ИНТРО С ИКОНКАМИ

COSMOENERGETICA ȘI CALEA SPRE SPIRITUALITATE

Cosmoenergetica și calea spre spiritualitate


14.09.2019

Autor: Dana Boșcor


Drumul meu pe calea spirituală a început la Lourdes, unul din cele mai mari locuri de pelerinaj din lume, în timpul unei slujbe la care au participat mii de oameni bolnavi, majoritatea imobilizați în cărucioare. Am simțit atunci o energie fantastică care m-a copleșit și timp de 2 ore cât a durat slujba am simțit cum îmi curg lacrimile pe obraz. Experiența s-a tot repetat mai târziu, în toate locurile sacre pe care le-am vizitat și mi-am dat seama că plângeam de bucurie pentru că simțeam energia divină, pentru că stabilisem o comunicare cu Dumnezeu. După experiența de la Lourdes am ajuns la Monte Carlo unde tot luxul și etalarea unor averi imense mi-au adus doar o senzație de neîmplinire. Aș fi dat cuiva toate acele averi doar ca să-i ajut pe oamenii bolnavi dar plini de speranță care se rugau la Lourdes.

Căutarea căii spirituale a continuat la Assisi, Medjugorje, Santiago de Compostela, munții sacri din nordul Italiei, Montserrat, Fatima, Sintra și cred că pot umple pagini întregi cu numele locurilor pe care le-am vizitat. Pacea, armonia și iubirea nesfârșită pe care le întâlnești în aceste locuri trec dincolo de orice închipuire.

În paralel cu toate aceste căutări am început să citesc cărți de spiritualitate și am început să particip la numeroase cursuri și conferințe de dezvoltare personală.

Căutam permanent răspunsuri la întrebări, îl căutam pe Dumnezeu și doream din tot sufletul să evoluez pe calea spirituală și să descopăr tainele ascunse ale sufletului meu. Eram recunoscătoare pentru tot ce aveam dar doream să-i ajut și pe ceilalți oameni.

Am început cursurile de cosmoenergetică și am văzut rezultatele imediat - o stare de optimism și de plutire care a persistat cam 3 luni după primele inițieri, îmbunătățirea stării de sănătate și eliminarea fricilor, creșterea capacității de concentrare și sentimentul că pot depăși orice obstacole. În acel moment mi-am pus întrebarea:

Cum te ajută cosmoenergetica să evoluezi pe calea spirituală?

Calea spirituală poate fi asemănată cu un munte semeț pe care urci și ajungi în vârf depășindu-ți toate limitele, dar în momentul în care ai ajuns în vârf nu te oprești ci continui urcarea chiar pe un munte imaginar. Cauți în permanență starea de extaz, de fericire pură, de iluminare. Drumul către vârf înseamnă suișuri și coborâșuri, înseamnă să rătăcești de multe ori drumul, iar drumul către vârf poate dura ani întregi, uneori chiar toată viața.

Practicând cosmoenergetica am învățat să nu mai caut atât de mult în exterior răspunsurile pe care le pot găsi în interiorul meu, am învățat să accept lucrurile așa cum sunt și să mă bazez pe autenticitate în relația cu ceilalți oameni. Starea de optimism și de fericire poate deveni permanentă când renunți la atașamente și așteptări.

Sentimentul de iubire necondiționată poate apărea în urma practicării meditației prin folosirea frecvențelor cosmoenergetice care te ajută să-ți liniștești mintea și să pătrunzi într-un univers plin de armonie și culoare. Iubirea necondiționată trece dincolo de spațiu și timp și nu depinde de recunoașterea sau validarea celorlalți. Datorită acestui sentiment vei face fapte care îi vor bucura în permanență pe ceilalți și implicit pe tine.

Pasiunea și entuziasmul apar în urma echilibrării energetice a corpului, dispar fricile și temerile și apare credința că nu există nici un obstacol pentru a urma calea spiritualității.
Rugăciunea și meditația sunt printre cele mai importante elemente care te ajută să evoluezi spiritual. Tehnicile de meditație cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice te ajută să devii binevoitor cu cei din jur și conștient de frumusețea fiecărei clipe pe care o trăiești. Reușind să stai zilnic peste 20 de minute sub acțiunea frecvențelor obții o eliberare de permanenta presiune a timpului și ai o senzație de libertate și bucurie lăuntrică. Prin meditație obții accesul la esența ta și reușești să te centrezi asupra propriei persoane, prin ridicarea nivelului de vibrație.

Pacea din interiorul tău o poți transmite celor din jur

Cosmoenergetica te ajută să evoluezi pe cale spirituală, să atragi noi prieteni și persoane cu care rezonezi. Mulți dintre colegii de la cursurile de cosmoenergetică au devenit în scurt timp prietenii mei și m-au învățat că poți aduce fericire celor din jur dăruindu-le cu bucurie și sinceritate un zâmbet, afecțiune și apreciere. Cel mai important dar pe care poți să-l faci unui prieten este să-i oferi o parte din timpul tău liber pentru a-l asculta, pentru a-l sprijini în momentele grele, pentru a-i da un sfat din inimă sau chiar să-l vindeci cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice. Persoanele care te ajută să te trezești și care te stimulează să te schimbi sunt cele care contribuie la evoluția ta spirituală. Pe calea spirituală se pierde dorința de a-i învinge pe ceilalți și ajungem să conștientizăm miracolul din interiorul nostru.

În cosmoenergetică, să perseverezi înseamnă să vezi permanent doar vârful muntelui, fără să te gândești la obstacole - am citit manualul de cosmoenergetică de 7 ori până s-au rupt paginile și m-am rugat la Dumnezeu să pot participa la fiecare curs susținut de profesorul de cosmoenergetică. I-am adresat profesorului o multitudine de întrebări și am primit în permanență răspunsuri, sfaturi și scheme de tratament.

Am exersat 3 luni frecvențele informaționale Midi și Ghektas și am început să văd o multitudine de culori, predominantă fiind culoarea mov care este culoarea Divinității. Din discuțiile cu colegii care practică cosmoenergetica am văzut că fiecare percepe frecvențele diferit – unii văd diferite culori sau modele geometrice, alții simt căldură sau răcoare sau furnicături. Am observat că în timpul eclipselor energia frecvențelor se amplifică foarte mult.

În urma practicării cosmoenergeticii am observat că frecvența mea favorită este Agni Hum care îți dă senzația că plutești pe un nor și ești scăldat de razele soarelui. Este o frecvență care te ajută să te cureți de frici și programe negative și îți recreează senzația de energie divină din locurile sacre.

O altă frecvență favorită este Zolotaia Piramida, a cărei culoare galben aurie îți dă sentimentul că ești mai aproape de soare și te ajută la curățare, protecție și împlinirea dorințelor.

Lista favoritelor continuă cu Sinrah și Tata care îți aduc echilibru și armonie iar meditația timp de 40 de minute cu aceste frecvențe te poartă într-o călătorie către o lume magică, plină de pajiști cu flori în care se succed cele mai frumoase culori pe care ți le-ai putut imagina vreodată.

Fiecare om percepe frecvențele diferit așa cum percepția lui Dumnezeu este diferită. Emoțiile și gândurile noastre sunt vibrații, deci dacă rezonezi cu lumina vei emite lumină. Creșterea vibrației se realizează prin iubirea necondiționată și prin rugăciunea realizată din inimă dar nu poți să evoluezi spiritual și să crești în vibrație daca nu înțelegi polaritatea iubire-ură sau curaj-frică. Inainte de a practica cosmoenergetica am avut numeroase frici cum ar fi frica de înalțime, frica de neacceptarea celorlalți, frica de eșec dar mi-am dat seama că prin schimbarea gândirii, prin folosirea frecvențelor cosmoenergetice și prin rugăciune poți să-ți schimbi concepțiile pentru a-ți ridica vibrația.

Prin practicarea cosmoeneregeticii am învățat că nu este suficient să cunoști perfect aspectele teoretice dacă nu le aplici și atunci am încercat sa-i vindec pe toți cei care mi-au solicitat ajutorul. După cum spune profesorul de cosmoenergetică, intenția în timpul tratamentului este esențială, deci trebuie să te concentrezi pe rezultat dar în același timp să rămâi neutru.

Satisfacțiile mele pentru tratamentele pe care le realizez se măsoară prin mesajele de mulțumire pe care le primesc, prin zâmbetele și fericirea celor pe care am reușit să-i vindec. Orice om dorește să fie împlinit prin ceea ce face și să contribuie într-un fel și la fericirea celorlalți.

Cosmoenergetica te ajută să te detașezi din mulțime, să te trezești și să ai o lumină specială în ochi pe care ceilalți o percep imediat. Când faci ceva care te inspiră, oamenii care gândesc și vibrează la același nivel ți se alătură, așa cum se întâmplă cu toți colegii mei dragi de la cursul de cosmoenergetică, cu colegii de facultate, cu familia și cu prietenii.

Dacă ești înconjurat de oameni plini de pozitivitate, dacă muncești cu pasiune și dăruire, dacă îi respecți și îi apreciezi pe ceilalți și le oferi cu generozitate ajutorul, dacă te bucuri de cele mai simple plăceri ale vieții atunci ai parcurs o mare parte din calea spirituală și ai ajuns în vârful muntelui iar peisajul pe care-l admiri și pentru care ești recunoscător îți taie respirația. S-ar putea să fie finalul călătoriei sau începutul unei alte călătorii, depinde din ce perspectivă privești.

Am învățat la Lourdes și cu ajutorul cosmoenergeticii că această cale spirituală nu se termină niciodată și că universul este un ocean de energie care îți dă înapoi tot ceea ce dăruiești – iubire, pace și bucurie.

Master în cosmoenergetică,
Dana Boșcor

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Maker