ИНТРО С ИКОНКАМИ


CUM FUNCȚIONEAZĂ FRECVENȚELE 

Cosmoenergetica in Romania

În primul rând, înainte de a lucra cu frecvenţele, este necesar de a trece procesul de iniţiere, pentru a le obţine. Magistrul în cosmoenergetică, printr-un impact (efect) puternic al frecvenţelor realizat asupra corpului energetic al neofitului, intensificând învelişurile energetice (câmpurile), întroduce pe matricea informaţională a subconştientului frecvenţele energo-informaţionale respective, ulterior mecanismul începe să funcţioneze în direcţia opusă, se activează matricea informaţională a subconştientului, şi se produc modificările impuse în structura energetică a câmpului.

Mai simplu, procesul de iniţiere, se aseamănă cu procesul de înregistrare a informaţiei din computer pe un CD disc. Magistrul întâi activând frecvenţele necesare (funcţia Copy) le transmite iniţiatului (funcţia Paste), le copie de pe câmpul său energetic şi le transpune pe câmpul energetic al iniţiatului.

Rolul principal al magistrului sau progresorului în procesul de inițiere este de a identifica acea frecvență în câmpul energetic al novicelui ca apoi ultimul să aibă posibilitatea, desinestătător, cu ajutorul parolei, să activeze frecvența respectivă. Frecvența activată, de la început în interior (în aura cosmoenergetului), va întra în rezonanță cu frecvența din exterior (sursa frecvenței), se va produce contactul și se va activa fluxul energo-informațional. Iată de ce nu este posibilă activarea samovolnică a frecvențelor fără a fi inițiat în ele. Persoanele care cred că pot activa frecvențele doar având parola dar ne fiind inițiate în ele se înșeală amarnic, ei nici nu-și dau seama la ce sursă sau entități se conectează,  cu ce energii interacționează.  Rezultatele unor astfel de ”experimente” cu frecvențele pot fi foarte drastice.

Este de remarcat faptul, că cosmoenergetul, percepe frecvenţa nu ca pe un flux de energie aparte, separat de câmpul lui energetic (aura), el percepe sinteza frecvenţei şi aurei sale, adu-ţi aminte de exemplul cu ceaiul şi apa. Ca să fie mai clar, luăm o cană plină cu apă fierbinte şi scufundăm în ea punga de ceai negru, va avea loc o reacţie, apa se va colora în culoarea cafenie şi va dobândi gustul şi aroma specifică de ceai. Metaforic vorbind, apa în cazul nostru, joacă rolul de aură, iar ceaiul, rolul de frecvență. Deci perceperea frecvenţei reprezintă starea de reacţie a câmpului nostru energetic la frecvenţa activată (procesul de intrare a frecvenţei în rezonanţă cu aura). De fapt noi percepem un amestec energetic, aura noastră+frecvenţa activată şi nu frecvenţa curată. 

Cum funcţionează frecvenţele. Cosmoenergetul (operatorul) prin parole, activează frecvenţele de care are nevoie, de exemplu pentru a trata o anumită persoană. Aici trebuie să subliniez, că frecvenţele ce penetrează o persoană bolnavă (pacient), nu curg în formă pură, la activarea lor, în cîmpul energetic al operatorului se produce sinteza acestor frecvenţe (exemplul cu ceaiul, apa – cîmpul energetic al operatorului, punga de ceai - frecvenţa), şi numai într-o formă combinată (prelucrată), ajung la obiectul de expunere. De aceea este important ca cosmoenergetul-terapeut să fie într-o minte şi un corp sănătos, pentru ca energiile tămăduitoare generate de el asupra pacientului, să curgă în formă pură, fără informaţii dăunătoare.

Aşadar, la tratarea bolilor, operatorul, selectează din arsenalul său frecvenţa necesară. La organul bolnav sau sistem al organismului uman, la nivelul energetic, spectrul său de unde este distorsionat, dereglat, oscilează într-o tonalitate mai joasă, mai redusă, iar frecvenţa însuşi, după parametrii săi oscilatorii, este de referinţă (etalon), adică corespunde energetic organului perfect sănătos. Terapeutul aplică asupra organului bolnav, o frecvenţă specială, care, în proces, duce la normalizarea acestuia, se stabilizează diapazonul său de unde, şi ulterior are loc recuperarea organului.

Despre ”efectul oglinzii” în tratarea problemelor de sănătate cu energii cosmoenergetice
 
Există o lege în tratamentul cosmoenergetic ”Terapeutul-cosmoenerget lecuind pe cineva se lecuiește singur”.

Ce se are în vedere aici?

Să presupunem, că terapeutul are ulcer la stomac, și ca să vezi, și pacientul are aceiași problemă. Când există două procese identice ele intră în unison, rezonează. Cosmoenergetul activează frecvența care tratează disfuncția menționată, pe el și pe pacient, cu intenția de a vindeca stomacul atât la el cât și la pacient. Procesul de lecuire în acest caz decurge mult mai puternic, datorită parității de probleme. Frecvențele în condiția parității stărilor de sănătate amplifică vindecarea semnificativ.

Pot fi nu doar probleme de sănătate fizică, dar și de ordin psihologic, emoțional, deprinderi nocive etc.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag and Drop Website Builder