ИНТРО С ИКОНКАМИ

VINDECAREA ANIMALELOR ȘI COSMOENERGETICA

Cosmoenergetica

05.09.2019

Autor: Tatiana Baghici

Animalele în ezoterică

Potrivit științelor ezoterice se consideră că toate viețuitoarele de pe pământ au suflet, inclusiv amfibiile, mamiferele, chiar peștii și insectele.

Aproape toate învățăturile ezoterice se bazează pe interacțiunea cu partea spirituală a corpului uman și cu diversele sale energii, atât externe cât și interne. Există oare suflet și la animale, dacă da, diferă cu ceva de cel al omului? Întrebarea este destul de complicată.

Multe izvoare, inclusiv Biblia, arată clar, că animalele și chiar plantele au suflet. Mai mult, unele obiecte materiale, de exemplu, planeta noastră, au și ele un suflet. Desigur, sunt diferite între ele și mult diferite de sufletul unui om, dar există și caracteristici comune.

Pentru a înțelege mai bine diferența dintre sufletul, de exemplu, a unei flori și sufletul unui câine, trebuie să vă amintiți cursul de biologie școlară. După cum vă amintiți, există o anumită piramidă ierarhică, în care microbii și bacteriile sunt în partea de jos, iar în vârf se află omul. Plasamentul este prezent și în știința ezoterismului. Această caracteristică a construcției înseamnă că complexitatea ”dispozitivului” spiritual depinde direct de ce nivel de dezvoltare este învelișul fizic al unei ființe.

Trebuie de precizat, că sufletul, oricui ar aparține, are aceeași structură energetică. Fizic, suntem cu toții copii ai Big Bang-ului și suntem alcătuiți din aceeași atomi ca tot ce ne înconjoară. Aceleași legi funcționează și în raport cu dimensiunea spirituală a problemei.
Fiecare ființă care a venit pe această lume, oricine ar fi, încearcă să-și îndeplinească misiunea.
Când acest obiectiv este atins, se trece la următorul nivel de dezvoltare.

Cosmoenergetica in Romania

Chakrele la animale

Deoarece Cosmoenergetica lucrează cu aceste vortexuri de energie situate pe corpul energetic al omului, ar trebui să se determine prezența lor și la animale.

Plantele au două chakre. Una este situată la rădăcină, în timp ce celălaltă se află în vârf. Prin prima chakră planta se alimentează cu energia Pământului, prin a doua – cu energia Soarelui și a Cosmosului. La unele plante, în sezonul de iarnă, chakra superioară se ”stinge” temporar, deoarece toată energia este concentrată în partea inferioară, în tulpină sau trunchi.

Peștii au, de asemenea, două chakre, care sunt localizate în același mod - de jos și de sus. Funcționează exact ca în exemplul cu plantele.

Animalele mici, păsările, rozătoarele au de la trei la cinci chakre. Numărul lor depinde de nivelul intelectual de dezvoltare și de capacitatea de a manifesta unele sentimente.

Animalele superioare, cu inteligență dezvoltată, au șase chakre mari. În plus, corpul energetic al majorității acestor animale are multe chakre mici, care acționează ca puncte suplimentare pentru recepționarea energiei. Datorită unor vortexuri mici, câinii, de exemplu, sunt capabili să surprindă cele mai mici schimbări de energie și, prin urmare, au un excelent simț al mirosului.

După cum știți, coloana vertebrală este principalul canal energetic din corpul uman. Lângă ea sunt situate chakrele. La animalele superioare, poziția chakrelor este similară.

Deoarece majoritatea acestor ființe merg pe patru labe, cea mai multă energie este primită din pământ. Datorită acestui fapt, chakrele sunt orientate în jos, iar multe animale adoră să stea pe o persoană, stabilind astfel contactul energetic. Un exemplu de astfel de animale sunt pisicile. Chakra lor abdominală este cea mai dezvoltată și capabilă să absoarbe energia negativă din corpul energetic uman.

Cosmoenergetica și animalele

Mulți oameni devin foarte atașați de animalele lor și le consideră membri deplini ai familiei. Adesea, o persoană apreciază și își iubește animalul de companie chiar mai mult decât pe oameni. De aceea, atunci când această ființă este bolnavă, stăpânul său este gata să recurgă la orice metode de tratare a animalului de companie.

În plus, destul de des apar diferite epidemii în ferme sau au loc pierderi masive de animale din motive necunoscute. În aceste și alte cazuri, Cosmoenergetica este utilă.

În terapia animalelor, cosmoenergetul folosește aceleași principii ca și cu oamenii. În timpul ședinței, cosmoenergetul examinează în profunzime aura animalului pentru a găsi schimbări. De îndată ce cauza bolii este depistată, cosmoenergetul aplică frecvența Lugra asupra chakrelor, astfel activându-le. Dacă maladia a fost confirmată de un veterinar, de exemplu, la rinichi, atunci se aplică Lugra cu intenția de a însănătoși rinichii. În acest caz, are loc și vindecarea generală a animalului și nu doar vindecarea unui organ.

În Cosmoenergetică, există o frecvență specială, Lugra, utilizată pentru tratarea animalelor.
Lugra este frecvența care are un efect specific. Mai mult, trebuie de menționat în prealabil, că nici una din alte frecvențe cosmoenergetice nu poate fi aplicată la animale sau plante, deoarece puterea lor poate distorsiona chakrele. În plus, niciuna dintre frecvențe, cu excepția Lugra, nu este în măsură să se sincronizeze cu vibrațiile animalelor și plantelor.

Lugra este capabilă să vindece aproape orice boală caracteristică animalelor. Mai mult, efectul este extrem de blând, pentru a nu afecta corpul energetic al ființei, deoarece este cu mult mai slab decât corpul energetic al omului.

În cazurile în care boala este gravă, o ușoară împingere a frecvenței este permisă pentru a îmbunătăți efectul.

Pentru aceasta, cosmoenergetul vizualizează fluxul frecvenței Lugra asupra animalului, după care, strânge palma ca și cum ar concentra-o în pumn, apoi deschide palma direcționând fluidul frecvenței asupra obiectului de acțiune. Se lucrează în regim semicontact. Se recomandă de lucrat nu mai mult de 10 minute.

Când apare necesitatea de a lucra cu un număr mare de animale, de exemplu, cu o turmă de oi, se recomandă deschiderea frecvenței cu lărgirea razei de acțiune. Astfel, se va acționa asupra tuturor animalelor simultan. La sfârșitul ședinței frecvența se lasă activată.
Tratamentul animalelor pe suprafețe mari decurge mai lent, deci va fi necesară o expunere de durată.

Acum, vreau să vă împartășesc din experiența mea de cosmoenerget despre lucrul cu animalele. Pe parcurs, am observat, că aproape orice problemă de sănătate, atât la oameni, cât și la animale se rezolvă definitiv, maximum, în jumătate de an. Asta, bineînțeles, dacă se fac cursuri terapeutice de ședințe cosmoenergetice. Insă starea de sănătate incepe să se amelioreze chiar din primele ședințe. Vindecarea poate avea loc și mai devreme, asta depinde de caz și de severitatea maladiei.

Cum lucrez eu cu animalele vedeți în schema de mai jos:

1. Activez frecvența Lugra pe animal, vizualizând un flux energetic cu intenția de însănătoșire: de ex. normalizarea tensiunii arteriale, normalizarea fondului hormonal, structurarea și circulația normală a sângelui etc. (Lugra are un spectru larg de acțiune asupra animalelor cum ar fi Farun-Budha pentru oameni);

2. Lucrez cu chakrele (non-contact), vizualizându-le și activându-le cu Lugra. Se lucrează numai cu 5 chakre care sunt situate de-a lungul coloanei vertebrale de jos în sus. Le vizualizați ca pe niște sfere care se fac din ce în ce mai luminoase și aurii;

3. Lucrez cu problemele de sănătate acolo unde este nevoie vizualizând organul sau partea din corp sub influența frecvenței Lugra. Dacă este nevoie, lucrez semi-contact cu mâna dreaptă (comprimare-dicomprimare) deasupra animalului, cum este descris mai sus;

4. La sfârșitul ședinței pompez Lugra în aură (non-contact). Vizualizez animalul într-un cocon auriu și-l energizez cu Lugra, cu intenția de însănătoșire, care se face tot mai mare și mai mare. Frecvența se lasă deschisă pe animal.

P.S. Dacă animalul nu stă pe loc mergem după el.

Se recomandă ca animalul să bea apă structurată cu Lugra.

Structurăm apa cu Lugra tot în așa mod ca și cu alte frecvențe.

În cazurile grave se fac câteva ședințe pe zi. Ședințele se pot face și pe Skype sau foto.

Și încă ceva, care ajută foarte mult: trebuie de lucrat cu multă dragoste, însă neimplicându-ne emoțional.

Vă doresc mult succes!

Magistru în cosmoenergetică, Tatiana Baghici 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Creator