ИНТРО С ИКОНКАМИ

SVIATOI MOISEI

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratarea afecţiunilor respiratorii (plămânii, gâtul), ficatul, rinichii, tractul gastrointestinal, inclusiv cancerul stomacal. Restabilește mecanismul corect al diviziunii celulare (profilactica cancerului). Elimină efectele negative de impact (sugestiv, zombare, vrăji).

Metode de tratare:

Tratarea cancerului stomacal până la gradul 4. Sistemul respirator - plămânii (inclusiv cancerul, tuberculosă, inflamaţii) şi bronhiile se tratează în regim de contact, cu aplicarea succesivă a mâinilor în josul şi susul plămânilor, cu fixarea arcului energetic.

Bronşita – aplici mâinile pe piept, lucrezi în fiecare zi, 3 zile consecutiv. Dacă plămânii sunt inflamaţi trebuie să-i „străbaţi” cu frecvenţa. Din partea spatelui, mâna stângă o pui pe plămân, iar cu mâna dreaptă lovim pe stânga concomitent pronunţând în gând denumirea frecvenţei. Trebuie de avut în vedere că la oamenii cu inima slabă, după inflamaţia plămânilor (pneumonie), deseori au loc atacuri de cord.

Rinichi, ficat, stomac (inclusiv cancerul de stomac) se tratează în regim de contact. Spre deosebire de Risur, Sviatoi Moisei este o frecvenţă mai blândă, astfel încât asupra ficatului și rinichilor are un efect vitalizant.

Tromboflebita şi varicele – de regulă utilizezi Firast, însă când nu ştii cât de serioasă este starea pacientului sau vrei să eviţi exacerbări severe activezi o frecvenţă mai blândă, Sviatoi Moisei (pentru etapa iniţială, pregătitoare în tratarea tromboflebitei şi varicelei).

Când tratezi intestinul, pacientul poate avea dureri înţepătoare în abdomen. Ele de regulă sunt de scurtă durată, seamănă cu nişte înţepături cu acul. Aşa de obicei dispar adeziunile intestinale. De aceea, trebuie să-l previi pe pacient să nu-i fie teamă şi să ştie ce se întâmplă de fapt cu el.

Distonia vegetativo-vasculară – vezi în primul rând dacă nu este deplasată a 2-a vertebră cervicală, şi să pui acentul pe normalizarea stării ficatului şi vezicii biliare. Verifică starea coloanei vertebrale toracice superioare (jumătatea de sus a toracelui), este sau nu în acel segment osteoartrită, deoarece atâta timp cât această problemă nu este rezolvată, nu poţi avea rezultate bune în tratament.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Made with ‌

Mobirise.com