ИНТРО С ИКОНКАМИ

BONN

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Folosită pentru tratarea pacienţilor grav-bolnavi, care nu se ridică din pat, cu probleme grave ale aparatului scheletico-muscular, cu efectele negative de pe urma accidentului vascular cerebral şi a măduvei spinării. Frecvenţa îţi dă sentiment de uşurinţă, lejeritate, ameliorează starea generală, atunci când alte frecvențe nu ajută, sau lucrează încet. Îţi oferă puteri şi rezistență suplimentară la sarcini fizice mari (de ex. atunci când cari mobila sau alte obiecte grele). Elimină conexiunile necrotice, purifică aura. Frecvența yoghinilor zburători. Cu ajutorul acestei frecvențe, după o exersare suficientă, poţi să te desprinzi de la sol. Se activează prin parolă.

Bonn se activează la începutul şedinţei, împreună cu frecvențele terapeutice, iar la finalul şedinţei se pompează în aură.

În cazul tratării unui accident vascular cerebral recent trebuie să restabileşti câmpul energetic al pacientului, să acordezi chakrele, iar la sfârşitul şedinţei să dai în aură Bonn. Peste o săptămână pacientul se va ridica din pat. În cazul în care accidentul vascular cerebral s-a produs mai mult de 6 luni în urmă, pentru a lucra cu pacientul, mai este necesar de atras un maseur profesionist. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Maker