ИНТРО С ИКОНКАМИ

IMPLEMENTAREA SCOPURILOR ÎN VIAŢĂ PRIN COSMOENERGETICĂ 

Implementarea scopurilor în viaţă prin cosmoenergetica


16.09.2021

Autor: Slava Gurschi


Atunci când vorbim despre operarea cu evenimentele (sau împlinirea dorinţelor), ne referim la intervenirea într-un "spațiu", care în Cosmoenergetică este numit "plan de evenimente."

Acesta reprezintă un plan cauzal, liniile de viață, vectorii noştri de mișcare și intersecția lor cu vectorii vieților altor persoane, precum evenimentele și situațiile.

“Planul evenimentelor" - este o materie foarte delicată și complicată, pentru a vedea toate modelele şi variantele sunt în stare puţini oameni, a căror conștiință este capabilă de a cuprinde imaginea în ansamblu, precum și de a o discifra.

Fiecare intenție a noastră, acţionează asupra vectorului nostru de mișcare în acest spațiu, însă, uneori, obstacolele sunt mai puternice decât noi.

În Cosmoenergetică există frecvențe ale Blocului Magic care ne pot ajuta să ne realizăm obiectivele noastre. Ele amplifică intenția noastră, dau putere, sunt capabile să realoce obstacolele și ne fac calea mai uşoară.

Aceste frecvențe sunt Piramida de Aur, Primul Magic şi Agni-Hum. Deși nu sunt unicele în măsură să ne ajute în această sferă, de regulă, se lucrează cu ele ca fiind cele mai eficiente.

Imediat ar trebui să specificăm nuanțele înainte de a începe lucrul.

ÎN NICI UN CAZ nu lucrăm cu frecvențele pentru a realiza ceea ce este în esență un MIJLOC!!!
De exemplu, este interzis de a lucra pentru a atrage bani. Motivul este simplu - banii vor apărea, însă imediat vor merge în altă parte, de care noi nici nu ne dăm seama.

Adică începe să lucreze principiul de vacum, când în gol încep să apară particule și antiparticule, care se anihilează reciproc.

Cu banii are loc aceeași poveste, aceştia vor apărea odată cu problema, care îi va și "neutraliza".

De ce? Deoarece scopul vieții noastre - este mișcarea. Mișcarea spre scop, rezolvarea problemelor, progresul. BANII - sunt doar un MIJLOC, şi nicidecum nu pot fi un scop !!!

Dacă de exemplu, vrei cu banii să cumperi o casă, atunci obiectivul tău este casa. Lucrul cu frecvenţele în cazul dat va fi axat asupra casei.

Dacă cu ajutorul banilor doreşti să câştigi popularitate în societate, scopul tău sunt faima şi respectul, iar ultimele pot fi dobândite prin muncă şi mişcarea înainte.

Este la fel şi cu oamenii, pe care greșit îi percepem ca obiectiv.

Exemplu: Vreau ca omul N să mă iubească. În primul rând, impactul exercitat asupra evenimentelor și vieţii unei alte persoane - este o lovitură serioasă pentru întregul “mozaic cauzal”, și în al doilea rând, obiectivul tău care în acest caz constă în a te simţi iubit și iubitor, nu trebuia să fie pus în sarcina unei persoane concrete. Consecințele pot fi foarte triste.

În loc "de un job bun" sau de "un soţ bogat" este necesar să îndrepţi intenţia spre "auto-realizarea socială ținând cont de talentele și aspirațiile tale" și la "viața îmbelşugată împreună cu omul iubit".

Cred că este clar – înainte de a lucra analizează-ţi dorințele. În caz contrar, totul va fi exact "așa", cum ai cerut, dar, de fapt nicidecum.

Determină ceea ce reprezintă pentru tine un OBIECTIV (SCOP) și ceea ce înseamnă un MIJLOC. Trebuie să te concentrezi asupra obiectivului, iar obiectivul trebuie să fie al tău, așa cum îl simți. Scop nu poate fi ceea ce ţi-a sugerat cineva sau ţi-a zis că ai nevoie de anume acest obiectiv. Doar sentimentele tale contează.

Metoda de lucru

Ai decis ce vrei cu adevărat, motivul pentru care vrei, asigură-te că scopul este definitiv și nu „ocazional”, asigură-te că nu vei interveni în soarta altor persoane etc.

În mod clar și distinct imagineză-ţi cum va fi viața ta atunci când vei atinge obiectivul. Ce vei simţi, cum va arăta, ce va apărea în viața ta şi ce va pleca din ea.

Şi atunci când ţi-ai imaginat şi ai simţit toate acestea, vei deschide una din frecvențele Primul Magic, Piramida de Aur, Agni-Hum cu intenția de a realiza acea viziune în viaţă. Dacă nu dispui de aceste frecvenţe, poţi utiliza frecvenţele Farun-Buddha, Midi şi Ghektas.
Şi realizezi că toate barierele din cale încep să dispară, direcţia cursului vieţii tale de asemenea se corectează. Înţelegi că viaţa ta este orientată în direcţia a ceea ce doreşti să obţii sau să realizezi. Evident, cu cât e mai global scopul cu atât mai mult timp va fi necesar pentru realizarea lui. Nu schimba scopurile des, altminteri poţi transforma viaţa într-un şir de „mişcări” haotice fără sens, dintr-o parte în alta.

Piramida de Aur şi Agni-Hum în plan situativ (cauzal) lucrează mai armonios şi mai moale, spre deosebire de Primul Magic. Primul Magic îl utilizezi de obicei atunci când există bariere (impedimente) serioase, probleme care pun în pericol libertatea şi viaţa ta (de ex. ai fost privat de libertate, sau eşti ameninţat cu răfuială fizică). Primul Magic acţionează dur dar eficient, elimină circumstanţele negative din viaţă.

Ce ţine de realizarea intenţiilor (scopurilor) utilizează mai bine Piramida de Aur, deoarece în cazul dat se va lua în calcul un aşa moment important cum este UTILITATEA OBIECTIVULUI sau DORINȚEI (dacă este de folos) pentru dezvoltarea ta. De ex. doreşti să cumperi o maşină, dar „cei de sus” au hotărât că şofatul pentru tine va fi periculos pentru viaţa ta, deoarece nu eşti atent, nu te poţi concentra la drum, şi respectiv nu vei primi maşina.

Tehnic vorbind procesul se desfășoară în felul următor. Trebuie sa vizualizezi de fiecare dată o imagine, care să exprime laconic mișcarea spre scopul scontat sau dorința, obiectivul. Sau imagineazăți că ești la școală, la lecția de desen, și învățătorul îți spune să desenezi visul sau scopul vieții, ce vrei să devii etc. Sau să presupunem că trebuie sa-i comunici printr-un desen unui magician surdo-mut, care împlinește dorințele cu bagheta magică, despre visul tău, deoarece cosmosul sau frecvențele nu înțeleg cuvintele tale, CU UNIVERSUL COMUNICI CU AJUTORUL IMAGINILOR. Ai format tabloul dorinței tale și activezi una din frecvențele specificate mai sus pe 20 de minute, cu ochii închiși, având în față tabloul sau scena sau filmulețul unde se derulează cadrele cu evenimentele dorite. Se mai poate de adăugat si emoțiile sau sentimentele pe care crezi că le vei avea când dorința va fi împlinită.

CHEIA ESENȚIALĂ în realizarea intențiilor este METABOLISMUL ENERGETIC bine dezvoltat al cosmoenergetului! Dacă dorești să ai rezultate bune în domeniul operării cu planul cauzal, trebuie să ai grijă de ecologia personală a sferelor mentale, astrale (emoționale), eterice (energetice) și fizice adică – să monitorizezi ce gândești, ce emoții ai, să-ți controlezi starea energetică (funcționarea normală a chakrelor, meridianelor, echilibrul energetic etc.) și să ai grijă de corpul fizic (modul de viață sănătos, dieta respectivă, sport, mișcare etc.).

Mai multe detalii interesante despre realizarea dorințelor le poți cunoaște la CURSURILE DE COSMOENERGETICĂ desfășurate de Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”.   

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Slava Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Builder