda de lucru). Şiroiul de energie aurie formează dimensiunile şi forma ideală a fantomului auriu al sânilor pacientei. Treptat, organele reale la pacientei (uterul, ovulele, sânii etc.) se conformează parametrilor ideali, şi tind să ia aceeaşi formă şi mărime. Peste câteva şedinţe organele (sânii) devin asemenea clişeelor sale energetice. Mărirea pieptului pacientei nu poate să continuie până la infinit. Dimensiunea și forma glandelor mamare, în cele din urmă, devin ideale pentru această femeie, în particular.
Metoda de lucru. Frecvenţă energetică feminină. Principiul de lucru constă în dezvoltarea organelor – are loc producerea intensivă a hormonilor feminini, şi refacerea, dacă este necesar, a organelor nedezvoltate. Datorită acestui fapt, afecţiunea este înlăturată. În nici un caz nu se aplică pentru tratamentul cancerului si tumorilor, chisturi, fibroame, mastită (chiar și la cea mai mică suspiciune), deoarece sub acţiunea frecvenţei Ghekatta tumorile cresc, se dezvoltă !!! Se poate de dezvoltat glandele mamare (ele se vor mări, însă se cere un masaj special). Tratarea afecţiunilor ginecologice se efectuează cu ajutorul frecvenţelor Firast şi Şaon sau Ghekatta (separat).
În caz de mărire a sânilor (cu mărimea 1,5 mai mare), pacienta se dezbracă până la talie și poate să stea rezemată de perete sau în poziţie culcată. Masajul celor 6 puncte (trei perechi, două dintre care sunt sfârcurile). Activând frecvența Ghekatta și vizualizând imaginile mentale descrise mai-sus, cu degetele mari ale mâinilor, lent cu presare, trasezi o linie continuă (un şiroi de energie) din ambele părți de-a lungul ovalului feței, apoi în jos pe gât, apoi pe piept la sfârcuri, cu fixare. Mai departe, apeşi pe prima pereche de puncte (situată de-a lungul şiroiului energetic chiar sub claviculă). Presările (masajul) trebuie să fie puternice, la limita unei dureri uşoare, timp de 30-60 de secunde, pe fiecare pereche de puncte. Apoi treci la a doua pereche de puncte - situată în mijloc, între prima pereche și sfârcuri (a treia pereche). Repeţi aceeaşi procedură, şi treci la sfârcuri. După ce închei linia (şiroiul) pe sfârcuri, revii la prima pereche şi repeţi totul de la început, exact pe aceeaşi linie, şi la aceleaşi puncte. Aşa repeţi de 2-3 ori. Imaginea mentală a frecvenţei o menţii în gând pe toată perioada şedinţei. Pacienta trebuie să plece cu o senzaţie de două curente (linii) calde în zona toracică, de la prima pereche de puncte până la sfârcuri. Dacă are senzaţia că şiroaiele energetice se întrerup (nu simte căldură pe toată linia), iarăşi repetăm procedura de masaj a punctelor speciale.
O rogi pe pacientă să rămână şi să urmărească cât timp se va păstra senzaţia de căldură a liniilor. Dacă senzaţiile ţin 10-15 minute, atunci nu este de ajuns. În acest caz continui masajul punctelor. Senzația şiroaelor trebuie să rămână de cel puțin 40 de minute după terminarea procedurii şi pieptul va începe să se umple. Durata unei astfel de şedinţe este de cel puţin 10-15 minute. Este recomandabil ca până la lucrul cu punctele, activând frecvenţa, să faci pacientei un masaj lejer al pieptului, pentru umflarea uşoară a glandelor mamare, ca urmare a fluxului de sânge si limfă. Este de dorit, de asemenea, ca în perioada cursului de şedinţe, pacienta să-şi facă auto-masaj la piept, dimineața și seara, în fiecare zi.
Cosmoenergetul (femeia), ca să-şi ridice pieptul, trebuie să facă auto-masaj la glandele mamare de două ori pe zi, activând frecvența Ghekatta, dar numai dacă nu ai afecţiuni tumorale. În cazul dat, esența frecvenței Ghekatta, constă înr-aceea că ea activează meridianele care alimentează energetic glandele mamare, astfel stimulând depunerea grăsimii, ceea ce duce la mărirea în volum a sânilor.

DO

Utilizarea. Ieşirea uşoară în clișee astrale. Restabilește armonia corpului şi sufletului. Înlătură vrăjile mortale, conexiunile necrotice, influențele sugestive. Reface aura. Lucrează cu probleme ancestrale (genetice). Bolile karmice (ereditare). Dezvoltă voinţa, determinarea, perseverenţa.
Armonizarea relațiilor interpersonale. Dat fiind faptul că frecvenţa normalizează şi îmbunătăţeşte parametrii aurei, ea poate remedia orice problemă. Frecvenţa Do o utilizezi numai în scopuri personale (o activezi numai pe tine), pentru tratarea pacienţilor şi altor persoane nu o foloseşti!!!
Ieşiri în clișeele astrale. Se activează prin parolă. Trebuie exersată. Se exersează culcat. Nu se recomandă de a fi exersată până la nivelul de Master, în cazul în care nu ai capacitatea de a te stăpâni în situații extreme, fără a genera stări de frică și panică.
Primele traininguri le faci culcat. Culcă-te confortabil, mâinile, picioarele le poţi încrucișa. Sub pernă pune un obiect care conţine energia ta, dar care nu este cu tine mereu (pieptene, stilou, brăţară etc.), formând intenția (comanda), că la finele exersării te vei întoarce înapoi la acest lucru. Creează condiţiile sau momentul, astfel, încât să nu fii deranjat de sunete stridente necunoscute pentru tine (deconectezi telefonul, previi membrii de familie). Zgomotul ordinar de maşini sau de vânt din afară nu este o problemă, dar un sunet neaşteptat ascuțit în timpul ieșirii ar putea duce la probleme grave, făcând procesul de exersare anevoios sau în genere imposibil în viitor.
După ce ai asigurat condiţiile necesare pentru exersare, activezi frecvenţa Do, te culci confortabil, îţi relaxezi corpul și te eliberezi de gânduri. Principala dificultate în timpul exersării frecvenţei Do, este însuşi momentul ieşirii. Trebuie să „prinzi” acea stare între veghe și somn, care decurge foarte repede. Anume în acest moment are loc ieşirea. Dacă această condiție nu este realizată, corpul fizic va răspunde cu convulsii, iar rațiunea cu frică, deoarece ieşirea conştientizată a corpului energetic este asemănătoare morţii. Omul se teme de această tranziție, şi această frică îţi va complica procesul de exersare a frecvenţei.
Dacă ai ratat starea (momentul) între veghe și somn, tu pur și simplu vei adormi. Dacă ai reușit să ieşi, trebuie să-ţi păstrezi calmul interior, și nu te grăbi.
Prima ieșire – te-ai văzut din exterior (vezi dintr-o parte cum corpul tău fizic stă întins în pat) şi îndată te-ai întors înapoi în corp, şi în această zi nu mai exersa, este suficient. Cea de-a două ieșire - încerci să mergi încet prin cameră și te întorci înapoi. A treia ieşire - încearcă să te plimbi prin apartament (casă) și te întorci înapoi. Distanța o măreşti treptat, pentru a evita ruperea sau deformarea firului astral. Ieşirea are loc în clișeele astrale, astfel informaţia obţinută acolo nu este întotdeauna veridică (are loc denaturarea neînsemnată a informaţiei, de ex. în realitate fotoliul din camera ta este verde, iar tu fiind în clişeul astral îl percepi de culoare gri). Pentru a reveni în corp, trebuie să ai intenţia de a te întoarce înapoi, îţi ordoni - „Acasă!”. Când eşti în clişeul astral nu-i dai crezare nimănui. Orice adept sau creatură poate lua orice formă, de ex. se poate transforma în persoana ta de încredere. Magistrul poate verifica acest lucru, activând pe subiect frecvenţele: Glaih, As, Perun. Dacă eşti chemat undeva să nu te duci, dacă auzi un glas ignoră-l. Nu întra în masele de materie cenuşie de orice formă: pereţi gri, nori, etc.
Exersarea frecvenței Do este o etapă importantă de conștientizare în viaţa cosmoenergetului. Este suficient să ieşi o singură dată din corp ca să-ţi schimbi atitudinea ta faţă de moarte, să înţelegi de fapt cum are loc acest fenomen despre care majoritatea oamenilor preferă să nu vorbească. În viitor nu vei mai avea frică de moarte. De calitatea acestei exersări va depinde în mare măsură dezvoltarea ta, în continuare, în calitate de operator de energie, specialist în domeniul Cosmoenergeticii.

PIRAMIDA DE AUR (ZALATAYA PIRAMIDA)

Utilizarea. Curăţare şi protecţie. Protecție împotriva energiilor negative, a teritoriului, casei. Protejează împotriva epidemiilor de boli, contribuie la stingerea epidemiilor (activitatea în grup).
Se activează şi funcţionează prin imagine mentală. Poate fi folosită pentru a lucra cu probleme pe teritorii mari și grupuri mari de oameni. Uneori este folosită pentru a remedia probleme specifice ale chakrelor şi pentru curăţarea meridianelor energetice ale coloanei vertebrale. Facilitează procesul de vindecare în cazul bolilor ereditare, infecțiilor cu HIV, afecţiunilor de piele, vaselor sangvine, afecţiuni ale țesuturilor (ulcer perforat, degerături, ulcerații la diabet, gangrenă), erizipel. Programarea evenimentelor.
Atunci când se lucrează cu teritorii sau grupuri mari de oameni, este de dorit să fie antrenaţi mai mulţi operatori, să lucreze împreună, pe rând.
Când lucrezi cu chakrele, începi cu chakra a 5-a şi termini cu 1-a (de sus în jos). Lucrul în regim de contact (se cer explicațiile progresorului). Când curăţi aura sau meridianele coloanei vertebrale şi când armonizezi chakrele, sub pacient trebuie să fie deschisă fântâna.
Se activează prin imagine mentală – îţi închipui că undeva sus, în cosmos, se află o piramidă de aur patrulateră, din centrul căreia se îndreaptă în jos o rază energetică aurie, folosită pentru lucru. În funcție de sarcini, raza energetică aurie, care vine din temelia piramidei, poate fi de orice dimensiune (mai îngustă sau mai largă în diametru). Când frecvenţa este activată corect, operatorul vede Piramida de Aur în patru dimensiuni, adică din toate părțile. Baza piramidei este în ceaţă, scăldată într-un nor alb (câmpul gravitațional al orașului ceresc). După activarea frecvenţei vizualizezi (menţii, păstrezi) în gând numai raza. Durata de utilizare a frecvenței trebuie să fie ajustată de operator în mod intuitiv.
Curăţarea coloanei vertebrale. Te apropii la spatele pacientului şi pui mâinile pe umeri, degetele mari le poziţionezi la nivelul coloanei vertebrale. Tu şi pacientul sunteţi penetraţi de raza aurie. Îţi imaginezi, că prin centrul razei aurii, din Piramida de Aur se mai coboară o axă aurie concentrată (miezul razei aurii), mai îngustă în dimensiuni, care străbate capul şi coloana vertebrală a pacientului şi iese în jos, în fântână.
Fluxul axei este continuu. Când curăți coloana vertebrală energia negativă se duce în fântână, însă o parte din murdărie rămâne la suprafaţa coloanei vertebrale. Această murdărie o poţi colecta cu ajutorul emisferelor aurii (de dimensiunea unui castron întors în jos de la umăr la umăr), care se coboară perindându-se una după alta pe axa aurie. Fluxul axei aurii curge în jos şi pe el circulă în continuu emisferele aurii care trag energia murdară în jos.
Protecţia. Protejează eficient nu numai în timpul şedinţei dar şi în afara ei. De exemplu, când simţi un pericol, activezi pe tine Piramida de Aur "pentru apărare", iar pe oamenii agresivi "pentru curățarea de negativ".
Magistrul are posibilitatea de a se adresa cu o rugăminte la baza Mahatma, deoarece sursa razei de aur este tocmai Oraşul Ceresc, iar Piramida de Aur este doar un rezonator. Metoda de lucru cu Baza Mahatma trebuie să fie dată de progresor după iniţierea în Blocul Magistrului. Pentru a te adresa către Oraşul Ceresc trebuie să existe un motiv întemeiat, o boală gravă (de exemplu, atunci când sunt epuizate toate mijloacele de a vindeca boala - frecvențele cosmoenergetice, Zoroastrismul, Huta, etc.). În cazul în care boala poate fi tratată cu alte frecvențe, cererea nu este acceptată. Acest lucru îl induce uneori pe cosmoenerget în eroare cu privire la complexitatea bolii. Apelurile nejustificate şi dese către Baza Mahatma pot duce la stări neplăcute sau disconfort pentru operator (cosmoenergetul primeşte avertizări energetice). În astfel de cazuri, cosmoenergetul trebuie să se gândească, de ce asta se întâmplă cu dânsul, și să fie mai precaut atunci când se adresează cu o rugăminte.
În timpul şedinţei pot apărea figuri luminoase (două, trei bare luminoase) lângă pacient. În astfel de cazuri permiţi fantomelor să lucreze cu pacientul, şi poţi ieşi pe un timp din încăpere.

LULI

Utilizarea. Tratarea schizofreniei. Paralizia infantilă cerebrală – frecvenţă auxiliară. Frecvența contribuie la revelarea capacităţilor ascunse și talentelor persoanei. Armonizează personalitatea. Ajută să iai o decizie. Ca frecvență auxiliară la tratarea alcoolismului, narcomaniei. Necesită a fi utilizată cu mare precauţie şi exercitarea unui control permanent din partea cosmoenergetului.
Pentru tratamentul calificat al schizofreniei sunt necesare următoarele condiții:
1. Cosmoenergetul trebuie să aibă experienţă practică serioasă.
2. Asigurarea controlului permanent asupra pacientului de către rudele sale, în vederea survenirii unor recidive inevitabile.
3. Cunoştinţe în domeniul tratamentului cu preparate medicale, căruia a fost supus pacientul, consecinţele acestui tratament, şi eventual, necesitatea de a anula treptat sau imediat acest tratament;
4. Lucrul calificat în dimensiunile informaţionale adiacente pentru a înțelege și soluţiona problemele de adaptare socială a pacientului;
5. Viziunea energetică pentru a lucra cu chakrele 6 şi 7.

Trebuie să fie întrunite toate condiţiile în caz contrar rezultate pozitive nu vor fi. Tratamentul necalificat şi necorespunzător poate duce la o agravare rapidă și la progresarea în continuare a bolii. Metoda de tratament a bolii nu este dată, din cauza complexității sale.

LUGRA

Utilizarea. Tratarea bolilor la animale, păsări, pești, reptile, plante. Lucrul în regim non-contact. Se activează prin parolă. Lecuieşte practic toate afecţiunile. În cazurile grave poţi amplifica frecvenţa prin presarea ei asupra obiectului de acţiune, comprimând şi decomprimând mâna până la 10 minute. Dacă vezi că mâna deviază în dreapta sau stânga, ori corpul se întoarce într-o parte - acesta este un indiciu că este suficient, şedinţa terapeutică poate fi încheiată. Frecvența poate fi deschisă pe o suprafață mare, cum ar fi un parc, fermă, lac sau livadă. O deschizi o dată pe loc şi apoi poţi lucra la distanță. Frecvența Lugra poate fi lăsată în regim activ (deschisă).
Reţine, la animale, păsări, pești etc. lotusul nu-l deschizi din motivul că ei nu-l au. Formele grave de enterită și răpciugă necesita un tratament complex: preparate+şedinţe. Atenție! Cu oamenii nu lucrăm! Utilizarea frecventă a frecvenţei Lugra poate cauza tulburări mintale la operator! O utilizăm moderat!
Restricții privind utilizarea frecvenței Lugra pe plante, lacuri, parcuri (ecologie) – nu sunt, cu cât mai mare este obiectul cu atât mai des trebuie să pui în aplicare frecvenţa.

LUMINA LUNII

Utilizarea. Nu are nici un efect terapeutic. Se activează prin imagini mentale. Anestezie. Eliminarea imaginei negative de pe om (un fel de vrajă). Energie calmantă (feminină). Face ca femeia să fie atrăgătoare, calmă. Curăţă, înlătură stresul, izbucnirile emoționale la femei, inclusiv în timpul menstruaţiei şi menopauzei (de a se lucra pe uter). Echilibrează starea energetică (sincronizează activitatea chakrelor la femei).
Anestezie locală (scoaterea durerii). În caz de dureri puternice, înainte de aplicarea frecvenței este de dorit să prelucrezi locul-problemă cu frecvența Firast şi motoraşul energetic, apoi să lucrezi cu Lumina Lunii (repeţi procedura de 2-3 ori). Nu faci incizii energetice. Nu utiliza Lumina Lunii împreună cu alte frecvenţe.
Imagini mentale de activare a frecvenţei:
Varianta 1: Îţi imaginezi luna plină pe cer care emană lumină. Raza de lumină o direcţionezi pe locul-problemă.
Varianta 2: Îţi imaginezi sus pe cer luna plină care emană lumină. Ridici în sus mâna stângă cu palma îndreptată spre lună, iar mâna dreaptă o laşi liber, în jos, cu palma întoarsă în sus. Tragi prin palma stângă raza de lumină lunară, o treci prin mâna stângă, apoi prin regiunea cervicală (meridianul energetic cervical) o treci prin mâna dreaptă, în palma dreaptă. Din energia luminii lunii pe palma dreaptă se formează ace energetice subţiri care le aplici în locul-problemă şi printr-o mişcare lină a palmei în jos acestea se rup. Lungimea acelor diferă. Pentru dureri de dinți acele sunt scurte, iar în caz de colică renală - lungi. În cazul durerii de dinți efectele frecvenţei se simt dupa 20 minute. Procedura o repeţi de mai multe ori.

МАМА

Frecvenţă planetară, energie feminină, se activează prin parolă, este incompatibilă cu frecvențele Blocului Terapeutic. Frecvenţa o activezi pronunţînd parola, fluxul frecvenţei merge din jos în sus, suplimentar poţi să vizualizezi o imagine mentală – ceaţă albă şi caldă ca laptele care învăluie pacientul. Spre deosebire de majoritatea frecvenţelor, Mama poate fi utilizată pe pacienţi în poziţie culcată.
Utilizarea: Tratarea pacienţilor grav bolnavi, inclusiv celor imobilizaţi la pat. Înlătură starea de agresiune la bărbaţi, şi la femei cu un exces de energie masculină. Elimină programele energetice distructive (diochiuri, vrăji, blesteme etc. ) şi conexiunile necrotice. Protejează matricea energo-informaţională a personalităţii. Restabileşte echilibrul sufletesc, armonia. Bolile grave - ca frecvență de fon. Fântâna se deschide sub pacient în mod automat.
În caz, dacă este necesar de a alimenta cu energie, pe un pacient grav bolnav, frecvenţa Mama o activezi la sfârșitul şedinţei, şi nu o închizi.
Nu se recomandă de activat des frecvenţa pe bărbaţi, în special pe bărbați cu energie masculină slab-pronunţată. Dacă lucrezi des cu un bărbat, poate fi necesară corectarea energiei masculine.
Exemple de utilizare:
- Poate fi utilizată pentru a reduce temperatura la normal (în 15-20 min.). Dar acest lucru este potrivit să-l faci când apar stări de "criză" după şedinţele sau iniţierile efectuate. Sistemul energetic uman se reconstruieşte (modifică) uneori destul de dureros, mai ales la început. Au loc salturi ale tensiunii arteriale, febre, frisoane etc. În aceste cazuri, utilizarea frecvenţei Mama pentru reducerea temperaturii este mai eficientă decât utilizarea frecvenței Sviatoi Iisus. Ultima funcționează cel mai bine atunci când tratezi SRAS şi infecţiile respiratorii acute – probleme apărute din cauza slăbirii aurei, care urmează să fie restabilită la şedinţele terapeutice.
- Se utilizezaă la reanimarea pacientului, prin succedare, cu Farun-Buddha. Mama curăță de energiile grele, conexiunile necrotice, şi pacientul se reface mai repede. Acest lucru este recomandabil mai ales persoanelor în vârstă, care se află în secţia de reanimare, şi persoanelor care nu au trecut nicio terapie, dar se află tot acolo. Mama, în aceste cazuri, se aplică numai din momentul în care pacientul a ieșit din starea instabilă grea în (cel-puţin) stabilă grea (datorită acţiunii frecvenţei Farun Buddha) - aici frecvenţa Mama o activezi pentru început pe 10-15 minute și din nou revii la Farun-Buddha deschis pentru reanimare. Când lucrezi cu pacienţii care tocmai au ieșit din comă, poţi urmări cum Mama "trage" energii atât de grele încât le-ai putea compara cu plumb lichid. Desigur, cu astfel de "murdărie" persoanei îi este extrem de dificil de a se recupera, această energie negativă ar trebui să fie eliminată. Atrag atenția asupra faptului că este necesar de a monitoriza în mod constant starea pacientului aflat în secţia de reanimare. Frecvențele urmează să fie succedate foarte atent. Medicul sau membrii familiei, ar trebui să te informeze permanent despre starea pacientului.
- Reduce eficient tensiunea minimă la pacienţii hipertensivi în momentul creşterii bruşte a tensiunii arteriale.
- Curăță perfect capul (non-contact), echilibrează, măreşte, curăţă aura. Activezi frecvenţa pe pacient şi atât, tot lucrul îl va face frecvenţa, tu doar formulezi intenţia (sarcinile) şi conduci şedinţa.
- Este util să o deschizi pe toată noaptea atunci când simţi că eşti atacat energetic (de ex. de către un vrăjitor sau mag). De obicei, în astfel de cazuri nu poţi adormi, se accelerează bătăile inimii, se activează chakrele, se intensifică procesul de sinteză în aură (se declanşează mecanismele de protecție). Cu intenția de a te ecrana (proteja), calma şi adormi, deschizi Mama pe toată noaptea. Cosmoenergeţii avansaţi pot să mai formuleze intenţia de returnare magului a programei negative (vrăji, blesteme).

MIDI, GHEKTAS

Aceste frecvențe lucrează cu informația, relaţiile cauzale, matricea informațională planetară. Necesită de a fi exersate înainte de utilizare, se deschid prin parolă. Lucrează în pereche.
Midi (-) frecvență planetară, efectuează pe planul nostru de existență până la 90% din tot lucrul cu informaţia. Aceasta poate fi utilizată cand te afli în natură, pentru a asigura o vacanță relaxantă, la pescuit, la colectarea fructelor de pădure, la culegerea ciupercilor etc.
Frecvența poate fi folosită pentru a lucra cu stihiile (foc, pământ, apă, vânt).
Se deschide pe pacienţi pentru a afla informaţii.
Se utilizează, pentru a organiza o întâlnire între persoane (de ex. între creditor şi debitor). Se poate de lucrat pe fotografie. Dacă doreşti să te întâlneşti cu o persoană anumită, activezi Midi pe tine şi pe acea persoană. În aceste cazuri, trebuie de luat în considerare spaţiul închis (izolat), cum ar fi închisorile, spitalele de psihiatrie - în astfel de condiții, frecvența nu o utilizezi. Pentru a primi informaţii, frecvenţa poate fi activată în orice locaţie şi în orice poziţie. Activează frecvența pentru obținerea informației și formulează în gând întrebarea. Ţine minte că frecvența nu cunoaşte limbile de comunicare între oameni, ea răspunde doar la intenția fermă de a afla răspunsul. Pentru a-ţi fi mai uşor, îţi imaginezi obiectul în legătură cu care pui întrebarea. Principala cheie pentru obţinerea informațiilor este cea vizuală - pur şi simplu vizualizezi evenimentul dorit. Poţi primi informația prin intermediul unor presupuneri, sfaturi, revelaţii, iar uneori primeşti răspunsul direct, fără cuvinte. Eroarea admisă este de 20%. Frecvenţa funcţionează asemenea operaţiilor de selectare, contrapunere şi analiză a informațiilor stocate undeva în adâncurile memoriei (inconştientului) și emiterea unui răspuns gata. Adică Midi nu oferă informații despre aceea ce nu ai fi ştiut, dar permite amintirea, prelucrarea şi oferirea rezultatului dintr-un volum informativ imens, selectând datele de care ai nevoie într-o perioadă foarte scurtă de timp. Reiese că, cu cât experiența este mai bogată, cu atăt mai veridic este răspunsul. Cam în acelaşi fel funcţionează frecvenţa Şiva. Poţi exersa semnalele "da" și "nu" pentru a obține rapid răspunsuri la întrebări simple. Cu cât mai mult lucrezi cu frecvența – cu atât mai clare şi exacte sunt informațiile.
Ghektas (+) frecvență cosmică. Frecvența Ghektas predomină în perechea Midi - Ghektas atunci când se operează cu sferele superioare celor planetare. Frecvenţa curăţă şi înlătură tot ceea ce încurcă la perceperea informației. Frecvența poate oferi orice informație, lărgeşte puternic și purifică conştiinţa, dezvoltă creativitatea.
Exersarea frecvenţelor Midi şi Ghektas.
Exersarea frecvenţelor informative durează cel puțin trei luni, zilnic, de două ori pe zi, timp de 30 de minute. Nu influenţează asupra rezultatului final dacă ai făcut o întrerupere, aproximativ o dată la zece zile.
Prima lună: dimineața 30 de minute Midi, seara 30 de minute Ghektas, se poate şi invers.
Luna a doua: dimineața 15 minute Midi, apoi 15 minute Ghektas fără a închide Midi. Seara, dimpotrivă - Ghektas 15 minute, apoi 15 minute Midi, fără a inchide Ghektas.
Luna a treia: dimineața 30 de minute Midi + Ghektas, seara 30 de minute Midi + Ghektas.
Se exersează stând în picioare, cu ochii închiși, nu pui întrebări frecvenţelor, lotusul și fântâna nu se deschid. Pauza dintre exersarea de dimineață și cea de seară nu trebuie să depășească două ore.
Dacă utilizezi muzica, atunci aceasta trebuie să fie aceeași la fiecare exersare, timp de trei luni. Reține, tu exersezi frecvenţele nu în forma lor pură, ci doar percepția propriului câmp energetic împreună cu frecvenţele activate.
Iresponsabilitatea sau exersarea incorectă a frecvenţelor informaţionale, va duce la o deformare permanentă a informației în viitor!!!

CIASTOTA OSVYAŞCHENIYA PREDMETOV

Utilizarea: Se utilizează pentru a curăţa obiectele (și procesele!) de energie negativă de orice fel. Umple obiectele cu energie curată. Frecvența șterge informațiile de pe obiecte, informativ le reduce la zero. Frecvența se aplică pe obiecte mici (cu o maşină, un apartament sau o casă nu se lucrează cu această frecvenţă). De exemplu, dacă să curăţim cu această frecvență o maşină, atunci va trebui curățat fiecare șurub, fiecare detaliu în parte. Obiectele mari se curăță cu frecvențele Firast sau Glaih.
Frecvența este de bază pentru structurarea (stratificarea) obiectelor cu informaţie și energie în cazul confecţionării talismanelor și amuletelor.
În Reiki şi Lithotherapie cristalele (mineralele, pandantivele, piramidele, colierele naturale) sunt un fel de generatoare, amplificatoare şi convertoare a diferitor tipuri de energie în energie biologică care acţionează asupra sistemului nostru biologic, inclusiv la nivel emoţional, mental și spiritual. Talismanele și amuletele de asemenea sunt nişte generatoare originale de câmpuri energo-informaţionale. Cosmoenergetul stratifică, încarcă talismanul sau amuletul cu un program specific, pentru rezolvarea unei probleme concrete, pentru o anumită persoană, și în compoziţie cu forma și grafica talismanului (diferite simboluri și semne), se formează o matrice informațională unică a talismanului sau amuletului. Pentru ca talismanul să funcționeze este necesară o sursă de energie permanentă, motiv pentru care se recomandă de a-l purta pe corp. Producerea amuletelor și talismanelor necesită timp, precizie și experiență. Aceste Obiecte ale Puterii sunt întotdeauna confecţionate individual și pentru sarcini specifice. Deseori această lucrare necesită şi un anumit ritual. A face un amulet sau un talisman "într-o singură şedinţă", precum și "pentru toate necesităţile", este imposibil în principiu și este numai o modalitate de a câștiga bani. Pentru a curăța lucrurile unei persoane decedate se deschide frecvența pe ele sau pe dulapul în care se află, se amplifică prin mână. Nu se lucrează cu banii.
Frecvența curăţă nu numai de negativ, dar şi șterge matricea informațională a obiectului. Firast, spre deosebire de această frecvența curăţă obiectul numai de negativ.

RATHA

Frecvență de protecţie a cosmoenergetului. Frecvența nu se exersează. Funcționează în mod automat, în cazul, în care cosmoenergetul are resentimente de jignire sau ură, lipsind pe cel care l-a jignit sau insultat de energie și forțându-l să existe numai din resursele corpului fizic. Frecvenţa se închide singură, la încetarea rezonanței. În cazul rudelor și prietenilor apropiați poate funcționa doar printr-o activare conştientă.
Frecvența poate fi deschisă în mod conştient doar în cazul unui pericol pentru viaţă și sănătate, asta deoarece nu poate fi închisă.
Persoana care, cel puțin o dată, a deschis în mod intenţionat Ratha, aşa şi nu a inţeles nimic in Cosmoenergetică.
La Magistru Ratha funcționează la nivel fizic – are loc contractarea şi comprimarea aurei. Frecvența Ratha nu este curativă, nu o activezi pe pacienți sau pe alte persoane !!!
Această frecvență se activează în mod automat, ca protecție, dar şi pedeapsă, pentru persoanele care ţi-au făcut un rău (fizic, moral, calomnie, invidie, prejudecată, brutalitate, răzbunare etc.). În astfel de cazuri, sub persoana care a pricinuit răul se deschide în mod automat „fântâna neagră", care preia energia vitală. Reieşind din faptul că frecvența protejează cosmoenergetul în mod automat, și în cele mai multe cazuri el nici nu știe despre acest lucru, trebuie de înţeles, că cosmoenergetul nu este implicat personal în activarea acestei frecvențe, și chiar dacă știe că s-a deschis „fântâna neagră", sub acea persoană, individual nu o mai poate închide.
Singura modalitate de a închide frecvenţa rămâne în mâinile persoanei care a provocat cosmoenergetului răul. În acest scop, o astfel de persoană trebuie să înțeleagă vina și sincer să se pocăiască și să ceară iertare.
Într-o situație extremă, precum și în cazurile în care cosmoenergetul este complet sigur că are dreptate, el poate, printr-o tehnică specială să deschidă frecvența personal (se cer explicațiile progresorului).
În cazul în care frecvența a fost utilizată nemeritat, pedeapsa este împărțită în mod egal între ofensator și cel ce a deschis frecvența.
Nu toţi cosmoenergeţii sunt iniţiaţi în frecvența Ratha. Frecvența este dată numai celor care știu cum să se controleze, să rămână neutru mental în toate situațiile, dat fiind că orice jignire percepută sufleteşte va activa imediat frecvența, care va acţiona în mod automat.
Dacă cosmoenergetul îl iartă sincer pe ofensator, atunci consecințele pot fi şi mai rele pentru acesta.

SUTRA KARMA

Înainte de utilizarea frecvenţei Sutra Karma este necesar de înţeles că Karma, ca atare, nu este un instrument de pedeapsă, ci un instrument de corecție a persoanei. Dacă persoana dintr-un motiv anume a realizat şi s-a pocăit și a fost capabilă de a-şi corecta gândurile, emoțiile și acțiunile, atunci karma și-a îndeplinit funcția și poate fi considerată ca a fost ispăşită. Omul în viața sa face lucruri bune și rele, acumulează karma atăt "pozitivă" cât și "negativă". Frecvenţa Sutra Karma permite doar să înlocuiască una cu alta, fără a aștepta moartea fizică a omului. Dar această frecvenţă nu dă pacientului nici înțelegerea (conştientizarea), nici remușcarea, nici schimbarea, ci doar un ajutor temporar.
În prezent, din anumite motive, cuvântul "Karma", în general, a pierdut sunetul şi sensul buddhist, acesta poate fi înlocuit cu cuvintele "moștenire genetică" și "condiţiile de naștere a persoanei", care nu necesită utilizarea conştientă a frecvenței Sutra Karma.
Frecvența Sutra Karma se deschide prin parolă şi se utilizează pentru ”arderea” parțială a
karmei negative acumulate de generațiile anterioare pe linia de rudenie (bunei, străbunei etc. până la al 7-lea grad de rudenie).
Masterii și Magiştrii nu o utilizează intenţionat, deoarece frecvența, când este necesar, se deschide singură în timpul şedinţei, în mod spontan. În caz de activare conștientă, frecvența se utilizează pentru un anumit pacient doar o singură dată, prin contact, se dă în aură, în rezonator, de obicei la sfârșitul şedinţei. Sutra Karma nu poate fi închisă. În caz de activare conștientă sau spontană a frecvenței Sutra Karma, de obicei, pacientul are o reacţie emoțională pronunțată (râsete, plâns, furie, apatie, timiditate, depresie). Acesta este un semn că frecvenţa lucrează în măsură deplină. Această manifestare nu este neapărată pentru toată lumea, la cineva frecvența poate lucra neobservat.

TATA

Utilizarea: Normalizarea greutăţii corporale, probleme ale sistemului hormonal și endocrin, se deschide prin parolă, compatibilă cu frecvențele Blocului Terapeutic. Frecvența înlătură stresul emoțional, restabileşte funcţionarea sistemului endocrin, tratează afecţiunile şi inflamațiile organelor de reproducere, îmbunătăţeşte funcţionarea lor. Problemele nou-născuților (hernie ombilicală, sudamen). Cele mai bune rezultate se obțin atunci când lucrezi împreună cu frecvențele Sinrah (Sinlah) + Farun Budda.
În caz de normalizare a greutăţii, după ce ai terminat restabilirea energetică a aurei, închide fântâna, pacientul, și lasă activate numai frecvențele Tata + Sinrah (Sinlah), restul frecvenţelor le închizi. Durata şedinţei se măreşte cu 40 de minute. Lucrezi cu pacientul peste o zi. Frecvența nu permite ca pacientul să piardă în greutate mai mult decat e normal, dar readuce greutatea corpului la normă.
Dacă greutatea corpului este adusă la normal, efectul frecvenței de normalizare a greutății încetează și continuă să acţioneze numai asupra sistemului endocrin. Pentru a reduce greutatea corporală este necesar de a urma următoarea regulă strictă: pacientul poate mânca căt vrea şi ce vrea, dar numai atunci când îi este foame. De exemplu: în absența unui apetit puternic, nici într-un caz, să nu mănînce "pentru companie" sau venind acasă și văzând o cină delicioasă pe masă s-o mănânce imediat. Adică, să manânce numai în cazul, în care îi este foame. Nerespectarea acestei reguli (de 2-3 ori pe lună) va da rezultate minime. Este necesar de a interzice strict pacientului să mănânce după orele 19 (pentru a înșela foamea, pentru a umplea stomacul, seara, poate să bea orice lichide non-nutritive - ceai fără zahăr, apă, etc.). Se recomandă plimbări de 30 minute, până la 1 oră, zilnic. Procesul de pierdere în greutate durează până la câteva luni, deoarece, mai întîi are loc normalizarea metabolismului și a fonului hormonal. Lucrul pentru normalizarea metabolismului se desfăşoară conform schemei şedinţei terapeutice cu adăugarea frecvențelor Tata + Sinrah (Sinlah).

TITAN

Utilizarea: Acordarea chakrelor în cazurile când din careva motive nu reuşeşti să le acordezi cu alte frecvenţe. Efectele secundare ale frecvenţei - elimină vrăjile, tensiunile între persoane, conexiunile necrotice, curăţă de emoţii negative.
Este compatibilă cu frecvenţele Blocului Terapeutic, se activează prin parolă. Chakrele le acordezi în regim de contact, cu vizualizarea sferei de aur, tot aşa precum are loc acordarea chakrelor cu frecvenţele Farun-Buddha, Firast şi Zevs.
Operarea cu frecvenţa Titan provoacă unele perturbări în aura pacientului, şi de aceea, după ce utilizezi această frecvenţă, va trebui să restabileşti sistemul energetic al pacientului, timp de două-trei şedinţe. De multe ori, lucrând cu această frecvenţă, se întâmplă cazuri, când pacienţii îşi pierd cunoştinţa la şedinţă, chiar şi dacă frecvenţa Titan s-a activat în mod spontan, din intenţie. Reieşind din cele expuse mai sus, aplicaţi frecvenţa Titan cât mai rar, numai atunci când este cu adevărat necesar.

TOR

Utilizarea:
Defalcarea maselor energetice de vibraţii joase dense atunci când nu este posibil de eliminat prin alte mijloace. Se activează şi funcţionează prin imagine mentală – deasupra umărului drept, în aer, îl vizualizăm pe zeul bărbos Tor, care la fiecare apel „Tor”, lansează (aruncă) ciocanul în jos şi îl prinde înapoi. La fiecare apel „Tor”, el loveşte cu ciocanul în locurile-problemă. Utilizează această frecvenţă atent, numai atât cât este necesar, altfel pacientul poate avea dureri de pe urma loviturilor de ciocan! După ce lucrezi cu această frecvenţă, este necesar ca pacientul în continuare să stea în picioare la şedinţă şi cu ajutorul motoraşului energetic tratezi locurile-problemă şi aplici arcuri energetice din Farun-Buddha+Firast.
Restricţii: nu lucrezi cu Tor în regiunea inimii, în caz de tromboflebită, local în caz de abdomen acut (apendicită, hernie, gastroenterită, dureri menstruale, ulcerul gastro-intestinal etc.), femeile gravide, pentru zdrobirea pietrelor. Frecvenţa nu o exersezi.
Frecvenţa o utilizezi în cazurile de dureri severe permanente (migrena, colica renală etc.). Când lucrezi cu câmpul energetic al capului fii precaut, aplici nu mai mult de 5-7 lovituri, în alte cazuri numărul loviturilor le regularizezi în dependenţă de împrejurări. Frecvenţa Tor nu o utilizezi pentru zdrobirea obiectelor fizice (pietre la rinichi şi vezica biliară, depuneri de săruri).

HUTTA

Utilizarea: Se utilizează în cazurile grave şi atunci când procesul de vindecare decurge greu, anevoios. Specificul funcţionării a acestei frecvenţe constă într-aceea că ea nu poate fi controlată. Parola de activare a frecvenţei şi metoda de lucru este dată de progresor.

RINALTI

Utilizarea: Se utilizează în agricultură contra gândacilor de Colorado, afidelor şi altor dăunători. Se activează pe o anumită suprafaţă (teritoriu). Dăunătorii sub impactul frecvenţei Rinalti părăsesc suprafeţele agricole, migrează în altă direcţie. Distruge mucegaiul, miceliul de ciuperci, unele spori. În tratarea bolilor se utilizează pentru eliminarea paraziţilor (viermilor) intestinali, ajută la eliminarea mătreţei, provocată de ciuperci, înlătură unele tipuri de ciuperci de piele. Frecvenţa poate fi utilizată pentru structurarea apei, atât pentru tratarea pacienţilor cât şi pentru irigarea terenurilor agricole. Frecvenţa se activează prin parolă.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder