ИНТРО С ИКОНКАМИ


CURĂŢAREA ŞI DEBLOCAREA MERIDIANELOR ENERGETICE CU AJUTORUL FRECVENŢELOR COSMOENERGETICE 

Cosmoenergetica in Romania

Din punct de vedere fiziologic sistemul circulator (sanguin, limfatic etc.) reprezintă o imensă reţea de distribuţie, redistribuţie, evacuare şi recaptare a fluidelor din corp, având o importanţă covârşitoare pentru organism. Pe plan energetic (eteric), omul de asemenea dispune de un sistem de canale energetice, o reţea de distribuţie, redistribuţie, reciclare a fluidelor energetice, denumite – meridiane energetice (prin care circulă energia vitală a omului). Meridianele sunt curățate pentru a le debloca şi a înlătura problemele de schimb energetic în cadrul sistemului energetic, pentru a îmbunătăți energizarea organismului.
Curăți întotdeauna meridianul central (coloana vertebrală), meridianele picioarelor, meridianul centurii umerilor (zona cervicală).

Meridianele le curăţim cu frecvenţa Firast. În mod normal, purificăm meridianele cu aplicarea mâinilor pe părțile corpului, unde se află meridianul. Luăm un segment aparte (în întregime meridianul este dificil sa-l curăţi) și concentrându-ne pe meridian, generăm frecvența Firast, până când în intervalul dintre mâini a apărut senzaţia de căldură. Apoi luăm segmentul următor, și repetăm procesul.

Atunci când fiecare segment al unui meridian este curățat, îl mai prelucrăm încă o dată în întregime cu Firast, ne convingem că este într-adevăr curățat, apoi trecem la un alt meridian.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator