ИНТРО С ИКОНКАМИ

LUGRA

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Tratarea bolilor la animale, păsări, pești, reptile, plante. Lucrul în regim non-contact. Se activează prin parolă. Lecuieşte practic toate afecţiunile. În cazurile grave poţi amplifica frecvenţa prin presarea ei asupra obiectului de acţiune, comprimând şi decomprimând mâna până la 10 minute. Dacă vezi că mâna deviază în dreapta sau stânga, ori corpul se întoarce într-o parte - acesta este un indiciu că este suficient, şedinţa terapeutică poate fi încheiată. Frecvența poate fi deschisă pe o suprafață mare, cum ar fi un parc, fermă, lac sau livadă. O deschizi o dată pe loc şi apoi poţi lucra la distanță. Frecvența Lugra poate fi lăsată în regim activ (deschisă).

Reţine, la animale, păsări, pești etc. lotusul nu-l deschizi din motivul că ei nu-l au. Formele grave de enterită și răpciugă necesita un tratament complex: preparate+şedinţe. Atenție! Cu oamenii nu lucrăm! Utilizarea frecventă a frecvenţei Lugra poate cauza tulburări mintale la operator! O utilizăm moderat!

Restricții privind utilizarea frecvenței Lugra pe plante, lacuri, parcuri (ecologie) – nu sunt, cu cât mai mare este obiectul cu atât mai des trebuie să pui în aplicare frecvenţa. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Maker