ИНТРО С ИКОНКАМИ

FARUN-BUDDHA

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea:
- Se utilizezază pentru normalizarea chakrelor, curăţarea câmpului energetic al capului şi aurei pacientului. Se aplică pentru saturarea aurei cu energie (îndeosebi după curăţire).
- Structurarea apei. - Înlătură „diochiul”. - Este universală, vindecă majoritatea bolilor, dar mai încet decât frecvenţele terapeutice speciale. - Vindecă ulcerul stomacal (frecvenţă esenţială), plămânii, arsuri noi, nu chimice (frecvenţă esenţială). - Scoate persoana din starea de leşin, şoc (nu de durere), comă (nu de insulină).

Constituie frecvenţa fundamentală a Blocului Terapeutic, deoarece prin Farun-Buddha se activează restul frecvenţelor acestui bloc. Farun-Buddha este o frecvenţă universală, ea include în sine calităţile tuturor frecvenţelor Blocului Terapeutic şi poate să vindece practic orice maladie, însă mai încet, decât arunci când ai utiliza frecvenţele speciale.

Normalizează şi intensifică schimbul energetic, metabolismul aurei cu mediul înconjurător (procesul de întrare şi de ieşire a energiei), capacitatea ei de a „respira” armonios, o alimentează. În tandem cu alte frecvenţe ale Blocului Terapeutic procesul de lucru decurge mai eficient. Deseori se utilizează cu frecvenţa Zevs pentru amplificarea proceselor energetice.

Repede scoate persoana din starea de leşin, şoc (nu de durere), comă (nu de insulină) – de a pompa frecvenţa în aură, la rezonator, în regim de contact.

La vindecarea arsurilor recente de a lucra în regim semi-contact generând asupra arsurii Farun-Buddha.

Dacă lucrăm cu Farun-Buddha în cazul ulcerului stomacal, în regim de contact, atunci termenul de vindecare va constitui 21 zile (11 şedinţe peste 1 zi).

Această frecvenţă are un efect benefic general asupra organismului, dacă o activezi zilnic, pentru profilactica maladiilor care încă nu au apărut la nivelul fizic, însă la nivelul energetic se pot manifesta deja.

Dacă nu ştii ce frecvenţă trebuie să aplici la vindecarea unei boli, atunci lucrează cu Farun-Buddha. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Creator