ИНТРО С ИКОНКАМИ

SUTRA KARMA 

Cosmoenergetica in Romania


Înainte de utilizarea frecvenţei Sutra Karma este necesar de înţeles că Karma, ca atare, nu este un instrument de pedeapsă, ci un instrument de corecție a persoanei. Dacă persoana dintr-un motiv anume a realizat şi s-a pocăit și a fost capabilă de a-şi corecta gândurile, emoțiile și acțiunile, atunci karma și-a îndeplinit funcția și poate fi considerată ca a fost ispăşită. Omul în viața sa face lucruri bune și rele, acumulează karma atăt "pozitivă" cât și "negativă". Frecvenţa Sutra Karma permite doar să înlocuiască una cu alta, fără a aștepta moartea fizică a omului. Dar această frecvenţă nu dă pacientului nici înțelegerea (conştientizarea), nici remușcarea, nici schimbarea, ci doar un ajutor temporar.

În prezent, din anumite motive, cuvântul "Karma", în general, a pierdut sunetul şi sensul buddhist, acesta poate fi înlocuit cu cuvintele "moștenire genetică" și "condiţiile de naștere a persoanei", care nu necesită utilizarea conştientă a frecvenței Sutra Karma.

Frecvența Sutra Karma se deschide prin parolă şi se utilizează pentru ”arderea” parțială a
karmei negative acumulate de generațiile anterioare pe linia de rudenie (bunei, străbunei etc. până la al 7-lea grad de rudenie). Masterii și Magiştrii nu o utilizează intenţionat, deoarece frecvența, când este necesar, se deschide singură în timpul şedinţei, în mod spontan. În caz de activare conștientă, frecvența se utilizează pentru un anumit pacient doar o singură dată, prin contact, se dă în aură, în rezonator, de obicei la sfârșitul şedinţei. Sutra Karma nu poate fi închisă. În caz de activare conștientă sau spontană a frecvenței Sutra Karma, de obicei, pacientul are o reacţie emoțională pronunțată (râsete, plâns, furie, apatie, timiditate, depresie). Acesta este un semn că frecvenţa lucrează în măsură deplină. Această manifestare nu este neapărată pentru toată lumea, la cineva frecvența poate lucra neobservat. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder