ИНТРО С ИКОНКАМИ


CU CE SE MAI POT OCUPA COSMOENERGEȚII? 

Cosmoenergetica in Romania

Cosmoenergetica – poate fi aplicată nu numai în terapie. Metodele sale nu sunt destinate în principal numai pentru a vindeca bolile. Da, ea ne ajută să ne recuperăm sănătatea, însă acest fapt incontestabil încă nu ne permite să considerăm în exclusivitate Cosmoenergetica ca pe un sistem de însănătoşire a organizmului. De obicei, cosmoeneregeţii sînt ocupaţi cu o mulţime de cazuri "aplicative": îmbunătăţirea relaţilor cu cei din jur (familia, locul de muncă), forme simple de clarviziune, călătorii astrale, curăţirea energetică a încăperilor şi caselor, utilizarea cosmoenergeticii în agricultură şi ecologie, consultaţii de afaceri, inclusiv evaluarea personalului potrivit, expertiza energetică a spaţiilor pentru construcţii, a încăperilor şi clădirilor, prevenirea şi eliminarea epidemiilor, şi multe altele.

Aceasta nu înseamnă că fiecare cosmoenerget poate să facă toate cele menţionate mai-sus. Nivelul corespunzător de studii, plus auto-trainingurile (ore practice) specializate - asta e ceea ce-l formează pe cosmoenereget ca specialist într-o anumită direcţie "aplicativă" a Cosmoenergeticii.

O parte din cosmoenergeți nu practică în genere partea terapeutică a Cosmoenergeticii, dar folosesc aceste energii pentru auto-dezvoltare şi descoperirea capacităţilor personale. În afară de aceasta, Cosmoenergetica oferă o rezervă suplimentară de putere şi rezistenţă (fizică, nervoasă, energetică), oferă o protecţie absolută de la influenţele externe (atacuri magice, vrăji, zombare etc.), rezistenţă extraordinară la stresuri, creşte vitalitatea organismului, optimizează puternic starea de sănătate a cosmoeneregetului, devenind o persoană cu mult succes în viaţă, în orice domeniu de activitate. Şi toate acestea cosmoenergetul le capătă, indiferent de faptul dacă practică partea terapeutică! Desigur, cosmoenergeţii beneficiază pe deplin de aceste "efecte benefice" ale Cosmoenergeticii (se are în vedere partea terapeutică), devenind persoane puternice, sănătoase şi cu mult succes, decât înainte de a fi iniţiaţi în Cosmoenergetică.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag & Drop Website Builder