ИНТРО С ИКОНКАМИ

SINRAH, SINLAH

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Întinerirea femeilor, bărbaţilor. Lecuirea glandei tiroide. Normalizarea fondului hormonal, metabolismului. Neutralizează radicalii liberi, regenerează celulele.

Metode de tratare:

Sinlah (masculin) + Таta – normalizarea fondului hormonal, acţionează asupra hormonilor. Normalizarea greutăţii, metabolismului, restabilirea potenţei. Ce ţine de restabilirea potenţei, trebuie în primul rând de lucrat asupra cauzelor impotenţei, şi anume cele psihologice (stresul, oboseala, lipsa de încredere) sau fiziologice (afecţiuni ale prostatei – prostatita, adenom). După 40 de ani, bărbații trebuie să aibă un program stabil de relații sexuale.

Sinrah (feminin) + Tata – în cazul pierderii în greutate are loc întinderea pielii. După acordarea chakrelor lotosul îl închizi şi închizi toate frecvenţele în afară de Farun-Buddha, Sinrah şi Tata. Sinrah + Tata rămân active timp de 30-40 minute pentru slăbire și întinerire. Slăbirea de regulă începe numai după normalizarea metabolismului. Când vreai să slăbeşti mănâncă numai atunci când îţi este foarte foame. În caz de încălcare a acestei condiții obligatorii nu va fi nici un rezultat. E necesar de menţionat că frecvenţele în cauză nu au efect de slăbire dar au efect de normalizare a greutăţii, adică ajută la restabilirea antropometrică a greutăţii corpului (corespunderea greutăţii corpului înălţimii şi vârstei persoanei).

Glanda tiroidă. Lucrul în regim de contact. Iniţial lucrezi cu Firast. Apoi utilizezi motoraşul energetic, ca să scoţi din locul-problemă energia negativă. După aceasta iarăşi prin mâini generezi pa glanda tiroidă Firast, ulterior din nou aplici motoraşul. Repeţi aşa de 2-3 ori. Apoi generezi pe glandă Tata, Sinrah (Sinlah) în regim de contact şi fixezi arcul energetic din aceste 2 frecvenţe, faci pe glandă incizii energetice. La sfârşitul şedinţei, cu lotusul închis, pompezi în aura pacientului Tata, Sinrah (Sinlah). Tumoarea poate să înceapă să dispară în interior, astfel încât rezultatele vizibile nu se vor observa. Tratamentul durează aproximativ 2 luni, ulterior este bine ca pacientul să se ducă la un control medical. Tumoarea aparent poate să dispară la exterior, însă în interior poate să mai fie. Pacientul trebuie prevenit că tratamentul necesită mai mult timp. Dacă la tratament a venit o persoană după operaţie chirurgicală (dacă tumoarea a reapărut) garanţia rezultatului va fi de 50%. Dacă apar dureri, lucrul trebuie încetat.

Ca urmare a întineririi organismului se restabilesc foliculii de păr, se îmbunătăţeşte structura pielii, unghiilor, au loc schimbări generale în aspectul exterior. Omul devine frumos și viguros. Întinerește întregul organism. La femeile cu menopauză care frecventează cursul de şedinţe de întinerire poate reapărea ciclul menstrual.

Frecvenţele Sinlah şi Sinrah, le poţi utiliza pentru încărcarea apei, sărurilor de baie, cremelor, pastei de dinţi, balsamurilor, rujurilor, şamponurilor etc. însă mai întâi le curăţi cu Firast. Apa structurată va avea un efect mai puternic dacă în ea va fi adăugată puţină sare sau zahăr după gust.
Efectul de întinerire este adesea folosit ca o procedură paralelă pentru oamenii în vârstă şi cei grav bolnavi pentru ridicarea tonusului general sau pentru restabilirea anumitor organe. 

Pentru bolile ginecologice utilizăm Firast + Șaon.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Creator