ИНТРО С ИКОНКАМИ

Întâlnirea cu Luceafărul
(Uniunea omului cu cosmoenergetica) 

Ședințe cosmoenergetice prin Skype

20.12.2018

Autor: Dana Boscor

“Cobori în jos, luceafăr blând,
Alunecând pe-o rază,
Pătrunde-n casă și în gând
Și viața-mi luminează!”

Mihai Eminescu


Am fost dintotdeauna fascinată de trista poveste a Luceafărului din poezia scrisă cu atâta măiestrie de către Mihai Eminescu. Poemul prezintă o poveste fantastică de iubire dintre două ființe aparținând unor lumi foarte diferite- universul cosmic și terestru. Fata de împărat îi cere Luceafărului jertfirea nemuririi iar acesta îi cere să urce în lumea eternă a esenței.

Contopirea celor 2 planuri este posibilă acum în cosmoenergetică, ca sistem de dezvoltare energetică și spirituală a omului. Cosmoenergetul este învăluit de îmbrățișarea frecvențelor și trăiește senzații sublime: căldură arzătoare, ușoare adieri de vânt și vede culori celeste. Toate aceste senzații sunt însoțite de liniște și calm și de atingerea unui nou nivel de conștiință.
După această furtună de senzații apar efectele vizibile asupra corpului fizic- însănătoșirea organismului dar și mult dorita echilibrare mentală.

Practicarea cosmoenergeticii permite în timp accesul la un ocean de informații și obținerea unei stări de spirit optimiste, plină de afecțiune față de cei din jur și ocrotitoare față de natură.
Clarviziunea și intuiția se dezvoltă foarte mult, cosmoenergetul avansează pe plan spiritual.
Ca orice poveste de iubire cu final fericit, lăsând cosmoenergetica să pătrundă în viața ta ajungi să ai o inimă ușoară, să te bucuri de liniște, pace și fericire. Cosmoenergetica, la fel ca și iubirea îți preia din griji și stres, îți dă spațiul să-ți revii atât cu mintea cât și cu sufletul și te face să realizezi că în final totul va fi bine.

Ce poate fi mai frumos decât finalul fericit al poeziei romantice Luceafărul, la peste o sută de ani de la apariția ei?

Cosmoenerget, Dana Boscor

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Creator