ИНТРО С ИКОНКАМИ


BLOCUL BUDDHIST DE FRECVENȚE 

Cosmoenergetica in Romania

ИНТРО В ПОЛНЫЙ ЭКРАН


(Download în varianta de document cu tabele)

Atenție!
Această informaţie este destinată spre utilizare în exclusivitate numai pentru cosmoenergeţii iniţiaţi. Utilizarea acestor materiale de alte persoane, prezintă un risc pentru integritatea mintală și fizică !!!
Autorul nu poartă răspundere în cazul utilizării tehnologiilor publicate fără inițierile și cursurile teoretico-practice corespunzătoare.


Frecvenţele Blocului terapeutic constituie baza pentru orice activitate terapeutică care vindecă majoritatea bolilor. Frecvenţele Blocului terapeutic nu necesită să fie exersate înainte de aplicare.

FARUN-BUDDHA | FIRAST | KRAON, DJILIUS | KURF | NINALIS | RAUNRISUR

SURIY-SANLAI | RANUL | SVIATOI BUDDHA | SVIATOI IISUSSVIATOI MOISEI |

SVIATOI MUHAMED | SINRAH, SINLAHURALFARUNŞAON |

FARUN-BUDDHA
Utilizarea:

- Se utilizezază pentru normalizarea chakrelor, curăţarea câmpului energetic al capului şi aurei pacientului. Se aplică pentru saturarea aurei cu energie (îndeosebi după curăţire).
- Structurarea apei. - Înlătură „diochiul”. - Este universală, vindecă majoritatea bolilor, dar mai încet decât frecvenţele terapeutice speciale. - Vindecă ulcerul stomacal (frecvenţă esenţială), plămânii, arsuri noi, nu chimice (frecvenţă esenţială). - Scoate persoana din starea de leşin, şoc (nu de durere), comă (nu de insulină).
Constituie frecvenţa fundamentală a Blocului terapeutic, deoarece prin Farun-Buddha se activează restul frecvenţelor acestui bloc. Farun-Buddha este o frecvenţă universală, ea include în sine calităţile tuturor frecvenţelor Blocului terapeutic şi poate să vindece practic orice maladie, însă mai încet, decât arunci când ai utiliza frecvenţele speciale. Normalizează şi intensifică schimbul energetic, metabolismul aurei cu mediul înconjurător (procesul de întrare şi de ieşire a energiei), capacitatea ei de a „respira” armonios, o alimentează. În tandem cu alte frecvenţe ale Blocului terapeutic procesul de lucru decurge mai eficient. Deseori se utilizează cu frecvenţa Zevs pentru amplificarea proceselor energetice.
Repede scoate persoana din starea de leşin, şoc (nu de durere), comă (nu de insulină) – de a pompa frecvenţa în aură, la rezonator, în regim de contact.
La vindecarea arsurilor recente de a lucra în regim semi-contact generând asupra arsurii Farun-Buddha.
Dacă lucrăm cu Farun-Buddha în cazul ulcerului stomacal, în regim de contact, atunci termenul de vindecare va constitui 21 zile (11 şedinţe peste 1 zi).
Această frecvenţă are un efect benefic general asupra organismului, dacă o activezi zilnic, pentru profilactica maladiilor care încă nu au apărut la nivelul fizic, însă la nivelul energetic se pot manifesta deja.
Dacă nu ştii ce frecvenţă trebuie să aplici la vindecarea unei boli, atunci lucrează cu Farun-Buddha.

FIRAST

Utilizarea: Acordarea chakrelor; enurezisul; refacerea lotusului, amplificarea fluxului informaţional. Înlăturarea diochiurilor, vrăjilor, conexiunilor necrotice, legăturilor vampirice, legăturilor energetice cu entităţi distructive, exorcism. Vrăjile şi blestemele le elimină fără a le returna autorului. Curăţarea locuinţelor, obiectelor, mărfurilor, şi structurarea apei. Firast se mai aplică pentru curăţarea meridianelor energetice. Slăbeşte influenţa energetică străină exercitată din exterior. Purifică, reface şi întăreşte aura. Tratarea: boli ale gingiilor, hipoacuzia, tromboflebita etc.
Metode de tratare: Hipoacuzia. Slăbirea auzului poate apărea ca complicaţie, după o boală infecţioasă sau tratament cu medicamente. Palmele mâinilor le aplici pe urechi şi le „prelucrezi” cu Firast.
Apoi energia negativă o extragi din urechi cu ajutorul motoraşului energetic. La urmă faci secţiuni energetice pe pavilionul urechilor (nu a capului) şi formezi un arc energetic.
Cu Firast poţi să lucrezi aproape cu orice organ („arzi” negativul, apoi scoţi „cenuşa” cu motoraşul) pentru curăţarea lui de energia negativă. În aşa mod pregăteşti organul pentru tratare, cu alte frecvenţe.
Enurezisul. Patul umed nu întotdeauna este un semn care indică că copilul este bolnav de enurezis. De aceea este bine să te înţelegi cu părinţii copilului, ca ei odată pe noapte (de fiecare dată la aceeaşi oră) să pună copilul pe oală, trezindu-l bine. Dacă copilul se aşează pe oală somnoros, el nu va goli complet vezica urinară. Şedinţa demarează cu refacerea energetică generală a pacientului şi acordarea chakrelor. Aici accent se pune pe 1 chakră, urmează să lucrezi la ea mai insistent şi să o supraenergizezi. Apoi, în regim de contact, cu lotosul închis, aplicând mâinile pe rezonator, să suprapompezi aura cu Firast.
După asta, poţi lăsa copilul să se joace, iar tu în acest timp, generezi asupra lui frecvenţa Firast (î-l ţii non-contact sub frecvenţă). Durata şedinţei ajunge până la 40 minute.
Tromboflebita - se tratează non-contact. Dacă tratăm în regim de contact sau semi-contact, trombul (cheagul de sânge) se poate desprinde şi nimeri în sistemul sangvin. Tratarea contactless cu toate că e mai de lungă durată însă este neprimejdioasă.
Durerea de dinţi – mâna de lucru o plasezi pe locul durerii şi îl prelucrezi cu Firast, apoi curăţi cu ajutorul motoraşului energetic. Repeţi aşa de câteva ori. Dacă pacientul are abces de măsea, fixezi în acel loc arcul energetic din Firast. În toate cazurile faci incizii energetice. În continuare lucrezi cu frecvenţa Lumina Lunii (dacă eşti iniţiat în ea) pentru înlăturarea durerii. De obicei, durerea se înlătură într-o şedinţă, iar dacă durerea n-a fost înlăturată, repeţi procedura de mai-sus la şedinţa următoare. Pacientul urmează să se adreseze la stomatolog, deoarece metodele cosmoenergetice în cazul dat doar înlătură simptoma (durerea), iar starea dintelui continuă să se agraveze.
În cazurile de neutralizare a afectărilor energetice negative şi de curăţare energetică a încăperilor – lucrul se efectuează non-contact. Dacă nu sunt blocate zonele geopatogene, purificarea energetică a caselor şi încăperilor va avea un efect temporar.
Curăţarea obiectelor, hainelor, mărfii. Dacă haina sau obiectul a fost purtat urmează să le curăţi de energia fostului stăpân. Se lucrează în regim semi-contact. Când obiectul va fi curat mâna singură se va da la o parte.
Poţi activa frecvenţa Firast în cazurile de acces de furie, durere sufletească, disperare, nervozitate excesivă, ură, invidie, agresiune (alungă entităţile ispititoare şi malefice). Întinerirea organismului. Se utilizează ca primul ajutor în caz de sufocare, astm, atacuri de cord. Înlătură starea de tulburare psihică provocată de influenţe de hipnoză şi sugestie. Armonizează procesul de naştere a copilului.
Firast lucrează minunat în tandem cu aşa frecvenţe ca Farun-Buddha şi Zevs. Firast – curăţă, Zevs – amplifică, Farun-Buddha energizează şi armonizează. Zevs completează şi amplifică frecvenţa Firast la eliminarea programelor distructive (diochi, blesteme, vrăji), înlăturarea legăturilor cu persoane nedorite şi vampirii energetici, precum şi lichidarea conexiunilor necrotice şi legăturilor cu entităţile malefice-distructive din lumile paralele.
Când activezi Firast în mod automat se deschide şi Farun-Buddha, de aceea nu trebuie să activezi Farun-Buddha aparte. Trebuie de avut în vedere că Firast este o frecvenţă destul de puternică şi dură, unii oameni nu se deprind uşor la ea, mai ales în procesul curăţirii generale a aurei. În acest caz, trebuie să urmăreşti starea pacientului şi să nu admiţi suprasaturarea lui cu această frecvenţă.
!!! Este important să ştii că energia negativă face parte din întregul potenţial energetic al pacientului, şi Firast când o „arde” are loc diminuarea acestui potenţial. Şi cu cât de mult va scădea acest volum de energie, cu atât mai mult pacientul va simţi necesitatea în somn, în timpul şedinţei sau după ea (dacă o persoană este somnoroasă tot timpul aceasta este un semn că are deformări în aură). De ex. dacă după o situaţie de conflict în care ai avut stări de furie activezi Firast vei începe să caşti şi-ţi va fi somn. Pentru refacerea potenţialului energetic al pacientului utilizezi Farun-Buddha.

KRAON, DJILIUS

Utilizarea: Tratarea bolilor sangvine, normalizarea compoziţiei sângelui. Tratarea bolilor infecţioase, sursa cărora este în sânge sau este transportată de sânge sau limfă (viruşi). Aceste frecvențe sunt esențiale în zonele cu fundal de radiații ridicat.
Metode de tratare: Kraon este o frecvenţă mai blândă, iar Djilius lucrează mai intensiv, mai accentuat, mai sever. Procedura de lucru a ambelor frecvenţe este aceeaşi. Se recomandă să începi lucrul cu Kraon (aproximativ 5 şedinţe), după care vezi care sunt rezultatele. Dacă rezultatele sunt neânsemnate, slabe, schimbi frecvenţa şi continui cu Djilius.
Frecvenţe se activează la începutul şedinţei. Dacă este necesar poţi să fixezi un arc energetic comun, care să cuprindă ficatul şi splina (aplici mâna dreaptă pe splină pe partea dinainte, iar mâna stângă din urmă la nivelul ficatului). Poţi fixa arcul energetic pe ficat şi splină separat, dar nu în cadrul unei şedinţe. Când fixezi arcul pe splină nu faci pe ea incizii energetice şi lotosul nu-l deschizi (dacă e deschis îl închizi). Dacă ai fixat un arc energetic, la sfârşitul şedinţei generezi în aura pacientului frecvenţa utilizată pentru formarea arcului.
Kraon. Dezvoltă auzul muzical, acţionează benefic asupra corzilor vocale. Sporeşte rezistenţa fizică a organismului.
Djilius. Elimină conexiunile necrotice. Întinereşte organismul. Înlătură oboseala, calmează (tonifică).

KURF

Utilizarea: Îndreptarea oaselor craniului copilului în cazul curbei de cap ca urmare a unui traumatism la naștere și din alte motive. Normalizarea tensiunii intracraniene şi intraoculare, tratarea glaucomei. Kurf poate fi utilizat în timpul catastrofelor tehnogene, accidentelor, acordă şansa de a supravieţui. Ajută la tratarea pacienţilor alcoolici (întărește voința, ridică forţa de spirit), tratarea bolilor ereditare. Întinerește (întinde pielea feţei). Înlătură blocurile psihologice.
Metode de tratare: Îndreptarea craniului copilului poate fi efectuată non-contact, numai dacă fontanela nu este închisă. Dacă fontanela este închisă copilul va avea dureri puternice. Lotusul nu se deschide.
În caz de hipertensiune intracraniană şi intraoculară, glaucomă, lucrul se desfăşoară în regim semi-contact. Treci la spatele pacientului, mâinile le ţii cu palmele în sus la nivelul urechilor. Lotosul e deschis. Pentru intensificarea refluxului de energie, poţi suplimentar să mai deschizi şi zona pieptului. După şedinţă pacientul pleacă cu lotusul deschis (se poate cu lotusul şi pieptul deschis). Lotusul se va închide atunci când energia va începe să se disperseze, iar pieptul trebuie să fie închis de cosmoenerget nu mai târziu de 4 ore după terminarea şedinţei. Dacă după înlăturarea hipertensiunii intracraniene sau intraoculare (cu frecvenţa Kurf), mai este necesar să lucrezi cu ochii utilizând metoda „ochi în ochi”, cu frecvenţele Ranul sau Suriy-Sanlai, atunci acest lucru îl faci după dezactivarea (închiderea) frecvenţei Kurf. Este de menţionat, că în acest caz Kurf nu se va dezactiva totalmente, un oarecare „amestec” de frecvenţe va avea loc. Nu este eficient să lucrezi cu metoda „ochi în ochi” activând concomitent ambele frecvenţe Ranul şi Suriy-Sanlai, rezultate nu vor fi.

NINALIS

Utilizarea: Boli de inimă, gripă, alergii. Elimină blocurile psihologice cardiace, conexiunile necrotice, afectările energetice asupra inimii. De activat în cazuri de vrăji mortale, blesteme ancestrale. Armonizează starea emoţională, înlătură pierderile de energie a chakrei a 4-a. Uneori este folosit la tatarea bolilor bronho-pulmonare, în special la inflamarea plămânilor, deoarece infarctul miocardic deseori este o consecinţă a pneumoniei.
Metode de tratare: La tratarea bolilor de inimă lucrezi cu a 4-a chakră (o normalizezi). Vindecă orice boli de inimă. În contact cu inima nu se lucrează. Excepţie: în regim de contact, pe inimă, poţi să lucrezi numai după un atac de cord, pentru resorbția de cicatrizare. Pe inimă este interzis să fixezi arcuri energetice. Dacă îţi vine informaţia de a fixa pe inimă arcul energetic, poţi să-l pui dar să fie foarte slab. Când are loc un atac de cord trebuie să dai orice frecvență în chakra a 4-a (se poate cu ochii, fără contact).

RAUN

Utilizarea: Tratarea dependenţei de alcool, nicotină, şi narcotică. Cu ajutorul frecvenţei Raun poţi lucra cu orice dependenţă, inclusiv cu cea alimentară. Calmează sistemul nervos. Elimină conexiunile energetice distructive inferioare, întăreşte voinţa. Purifică sângele şi limfa. Restabileşte metabolismul, înlătură intoxicaţiile.
Metode de tratare: Condiţia obligatorie este dorinţa pacientului. Dacă pacientul nu vrea să renunţe la fumat, la consumul de alcool sau substanţe narcotice, şi a venit la şedinţă contar voinţei sale, este foarte mică probabilitatea că va fi un rezultat pozitiv. Durata şedinţei este de 40 de minute, cu lotosul şi fântâna închisă, cu suprapomparea aurei pacientului cu Raun la sfârşitul şedinţei.
Fumatul. După 2-3 şedinţe apare un gust neplăcut în gură. Pacientul trebuie să aibă la dânsul ţigări. Este necesar să se ia în calcul factorul ambianţei, de ex. unui bărbat îi va fi greu să renunţe la fumat dacă soţia fumează acasă. În cazul când cosmoenergetul vrea să renunţe la fumat, el activează Raun pe orice fumător care NU doreşte să renunţe la fumat sau băut – cosmoenergetul va primi efectul dorit.
Alcoolismul este o boală. Dozarea potrivită a frecvenţei Raun, asupra pacientului, poate da rezultatele scontate – pacientul va consuma moderat sau va renunţa în genere. Totuși, ca şi în cazul precedent, trebuie de luat în considerare factorul prietenilor. Dacă cineva din apropiaţi (soţie, fiu, rudă, prieteni) consumă alcool, pacientului îi va fi greu să renunţe.
Narcomania. Cânepa indiană, marijuana nu creează dependenţă. Dacă persoana a decis să renunţe, o va face și așa. În cazul consumului de heroină sevrajul se înlătură completamente timp de 3-4 zile. Lucrezi în fiecare zi. E posibil de a înlătura sevrajul şi timp de 1 zi însă nu este recomandabil să o faci. Cu un pacient-narcoman lucrezi 2-3 săptămâni, o atenţie deosebită la curăţarea şi vindecarea ficatului şi plămânilor. Dacă pacientul „s-a rupt”, nu a rezistat, şi a reânceput consumul de droguri, şi după aceasta a venit iarăşi la tratament, poţi să-l mai primeşti la un curs de şedinţe, să-l tratezi repetat. Însă dacă se va adresa şi a treia oară, nu-l mai accepţi, în caz contar el te va folosi doar pentru înlăturarea stării de sevraj, atunci când nu poate face rost de substanţe narcotice (de ex. când nu are bani). În cazul consumului de preparate psihitrope, trebuie în primul rând să ştii de când pacientul le consumă. Dacă termenul de consum este mai mic de 6 luni, îl primim la tratament, dacă este mai mare atunci îi refuzăm sau lucrăm în tandem cu un medic psihiatru (şedinţe codmoenergetice + şedinţe de psihiatrie).
Condiţia obligatorie este dorinţa pacientului de a renunţa. Dacă pacientul nu vrea să renunţe la fumat, băut, sau droguri, şi a venit la cosmoenerget nu din propria voinţă (l-a adus soţia, mama, sora), este puţin probabil ca acest pacient cu ajutorul şedinţelor să se lepede de viciu.
De regulă, pacientul este „pompat” cu Raun cu intenţia de a înlătura dependenţa de substanţele nocive (sau înlăturarea mahmurelii). Primele rezultate de ameliorare a dependenţei se observă după 10 şedinţe. Mahmureala se înlătură timp de 10-20 minute. E necesar de subliniat că, frecvenţa Raun reduce doar pofta fizică de alcool, sau de alte substanţe de acest gen, fără a influenţa în mod direct asupra procesului de gândire, deciziile luate şi modelele de comportament ale pacientului. La nivelul gândurilor, situaţia poate fi schimbată cu ajutorul frecvenţei Zevs sau prin curăţări energetice frecvente ale câmpului energetic al capului (concomitent cu activarea frecvenţei Raun). Pentru un efect mai puternic poţi să faci o „încărcare” anti-alcoolică, prin structurarea apei şi alcoolului conform schemei de lucru – cu Firast curăţi, apoi cu Raun „încarci”.
La sfârşitul şedinţelor frecvenţa Raun nu se „închide”, se lasă activă asupra pacientului!
Pentru a spori eficiența, poţi suplimentar să lucrezi cu pacientul având fotografia lui, activând pe pacient frecvenţa Raun. Dacă ai mai mulţi pacienţi dependenţi, poţi face un „Grup de onoare”, le plasezi într-un loc aparte, în aşa fel ca să nimerească permanent în atenţia ta. Cum dai de acest „Grup de onoare”, activezi asupra lor Raun (o poţi face cu mâna direcţionând fluxul din Raun asupra fotografiei), pe 40 de minute, cu intenţia respectivă „ca să se debaraseze de fumat, băut, sau consumat substanţe narcotice. ”, şi în acest fel, în afara şedinţelor, periodic îi „prelucrezi” cu Raun. De asemenea, fără ca pacientul să ştie, poţi „încărca” alcoolul sau ţigările cu frecvenţa Raun. Structurarea ţigărilor, berii, vinului, cogniacului etc. o poţi face cu pachetul sau sticla închisă, fără a le deschide. Pacientul, ulterior, când va consuma alcoolul sau ţigările „încărcate” va simţi un gust „straniu”, neplăcut în gură, până la stări de greaţă.
Atenţie!!! La utilizarea metodei de lucru a frecvenţei Raun, fii precaut atunci când tratezi persoanele cu tensiunea arterială ridicată şi care au boli de inimă !!! Cu ei lucrezi într-un regim mai lejer, delicat, foarte atent!!!

RISUR

Utilizarea: Pentru lecuirea rinichilor, ficatului, orice boli ale sistemului digestiv (boli infecţioase, otrăviri, disenterie, holeră etc.). Dublează frecvenţa Sviatoi Moisei, şi spre deosebire de ultima lucrează mai accentuat, mai intensiv şi mai sever.
Metoda de tratare: Când nu ştii cu ce frecvenţă să lucrezi, cu Risur sau Sviatoi Moisei (ca şi în cazul frecvenţelor Kraon şi Djilius) „ascultă” frecvenţele informaţionale. Pentru lucrul cu tractul gastrointestinal există multe frecvenţe dublante, de aceea trebuie să alegi una potrivită. Dacă la şedinţa 3-a durerile n-au trecut, trebuie să schimbi frecvenţa. Risur este activ timp de 1 zi.

SURIY-SANLAI

Se activează prin parolă+imagine mentală: se transmit după iniţiere de progresor.
Utilizarea: Îmbunătăţirea vederii. Lecuirea bolilor de piele, alergiilor, cangrenei. Îndreaptă aura. Curăţă de urmările negative ale vrăjilor. Alimentează cu energie revitalizantă. Calviţie, la femei – păr excesiv.
Metoda de tratare: Îmbunătăţirea vederii. Ceea ce ţine de lecuirea ochilor, Suriy-Sanlai, este analogică frecvenţei Ranul, însă acţionează mai blând. Condiţia obligatorie în cazul tratării acestei probleme, este schimbarea de către pacient a lentilelor din ochelari, cu micşorarea la 0,25 dioptrii. Lentilele trebuie să fie de calitate. Să ai în vedere acel factor că, un ochi la om este dominant iar altul ajutător. Diferenţa între ei constituie aproximativ 0,25 dioptrii, şi reieşind din aceasta urmează să schimbi lentilele. Dacă cosmoenergetul are probleme cu vederea, atunci pentru îmbunătăţirea vederii el la fel schimbă lentilele.
Schimbarea lentilelor se face odată în 2-3 săptămâni în dependenţă de starea pacientului. În acest timp cristalinul ochiului îl menţii într-o anumită stare, şedinţele le desfăşori peste o zi. Când pacientul începe să vadă tot aşa de bine ca şi cu ochelarii vechi, lentilele se schimbă.
La prima şedinţă pacientul vine în ochelari cu 0,25 dioptrii mai puţin. Metoda de lucru „ochi în ochi” poate fi efectuată în ochelari sau fără ei, nu contează. Când lucrezi „ochi în ochi” te uiţi la pacient cu o privire împrăştiată, în centrul capului, după ochi.
Frecvenţa în acest moment acţionează dispersat. Lucrul continuă până când apare usturimea în ochi, senzaţia de nisip în ochi, senzaţia de căldură. Şedinţele le faci peste o zi.
În caz de glaucom mai bine să activezi frecvenţa Ranul. Poţi alterna (succeda) Suriy-Sanlai şi Ranul.
Lecuirea afecţiunilor pielii. Dacă bolile de piele au apărut ca rezultat al infecţiei în sistemul limfatic este necesar de lucrat cu sângele. În primul rând lucrezi cu ficatul (Sviatoi Moisei sau Risur). Cu splina lucrăm cu Kraon sau Djilius cu fixarea arcului energetic, fără a lăsa incizii energetice pe organ.
Alergia. Conform informaţiei primite alegi frecvenţa Suriy-Sanlai (acţiune suavă) sau Sviatoi Muhamed (accentuată). Poţi utiliza şi frecvenţa Ninalis dacă îţi vine aşa informaţie de la Midi. În cazul lecuirii eczemelor umede, bolilor septice, lucrezi în regim semi-contact, rareori cu lăsarea arcului energetic. Lotosul este deschis.
Cangrena. Lecuire îndelungată şi complicată. Cangrena, de regulă, apare la bolnavii cu diabet zaharat. Lucrul constă în restabilirea generală a câmpului energetic al pacientului, acordarea chakrelor.
La locul-problemă lucrezi în regim semi-contact, cu fixarea arcului energetic. Fiecărei afecţiuni îi este propriu tipul său de comportament, care, în cazul cangrenei duce la stoparea chakrei a 4-a, de aceea trebuie să fie menţinută (normalizată) activitatea acesteia de 2 ori pe zi. Tratarea cangrenei o începi atunci când apare stratul limitrof. Sub acţiunea frecvenţelor stratul limitrof este tras în jos. Până la aparenţa stratului limitrof lucrezi cu Suriy-Sanlai cu scopul de a preveni afectarea tendoanelor. Durata tratamentului – nu mai puţin de 6 luni. În faza iniţială, cangrena poate fi tratată cu metode populare. Imediat după sacrificarea vitei, ficatul fierbinte se taie în două şi se fixează cu un bandaj de locul-problemă.

RANUL

Utilizarea: Tratarea ochilor, lecuirea glaucomului şi cataractei. Poţi lucra „ochi în ochi” şi non-contact după schema şedinţei.
Metoda de tratare: Când lucrezi „ochi în ochi”, te uiţi la pacient cu o privire împrăştiată, în centrul capului, după ochi. Frecvenţa în acest moment acţionează dispersat. Lucrul continuă până când apare usturimea în ochi, senzaţia de nisip în ochi, senzaţia de căldură. Poţi lucra atât în timpul şedinţei cât şi în afara ei. Dacă au fost intervenţii chirurgicale la ochi, operezi numai cu frecvenţa Ranul (Suriy-Sanlai nu o utilizezi). În cazul tratării ochilor frecvenţa Ranul lucrează mai intensiv şi mai accentuat în comparaţie cu Suriy-Sanlai.

Notă: Denumirile frecvenţelor Sv.Buddha, Sv.Iisus, Sv.Moisei, Sv.Muhamed nu au nimic în comun cu personalităţile istorice şi cu religiile respective.

SVIATOI BUDDHA

Utilizarea:
Lecuirea herniilor, redarea unui aspect mai estetic cicatricelor, cicatricele postoperatorii, fracturi ale oaselor, articulaţiile, stomacul și tumori ale tractului gastro-intestinal. Frecvenţa amplifică regenerarea ţesuturilor. Protejează contra diochiului, entităţilor astrale (paraziţilor energetici). Dependenţe, vicii. În diapazonul său elimină blestemul ancestral. Se foloseşte ca prim-ajutor în caz de traumatisme, înlătură şocul traumatic, restabileşte pierderile de sânge. Ajută să rezişti în apă rece ca ghiaţa, în caz de incendiu să nu te sufoci etc., să rezişti în stările stresante ale corpului fizic. Regenerarea ţesuturilor, organelor, locaţia lor în organism. Reabsoarbe, vindecă, distribuie energia în organe, legăturile între organe. Acţionează prin terminaţii nervoase. Reabsoarbe adeziunile.
Metoda de tratare: Cicatrici. Regimul de lucru semi-contact sau în contact. Cicatricea începe să se destrame, se restabileşte pigmentarea. Poţi fixa arcul energetic. Nu faci incizii energetice deoarece în acest caz cicatricea trebuie alimentată cu energie.
Herniile: Hernie ombilicală. Dacă pacientul - este un copil liniștit, cu fontanela moale (aproximativ până la vârsta de 2,5 ani), lucrul se desfășoară în regim de contact, prin mâini în zona herniei. După 3, 4 şedinţe zilnice, laşi copilul să facă o pauză de 1 lună, cu toate că hernia va rămâne. Dacă copilul este liniştit, calm, în timpul acesta, de 1 lună de zile, hernia va dispărea, iar dacă copilul nu este liniştit (este agitat, ţipă ore întregi) hernia va reapărea. Când lucrezi cu un copil agitat generezi frecvenţa între mâini 3-5 minute. Fluxul este intensiv şi dens. Apoi începi să-l comprimi, îl faci mai îngust, şi totodată îl răsuceşti, şi prin urmare obţii un garou energetic. Imaginea mentală – îţi închipui că garoul este din cauciuc şi este întins şi încordat. Un capăt al garoului îl atașezi, îl legi, de hernia ombilicală, iar celălalt de coloana vertebrală. Garoul energetic fixat va începe să se strângă şi va trage înăuntru, spre coloana vertebrală organul lăsat. Lucrezi aşa 3-4 şedinţe, zilnic. Cu maturii lucrăm peste o zi, până când hernia va dispărea. E necesar de prevenit pacientul ca pe durata tratamentului şi o perioadă de timp după finisarea cursului de şedinţe, să nu ridice nimic greu.
Hernia inghinală este legată de șold. În același mod se face ataşarea oricărui organ coborât, lăsat în jos. Când e lăsat uterului - atașăm de pelvis sau de coloana vertebrală. Rinichii lăsaţi - sunt legaţi de claviculă – ţii mâna dreaptă dinainte, la nivelul rinichiului, mâna stângă sus pe claviculă. Legi rinichiul de claviculă, formezi garoul energetic, apoi dai mâinile la o parte. Garoul fixat îşi va face efectul, va începe să se strângă şi treptat va ridica în sus organul lăsat. Lucrând după această schemă poţi ridica orice organ, singurul lucuru care trebuie să-l faci, este să ştii de ce parte a scheletului vei fixa garoul energetic. Cu această operaţiune se descurcă excelent fantomele noastre (Frecvenţa Operaţiunilor Fantomatice – nivelul magistrului).
Fracturile. Atunci când lucrezi cu fracturile recente, de 1-7 zile, osul se prinde repede şi drept, chiar şi în cazurile unor fracturi complicate. Lucrezi în regim semi-contact sau de contact, peste o zi. În cazul când ghipsul este scos iar osul s-a prins strâmb, are loc următorul proces: în locul fracturii osului se formează puncte de prindere, iar împrejur creşte cartilajul osos. Când generezi (în regim semi-contact) asupra locului-problemă frecvenţa Sviatoi Buddha, oasele treptat încep să se unească (se contopesc), iar cartilajul dispare, fără dureri.
Tractul gastro-intestinal. Lucrul în regim de contact. În caz de necesitate se fixează arcuri energetice.
Articulaţiile. Lucrul se desfăşoară ca şi în cazul tratamentului artritei cu frecvenţa Sviatoi Iisus.

SVIATOI IISUS

Utilizarea: Lecuirea articulaţiilor, bolile gâtului (răceala), normalizarea tensiunii arteriale, scade temperatura corpului (febra). Atrage evenimente pozitive în viaţă, măreşte încrederea în sine, ridică optimismul, elimină lichidul excesiv din organism (efect de slăbire). Scoate din comă cu pierderi minime pentru creier. Dezvoltă viziunea energetică, ajută la debarasarea de anumite legături karmice, înlătură unele blesteme ancestrale.
Metode de tratare: Lecuirea articulaţiilor se efectuează în regim semi-contact şi de contact. Tratarea în regim fără contact are un efect neânsemnat.
Poliartrita. Se tratează timp de cel puțin șase luni. Mâinile le lecuim în regim de contact. Poţi cuprinde între palme ambele mâini ale pacientului şi să lucrezi cu ele simultan. În mod analogic lucrezi cu genunchii. Aşezi pacientul şi lucrezi cu ambii genunchi odată, în regim de contact. Arcul energetic îl poţi fixa pe ambele mâini sau ambii genunchi simultan. Peste 30-45 zile durerea va dispărea totalmente, chiar dacă degetele deja sunt deformate. După ce durerile dispar, intervalul între şedinţe poate fi mărit. Dacă articulaţiile degetelor sunt deformate şi mobilitatea lor este îngreunată, ea poate fi restabilită, însă degetele nu vor mai fi drepte. Dacă vreai să înlături durerea complet este necesar să masezi fiecare falangă a degetelor în parte, la limita durerii, treptat mărind forţa de apăsare. Astfel are loc frecarea articulaţiei şi se formează o pungă sangvină – dureri puternice nu vor fi, în schimb articulaţia se va îndrepta puţin. Ar fi bine ca şi pacientul să-şi dezvolte singur articulaţiile.
Boli ale gâtului (toate bolile gâtului provocate de răceală) se lecuiesc în regim de contact. Când lucrezi cu gâtul să eviţi atingerea degetelor.
Normalizarea tensiunii arteriale. Hipotensiunea (tensiunea scăzută). După acordarea chakrelor, în regim de contact, la rezonator, pompezi în aura pacientului frecvenţa Sviatoi Iisus, cu intenţia ”de a normaliza tensiunea arterială”. Lotusul şi fântîna energetică în acest moment sunt închise. Poţi deschide lotosul şi fântâna doar atunci când acordezi chakrele.
Hipertensiunea (tensiunea mărită). Pacientul poate şedea. Activezi frecvenţa, deschizi lotosul şi fântâna. Pentru început este suficient, nu te grăbi. Peste 10-15 minute măsori tensiunea. Dacă tensiunea nu s-a micşorat deschizi pieptul şi „epoleţii”. Sub pacient deschizi fântâna aşa de larg încât să fii şi tu sub acţiunea acesteia (în cazul când vei micşora forţat tensiunea prin mâini). Dacă rezultatele sunt slabe, utilizezi scăderea forţată a tensiunii. Stai la spatele pacientului, pui mâinile pe umerii lui, şi tragi excesul de tensiune (asemenea motoraşului) prin tine în fântână, timp de 5-7 minute. În aşa mod, energia tensiunii trece prin braţele tale, apoi prin meridianele energetice laterale şi prin picioare se duce în fântână. Peste câteva minute vei simţi cum tălpile şi gambele ţi se vor încălzi, vor arde, aşa precum ai sta pe asfalt încins. Dacă ai aşa senzaţii înseamnă că procesul se desfăşoară corect. La sfârşit, închizi pieptul şi umerii („epoleţii”), iar lotusul rămâne a fi deschis. Dacă nu s-a „dus” tot excesul de tensiune, rămân a fi deschise şi pieptul cu umerii. Curăţi câmpul energetic al capului cu motoraşul energetic. În situaţiile complicate poţi lucra cu pacientul în fiecare zi. Numai după scăderea şi normalizarea tensiunii (după 2-3 săptămâni) poţi începe lucrul cu restabilirea generală a câmpului energetic şi acordarea chakrelor, după schema de desfăşurare a şedinţei curative.
Scăderea temperaturii corpului (febrei). Mărirea temperaturii corpului este o reacţie normală a sistemului imunitar la o anumită problemă, şi în general, este un factor pozitiv. Există afecţiuni, pentru tratarea cărora, este necesar un salt al temperaturii corpului, de ex. în cazul maladiilor virale. În cazul amigdalitei, pneumoniei (inflamarea plămânilor) temperatura de regulă scade doar prin activarea frecvenţei (saltul de temperatură nu are loc). Lucrezi în regim fără contact. Iar dacă, temperatura nu scade, dar dimpotrivă se măreşte, e necesar să o controlezi permanent şi sub acţiunea frecvenţei o laşi să se ridice până la un anumit nivel (după care dezactivezi frecvenţa), în dependenţă de starea sistemului cardiovascular al pacientului şi vârstei lui. Peste 15-20 minute temperatura va coborâ. În ziua următoare pacientul va fi sănătos însă slab fizic.
Scăderea febrei la copil. La temperatura de 39 grade şi mai sus, la copil pot apărea convulsii. Dacă copilul are criză de temperatură, trebuie să-l dezbraci, să-l înveleşti cu o pătură şi să activezi asupra lui frecvenţa. Pregăteşti cada cu apă rece. Dacă copilul devine palid, este semn că vor începe convulsiile, iai copilul şi î-l scufunzi pînă la gât în apa rece pe 4-7 secunde. Apoi îl ştergi, îmbraci, şi-l acoperi cu pătura. Dacă copilul cu febră are faţa roşie, nu trebuie să-ţi faci griji, în acest caz copilul nu va avea convulsii.
!!! În caz dacă nu dispui de cadă cu apă rece, sau îţi este teamă să foloseşti procedura de mai-sus, rezultate bune dau frecţiile cu soluţia de oţet+apă.

SVIATOI MOISEI

Utilizarea: Tratarea afecţiunilor respiratorii (plămânii, gâtul), ficatul, rinichii, tractul gastrointestinal, inclusiv cancerul stomacal. Restabilește mecanismul corect al diviziunii celulare (profilactica cancerului). Elimină efectele negative de impact (sugestiv, zombare, vrăji).
Metode de tratare: Tratarea cancerului stomacal până la gradul 4. Sistemul respirator - plămânii (inclusiv cancerul, tuberculosă, inflamaţii) şi bronhiile se tratează în regim de contact, cu aplicarea succesivă a mâinilor în josul şi susul plămânilor, cu fixarea arcului energetic.
Bronşita – aplici mâinile pe piept, lucrezi în fiecare zi, 3 zile consecutiv. Dacă plămânii sunt inflamaţi trebuie să-i „străbaţi” cu frecvenţa. Din partea spatelui, mâna stângă o pui pe plămân, iar cu mâna dreaptă lovim pe stânga concomitent pronunţând în gând denumirea frecvenţei. Trebuie de avut în vedere că la oamenii cu inima slabă, după inflamaţia plămânilor (pneumonie), deseori au loc atacuri de cord.
Rinichi, ficat, stomac (inclusiv cancerul de stomac) se tratează în regim de contact. Spre deosebire de Risur, Sviatoi Moisei este o frecvenţă mai blândă, astfel încât asupra ficatului și rinichilor are un efect vitalizant.
Tromboflebita şi varicele – de regulă utilizezi Firast, însă când nu ştii cât de serioasă este starea pacientului sau vrei să eviţi exacerbări severe activezi o frecvenţă mai blândă, Sviatoi Moisei (pentru etapa iniţială, pregătitoare în tratarea tromboflebitei şi varicelei).
Când tratezi intestinul, pacientul poate avea dureri înţepătoare în abdomen. Ele de regulă sunt de scurtă durată, seamănă cu nişte înţepături cu acul. Aşa de obicei dispar adeziunile intestinale. De aceea, trebuie să-l previi pe pacient să nu-i fie teamă şi să ştie ce se întâmplă de fapt cu el.
Distonia vegetativo-vasculară – vezi în primul rând dacă nu este deplasată a 2-a vertebră cervicală, şi să pui acentul pe normalizarea stării ficatului şi vezicii biliare. Verifică starea coloanei vertebrale toracice superioare (jumătatea de sus a toracelui), este sau nu în acel segment osteoartrită, deoarece atâta timp cât această problemă nu este rezolvată, nu poţi avea rezultate bune în tratament.

SVIATOI MUHAMED

Utilizarea: Tratează orice afecţiune alergică, vindecă rănile, înlătură negi şi lipomuri, elimină părul în locurile-problemă.
Metode de tratare: Vindecarea rănilor. În cazul rănilor traumatice poţi lucra în fiecare zi sau de două ori pe zi, în regim de contact sau semi-contact, în dependenţă de tipul şi starea rănii.
Mai greu se tratează arsurile chimice, electrice (le tratezi mai bine cu Farun Buddha).
În cazul de alergie frecvența este universală, în cazul în care după 3-5 şedinţe de tratament efectul este slab, schimb-o cu frecvența Suriy-Sanlay sau Ninalis. Frecvența Ninalis la tratamentul bolilor alergice este rar utilizată (o foloseşti dacă primeşti informaţie).
Înlăturarea de alunițe, negi, alunițe pe picior. Aluniţa o prinzi cu degetele, ca şi cum ai stoarce-o lejer. Generezi pe ea frecvenţa. Poţi lucra în regim fără contact, cu ochii, vizual. Pe urmă faci pe aluniţă o incizie energetică.
Alunica cu picioruş, fără cap maro, este eliminată mai greu. Alunițele oncologice, aluniţele natale nu se înlătură. Când lucrezi cu Sviatoi Muhamed la pacient pot apărea senzaţii de durere. Deseori alunica rămâne la loc, însă după scurgerea de energie, picioruşul se usucă şi peste un timp oarecare ea se desprinde singură.
Atenție! Utilizând frecvența trebuie să fii foarte atent ce culoare au alunelele, dacă sunt de culoarea corpului cu ele nu lucrăm.
Lipomurile se înlătură cu ajutorul frecvenţelor Sviatoi Muhamed+Şaon în regim de contact sau semi-contact. Pe lipom faci o incizie energetică.
Mustaţa la femei – lucrezi cu Sviatoi Muhamed+Sinrah. La sfârşitul şedinţei faci mai multe incizii. Dacă secţiunile energetice le faci în timpul şedinţei şi vei continua lucrul, ele se vor închide.
Suturile chirurgicale. Lucrezi în regim de contact sau semi-contact. Când lucrezi cu suturile ţesuturile se pot deplasa și dispersa. În cazul în care sunt însoţite de dureri încetezi lucrul. Când dispar adeziunile pacientul trebuie să suporte durerea.
Frecvența este utilizată în tandem cu alte frecvenţe în tratarea bolilor ginecologice şi la normalizarea fonului hormonal.
Protecţie contra vrăjilor, diochiurilor, blestemelor ancestrale. Bolile ereditare legate organele de care răspunde chakra 3-a (diabet).

SINRAH, SINLAH

Utilizarea: Întinerirea femeilor, bărbaţilor. Lecuirea glandei tiroide. Normalizarea fonului hormonal, metabolismului. Neutralizează radicalii liberi, regenerează celulele.
Metode de tratare: Sinlah (masculin) + Таta – normalizarea fonului hormonal, acţionează asupra hormonilor. Normalizarea greutăţii, metabolismului, restabilirea potenţei. Ce ţine de restabilirea potenţei, trebuie în primul rând de lucrat asupra cauzelor impotenţei, şi anume cele psihologice (stresul, oboseala, lipsa de încredere) sau fiziologice (afecţiuni ale prostatei – prostatita, adenom). După 40 de ani, bărbații trebuie să aibă un program stabil de relații sexuale.
Sinrah (feminin) + Tata – în cazul pierderii în greutate are loc întinderea pielii. După acordarea chakrelor lotosul îl închizi şi închizi toate frecvenţele în afară de Farun-Buddha, Sinrah şi Tata. Sinrah + Tata rămân active timp de 30-40 minute pentru slăbire și întinerire. Slăbirea de regulă începe numai după normalizarea metabolismului. Când vreai să slăbeşti mănâncă numai atunci când îţi este foarte foame. În caz de încălcare a acestei condiții obligatorii nu va fi nici un rezultat. E necesar de menţionat că frecvenţele în cauză nu au efect de slăbire dar au efect de normalizare a greutăţii, adică ajută la restabilirea antropometrică a greutăţii corpului (corespunderea greutăţii corpului înălţimii şi vârstei persoanei).
Glanda tiroidă. Lucrul în regim de contact. Iniţial lucrezi cu Firast. Apoi utilizezi motoraşul energetic, ca să scoţi din locul-problemă energia negativă. După aceasta iarăşi prin mâini generezi pa glanda tiroidă Firast, ulterior din nou aplici motoraşul. Repeţi aşa de 2-3 ori. Apoi generezi pe glandă Tata, Sinrah (Sinlah) în regim de contact şi fixezi arcul energetic din aceste 2 frecvenţe, faci pe glandă incizii energetice. La sfârşitul şedinţei, cu lotusul închis, pompezi în aura pacientului Tata, Sinrah (Sinlah). Tumoarea poate să înceapă să dispară în interior, astfel încât rezultatele vizibile nu se vor observa. Tratamentul durează aproximativ 2 luni, ulterior este bine ca pacientul să se ducă la un control medical. Tumoarea aparent poate să dispară la exterior, însă în interior poate să mai fie. Pacientul trebuie prevenit că tratamentul necesită mai mult timp. Dacă la tratament a venit o persoană după operaţie chirurgicală (dacă tumoarea a reapărut) garanţia rezultatului va fi de 50%. Dacă apar dureri, lucrul trebuie încetat.
Ca urmare a întineririi organismului se restabilesc foliculii de păr, se îmbunătăţeşte structura pielii, unghiilor, au loc schimbări generale în aspectul exterior. Omul devine frumos și viguros. Întinerește întregul organism. La femeile cu menopauză care frecventează cursul de şedinţe de întinerire poate reapărea ciclul menstrual.
Frecvenţele Sinlah şi Sinrah, le poţi utiliza pentru încărcarea apei, sărurilor de baie, cremelor, pastei de dinţi, balsamurilor, rujurilor, şamponurilor etc. însă mai întâi le curăţi cu Firast. Apa structurată va avea un efect mai puternic dacă în ea va fi adăugată puţină sare sau zahăr după gust.
Efectul de întinerire este adesea folosit ca o procedură paralelă pentru oamenii în vârstă şi cei grav bolnavi pentru ridicarea tonusului general sau pentru restabilirea anumitor organe.

URAL

Utilizarea: Tratarea răcelii, gripei, meningitei. Ajută la înlăturarea dependențelor, delirium tremens, sevrajului.
Metode de tratare: Tratarea răcelilor, căilor respiratorii, gâtului. În regim de contact, prin mâini, încălzeşti locul-problemă şi fixezi arcul energetic.
Gripa. Perioada de incubaţie este de 21 de zile. Tratamentul cosmoenergetic ţine trei zile. Prima zi – restabileşti starea energetică generală a pacientului + Ural în regim fără contact. Dacă pacientul şede durata şedinţei este de 30 minute. La sfârșitul şedinţei pompezi frecvența Ural în aura pacientului. A doua zi – starea energetică generală + Ural în regim de contact, cu fixarea arcului energetic pe gât sau plămâni. A treia zi întărim rezultatul.
În cazul unor forme grave de răceli poţi adăuga frecvenţa Firast pentru înlăturarea inflamaţiei şi frecvenţa Piramida de Aur pentru eliminarea infecţiei. Pentru înlăturarea disconfortului în căile respiratorii poţi fixa arcul energetic pe ele (după curăţarea lor prealabilă cu motoraşul energetic). Se recomandă să încarci apa cu Ural.
Meningita. Durata şedinţei este de 40-60 de minute. Restabileşti starea energetică generală a pacientului + Ural în regim fără contact. Este de dorit să desfăşori 2 şedinţe pe zi.

FARUN

Utilizarea: Tratarea scoliozei și normalizarea ţinutei (posturei), depunerea de săruri, artrita. Frecvenţa are un efect tonificant general. Scoate din depresie. Influenţează benefic asupra relaţiilor interpersonale.
Metode de tratare: Restabilirea stării energetice generale + Farun pentru lucrul cu coloana vertebrală. După şedinţă efectuezi masajul energetic al coloanei vertebrale (străbaţi cu frecvenţa). Lotosul este deschis. Porţiunea coloanei vertebrale de la gât în jos (segmentul toracic) este mai puţin mobilă şi din această cauză acolo se formează blocaje energetice. Această porţiune se „străbate” cu frecvenţa Farun.
Tratamentul poliartritei durează aproximativ 6 luni în regim de contact. Evită atingerea degetelor mâinii drepte cu degetele mâinii stângi. Poţi lucra simultan cu ambele mâini ale pacientului. Cu genunchii poţi lucra la fel, cu fiecare în parte sau împreună. Suplimentar poţi activa frecvenţa Sviatoi Iisus. În cazul tratării poliartritei durerile dispar însă artculaţiile rămân a fi deformate. Cu toate că durerea a dispărut, starea pacientului urmează a fi controlată timp de 2 ani, cu menţinerea stării energetice generale. În cazul tratamentului scoliozei este necesar ca pacientul zilnic să efectueze un set simplu de exerciţii fizice.
În cazul afecţiunilor ale coloanei vertebrale, articulaţiilor, oaselor trebuie de efectuat masajul energetic. Masajul energetic se realizează, de obicei, după şedinţă. La primele şedinţe nu se recomandă de a face masajul energetic. Până a face masajul, la şedinţele anterioare este de dorit să curăţi aura cu frecvenţele Firast, Şaon, Suriy-Sanlai + „prelucrarea” coloanei vertebrale cu Firast. După efectuarea masajului cu Farun curăţi coloana vertebrală cu Firast pentru a îndepărta orice fragmente de energie murdară. Chiar înainte de masaj este recomandabil de a „umple” coloana vertebrală cu Farun (pui mâna stângă sub baza craniului, iar cea dreaptă o aplici jos pe coccis și pompezi frecvenţa Farun din mâna dreaptă, prin coloana vertebrală, spre mâna stângă).
„Străbaterea” coloanei vertebrale cu masajul energetic.
Prima variantă:
- pune torsul (trunchiul) pacientului până la talie pe masă, cu fața în jos (picioarele și mâinile sunt libere, nu sunt încrucișate) și treci în partea laterală.
- mâna stângă, cu palma în jos o plasezi pe coloana vertebrală a pacientului în aşa mod ca ea să fie situată între degetele arătător + mijlociu lipite împreună şi degetele mic + inelar lipite împreună, astfel încât degetele lipite în perechi să fie maximal răşchirate (în forma literei V);
- acuma mişti mâna stângă de-a lungul coloanei începând de la temelia craniului până la coccis şi cocncomitent „străbaţi” şira spinării cu Farun, lovind uşor cu palma dreaptă pe mâna stângă, în zona unde cele două perechi de degete se răşchiră (durata procedurii 3-4 minute);
- „străbaţi” regiunea omoplaţilor şi regiunea sacrală;
- acoperi spatele pacientului cu un prosop gros şi cu lovituri şfichiuitoare ale palmei drepte (asemenea cum serveşti în volei mingea) „străbaţi” coloana vertebrală de la temelia craniului până la coccis (durata procedurii 1-2 min.);
- cu ambele mâini iai braţul drept al pacientului şi îl îndoi după spate cu palma în sus, te stărui să-l duci la omoplatul drept (până la primele senzaţii de durere) şi cu greutatea corpului îl apeşi în jos;
- întorci la loc braţul drept pe masă şi în mod analogic procedezi cu braţul stâng, îl duci până la omoplatul stâng;
- ridici braţul drept al pacientului în sus după cap, cu cotul înainte şi degetele la spate, apoi sprijinindu-te cu o mână în regiunea omoplatului drept tragi de braţul pacientului înspre tine până la prima durere, şi menţinându-l în aşa poziţie, foarte atent apeşi cu greutatea corpului umărul pacientului spre masă;
- întorci la loc braţul drept pe masă şi în mod analogic procedezi cu braţul stâng (te sprijini pe omoplatul stâng).
A doua variantă:
Degetele mâinii stângi le răşchiri ca şi în varianta precedentă. Apoi, activezi Farun şi cu palma dreaptă loveşti uşor pe mâna stângă, şi dai în acel loc în coloana vertebrală frecvenţa Farun. Treci aşa de-a lungul coloanei vertebrale din sus în jos. Apoi, exact aşa tratezi partea spatelui din dreapta coloanei şi partea spatelui din stânga coloanei. Făcând această procedură concentrația de energie pe unitatea de suprafață va fi mai mare (frecvenţa urmărește calea minimei rezistențe și va evita contactul cu degetele mâinii stângi).
Sărurile la ieșire pot atinge nervii astfel provocând la pacient dureri. Dacă durerile sunt intensive urmează să desfăşori mai rar şedinţele, măreşti intervalul de zile între şedinţe. Suplimentar este recomandabil să mai faci pacientului gimnastică articulară. O atenţie deosebită zonei cervicale. Această tehnică este foarte eficientă în combinaţie cu terapia manuală. Pacientul chiar după prima şedinţă se va simţi ușurat. Dispar durerile, se ameliorează starea generală, se îmbunătățește starea chakrelor.
Înlăturarea depunerilor de sare. După ştergerea cartilajului oasele încep să se frece unele de altele, formând fragmente microscopice - sărurile. Mâna stângă o plasezi pe coccis iar cu cea dreaptă efectuezi lovituri şfichiuitoare pe locurile-problemă (forţa loviturilor trebuie adaptată în funcţie de vârsta pacientului). „Străbaterea” sărurilor o succedăm cu pomparea frecvenţei Farun prin coloana vertebrală: mâna stângă o plasezi la temelia craniului iar cea dreaptă pe coccis şi pompezi frecvenţa prin coloana vertebrală; sau mâna stângă o plasezi pe coccis iar pe cea dreaptă o mişti treptat, „prelucrând” segment după segment, de-a lungul coloanei vertebrale.

ŞAON

Utilizarea: Acțiune de curățare puternică, care îndepărtează energia stagnantă, elimină blocurile energetice în organe şi în sistemul energetic în ansamblu (trecând prin canalele energetice ale omului (nadi), le curăţă de tot negativul, de tot ceea ce încurcă organismul să existe armonios). În pereche cu Firast este utilizat în tratarea a 95% din boli. Mai sus de chakra 3-a, în organism, frecvența Şaon are un efect dispersant şi purificator, mai jos de nivelul chakrei a 3-a efect dispersant, purificator, şi curativ. Se utilizează pentru eliminarea din organism a formaţiunilor anorganice de orice tip (pietre, nisip, sare, etc.). Ajută să înțelegem cauza problemei. Înlătură starea de stres.
Мetode de tratare: Şaon este folosit în tratamentul ficatului, rinichilor, rectului, bolilor ginecologice şi urologice. Cuplul Firast + Şaon este utilizat pentru înlăturarea proceselor inflamatorii (inclusiv chisturi, fibroame, noduri, etc.). Aceste frecvențe elimină tumorile însă nu întotdeauna şi cauzele apariţiei lor.
Cancer rectal - Firast + SHAON, în regim fără contact.
Cu rinichii și ficatul lucrezi în regim de contact, cu fixarea arcului energetic (dacă este necesar).
Nisipul din ficat și pietrele din rinichi ies fără durere. Poţi lucra cu cei doi rinichi simultan. Poziția mâinilor - în zona rinichilor pe partea laterală. În acest caz, poziția mâinilor nu este importantă, deoarece lucrăm cu meridianele laterale. Depunerile de sare din rinichi pot fi eliminate timp de 1-2 şedinţe. Termenul de eliminare a pietrelor din rinichi şi vezica biliară este de 2-15 şedinţe şi depinde de duritatea pietrelor, de starea energetică generală a pacientului şi de alţi factori (vârstă, dieta alimentară, stilul de viaţă). Dacă este necesar pe rinichi fixezi arcuri energetice. Având în vedere că ieşirea pietrelor și nisipului este nedureroasă, ca pacientul să se convingă de rezultate, este necesar să-şi facă investigaţii la ultrasunet sau să lase urina într-un vas pe 2-3 ore, după care să o verse încet şi atent. Pe fundul vasului va rămâne o depunere de nisip mărunt. Ca regulă, piatra se sfărâmă, însă în cazuri foarte rare iese bucăţi.
Vezica biliară. Pietrile poroase (moi) ies fără durere. Pietrile solide ies cu durere. Pietrele, sfărâmându-se se depun pe peretele de jos al vezicei biliare, la fund, şi ies din organism cu fecalele. Durata de ieşire a pietrelor – până la 15 şedinţe.
Lipom - depunerea excesului de grăsimi în rinichi. Firast + Şaon. În același mod poţi lucra cu lipomurile de pe cap.
Sinuzita. Mâinile le aplici în regiunea chakrei a 6-a, cu care este strict interzis să lucrezi, însă atunci când lucrezi cu sinuzita, este necesar să înțelegi în mod clar că tu lucrezi anume cu sinusul maxilar. Lucrul în regim de contact Firast + Şaon + frecvența de încălzire.
Afecţiunile ginecologice şi boli ale căilor respiratorii – după acordarea chakrelor lucrezi în regim de contact la locurile-problemă Firast + Şaon. Boli ale coloanei vertebrale (în special, pentru „străbatere” energetică), hernie de disc. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Website Maker