ИНТРО С ИКОНКАМИ

MIDI & GHEKTAS

Cosmoenergetica in Romania


Aceste frecvențe lucrează cu informația, relaţiile cauzale, matricea informațională planetară. Necesită de a fi exersate înainte de utilizare, se deschid prin parolă. Lucrează în pereche.

Midi (-) frecvență planetară, efectuează pe planul nostru de existență până la 90% din tot lucrul cu informaţia. Aceasta poate fi utilizată cand te afli în natură, pentru a asigura o vacanță relaxantă, la pescuit, la colectarea fructelor de pădure, la culegerea ciupercilor etc.

Frecvența poate fi folosită pentru a lucra cu stihiile (foc, pământ, apă, vânt).

Se deschide pe pacienţi pentru a afla informaţii.

Se utilizează, pentru a organiza o întâlnire între persoane (de ex. între creditor şi debitor). Se poate de lucrat pe fotografie. Dacă doreşti să te întâlneşti cu o persoană anumită, activezi Midi pe tine şi pe acea persoană. În aceste cazuri, trebuie de luat în considerare spaţiul închis (izolat), cum ar fi închisorile, spitalele de psihiatrie - în astfel de condiții, frecvența nu o utilizezi. Pentru a primi informaţii, frecvenţa poate fi activată în orice locaţie şi în orice poziţie. Activează frecvența pentru obținerea informației și formulează în gând întrebarea. Ţine minte că frecvența nu cunoaşte limbile de comunicare între oameni, ea răspunde doar la intenția fermă de a afla răspunsul. Pentru a-ţi fi mai uşor, îţi imaginezi obiectul în legătură cu care pui întrebarea. Principala cheie pentru obţinerea informațiilor este cea vizuală - pur şi simplu vizualizezi evenimentul dorit. Poţi primi informația prin intermediul unor presupuneri, sfaturi, revelaţii, iar uneori primeşti răspunsul direct, fără cuvinte. Eroarea admisă este de 20%. Frecvenţa funcţionează asemenea operaţiilor de selectare, contrapunere şi analiză a informațiilor stocate undeva în adâncurile memoriei (inconştientului) și emiterea unui răspuns gata. Adică Midi nu oferă informații despre aceea ce nu ai fi ştiut, dar permite amintirea, prelucrarea şi oferirea rezultatului dintr-un volum informativ imens, selectând datele de care ai nevoie într-o perioadă foarte scurtă de timp. Reiese că, cu cât experiența este mai bogată, cu atăt mai veridic este răspunsul. Cam în acelaşi fel funcţionează frecvenţa Şiva. Poţi exersa semnalele "da" și "nu" pentru a obține rapid răspunsuri la întrebări simple. Cu cât mai mult lucrezi cu frecvența – cu atât mai clare şi exacte sunt informațiile.

Ghektas (+) frecvență cosmică. Frecvența Ghektas predomină în perechea Midi - Ghektas atunci când se operează cu sferele superioare celor planetare. Frecvenţa curăţă şi înlătură tot ceea ce încurcă la perceperea informației. Frecvența poate oferi orice informație, lărgeşte puternic și purifică conştiinţa, dezvoltă creativitatea.

Exersarea frecvenţelor Midi şi Ghektas.

Exersarea frecvenţelor informative durează cel puțin trei luni, zilnic, de două ori pe zi, timp de 30 de minute. Nu influenţează asupra rezultatului final dacă ai făcut o întrerupere, aproximativ o dată la zece zile.

Prima lună: dimineața 30 de minute Midi, seara 30 de minute Ghektas, se poate şi invers.

Luna a doua: dimineața 15 minute Midi, apoi 15 minute Ghektas fără a închide Midi. Seara, dimpotrivă - Ghektas 15 minute, apoi 15 minute Midi, fără a inchide Ghektas.

Luna a treia: dimineața 30 de minute Midi + Ghektas, seara 30 de minute Midi + Ghektas.
Se exersează stând în picioare, cu ochii închiși, nu pui întrebări frecvenţelor, lotusul și fântâna nu se deschid. Pauza dintre exersarea de dimineață și cea de seară nu trebuie să depășească două ore.

Dacă utilizezi muzica, atunci aceasta trebuie să fie aceeași la fiecare exersare, timp de trei luni. Reține, tu exersezi frecvenţele nu în forma lor pură, ci doar percepția propriului câmp energetic împreună cu frecvenţele activate.

Iresponsabilitatea sau exersarea incorectă a frecvenţelor informaţionale, va duce la o deformare permanentă a informației în viitor!!! 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Builder