ИНТРО С ИКОНКАМИ

ASPECTELE TERAPEUTICE ALE COSMOENERGETICII

ASPECTELE TERAPEUTICE ALE COSMOENERGETICII

26.01.2023

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi


În publicațiile mele anterioare, am lăsat destul de deliberat deoparte o analiză detaliată a componentei vindecătoare a cunoașterii cosmoenergetice. Însă, abaterea de la tema vindecării nu a însemnat deloc o scădere a valorii obiective a acestei componente a cosmoenergeticii. Dimpotrivă, până astăzi sunt sigur că efectul de vindecare al impactului vibrațiilor cosmoenergetice este un dar grandios pentru umanitate, care necesită cea mai serioasă atitudine față de sine. Cred că un studiu detaliat al efectelor terapeutice, cercetarea mecanismelor efectelor fizice și chimice și al activării sistemului imunitar, pune bazele fundamentale pentru medicina viitorului. Acesta este tocmai domeniul care necesită analize urgente și detaliate în strânsă cooperare cu tehnologiile terapeutice existente. Din punctul meu de vedere, un studiu eficient al efectelor terapeutice ale influenței cosmoenergetice, este în prezent singurul posibil în contextul cunoștințelor moderne din domeniul fizicii, chimiei, biologiei, medicinei și psihologiei. Orice încercare de a investiga acest fenomen fără a se baza pe realizările științifice ale vremurilor noastre nu are perspectivă și sunt sortite delirului aproape religios al amatorilor cu orientare mistică.

Din păcate, trebuie să recunosc, că marea majoritate a cosmoenergeților-vindecători, care practică în prezent, au idei foarte îndepărtate chiar și despre anatomia umană, ca să nu mai vorbim de familiaritatea cu sistemul nervos și cu alte sisteme ale corpului. Acești oameni, de regulă, sunt foarte departe inclusiv de alte realizări moderne ale științei. Ei sunt amatori, cărora, relativ vorbind, li s-a dat o „cutie neagră” în mâini. Această cutie, după ce a efectuat o serie de operații, începe brusc să vindece pacientul de o anumită boală. În același timp, vindecatorul rămâne complet inconștient de ceea ce se întâmplă de fapt în „cutia neagră” care i se prezintă. Un astfel de vindecător nefericit este nevoit să-și ascundă ignoranța absolută în fața pacientului. Pentru a face acest lucru, el, de regulă, îi asigură pe alții că „vede” diferite tipuri de patologii și „monitorizează” procesul de recuperare. Trebuie să spun imediat, că deși fenomenul „viziunii” este un fapt obiectiv care nu necesită dovezi, nu orice practicant are acest dar. Mai des, din păcate, aceasta este fie imitație forțată, fie autohipnoză schizoidă. Tehnici de „clarviziune” prin deschiderea treptată a celui „de-al treilea ochi” (trikuta), am început să predau destul de recent. În ceea ce privește oamenii, care au o „viziune” înnăscută, pot spune cu siguranță, că acesta este un dar rar. În cei douăzeci și cinci de ani de practică intensă de vindecare, am întâlnit doar trei astfel de norocoși. Cum anume au învățat să „vadă” mulțimea care practică în prezent cosmoenergetica, nu știu sigur, și fiind familiarizat cu dificultățile acestei tehnici, îmi permit să rămân în mare îndoială cu privire la caracterul de masă al acestui fenomen.

Desigur, ei pot obiecta la mine: „Ei bine, ce diferență este dacă „vede” vindecătorul patologia sau nu. La urma urmei, se vindecă!” Care este răspunsul aici? Desigur, este important ca pacientul să devină sănătos, și în principiu, nu îi pasă de ceea ce trăiește și realizează vindecatorul în acest caz. Dar, vezi tu, pentru vindecătorul însuși, aceasta este calea degradării, calea transformării într-un robot de vindecare care funcționează conform unui program întrodus anterior. Perfecțiunea, creșterea personală, înțelegerea secretelor corpului uman este închisă pentru astfel de oameni. Ei nu sunt capabili să îmbogățească experiența colectivă a vindecării prin cosmoenergetică, rămânând toată viața sclavii unei metode necunoscute. O soartă tristă pentru o ființă umană! În același timp, elevii mei din ultimul an se familiarizează fără greșeală cu tehnica deschiderii trikutei. În trei-patru luni, de obicei reușesc să-și dezvolte o adevărată „viziune” și efectuează tratamentul destul de semnificativ, completând tezaurul cunoștințelor noastre.

Dar să lăsăm în pace abilitățile de diagnostic ale vindecătorilor pentru un timp și să revenim la procesul de vindecare. Aici este foarte important, ca pacientul să înțeleagă, că tot felul de pasaje negative care au umplut paginile presei deschise în ultimele luni, sunt consecințele unei competiții banale pe piața serviciilor de vindecare cosmoenergetică. Personal, nu particip în niciun fel la această luptă, fie și doar pentru că am întrerupt întâlnirile obișnuite cu pacienții în urmă cu mai bine de doi ani. De aceea, observând din exterior tot acest „spectacol”, pot afirma, cu destulă competență, că de exemplu, blocul de frecvențe buddhist funcționează bine până astăzi. Mai mult decât atât, frecvențele acestui bloc, în principiu, nu pot aduce niciun rău pacientului. Acest bloc poate fi folosit liber de oricine, chiar și de un cosmoenerget începător. Calitatea tratamentului cu aceste frecvențe este fixată prin examinări medicale repetate în instituțiile medicale. Numai în ultimele trei luni, baza noastră de date a acumulat peste o sută de astfel de concluzii oficiale. Aceste frecvențe nu funcționează doar pentru leneși, cărora le este greu să lucreze cu pacientul în contact direct, asumându-și responsabilitatea pentru rezultatele obținute. Este pur și simplu mai profitabil pentru astfel de oameni să „inventeze” un surogat nou, care se presupune că se concentrează pe auto-vindecarea pacientului. Și nu este nevoie să lucrezi și nu există nicio pretenție. S-a vindecat singur! Afaceri, ca să spunem așa, rusești în versiunea estică.

Când sunt întrebat cât timp durează pregătirea unui cosmoenerget-vindecător mediu, de obicei spun o perioadă de două până la trei săptămâni. Și acesta este purul adevăr. Acesta este timpul necesar pentru a face acordările de frecvențe pentru elev. După aceea, ucenicul este într-adevăr capabil să trateze foarte multe boli. Dar nu trebuie uitat că la prima etapă a activității sale practice el nu este încă conștient de vibrațiile primite. Pentru a trece la un nivel profesional, va trebui să „exerseze” fiecare vibrație până la conștientizarea culorii, gustului și mirosului acesteia. Dar această dezvoltare durează mult mai mult timp, iar durata acestei perioade depinde numai de perseverența și talentul cosmoenergetului novice. Dacă o persoană, dintr-un motiv oarecare, decide să ignore etapa de dezvoltare, atunci foarte curând se poate transforma într-un robot-terapeut programat, despre care am vorbit mai sus. Deci in cosmoenergetică nimic nu se dă gratis, iar succesul se obține prin muncă grea zilnică, înmulțită cu talent.

Sunt foarte puțini vindecători profesioniști ai tradiției cosmoenergetice. Pentru a deveni un astfel de profesionist, este necesară inițierea și exersarea frecvențelor de vindecare cunoscute, inclusiv aproximativ 800 de frecvențe ale blocului Hutta. Dezvoltarea ultimului bloc este deosebit de dificilă, deoarece este asociată cu vizualizarea formelor geometrice multidimensionale și a semnelor cosmice în dinamică. Vă asigur, dragă cititor, că este foarte greu. De aceea, sunt puțini astfel de profesioniști, deși următoarea generație de cosmoenergeți ajunge rapid din urmă pe predecesorii lor și sunt sigur că multe nume noi talentate vor străluci în curând pe paginile analelor vindecării cosmoenergetice. Să le urăm succes.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator