ИНТРО С ИКОНКАМИ

KURF

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Îndreptarea oaselor craniului copilului în cazul curbei de cap ca urmare a unui traumatism la naștere și din alte motive. Normalizarea tensiunii intracraniene şi intraoculare, tratarea glaucomei. Kurf poate fi utilizat în timpul catastrofelor tehnogene, accidentelor, acordă şansa de a supravieţui. Ajută la tratarea pacienţilor alcoolici (întărește voința, ridică forţa de spirit), tratarea bolilor ereditare. Întinerește (întinde pielea feţei). Înlătură blocurile psihologice.

Metode de tratare:

Îndreptarea craniului copilului poate fi efectuată non-contact, numai dacă fontanela nu este închisă. Dacă fontanela este închisă copilul va avea dureri puternice. Lotusul nu se deschide.

În caz de hipertensiune intracraniană şi intraoculară, glaucomă, lucrul se desfăşoară în regim semi-contact. Treci la spatele pacientului, mâinile le ţii cu palmele în sus la nivelul urechilor. Lotosul e deschis. Pentru intensificarea refluxului de energie, poţi suplimentar să mai deschizi şi zona pieptului. După şedinţă pacientul pleacă cu lotusul deschis (se poate cu lotusul şi pieptul deschis). Lotusul se va închide atunci când energia va începe să se disperseze, iar pieptul trebuie să fie închis de cosmoenerget nu mai târziu de 4 ore după terminarea şedinţei. Dacă după înlăturarea hipertensiunii intracraniene sau intraoculare (cu frecvenţa Kurf), mai este necesar să lucrezi cu ochii utilizând metoda „ochi în ochi”, cu frecvenţele Ranul sau Suriy-Sanlai, atunci acest lucru îl faci după dezactivarea (închiderea) frecvenţei Kurf. Este de menţionat, că în acest caz Kurf nu se va dezactiva totalmente, un oarecare „amestec” de frecvenţe va avea loc. Nu este eficient să lucrezi cu metoda „ochi în ochi” activând concomitent ambele frecvenţe Ranul şi Suriy-Sanlai, rezultate nu vor fi. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Maker