ИНТРО С ИКОНКАМИ

COSMOENERGETICA ȘI EVOLUȚIA CONȘTIINȚEI 

COSMOENERGETICA ȘI EVOLUȚIA CONȘTIINȚEI

17.08.2022

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi

Universul material este un vast ocean de energie, care vibrează cu toate culorile curcubeului. Fluxurile luminoase de energie sunt în mișcare continuă. Ele se intersectează, se îmbină în curenți uriași-fluvii, se răsucesc în "vârtejuri" mari și mici de energie, se împart în fluide separate,  șuvoaie și în cele mai fine fire. Acest joc de vibrații energetice, o simfonie de culoare și mișcare, creează o imagine fascinantă a măreției creației divine. Omul pur și simplu nu are astfel de cuvinte pentru a descrie acest spectacol grandios și este uluit, plecându-și cu umilință capul în fața măreției și puterii Creatorului!

Așa văd eu Universul, așa îl văd cosmoenergeții-exploratori, așa îl vedeau vechii războinici tolteci, reprezentanții multor școli ezoterice, asceți ai diferitelor confesiuni religioase, adepți yoga. Noi numim acest nivel de percepție a Realității - percepție energetică. Când totul în Univers este perceput ca energie, care vibrează cu frecvențe diferite și fiind într-o mișcare eternă și continuă.

La acest nivel de percepție, regele și boschetarul arată la fel. Orice persoană, indiferent de statutul său social, naționalitate, culoarea pielii sau tipul de sânge, este o sferă luminoasă, în care curg și vibrează în mod constant diferite fluxuri de energie, formând în același timp configurații spațiale relativ constante. Astfel de configurații ale energiei rotative, în mod tradițional, sunt numite de către cosmoenergeți - chakre. În funcție de starea chakrelor, viteza de rotație, densitate, tonalitatea vibrațiilor și culoarea energiilor constitutive, un cosmoenerget-terapeut experimentat poate determina cu ușurință starea energetică generală a unei persoane și folosind metode cosmoenergetice, poate echilibra funcționarea acestor structuri energetice. Funcționarea normală a chakrelor este o condiție prealabilă pentru sănătatea mentală și fizică a oricărei persoane.

În stadiile inițiale de dezvoltare cosmoenergetică, ucenicul, de regulă, nu poate percepe chakrele sub forma unui flux energetic rotativ. Cu toate acestea, din experiența mea personală de interacțiune cu elevii, pot să afirm, că având o pregătire adecvată și cu o perseverență cuvenită, majoritatea oamenilor sunt capabili de o astfel de percepție. Primul pas către clarviziunea energetică este capacitatea de a observa aura și organele interne ale unei persoane sub formă de câmpuri energetice. Această abilitate este posedată de mulți cosmoenergeți. De regulă, ei învață rapid percepția reală a frecvențelor în care au fost concordați (inițiați) de învățător. Vibrațiile cosmice devin o realitate tangibilă pentru ei, care au culoare, gust și chiar miros. Astfel începe expansiunea conștiinței elevului în tradiția noastră cosmoenergetică. În etapele finale ale dezvoltării, cosmoenergetul poate vedea toată splendoarea universului energetic.

O persoană obișnuită nu vede, și prin urmare, nu este conștientă de esența energetică a universului și percepe Realitatea ca un spațiu plin de diverse obiecte, lucruri și organisme separate. În conformitate cu nivelul de educație și cultură generală, el atribuie acestor obiecte și organisme statutul de utile, atractive, neutre sau periculoase, ghicind doar vag despre unitatea lor energetică și interconectarea lor.

Oferind această descriere-schiță a omului și a Universului, atrag atenția cititorului asupra faptului incontestabil, că omul, ca sistem energetic, se află în mod constant în oceanul energiilor cosmice. În același timp, el percepe și realizează doar o parte incomensurabil de mică din ele. Întregul set de vibrații cosmice, care este încă accesibil percepției unei persoane obișnuite, printr-un sistem complex de interpretări, apare în cele din urmă în fața lui sub forma Lumii noastre obișnuite de lucruri, obiecte și organisme. Aceasta este adevărata stare de fapt!

Cu toate acestea, nu a fost așa întotdeauna. În conformitate cu miturile antice și scripturile sfinte, cu mult înainte de timpurile moderne, omul a fost capabil să perceapă și să realizeze mult mai mult decât este capabil acum. Evenimentele care au dus la o îngustare atât de accentuată a percepției și conștiinței în tradiția creștină, de exemplu, sunt descrise prin ideea decăderii prin păcat. În alte confesiuni religioase și învățături spirituale, există legende și mituri similare care ilustrează această etapă a existenței umane. Din cele de mai sus urmează o consecință foarte importantă pe care cosmoenergetica este capabilă să o perceapă direct. Aceasta este concluzia că orice om, în principiu, își poate extinde conștiința, cel puțin la nivelul strămoșului său semizeu, și că problemele cu percepția în umanitatea modernă sunt destul de surmontabile. Chemarea învățăturilor și religiilor străvechi de "revenire la Tatăl său" și afirmația că Împărăția Cerurilor este în interiorul omului, iar el, omul, poate intra în această Împărăție printr-un "mare efort", devin acum de înțeles. De asemenea, devine evidentă direcția în care să se miște, încercând să-și recapete abilitățile pierdute. Acesta este modul de extindere a conștiinței fiecărei persoane în parte. Extinderi la acele limite pe care Însuși Creatorul le-a definit pentru om la creația sa și care au fost reduse brusc în trecut din mai multe motive.

Evoluția umană nu este cucerirea naturii sau crearea de tot mai multe mijloace tehnice noi, dintre care cele mai multe sunt concepute oficial pentru a distruge propriul lor tip. Evoluția umană este calea dificilă de extindere a conștiinței!

Orice încercare de a limita omul la orice set de idei, concepții sau dogme, contrazice în mod natural expansiunea conștiinței și este o intervenție involuțională a anumitor forțe pentru a opri umanitatea în dezvoltarea sa. În sistemele sociale, efectul acestor forțe se manifestă de obicei sub forma unor învățături ultramoderne și a unor tipuri de sectarism care neagă valoarea experienței spirituale anterioare. Nu e de mirare că textele apocaliptice ale profeților din vechime sunt pline de avertismente cu privire la apariția în masă a învățătorilor mincinoși înainte de venirea antihristului. Dacă să traducem limbajul simbolic al acestor revelații antice la nivelul semantic modern, atunci rămâne doar să recunoaștem serendipitatea necondiționată a predecesorilor noștri înțelepți.

Într-adevăr, în ultimii ani, încercările de a limita conștiința oamenilor au devenit din ce în ce mai frecvente. De exemplu, ele pot fi urmărite în mod clar în unele tendințe religioase fundamentaliste, care neagă complet experiența spirituală nu numai a altor confesiuni religioase, ci și reduc brusc baza ideologică, filosofică și dogmatică a propriei lor religii la un cerc restrâns de reguli incontestabile. Fiind incapabili să demonstreze prin propriul exemplu avantajele restricțiilor impuse, susținătorii îngustării conștiinței umane distrug pur și simplu toți adversarii evidenți și imaginari. Agresivitatea este o trăsătură caracteristică a adepților involuției! Încercările de a opri expansiunea conștiinței umane și de a înlocui acest proces natural cu adoptarea mai multor dogme definitorii sunt principala cauză a multor conflicte militare moderne.

Într-o societate civilizată, acțiuni similare ale forțelor involuționale se manifestă, așa cum am spus deja, în negarea experienței spirituale anterioare a omenirii sau în încercările de discreditare a acesteia, precum și în întroducerea învățăturilor "extraordinare" și "supernove" în mintea oamenilor. Aceste acțiuni nu pot fi definite decât ca expansiunea conștiinței cu scopul de a o limita și subordona. Acesta este un atac asupra minților oamenilor!

Există multe semne prin care orice persoană sănătoasă poate determina relativ ușor adevărata valoare a unor astfel de "inovații". În primul rând, este o afirmație obligatorie, că această "învățătură" particulară a fost transmisă recent într-un mod supranatural "celui ales unic" al celor mai înalte Puteri. Apoi, de regulă, există un sistem de avertismente formidabile pentru toți cei care nu au arătat prea multă dorință de a-l urma pe nou-apărutul "Mesia". Această parte a impactului mental complex este concepută pentru intimidarea fățișă și generarea fricii, care contrazice complet ideile de iubire și ajutor divin altruist. În același timp, persoanelor care decid să accepte noua "învățătură" li se garantează astfel de beneficii și oportunități, de obicei fără niciun efort personal, cu excepția plății sporite, încât price-ul nu poate decât să provoace un zâmbet sceptic. Trebuie spus, că serviciile oferite de astfel de adepți, de regulă, se referă la un trecut foarte îndepărtat al unei persoane, de exemplu, ștergerea karmei sale personale sau corectarea genealogică, precum și viitorul îndepărtat neclar în contextul comerțului cu indulgențe din Roma antică. Astfel de promisiuni nu sunt în mod natural supuse unei verificări reale și seamănă tare cu povestea lui Khoja Nasreddin și cu promisiunea sa față de emirul din Bukhara de a învăța măgarul să vorbească în treizeci de ani. Această promisiune, după cum știți, s-a bazat pe o presupunere foarte rezonabilă, că în treizeci de ani, fie măgarul, fie emirul vor părăsi această lume muritoare, ceea ce i-a permis eroului nostru literar să evite orice responsabilitate.

O altă caracteristică tipică a forțelor involuționale moderne și a "învățăturilor" lor este încercarea de a-și ascunde adevăratele intenții sub masca științei. În acest caz, calculul este de asemenea extrem de simplu și se bazează pe încrederea pe care oamenii, și destul de rezonabil, o au în adevăratul succes al disciplinelor științifice fundamentale. Cu toate acestea, veți fi de acord că majoritatea concetățenilor noștri sunt încă destul de departe de o penetrare profundă în teoriile științifice moderne, iar întregul calcul se bazează pe acest lucru. Confuzie terminologică, implicarea absolut nejustificată și nesistematică a informațiilor fragmentare din diferite sfere ale cunoașterii științifice și în cele din urmă, pur și simplu ignoranța elementară – aceasta este învelișul științific al acestor "învățături".

Concluzionând o scurtă trecere în revistă a trăsăturilor caracteristice ale învățăturilor involuționale, vreau doar să adaug, că ideea de exclusivitate și de alegere, bazată pe mândria umană excesivă, pofta de putere și achizitivitate, trece prin fiecare dintre ele, iar figurile "celor aleși" înșiși au multe analogii în istoria omenirii. Este suficient să ne amintim de astfel de "aleși" precum Grishka Otrepyev și Grigori Rasputin pentru a înțelege ce consecințe tragice pot duce la diseminarea pe scară largă a doctrinelor involuționale în mintea concetățenilor noștri.

Astăzi, în ajunul schimbărilor globale în conștiința umană, cosmoenergetica, o învățătură tânără, dar cu rădăcini yoghine antice, este capabilă să ofere un sprijin puternic tuturor celor care s-au angajat pe calea dezvoltării evolutive. Tehnicile noastre, dovedite și practicate de-a lungul anilor, vă permit să extindeți percepția oricărei persoane rapid și fără consecințe negative. O consecință directă a utilizării metodelor cosmoenergetice este sănătatea mentală și fizică personală a omului, funcționarea echilibrată a tuturor structurilor sale energetice, dezvoltarea vederii energetice și abilitățile de vindecare. Adepții tradiției noastre au ocazia de a se conecta independent la fluxurile de informații en ergetice ale Pământului și Universului, de a obține o oportunitate reală de a călători în alte lumi ale spațiului, rămânând în același timp oameni sănătoși, veseli și foarte amabili, care sunt gata să facă față cu curaj și încredere schimbărilor viitoare.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder