ИНТРО С ИКОНКАМИ

Mecanismele de activare și interacțiune a frecvențelor cosmoenergetice 

Cosmoenergetica in Romania


10.10.2018                                                  
Autor: Veaceslav Gurschi

Universul explorând,
Cunoaște totul, ne separând,
Ce este înăuntru, în exterior vei găsi,
Ce este în afară, în interiorul tău vei găsi.
Deci, acceptă fără ezitări,
Și descoperă misterele universului.

Johann Wolfgang von Goethe


Din Biblie cunoaștem, că suntem creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Ce ar însemna asta, cum se explică? Oare Dumnezeu are corp fizic, emoții, dorințe, și tot restul particularităților care reprezintă ființa umană?

După părerea mea, aceste cuvinte urmează să fie tălmăcite nu în sens direct. Aici, se are în vedere, că omul din punct de vedere energo-informațional, este creat după chipul și asemănarea Universului (Cosmosului) - creației Creatorului. Există lumea interioară și există lumea exterioară, există câmpul energetic interior al omului (aura) și există câmpul energetic exterior sau Universul, micro și macro. Câmpul energetic uman conține în sine toate tipurile de energii și informații ale Cosmosului (într-o formă comprimată). Pe învelișul exterior al coconului (câmpului energetic, aurei) nostru apasă nenumărate energii (în continuare frecvențe), și doar o parte neânsemnată din acest ocean de frecvențe sunt percepute de către om, care de fapt, energo-informațional reprezintă viața sa pământească (așa numitul ”cerc vicios”), de la nașterea până la moartea corpului fizic.

Pe parcursul vieții sale, omul primește de fapt același volum limitat de informație, gânduri, emoții, fapte. Dimineața se trezește, se spală, ia micul dejun, se duce la serviciu, vine seara acasă, ia cina, privește televizorul și se culcă… și iarăși, totul se repetă zilnic … ”roata vieții” se rotește nemilos.

Vladimir Petrov, fondatorul Cosmoenergeticii, ne-a oferit posibilitatea de a ieși din acest ”cerc vicios” sau percepție limitată a lumii, astfel încât să putem percepe alte frecvențe și realități.

Tema prezentei lucrări este ”Mecanismele de activare și interacțiune a frecvențelor cosmoenergetice”. În acest context de idei, ne interesează următoarele 3 subiecte:

1. Procesul de autoactivare a frecvenței de cosmoenergetul-operator;
2. Procesul de activare a frecvenței pe altă persoană;
3. Procesul de activare a frecvenței pe obiecte, spații, teritorii.


Așadar să le luăm pe rând.

1. Procesul de autoactivare a frecvenței de cosmoenergetul-operator

Cosmoenergetul percepe frecvențele cosmoenergetice nu în formă de fluxuri energetice separate, care ”curg” desinestătător sau independent de el, sau de coconul (câmpul, aura) lui energetic. De fapt, cosmoenergetul percepe CÂMPUL ENERGETIC PROPRIU structurat de frecvențele cosmoenergetice.

Procesul de autoactivare a frecvențelor nu este complicat și se declanșează instantaneu, după următoarea schemă: impulsul vibrațional apare mai întâi în coconul energetic al operatorului prin cheia de activare (parolă verbală sau vizualizare), inițial frecvența se generează în interior, apoi, conform legii ”atragerii energiilor similare” se produce sincronizarea cu frecvența din exterior, care apasă pe cocon, și informația frecvenței accede în câmpul cosmoenergetului. Această informație, întâi de toate, este sintetizată de centrul piramidei de aur (asimilată și combinată), apoi distribuită în tot coconul energetic, structurându-l sau modulându-l, schimbând sau adăugând calități noi. Procesul este similar cu primirea hranei de organism. În primul rând, hrana (frecvența) întră în tractul gastrointestinal (centrul piramidei de aur, perla energetică), unde este digerată (sinteza frecvențelor), apoi elementele nutritive sunt absorbite în sânge (sinteză de frecvență) și sunt distribuite prin tot corpul (structurarea câmpului).

Mulți cosmoenergeți, vizualizează (percep) frecvențele, în formă de fluxuri sau canale verticale, care coboară de undeva din cosmos. Pe planeta noastră, într-adevăr tot timpul ”curge” un fluid constant, dens și variat de microparticole, eu îl numesc „curentul cosmic“, care menține viața în Univers, aidoma curentului electric, care „inspiră viață“ în aparatele electrice. Acest fluid corpuscular vine de sus și de jos – fotoni, gaze, protoni, neitrino, etc. și pentru un cosmoenerget clarvăzător imaginea se prezintă ca un flux de microparticule, flux de lumină, flux de linii verticale fine etc. și la prima vedere ți se pare că frecvența are forma unui canal sau a unui flux vertical. Frecvența externă, ”conectată“ sau concordată de magistrul-cosmoenerget de corpul energetic al inițiatului, care se află în regim pasiv, ”așteaptă“ impulsul operatorului pentru a intra în rezonanță cu o frecvență internă similară, și intrând în unison, frecvența ia forma coconului energetic (elipsoidală), asemenea unui vas cu apă (cocon) în care am adăugat puțin permanganat de potasiu (frecvența).

Frecvențele cosmoenergetice sunt câmpuri sau unde electromagnetice de origine naturală, care oscilează într-o anumită tonalitate, și fiind sintetizate de om, dau (la ieșire) anumite efecte (de ex. recuperarea organismului).

2. Procesul de activare a frecvenței pe altă persoană

Acum să vedem ce procese au loc atunci când operatorul-cosmoenerget activează frecvența pe altă persoană.

Fiecare om dispune de corp fizic și corp/câmp energetic (aura, cocon). Raza câmpului energetic al unui om sănătos ajunge la 2-3 metri. Raza câmpului energetic al unui cosmoenerget ajunge până la 15 metri, a unui master în cosmoenergetică – până la 30 de metri, a unui magistru până la 100 de metri. Chinezii antici spuneau: ”Unde ne este gândul – acolo curge și energia”. Aura umană nu are limite și poate fi extinsă până la nesfârșit, cu ajutorul câmpului de acțiune sau câmpului operativ. Tehnologiile cosmoenergetice ne permit să acționăm asupra persoanei atât în regim de contact, semicontact, noncontact, cât și la distanță, indiferent în ce locație de pe glob se află persoana.

Procesul de activare a frecvenței cosmoenergetice pe altă persoană se aseamănă cu o ”îmbrățișare” energetică. Cosmoenergetul având o aură dezvoltată, activând frecvența, cu ajutorul forței psihice sau mentale, ”acoperă” persoana cu câmpul său energetic de acțiune (operativ), structurat de frecvența activată. Astfel câmpul de acțiune al cosmoenergetului, pătrunzând în spațiul sau aura persoanei, genereză pe ultima frecvența cosmoenergetică, în așa fel structurând-o, conferindu-i anumite calități (de ex. de purificare sau tratare).

La organul bolnav (sau anumit sistem al organismului uman), la nivelul energetic, spectrul său de unde este distorsionat, dereglat, oscilează într-o tonalitate mai joasă, mai redusă, iar frecvenţa însuşi, după parametrii săi oscilatorii, este de referinţă (etalon), adică corespunde energetic organului perfect sănătos. Terapeutul-cosmoenerget aplică asupra organului bolnav, o frecvenţă specială, care, în proces, duce la normalizarea acestuia, se stabilizează diapazonul său de unde, şi ulterior are loc recuperarea organului.

Există o lege în tratamentul cosmoenergetic ”Terapeutul-cosmoenerget lecuind pe cineva se lecuiește singur”. Ce se are în vedere aici?

Să presupunem, că terapeutul are ulcer la stomac, și ca să vezi, și pacientul are aceeași problemă. Când există două procese identice ele intră în unison, rezonează. Cosmoenergetul activează frecvența care tratează disfuncția menționată, pe el și pe pacient, cu intenția de a vindeca stomacul atât la el cât și la pacient. Procesul de lecuire în acest caz decurge mult mai puternic, datorită parității de probleme. Frecvențele în condiția similitudinii stărilor de sănătate amplifică vindecarea semnificativ. Pot fi nu doar probleme de sănătate fizică, dar și de ordin psihologic, emoțional, social, deprinderi nocive etc.

”Efectul oglinzii” menționat mai sus, ne arată că cosmoenergetul ”acoperindu-l” cu câmpul său energetic structurat de frecvențe pe pacient, pornește procesul de modulare energo-informațională și în aura pacientului. Deci, centrul piramidei de aur al cosmoenergetului, reprezentat prin perla energetică, inițial sintetizează informația frecvențelor, se produc modificările impuse în structura energetică a câmpului cosmoenergetului, pe urmă a pacientului, și el (ei) se vindecă. Și dacă sa vorbim corect, nu se activează frecvența în stare pură pe altă persoană, dar asupra lui se exercită sau se intervine cu întregul câmp energetic al cosmoenergetului în care este generată frecvența cosmoenergetică.

Iată de ce activitatea curativă este indicată pentru cosmoenerget. Să lecuiești pe alții este foarte avantajos, și în plan de sănătate (tratezi pe alții și totodată te tratezi și pe tine) și în plan de dezvoltare ca operator-cosmoenerget (înveți să controlezi și să manipulezi masele de energii). Un cosmoenerget care practică terapia în raport cu alți oameni va avansa mult mai repede în domeniul cosmoenergeticii decât un cosmoenerget care utilizează frecvențele în scop individual pentru autodezvoltare. Să luăm ca exemplu un medic care lecuiește pe scară largă, și un medic care se lecuiește numai singur pe el. Este clar cine din ei va fi un specialist mai dezvoltat și mai capabil.

3. Procesul de activare a frecvenței pe obiecte, spații, teritorii

Un cosmoenerget este apt să curățe energetic case de locuit, mașini, produse alimentare, și alte obiecte. La fel, poate structura energo-informațional apa, hrana, produsele cosmetice etc. E în putere să stingă un focar de epidemie, să regenereze ecologic un lac sau un parc, să elimine insecte dăunătoare de pe o plantație agricolă ș.a.m.d. Toate aceste activități le poate efectua inclusiv și la distanță, cu anumite condiții (de ex. imaginea obiectului, video on-line).

În cazurile enumerate mai sus, cosmoenergetul, ca și atunci când activează frecvența pe altă persoană, cu ajutorul câmpului său energetic operativ,  ”învăluie” sau ”cuprinde” obiectul de acțiune, structurându-l cu informația frecvenței activate (de ex. pentru curățare). De pildă cosmoenergetul intenționează să curățe un spațiu locativ. Aflându-se în cameră, el ”acoperă” tot spațiul camerei, inclusiv pereții, podeaua, tavanul cu câmpul său energetic și activând frecvența necesară, schimbă calitatea energo-informațională a camerei (altfel spus, energetic atmosfera camerei a fost ”murdară” și peste 10 minute a devenit ”curată”). Sau, în cazul când structurează (încarcă) apa cu o frecvență specială, cosmoenergetul, cu ajutorul voinței psihice, prin impactul câmpului său energetic structurat de frecvența activată pe el, schimbă energo-informațional proprietățile apei. Apa, care după încărcare, energo-informațional, devine echivalentul frecvenței aplicate, doar că în stare lichidă. Pentru un control (manipulare) mai eficient și o concentrare mai pronunțată a masei de energie, în astfel de activități, se recomandă utilizarea mâinii drepte, cu direcționarea fluidului frecvenței asupra obiectului de acțiune.

Deci, regula generală rămâne neschimbată, cosmoenergetul când curăță sau structurează, o face cu extinderea și intervenția câmpului său energetic structurat energo-informațional de frecvența cosmoenergetică, asupra obiectului de acțiune.

Iată în linii generale cum se prezintă mecanismele de activare a frecvențelor cosmoenergetice.

Persoanele care doresc să cunoască mai multe nuanțe despre acest sistem minunat și să le utilizeze cu succes în viață, sunt invitate la cursul de cosmoenergetică pentru începători.

Mai există și posibilitatea de a face un curs de ședințe curative la distanță, cu utilizarea tehnologiilor cosmoenergetice. ”Prindeți doi iepuri deodată”, vă armonizați energetic și cunoașteți prin experiența personală ce reprezintă frecvențele cosmoenergetice!

Pentru informații suplimentare și programări click aici

Veaceslav Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Maker