ИНТРО С ИКОНКАМИ

SFINȚIREA OBIECTELOR
(CIASTOTA OSVYAŞCHENIYA PREDMETOV) 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Se utilizează pentru a curăţa obiectele (și procesele!) de energie negativă de orice fel. Umple obiectele cu energie curată. Frecvența șterge informațiile de pe obiecte, informativ le reduce la zero. Frecvența se aplică pe obiecte mici (cu o maşină, un apartament sau o casă nu se lucrează cu această frecvenţă). De exemplu, dacă să curăţim cu această frecvență o maşină, atunci va trebui curățat fiecare șurub, fiecare detaliu în parte. Obiectele mari se curăță cu frecvențele Firast sau Glaih.

Frecvența este de bază pentru structurarea (stratificarea) obiectelor cu informaţie și energie în cazul confecţionării talismanelor și amuletelor.

În Reiki şi Lithotherapie cristalele (mineralele, pandantivele, piramidele, colierele naturale) sunt un fel de generatoare, amplificatoare şi convertoare a diferitor tipuri de energie în energie biologică care acţionează asupra sistemului nostru biologic, inclusiv la nivel emoţional, mental și spiritual. Talismanele și amuletele de asemenea sunt nişte generatoare originale de câmpuri energo-informaţionale. Cosmoenergetul stratifică, încarcă talismanul sau amuletul cu un program specific, pentru rezolvarea unei probleme concrete, pentru o anumită persoană, și în compoziţie cu forma și grafica talismanului (diferite simboluri și semne), se formează o matrice informațională unică a talismanului sau amuletului. Pentru ca talismanul să funcționeze este necesară o sursă de energie permanentă, motiv pentru care se recomandă de a-l purta pe corp. Producerea amuletelor și talismanelor necesită timp, precizie și experiență. Aceste Obiecte ale Puterii sunt întotdeauna confecţionate individual și pentru sarcini specifice. Deseori această lucrare necesită şi un anumit ritual. A face un amulet sau un talisman "într-o singură şedinţă", precum și "pentru toate necesităţile", este imposibil în principiu și este numai o modalitate de a câștiga bani. Pentru a curăța lucrurile unei persoane decedate se deschide frecvența pe ele sau pe dulapul în care se află, se amplifică prin mână.

Nu se lucrează cu banii.

Frecvența curăţă nu numai de negativ, dar şi șterge matricea informațională a obiectului.

Firast, spre deosebire de această frecvența curăţă obiectul numai de negativ. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Website Creator