ИНТРО С ИКОНКАМИ

AGNI & HUM

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Curăţarea aurei, înlăturarea stresului, depresiei, izbucnirilor incontrolabile de agresiune, lucrul cu fobiile. Frecvențele vindecă în general organismul. Se utilizează în prima jumătate a şedinţei deoarece sunt incompatibile cu frecvenţele blocului terapeutic.

Agni – energie masculină (+) (focul cosmic). Se activează şi lucrează prin imagine mentală – asupra operatorului, din partea de sus, se coboară un flux de foc de culoare albastră, care-l acoperă în întregime. Agni curăţă puternic aura, înlătură diverse vrăji, blesteme, deochiuri, conexiuni necrotice etc. Restabilește vitalitatea organismului. Înlătură sindromul oboselii cronice, apatia, te ajută să te realizezi în viaţă din punct de vedere material. Contribuie la punerea în aplicare a planurilor și ideilor, promovarea în societate. Ajută la obţinerea unei informaţii concrete veridice, dezvoltarea intuiţiei şi credinţei în sine.

Frecvența Agni poate fi folosită pentru a chema un taxi, a înlătura obstacole în trafic. Aceasta se face printr-o imagine mentală: pe cerul senin ne imaginăm un triunghi alb cu benzi albe. În interiorul triunghiului este un inel de culoare albă. Şoferul de taxi va simţi la nivelul subconştientului că trebuie să meargă anume pe drumul care îl va duce la cosmoenerget.

Hum – energie feminină (-), fluxul energetic vine de jos, frecvenţă planetară. Se activează prin parolă. Înlătură depresia, calmează, pune totul la locurile sale. Ajută pentru a înțelege situația. Curăţă, înlătură programele energetice negative. Înlătură epuizarea mentală și fizică, oboseala. Principala proprietate a frecvenței constă în armonizarea stărilor de spirit.

Este o frecvenţă protectoare și calmantă, mai ales în cazurile când pacientul spune că mereu este atacat energetic de cineva, că este subt de puteri etc. În acest caz, frecvența nu o închizi.
Frecvența Hum poate fi, de asemenea, folosită pentru prevenirea și încetarea bătăilor, certurilor, scandalurilor. Dacă vezi că începe o ceartă violentă, o bătaie, activează asupra participanților frecvenţa Hum, deschide lotosul şi fântâna energetică sub ei. Reţine că aceasta este o tehnică severă, ulterior, după încetarea certei, nu uita să închizi frecvenţa, lotosul şi fântâna. Dacă este o ceartă ordinară (nu atât de violentă) activezi doar frecvenţa.

Exemplu de refacere a stării energetice slabe. Prima zi Agni, a doua Hum, a treia Agni-Hum. Sau, dimineaţa Agni, după-amiază Hum, ziua următoare Agni-Hum.

Cu Agni devii mai activ şi mai eficient la lucru. Hum, consolidează "fizicul", calmează nervii. Agni-Hum dă un impuls pentru vindecare, deblochează canalele energetice, rupe legăturile negative și distribuie energia neutră în aură.

Regimul de lucru non-contact. Să nu activezi Agni pe oameni agresivi. Când lucrezi sau exersezi frecvența Agni, se recomandă să numeşti în gând zei sau planete masculine, cum ar fi Jupiter, Neptun, Saturn, Hefaistos, Heracles etc., iar în cazul frecvenţei Hum, numeşti planete şi zeităţi de gen feminin, cum ar fi Venus, Afrodita, Nefertiti etc. Poţi pompa Agni, Hum, sau Agni-Hum în aura pacientului, cu o anumită intenţie. Nu se combină cu alte frecvenţe.
Exemplu de lucru cu transportul. E seara târziu, aproape noapte. Eşti departe de oraş, şi doreşti să ajungi acasă. Transportul public nu mai merge. Maşinile de asemenea. După activarea și lucrul cu Agni (pentru aceasta, construieşti imaginea mentală: pe cerul albastru vizualizezi un triunghi alb cu fâşii albe, în interiorul lui este un inel alb), peste 15 minute, o mașină se oprește și șoferul îţi oferă să te ducă acasă sau în oraş. Important, este ca şoferul să fie plătit cu bani chiar dacă refuză să-i primească. Conducătorul auto (la nivelul subconştientului) dintr-o multitudine de opțiuni, alege anume acel drum la marginea căruia aştepţi tu. Asta înseamnă că, șoferul intuitiv simte, că trebuie să meargă pe alt drum (acest drum duce oricum la destinaţia dorită de şofer), iar la vederea unui om pe marginea drumului, se opreşte.

De asemenea poate fi utilizat pentru a reţine transportul. De exemplu, atunci când vezi că în autobuzul de la staţie a întrat ultimul pasager şi înţelegi că nu vei reuşi să-l prinzi. În acest caz activezi Agni cu intenţia de a reţine autobuzul. Şi, o... minune! Autobuzul va sta până când nu vei întra în el. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Software