ИНТРО С ИКОНКАМИ

COSMOENERGETICA PENTRU OAMENI

Cosmoenergetica pentru oameni

15.12.2022

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi

Noi toți, oamenii crescuți în tradițiile unei societăți tehnogene bazate pe militantism, o atitudine consumeristă față de lume și antropocentrism, ar trebui să devenim în cele din urmă mai modești în ambițiile noastre ireprimabile. Până la urmă, nu este un secret pentru nimeni, că activitatea economică a părții „civilizate” a umanității, bazată pe consumul necugetat al resurselor Pământului și care vizează satisfacerea propriilor nevoi materiale, în creștere exorbitantă, a adus planeta în pragul unei catastrofe ecologice globale. Ne amintim din ce în ce mai mult de „consumatorul ideal” – creația profesorului Vybegailo din romanul fraților Strugatsky „Luni începe sâmbăta”.

Conform previziunilor științifice, omenirea va începe să dispară rapid de pe fața Pământului în următorii 20 de ani, dacă nu se iau măsuri cardinale pentru a stabiliza situația de criză. Academicianul Academiei Ruse de Științe, Moiseev, scrie despre asta: „Nu exclud deloc posibilitatea unui rezultat fatal al istoriei umane”. Descifrarea recentă a cunoștințelor antice mayașe despre Tzolkin de către José Argüelles scurtează și mai mult această perioadă și prezice o transformare grandioasă a umanității încă din 2012. Pe paginile mass-media au început să apară informații preliminare despre viitorul salt cuantic (Revista Oracul #7(88) 2001).

În ultimii ani, cunoștințele ezoterice secrete ale Marii învățături antice ale toltecilor, taoiștilor, sufiților ș.a., anterior complet inaccesibile publicului larg, au fost intens dezvăluite. Iar acest fenomen, vă asigur, este departe de a fi întâmplător, la fel cum nu este întâmplător faptul apariției tehnicilor exprese cosmoenergetice de ajustare a percepției unei persoane la frecvențele câmpurilor energetice ale Cosmosului și ale Pământului. Vreau să vă reamintesc că în învățăturile hatha și raja yoga, alchimia Tao-ului, kundalini yoga, magia toltecă, budismul zen și multe altele, trebuiau decenii de viață ascetică a adepților săi și ani de meditație profundă sub îndrumarea unor mentori experimentați pentru o acordare similară. Au atins succese doar un număr mic de adepți. Dar vremurile s-au schimbat, iar astăzi, în ajunul transformărilor cosmice globale ale omenirii, i se transferă urgent tehnicile cosmoenergetice exprese, care sunt deja adaptate conștiinței unei persoane obișnuite și nu necesită o pregătire super-complicată și îndelungată. Un operator-cosmoenerget experimentat realizează o astfel de acordare a unei persoane în câteva minute, dezvăluind abilitățile sale unice de vindecare. După două - trei luni de pregătire, aproape orice persoană poate lucra independent cu câmpurile energetico-informaționale ale Universului și poate face călătorii reale în alte lumi cosmice. Cosmoenergetica, pe care o reprezint, oferă această oportunitate unică cu unicul scop de a educa un număr maxim de oameni și de a-i pregăti pentru transformările viitoare de scară cosmică.

Desigur, nu suntem singurii care ne străduim din toată puterea să ajutăm omenirea în cea mai grea perioadă a existenței sale. De exemplu, tehnicile de tensegrity dezvăluite de Carlos Castaneda și principiile activării ADN-ului lui Dryunvalo au eficiență înaltă și își găsesc adepții. Dar personal, cred că metodele cosmoenergetice sunt cele mai accesibile cetățenilor obișnuiți ai planetei Pământ și sunt deosebit de relevante în condiții lipsei de timp. Sunt disponibile pentru milioane și dau un efect aproape imediat.

Din păcate, trebuie să vă avertizez, că în toate timpurile există mulți pseudo-profesori și șarlatani care parazitează pe idei și scopuri nobile. De regulă, ei complică și codifică în mod deliberat tehnicile disponibile, întroduc completări arhaice sau pseudoștiințifice complet nejustificate, atrăgând astfel oamenii cu orientare mistică sau științifică. Speculând pe misticism, mister, exclusivitate și folosind terminologie aproape științifică, astfel de „adepți” urmăresc obiective comerciale de îmbogățire personală în detrimentul pacienților și studenților creduli. Foarte des ei fac trimitere la Vechiul și Noul Testament, la Coran sau la budismul Mahayana, înșelând credincioșii și insultând marile religii ale omenirii. Mulți astfel de cosmoenergeți autoproclamați, subeducați s-au stabilit în mega-orașe și regiuni ale Rusiei, ascunzându-se în spatele numelui meu și discreditând minunatul dar - Cunoașterea cosmoenergetică.

Ordinea în țară, care pare să vină după atâția ani de haos de perestroikă, privatizare de vouchere și piramide financiare, necesită instaurarea ordinii și în sfera noastră cosmoenergetică. În acest scop am creat Asociația Ecologică Internațională „Aurora Boreală”, în care am fost ales președinte. Această organizație este publică, nu comercială, și prin urmare, aderarea la ea este disponibilă pentru toată lumea. Deschidem deja filiale în SUA, Canada, Australia, Germania, Olanda și țările învecinate. În cadrul acestei organizații ne asumăm responsabilitatea pentru implementarea proiectelor proprii, a activităților companiilor de cosmoenergetică de toate nivelurile de pregătire, precum și pentru eficiența școlilor care fac parte din Asociație. Dar suntem responsabili doar pentru membrii Asociației.

În plus, aș dori să observ, că cosmoenergetica, ca sistem unic de Cunoaștere cu propria metodologie, nu se limitează deloc la practicile de vindecare. În prezent, în cadrul Asociației, se dezvoltă un proiect pentru crearea de școli pentru cosmoenergeții-operatori cu pregătire extinsă în toate domeniile de studiere ale Cunoașterii noastre. Absolvenții acestor școli vor deveni acei oameni care vor merge într-o campanie pentru noi cunoștințe despre Pământ, Om și Univers. Ei vor trebui să continue construcția ansamblului cosmoenergetic, a cărei fundație și etaje am pus, eu și colegii mei prin mulți ani de efort.

Sunt sigur că nu vor fi singuri pe această cale, ci vor merge mână în mână cu reprezentanții de frunte ai științei moderne, eliberați de îngustimea ortodoxă. Cu adepții academicianului G.I.Shipov, care a dezvoltat teoria vidului fizic și a finalizat astfel munca enormă a unei galaxii de oameni de știință remarcabili din trecut - crearea Teoriei Câmpului Unificat. Această descoperire a făcut posibilă descrierea matematică riguroasă a celor șapte niveluri ale realității din Univers, inclusiv Lumea Subtilă (un clișeu astral), care este bine cunoscut cosmoenergeților experimentați. Modelul zece-dimensional al Universului al lui Shipov se încadrează exact în descrierea cosmoenergetică a lumii și explică multe fenomene parapsihologice. Aceștia sunt și adepții academicianului P.P. Garyaev, care a descoperit natura de undă figurativă multidimensională a codului genetic și a propus să considere structurile genetice ca antene cosmice unice. Aceștia sunt adepții academicianului V.P. Kaznacheev, care studiază forma de teren a vieții umane, și mulți, mulți alți cercetători care sunt liberi de dogme și prejudecăți.

În încheiere, vreau să spun, că Soborul Popular Mondial al Rusiei, condus de Patriarhul Întregii Rusiei Alexey al II-lea, desfășurat în primăvara anului 1998 în Lavra Trinității-Sergheev, a invitat să participle pe cei mai mari reprezentanți ai științei ruse, în frunte cu președintele Academiei Ruse de Științe, academicianul Osipov. După trei zile de muncă intensă, oamenii de știință și clerul au adoptat documentul final, a cărui semnificație poate fi cu greu supraestimată. El, de fapt, a legalizat unirea științei și religiei. Iar știința, de la tribuna Catedralei, cu raportul academicianului N.P. Bekhterev, a recunoscut existența Creatorului.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Website Maker