ИНТРО С ИКОНКАМИ

ȘEDINȚE LIVE DE CURĂȚARE ȘI ARMONIZARE. POSIBILITATEA DE A SIMȚI PE ”PIELEA PROPRIE” ACȚIUNEA FRECVENȚELOR COSMOENERGETICE 

ȘEDINȚE LIVE DE CURĂȚARE ȘI ARMONIZARE. POSIBILITATEA DE A SIMȚI PE ”PIELEA PROPRIE” ACȚIUNEA FRECVENȚELOR COSMOENERGETICE

Slava Gurschi, discipolul lui Vladimir Petrov, părintele cosmoenergeticii,  prin experiența sa de peste 17 ani ca terapeut, magistru și inițiat în numeroase terapii și științe din Școala rusă, oferă sesiuni de curățare și armonizare.

Cosmoenergetica nu este doar o terapie spirituală, ci o știință alternativă studiată de-a lungul anilor care ajută corpul uman să își mențină sănătatea, să se armonizeze și mai mult decât atât să își recapete echilibrul și sănătatea. Ea funcționează prin intermediul frecvențelor și impactează câmpul nostru energetic la nivel profund. Mai multe detalii în linkul: http://www.cosmoenergetica.ro/stiinta_cosmoenergetica.html.

Prin această sesiune aveți posibilitatea să experimentați și să simțiți la nivel personal acțiunea frecvențelor cosmoenergetice. Impactul lor în viața noastră de zi cu zi. 

În această sesiune suntem deschiși întrebărilor dumneavoastră legate de știința cosmoenergeticii și impactul asupra sănătății și armonizării noastre ca om și ființă ce este expusă atât realității fizice cât și realității câmpului info-energetic. Este important să înțelegem bazele acestei științe pentru a ne întregi calitatea vieții.

Terapia energetică nu mai este un secret, ci VIITORUL STĂRII DE BINE AL TUTUROR OAMENILOR. Există sute de materiale și cercetări științifice care atestă eficacitatea și impactul energetic asupra corpului fizic, mental si psihic.

Aceste seminarii sunt un rezultat a numeroaselor ședinte individuale și de grup, realizate fizic si online, cu rezultate foarte bune, atât în cel al armonizării fizice, cât și în celelalte planuri ale vieții noastre - social, familial si profesional. Frecvențele cosmoenergetice acționează astfel încât abordarea omului ca ființă completă și complexă este realizată în totalitate. Rezultatele terapiilor cosmoenergetice nu vizează doar starea de sănătate fizică ci și sănătatea emoțională și mentală. Câmpurile energetice comunică între ele armonizându-se.

Dl Magistru Slava Gurschi dorește să împărtășească din experiența sa bogată și din cunoștințele sale, tuturor celor deschiși spre terapia cu frecvențe cosmoenergetice. SCOPUL NOSTRU ESTE SĂ COLABORĂM SPRE A ÎMBUNĂTĂȚI CALITATEA VIEȚII.

Îmbunătățirea calității vieții noastre a devenit o PRIORITATE și nu o alegere, de aceea, vă invit să participați la aceste evenimente de armonizare și curățare.

Această întâlnire va avea loc pe platforma Zoom, va fi o sesiune video, de întrebări și răspunsuri, urmată de ședința propriu-zisă, de armonizare, curățare și echilibrare a corpului fizic, mental, psihic și energetic. Durata ședinței este de 30 de minute.

Contribuția de participare este de 60 lei pentru această ședință, și va fi făcută prin transfer bancar în contul transmis sau direct prin Revolut.

Se va face un grup special pe WhatsApp unde va fi trimis linkul de Zoom și alte detalii, de aceea cei care doresc să participe sunt rugați să trimită un mesaj la:

Email: cosmoenergetica.ro@gmail.com

Contact

cosmoenergetica.ro@gmail.com

Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Designed with ‌

Offline Website Builder