ИНТРО С ИКОНКАМИ

COSMOENERGETICA ȘTIINȚIFICĂ. CERCETĂRI ȘI STUDII ALE FRECVENȚELOR (PARTEA I)

12.11.2020

Autori:
Dana Boșcor
Prof.univ.dr.ec.,
terapeut, master în cosmoenergetică
Ioan Curta 
Doctor inginer,
cercetător și inventator de dispozitive biomedicale,
autor de lucrări științifice, laureat a mai multor premii
și distincții pe plan național și internațional
Prezentare Ioan Curta 

Abstract:

Efectele aplicării frecvențelor folosite în cosmoenergetică sunt apreciate pozitiv de către cei cărora le sunt aplicate, dar această apreciere este subiectivă. Ne-am propus să obiectivăm aceste efecte prin folosirea unor aparate denumite generic aparate de biorezonanță-Biowell, QMA, și 8DNLS. In acest articol vom prezenta doar rezultatele obținute cu aparatul BioWell. Intenția cu care s-a pornit în cercetare a fost de a observa dacă frecvențele cosmoenergetice aplicate în experimente modifică parametrii care pot fi evidențiați de aparate. Metoda folosită a fost Test-reTest (testare înainte și după aplicarea frecvențelor). Măsurătorile din cadrul celor trei ședințe experimentale au arătat faptul că activarea și aplicarea frecvențelor cosmoenergetice produc modificări în energetica ambilor participanți din diada terapeut – pacient. Daca efectul (benefic) asupra pacientului era așteptat, faptul că frecvențele au avut un efect de ușoară scădere a energiei la terapeut constituie o motivație pentru a căuta răspunsuri prin cercetări ulterioare.

Întroducere

Înțelegerea naturii energetice a tuturor proceselor vieții este posibilă datorită ultimelor descoperiri din domeniul fizicii cuantice. Oamenii sunt considerați ființe multidimensionale, spirituale și de lumină și din acest motiv tehnicile de vindecare vibraționale au efecte tot mai puternice asupra refacerii echilibrului între minte, trup și spirit prin restabilirea circulației normale a energiei la toate nivelurile. Corpul fizic reprezintă o rețea complexă de câmpuri energetice interconectate. Funcțiile electrofiziologice și hormonale sunt coordonate de către sistemele de energie subtilă. Sănătatea și boala încep la nivelul acestor structuri energetice care sunt afectate de emoțiile noastre și de echilibrul nostru spiritual, ca și de factorii care țin de hrană și mediu. (Gerber, 2005). Orice terapie alternativă care ține cont de aspectele multidimensionale ale omului poate avea un impact puternic asupra stării de sănătate. (Drouot, 2009).

Cele mai recente descoperiri științifice arată că există un câmp de energie care unește întreaga creație și care reflectă ca o oglindă experiențele noastre interioare și calitatea sentimentelor noastre. (Braden, 2016)

Medicina vibrațională reprezintă o sinteză a celor mai eficiente tehnici străvechi de vindecare combinată cu descoperiri științifice. În viziunea medicinei vibraționale boala reprezintă o disfuncționalitate cronică a matricei emoțional - energetice. Organismul uman are un tipar electromagnetic, unul energetic și unul informațional care sunt capabile să interfereze cu stimulii electromagnetici externi.

“În univers, totul este energie.” Materia reprezintă energie concentrată iar corpul fizic reprezintă cea mai densă formă de energie și de aceea bolile apar în primul rând la nivel energetic. (Trandafir, Gheorghiu, 2012).

Materia absoarbe și emite energie iar prin redirecționarea energiei către zonele bolnave se ajunge la un echilibru și se produce vindecarea.

Fiecare persoană generează un câmp de torsiune care reprezintă matricea persoanei și care cuprinde informația despre starea de sănătate. (Bosancu, 2011).

Frecvențele cosmoenergetice sunt câmpuri sau unde electromagnetice de origine naturală care oscilează într-o anumită tonalitate. Conform teoriei câmpurilor de torsiune, frecvențele se pot prezenta ca fluxuri de energie sau conglomerate de particule. Din punct de vedere energetic, frecvențele cosmoenergetice pot fi împărțite în frecvențe acide care au calitatea de a purifica organismul și frecvențe alcaline care au calități de regenerare și recuperare. Frecvențele blocului terapeutic fac parte din categoria energiilor cu semnul plus, adică direcția torsională este de dreapta. Frecvența Firast are și calități de curățare dar poate fi folosită și pentru tratarea unor boli. Deci, în funcție de intenția operatorului poate fi folosită pentru curățare sau tratare și poate căpăta direcții torsionale diferite, atât de stânga cât și de dreapta. Anumite frecvențe din blocul magic sunt cu dinamică torsională de stânga. (Gurschi, 2019).

Prin activarea frecvențelor cosmoenergetice terapeutul îl acoperă pe pacient cu câmpul său energetic de acțiune, structurat de frecvența activată. Frecvențele, care conțin informația organului perfect sănătos, duc la recuperarea organului bolnav.

Metoda de cercetare

Articolul prezintă trei experimente în care măsurătorile efectelor frecvențelor au fost făcute în principal cu ajutorul aparatului Biowell, și are scopul de a demonstra prin metode obiective efectele benefice ale terapiilor cosmoenergetice aplicate pe un pacient care nu a mai experimentat astfel de terapii. O a doua parte a experimentului a fost legată de studierea efectelor frecvențelor cosmoenergetice asupra terapeutului și cercetarea naturii energiei consumate de terapeut în timpul ședințelor de terapie.

Aparatul de bază folosit în cadrul experimentelor se numește BioWell. Este un aparat dezvoltat de echipa prof K. Korotkov pe baza efectului Kirlian, și face parte din famila aparatelor GDV ( gaz discharge visualisation). Este etic să menționăm faptul că aparatul BioWell nu este un aparat medical, el măsoară parametrii energetici, și nu pune diagnostice. 

                            Fig. 1.a

                       Fig. 1.b

Fig. 1.a modul de lucru al aparatului BioWell Fig. 1.b fotografiile (beogramele) obținute cu aparatul BioWell, care arată dispunerea energiei în vârful degetelor – și corespondența diferitelor sectoare de pe fiecare deget cu diferite organe și sisteme.

După cum se poate observa în Fig. 1a, modul de lucru este simplu: subiectul testat întroduce pe rând cele 10 degete de la mâini în fanta aparatului. În momentul în care vârful degetului atinge ferm placa transparentă de poziționare operatorul comandă producerea unui câmp de înaltă tensiune, de durată scurtă (10 milisecunde), sincronizat cu declanșarea unui aparat de fotografiat. Se obțin astfel fotografii ale câmpului energetic dispus în jurul fiecărui deget, fotografii care sunt trimise prin internet către site-ul producătorului, unde un soft special efectuează o analiză fractală . În urma acestei prelucrări se obțin date despre situația energetică a subiectului printr-o serie de parametri dintre care vom prezenta pe scurt: nivel de stres, nivel general de energie, dezechilibru stânga/dreapta, echilibru general al organelor interne, dimensiune și asimetrie chakre, tabloul cu echilibrul Iin Yang pe 31 de organe și sisteme.   

                                   Fig. 2.1

                   Fig. 2.2

                  Fig. 2.3

                                   Fig. 2.4

Centrul de comandă
Fig. 2.5

Parametrii analizați de aparatul Biowell: Fig. 2.1 fractalitatea câmpului, Fig. 2.2 indice de stres, energie, distribuție stânga/dreapta, și disbalanța, Fig. 2.3 mărimea și alinierea vortexurilor energetice (Chakre), Fig. 2.4 diagrama circulară care arată sinoptic excesul sau deficitul energetic al diferitelor organe, Fig. 2.5 balanța energetică Yin Yang pe 31 de organe și sisteme.

Vom arăta pe scurt modul de interpretare a acestor parametri.  

Fig. 2.1 Fractalitatea imaginii: recompune secțiuni ale fotografiilor kirlian a celor 10 degete în
jurul unei siluete umane, arată modul în care sunt zone cu exces sau deficit de energie. Cu cât
imaginea este mai ”exotică „, într-o anumită zonă corespunzătoare unui organ , cu atât acel
organ este mai puțin în echilibru energetic. Blocajul energetic poate fi reprezentat prin absența
completă de câmp în zona corespunzătoare unui organ.
Fig. 2.2 În cadrul Analizei energetice ne sunt arătați următorii indicatori: Stres, Energie,
Echilibru stânga/dreapta, și Dezechilibru organe. Analiza energetică ne permite să vedem dintr-o singură privire dacă parametrii de mai sus se află încadrați în zona verde – considerată zona statistică de normalitate.
Stres – care se poate încadra între limitele 0-10 iar intervalul normal (zona verde) este între
2-4 (nivelul optim este între 2-3, anxietate între 3-4. Peste valoarea 4 încep diferite grade de
stres (mediu, înalt si distres).
Al doilea parametru este Energy-nivel general de energie – cu interval de valori între 1-100, și
interval optim 40-70 (zona verde) .
Al treilea parametru este Balance – echilibru. Este vorba de echilibrul energetic între partea
stângă (Yin) și partea dreaptă (Yang) conform Medicinei Tradiționale Chineze. Poate varia între 0-100, cu intervalul optim (zona verde) între 90-100.
Al patrulea parametru este Disbalance – dezechilibrul, suma dezechilibrelor organelor, care
poate varia între -15 și +15, cu un interval optim (zona verde) între -5, +5.
Fig. 2.3 prezintă mărimea și alinierea centrilor energetici (Chakre – conform medicinei indiene
Ayurveda). Cu cât mărimea acestor centri energetici este mai uniformă, și cu cât aceștia sunt
mai aliniați cu atât situația subiectului este mai bună. Parametrul principal este Aliniamentul
chakrelor.
Fig. 2.4 Diagrama energetică circulară care arată sinoptic excesul sau deficitul energetic al
diferitelor organe pe două cercuri corespunzătoare mâinii stângi și drepte.
Există și pe această diagramă o zonă verde pe fiecare cerc, care indică unde este optim să se
poziționeze linia care unește punctele corespunzătoare valorii energie măsurată pentru diferite organe. La modul ideal această linie ar trebui sa fie cât mai aproape de un cerc. Energia în organele pentru care linia depășește zona verde apropiindu-se de cercul exterior – este excedentară, putând indica faptul unei inflamații, iar în cazul în care se apropie de centrul diagramei circulare arată că energia este deficitară. Această diagramă poate arăta sinoptic organele unde curgerea energiei este perturbată, și să ne ajute pentru a aplica proceduri care să diminueze excesul și să compenseze deficitul. Potrivit Medicinei Orientale optimă este calea de mijloc, excesul, ca și deficitul energetic conduc în final la afecțiuni fizice.
Fig. 2.5 Tabloul echilibrelor energetice stânga /dreapta pe 31 organe și sisteme. Acest tablou are valori cuprinse între 0-7, cu o zonă care arată intervalul optim (zona verde) cu valori situate între 4-6. Dincolo de valoarea 6 energia întră în zona de exces. Excesul este benefic să îl diminuăm, căutând să ajungem cât mai aproape de valoarea ideală 5 situată în mijlocul
intervalului optim.
Acești parametri energetici au fost stabiliți de către profesorul Korotkov în urma unor teste
statistice, și indică intervale de normalitate pentru marea majoritatea a subiecților pe care îi
măsurăm, existând bineînțeles și posibilitatea de a întâlni excepții.

Descrierea experimentului

Experimentul a constat în trei ședințe de măsurători efectuate în aceeeași locație, asupra aceluiași subiect, de către același operator care folosea același set de echipamente. În cadrul celor trei ședințe terapeutul – care este si primul autor, a efectuat o tehnică specifică cosmoenergeticii constând în frecvențe descrise in textul articolului. Aparatele de măsură folosite au fost Biowell, Quantum Magnetic Analizer si BiophiliaTraker, dar pentru a nu încărca articolul ne vom referi doar la măsurătorile efectuate cu aparatul BioWell, de altfel aparatul principal.

Aparatul BioWell este un aparat din gama GDV (Gaz Discharge Vizualization) dezvoltat pe baza efectului Kirlian, în urmă cu mai bine de 20 de ani de catre prof K. Korotkov.

În cursul primei ședințe, după calibrarea aparatului BioWell, a fost făcută o primă măsurătoare a subiectului. În urma acestei măsurători s-a constatat un nivel energetic ridicat în zona sacrum, sistem endocrin și în special în glanda tiroidă, sistem respirator și ficat, motiv pentru care terapeutul a luat decizia de a realiza un tratament cu frecvențe cosmoenergetice cu durata de aproximativ de 20 de minute destinat echilibrarii energetice a acestora. S-au realizat 3 ședințe de echilibrare și tratament la un interval de o săptămână și la fiecare ședință au fost făcute măsurători înainte și după folosirea frecvențelor.

Tratamentul aplicat a presupus echilibrarea chakrelor prin folosirea frecvențelor cosmoenergetice Farun-Buddha, Firast și Zevs, folosirea la fiecare terapie a frecvenței Primul Magic pentru curățarea energetică a ficatului de pe urma emoțiilor de furie, folosirea motorașului energetic cu frecvența Firast tot pentru tratarea ficatului și frecvența Risur pentru ficat dar și pentru glandele suprarenale. La fiecare ședință s-a fixat pe ficat un arc energetic din frecvența Risur. Frecvența Risur este o frecvență specializată pentru tratarea rinichilor, ficatului și a altor boli ale sistemului digestiv. Este o frecvență foarte puternică, al cărei efect se menține timp de 24 de ore. În procesul de echilibrare a chakrelor, frecvența Firast arde negativul energetic care împiedică funcționarea normală a chakrei, frecvența Zevs amplifică restul frecvențelor și procesul energetic chakral iar Farun-Buddha armonizează și energizează chakra.
Frecvența Primul Magic înlătură toate tipurile de programe energetice negative și curăță energetic ficatul de pe urma emoțiilor de furie, mânie.

Glanda tiroidă a fost tratată în regim contact cu frecvențele Sinrah și Tata după curățarea cu frecvența Firast. S-a aplicat ulterior și frecvența Kurf.
Afecțiunile glandelor suprarenale au fost tratate cu frecvențele Sviatoi Isus, Risur.
Capilarele au fost tratate cu frecvențele Firast, Tata și Zevs, în regim non contact.
După prima ședință de tratament, pacienta a simțit o ușoară amețeală, datorită unui deficit de energie și datorită interacțiunii pentru prima oară cu un număr mare de frecvențe. La următoarele ședințe pacienta nu a mai avut astfel de stări și a menționat faptul că a dormit constant foarte bine și chiar a reușit să-și stăpânească mai bine emoțiile în urma interacțiunii cu ceilalți. Rezultatele pozitive legate de îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate după fiecare ședință de tratament sunt prezentate în Figurile 3 - 7 de mai jos. 

                                                                                          Fig. 3

Figura 3: diagrama comparativă a parametrilor energetici înainte de aplicarea frecvențelor cosmoenergetice (culoarea ocru), și după aplicarea frecvențelor (culoare albastru). Sinoptic, se poate vedea efectul frecvențelor cosmoenergetice, și anume scăderea energiei în zona tiroidei si a zonei sacrale, pe partea dreaptă a corpului. Energia a crescut în zona splenică și a colonului ascendent – și a rămas practic neschimbată în toate celelalte zone. Frecvențele nu au influențat deloc celelate zone, ceea ce conduce la o ipoteză empirică despre caracterul selectiv-dedicat al frecvențelor cosmoenergetice folosite in acest caz.

Vom analiza în continuare alte rezultate comparative obținute în cadrul acestei prime ședințe; 


Fig. 4

Fig. 4: diagrama comparativă care arată îmbunătățirea parametrilor nivel de stres – care scade ușor de la valoarea de 3,07 pana la 2,99, nivelul general de energie crește de la valoarea 60,72 la 62,89, iar asimetria scade de la 2,58 la 0,17. 

Fig. 5

Fig. 5 Poziționarea centrilor energetici (chakre conform medicinei indiene ayurveda) se îmbunătățește, indicele de simetrie crește de la 71 la 74%).

                          Fig. 6.1

                          Fig. 6.2

Fig. 6.1, 6.2 dezechilbrul energetic înainte de aplicarea frecvențelor (Fig. 6.1 – stânga), și după aplicarea frecvențelor (Fig. 6.2 dreapta). Se poate constata faptul că echilibrul s-a îmbunătățit, numărul organelor și sistemelor a căror activitate este neechilibrată diminuandu-se semnificativ. 

                  Fig. 7.1

                             Fig. 7.2

Fig. 7.1 și 7.2 în care se arată faptul că frecvențele aplicate au acționat cu precădere asupra părții drepte a corpului.

Din analiza celor 7 figuri, care descriu această primă ședință din experiment, se poate constata faptul că aplicarea frecvențelor produce efecte, și acestea sunt benefice asupra sistemului energetic al subiectului, în sensul îmbunătățirii principalilor parametri măsurați. Astfel nivelul de stres scade, nivelul general de energie crește, iar dezechilibrele energetice se reduc în zona abdomen inferior (sistem uro-genital), ficat și zona tirodiană. Efectul frecvențelor este mai pregnant pe partea dreaptă a corpului energetic, constatându-se și zone în care frecvențele nu acționează deloc.

Vom sintetiza acest experiment prin prezentarea datelor celor trei ședințe de măsurători în tabelul de mai jos. 

Tabel cumulativ al celor trei ședințe din cadrul experimentului

În tabelul de mai sus, primele 3 coloane însumează cele vizualizate în figurile 1-7, și se poate observa faptul că efectul general al aplicării frecvențelor este pozitiv: nivelul de stres scade, energia crește ușor, (suma) dezechilibrelor energetice pe organe scade, aliniamentul chakrelor se îmbunătățește, iar numărul organelor aflate în dezechilbru scade puternic de la 11 la doar 3. Excesul de energie scade în zona sacrală și în glanda tiroidă. Zona ficatului rămâne cu energie în exces, dar echilibrul general al sistemului digestiv crește. Echilibrul energetic al sistemului endocrin și al sistemului nervos crește, iar cel al sistemului imunitar scade.

Dacă dorim să comparăm parametrii de la începutul experimentului 1, cu parametrii finali, de la sfârșitul experimentului 3, putem observa faptul că practic toți parametrii, cu excepția echilibrului stânga/dreapta s-au îmbunătățit, unii dintre ei având o evoluție remarcabilă. Mă refer aici la echilbrul energetic pentru ficat și sistem nervos. De asemenea putem remarca un fapt important, și anume că numarul de organe aflate în dezechilibru este același 1, între măsurătoarea 1 și 2. Îmbunătățirile parametrilor sunt în concordanță cu modul în care se simte subiectul după cele trei ședințe de reechilibrare energetică prin metode cosmoenergetice.    

Continuare >>>>>> Urmează Partea II >>>>>>

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Created with Mobirise - Go here