ИНТРО С ИКОНКАМИ

CONEXIUNILE NECROTICE

10.11.2018                                                                                                                        
Autor Veaceslav Gurschi

Trăim într-o societate în care despre multe fenomene prezente în viața omului, cu un impact puternic asupra lui, nu se știe, sau dacă și se știe nu se acordă atenția cuvenită. Unul din aceste fenomene, elucidate în prezenta lucrare, sunt conexiunile necrotice, extrem de răspândite în societatea modernă.

DEX ne interpretează termenul necrotic – cangrenat, necrozat, putred, putrezit. În literature ezoterică, termenul ”necrotic” se referă la energia rămasă în urma încetării din viață a corpului fizic al omului sau altei ființe (animal, pasăre etc.).

Omul pe parcursul vieții sale interacționează cu diferite obiecte și spații. În urma contactului aceste obiecte păstrează amprenta energetică a omului. În cazul dat vorbim despre obiecte materiale personale cu care omul a interacționat des, în viața de zi cu zi (îmbrăcăminte, mașină, mobilă, locuința etc.). Chiar și după deces, obiectele personale continuă să păstreze energia stăpânului mulți ani, chiar sute de ani (de ex. obiectele situate în preajma mumiilor din piramidele egiptene). Însă această energie, după moarte, își schimbă calitatea (proprietățile), ea devine cu semnul minus, sau altfel spus negativă (distructivă, acidă) pentru acele persoane care nimeresc sub acțiunea obiectelor sus-menționate, purtătoare de energie necrotică. Unde nu s-ar localiza energia lăsată în timpul vieții, oricum, legătura cu sursa, corpul fizic (cadavrul) al răposatului persistă, care este un ”magnet” puternic de absorbție a puterilor vitale a persoanelor care întră în contact cu ea, un fel de ”gaură neagră”.

Dar mai există o categorie de obiecte cu o concentrare mai accentuată de energie necrotică. Acestea sunt particole ale corpului (de ex. învelișul capilar) sau obiectele materiale, care, au fost în contact nemijlocit, sau în preajma corpului fizic neânsuflețit, și s-au încărcat (structurat) de la sursă cu energie necrotică (fragmente din veșminte, articole de giuvaergie, ținte și țărnă din mormânt etc.). Anume aceste elemente sunt utilizate de specialiștii oculți în materie distructivă, în rutualurile legate de cultul morților.

Apare întrebarea, de ce?

Anume datorită proprietăților sale eficiente de ”epuizare” a potențialului energetic al omului, de ”tragere” a energiei din centrele vitale, aceste elemente radiante de energie necrotică sunt mijloacele de bază în astfel de activități obscure. Și acest proces (efect) distructiv, mai este amplificat și programat suplimentar prin anumite tehnologii oculte (ritualuri, vrăji, farmece etc.), ca impactul negativ să acționeze înr-o anumită direcție predeterminată și să dea anumite rezultate distructive, atât în plan energetic, cât și fizic, mental, emoțional, social.

Conexiunile necrotice, sunt legături sau canale energo-informaționale, de ”scurgere” sau ”epuizare” a potențialului energetic al omului, formate atât natural (inconștient din voința omului) cât și artificial (contrar voinței omului), de regulă la nivelul chakrelor (centrelor energetice vitale), care au efect distructiv asupra stării energetice, mentale și fizice.

Conexiunile necrotice pot fi de mai multe tipuri:

1. Din voinţa omului (obținute inconștient, din lipsa de informare), prin așa fapte sau activități cum sunt:

- Practicarea spiritismului, channeling-ului, ghicitului;
- Obiceiul „Hrănirea mortului”;
- Purtarea hainelor răposatului, folosirea obiectelor lui;
- Amintiri, regrete, remușcări, jale, dor şi visuri periodice despre răposat, „nu-l putem uita”, poze ale răposatului plasate în locuință la vedere;
- Aflarea de lungă durată la cimitir sau vizitarea frecventă a mormântului, organizarea de mese și consumul de mâncare și băuturi pe mormânt (Paștele blajinilor), plasarea pe mormânt a pomenilor, când aduci în casă pe încălţăminte pământ (glod) de la cimitir etc.);
- Profanarea mormintelor;
- Fotografierea sau filmarea procesului funerar și păstrarea înregistrărilor;
- Plasarea obiectelor personale ale persoanelor vii în sicriu sau mormânt;
- Locuirea în prejma cimitirelor, sau pe locul unde anterior a fost cimitir;
- Aducerea plantelor, pământului și altor obiecte de la cimitir;
- Contactul cu moaștele;
- Activități profesionale (arheologi, lucrători la morgă și urgență, lucrători din cadrul cimitirelor, întreprinderi care acordă servicii funerare, specialiști oculți care utilizează în practică elemente din ”cultul morților”, magazine de anticariat (antichități), muzee, magazine second-hand de haine, mobilă, mașini, aparate electrice de uz casnic etc.).

2. Conexiuni necrotice artificiale (nu din voinţa omului), dar din voinţa specialistului ocult în materii distructive (făcută la comandă) cu utilizarea tehnologiilor magiei negre prin programe negative (vrăji, blesteme, farmece etc.), cu aplicarea elementelor şi ritualurilor „cultului morţilor” (de cimitir). De ex. conexiunile formate la prima şi a doua chakră, care de regulă se unesc într-un canal comun, unic, sunt de origine „artificială”, făcute de un specialist ocult, cu ajutorul programului energetic negativ „Vraja mortală”.

3. Între om şi o persoană decedată apropiată, din voinţa răposatului (legătură necrotică vampirică) – în astfel de cazuri în popor se spune că răposatul nu-și ”poate găsi liniștea” (sinucigașii, persoanele decedate în circumstanțe de moarte violentă, vrăjitorii, persoanele care au avut o legătură puternică cu apropiații etc.). În acest tip, mai întră așa cazuri, când un specialist ocult, prin anumite tehnici ”atrage” ”suflete rătăcite”, care au rămas blocate pe acest plan (de ex. sinucigașii), pentru a pricinui acțiuni distructive unei anumite persoane (victimei).

Conexiunile de natură necrotică se prezintă în formă de canale energetice orizontale și verticale, care se stabilesc la nivelul unei sau a mai multor chakre (la chakra 1 și 7 – de regulă canale verticale). Un clarvăzător le vede ca pe niște corzi întunecate. Fluxul energetic al canalului poate fi cu vectorul spre exterior sau spre interior (iese sau întră). Mai grave sunt conexiunile necrotice cu vectorul spre interior (tipurile 2 și 3 de conexiuni necrotice), deoarece energia necrotică care pătrunde în câmpul energetic al unui om prin canale, pe lângă faptul că slăbește organismul (creează canale de scurgere) îl mai și impurifică, dezechilibrează balanța energetică a organismului (pH-ul energetic), făcând mediul organismului mai acid (imunitatea scade și apar disfuncții fiziologice). De pe urma ”depunerilor” energetice necrotice sau ”poluării” organismului, se creează blocaje energetice care îngreunează metabolismul energetic normal al coconului (asemenea aspiratorului care trage greu atunci când rezervorul de gunoi este plin).

În popor se zice, că morții nu trebuie deranjați cu gânduri frecvente, amintiri, regrete, supărări, compătimiri, jale, simțul vinei etc. ei trbuie lăsați să se odihnească în pace. De ce? În primul rând după încetarea din viață a corpului fizic, rămâne corpul energetic (sufletul) care urmează să treacă prin anumite faze de transformare și trecere în altă dimensiune. Și găndurile și emoțiile sus-menționate a apropiaților frânează acest proces, îl trag înapoi, pe planul nostru fizic, și așa numita ”înălțare” decurge mai greu pentru cel ”plecat”. În al doilea rând, când apropiatul se gândește la răposat, volens-nolens se stabilește contactul mental cu corpul lui fizic aflat în stare de dezintegrare, care este un emițător de energie necrotică, și în dependență de regularitatea acestor amintiri se formează un canal de schimb energetic stabil sau altfel zis – conexiune necrotică. Iată de ce nu este ”ecologic” să ținem la vedere pozele răposaților în locuință. Ruda zilnic se ”ciocnește” vizual cu poza decedatului, și în regim ”automat” ”alimentează” sau menține această legătură necrotică, o face mai puternică.

Conexiunile necrotice cu timpul slăbesc organismul omului (acționează ca o bombă cu ceas), și ulterior apar diferite disfuncții fiziologice, emoționale, mentale, sociale, și medicii la prima fază de dezvoltare a maladiei, strâng din umeri, nu văd care ar fi cauza problemei. Dacă organismul este tânăr, sistemul imunitar și potențialul energetic vor fi în stare să ”opună rezistență” o perioadă de timp, însă oricum există canalul necrotic prin care se ”scurg” puterile vitale, și problema, cu părere de rău, va apărea inevitabil, mai devreme sau mai târziu.

În 80% de cazuri, diabetul zaharat apare din cauza conexiunilor necrotice (chakra a 3-a), iar restul 20% din cauza modificărilor genetice. În 15%-20% cauza astmului reprezintă conexiunea necrotică la chakra a 5-a. Legătura necrotică la chakra a 4-a cauzează boli ale inimii, sânilor, sistemului respirator; la chakra a 3-a probleme cu organele situate în regiunea abdominală; la chakra a 2-a (regiunea bazinului) probleme cu sistemul renal, reproductiv; la prima chakră probleme diverse legate de sânge, sistemul imunitar, sistemul osos, muscular, picioare și de sănătatea omului în ansamblu.

Apare înrebarea certă, cum se poate de scăpat de aceste legături?

1. În primul rând, trebuie de găsit sursa necrotică sau purtătorul de energie necrotică. Dacă este un obiect (haine, încălțăminte, alte obiecte personale) cel mai sigur este să scăpați de el, să-l ardeți, să-l îngropați, să-l donați la biserică sau obiectul poate fi purificat de energii necrotice cu utilizarea frecvențelor cosmoenergetice. Dacă este un obiect valoros (casă, apartament, mașină, giuvaergie) se poate de curățat energetic cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice, sau se poate de apelat la serviciile bisericii (de sfințit casa sau mașina), sau de expus la vânzare. În caz contrar, dacă nu scăpați de emițătorul necrotic el va continua să radieze energia necrotică împrejur, asemenea unei substanțe radioactive, și acele persoane care vor intra în contact cu acel obiect vor avea consecințe neplăcute în viitor;

2. Dacă cauza sunt amintirile permanente despre răposat, acele remușcări de conștiință, simțul vinei, jale, dor etc. – soluția constă în a nu mai genera astfel de gânduri și emoții;

3. Dacă cauza este activitatea practicată – trebuie de încetat astfel de activități;

4. Dacă cauza este locul de trai unde anterior a fost cimitir, sau locuiți în vecinătate cu cimitirul – cel mai bine este să vă schimbați locul de trai;

5. Dacă cauza este de natură artificială sau ocultă (intervenții energetice negative – vrăji, blesteme, alte programe distructive) – pentru remediere vă recomand să vă adresați la un cosmoenerget.

La înlăturarea conexiunilor necrotice cu ajutorul tehnologiilor cosmoenergetice, de regulă, se utilizează frecvenţele Firast, 1 Magic, Mama, Sfințirea Obiectelor, Perun, precum şi metoda ”Transcrierii”. Un cosmoenerget experimentat elimină conexiunea necrotică timp de 1-3 şedinţe, însă, pentru normalizarea funcţionării chakrelor-problemă şi organelor afectate, va trebui de efectuat un curs de până la 10 şedinţe, în dependenţă de fiecare caz luat în parte. Deseori, în cazul persoanelor tinere, este suficient doar să scape de conexiunile necrotice și starea fizică a organismului se recuperează rapid.

Majoritatea oamenilor nu cunosc despre nuanțele menționate în prezenta lucrare și cu părere de rău generații la rând ”calcă pe aceeași greblă”. Conexiunile necrotice este un fenomen foarte răspândit în societate, circa 60% din pacienții mei au avut astfel de probleme! Depistarea acestor legături se efectuează în cadrul diagnosticului energetic al persoanei. Atât diagnosticul cât și ședințele de purificare se pot desfășura inclusiv și la distanță, ceea ce este foarte comod - economisiți și bani și timp (detalii vezi aici).

Să fii informat înseamnă să fii în siguranță. Sper ca informația expusă în această lucrare să vă fie de folos.

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Veaceslav Gurschi

Fii la curent cu ultimele noutăți, accesează compartimentul News al site-ului www.cosmoenergetica.ro

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator