ИНТРО С ИКОНКАМИ

GHEKATTA

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Tratarea afecţiunilor ginecologice fără procese tumorale, sfârcurile crăpate, în absența laptelui în perioada post-natală, mărește și ridică sânii. Nu este de dorit să se combine cu frecvenţele Blocului Terapeutic.

În tratamentul bolilor ginecologice regimul de lucru semi-contact și non-contact. În nici un caz nu se aplică pentru tratamentul cancerului şi tumorilor de orice fel (fibroame, mastopatie etc).
Frecvență planetară, energie feminină. Se activează și funcţionează prin imagine mentală – zeiţa cu trei sâni.

Frecvența poate fi utilizată pentru mărirea și ridicarea sânilor, cu condiţia că pacienta nu are afecţiuni tumorale. În acest caz, trebuie să vizualizezi, zeiţa cu trei sâni. Fluxuri energetice aurii luminoase ies din doi sâni ai zeiţei şi se focusează în punctul situat între sprâncenele pacientei. Atunci când gradul de luminiscenţă ajunge la maximum, apare un canal prin care energia aurie se scurge pe faţa şi gâtul pacientei, ajungând la piept. În cele şase puncte specifice (adâncituri mici) curgerea şiroiului auriu încetineşte pe scurt timp, umplundu-le cu energie, iar apoi continuă să curgă mai departe. Totodată, are loc următoarea acţiune. Din sânul central al zeiţei (al treilea), şiroiul energetic auriu curge în jos ajungând la uter şi ovule. Procedura dată o faci de câteva ori (vezi metoda de lucru). Şiroiul de energie aurie formează dimensiunile şi forma ideală a fantomului auriu al sânilor pacientei. Treptat, organele reale la pacientei (uterul, ovulele, sânii etc.) se conformează parametrilor ideali, şi tind să ia aceeaşi formă şi mărime. Peste câteva şedinţe organele (sânii) devin asemenea clişeelor sale energetice. Mărirea pieptului pacientei nu poate să continuie până la infinit. Dimensiunea și forma glandelor mamare, în cele din urmă, devin ideale pentru această femeie, în particular.
Metoda de lucru. Frecvenţă energetică feminină. Principiul de lucru constă în dezvoltarea organelor – are loc producerea intensivă a hormonilor feminini, şi refacerea, dacă este necesar, a organelor nedezvoltate. Datorită acestui fapt, afecţiunea este înlăturată. În nici un caz nu se aplică pentru tratamentul cancerului si tumorilor, chisturi, fibroame, mastită (chiar și la cea mai mică suspiciune), deoarece sub acţiunea frecvenţei Ghekatta tumorile cresc, se dezvoltă !!! Se poate de dezvoltat glandele mamare (ele se vor mări, însă se cere un masaj special). Tratarea afecţiunilor ginecologice se efectuează cu ajutorul frecvenţelor Firast şi Şaon sau Ghekatta (separat).

În caz de mărire a sânilor (cu mărimea 1,5 mai mare), pacienta se dezbracă până la talie și poate să stea rezemată de perete sau în poziţie culcată. Masajul celor 6 puncte (trei perechi, două dintre care sunt sfârcurile). Activând frecvența Ghekatta și vizualizând imaginile mentale descrise mai-sus, cu degetele mari ale mâinilor, lent cu presare, trasezi o linie continuă (un şiroi de energie) din ambele părți de-a lungul ovalului feței, apoi în jos pe gât, apoi pe piept la sfârcuri, cu fixare. Mai departe, apeşi pe prima pereche de puncte (situată de-a lungul şiroiului energetic chiar sub claviculă). Presările (masajul) trebuie să fie puternice, la limita unei dureri uşoare, timp de 30-60 de secunde, pe fiecare pereche de puncte. Apoi treci la a doua pereche de puncte - situată în mijloc, între prima pereche și sfârcuri (a treia pereche). Repeţi aceeaşi procedură, şi treci la sfârcuri. După ce închei linia (şiroiul) pe sfârcuri, revii la prima pereche şi repeţi totul de la început, exact pe aceeaşi linie, şi la aceleaşi puncte. Aşa repeţi de 2-3 ori. Imaginea mentală a frecvenţei o menţii în gând pe toată perioada şedinţei. Pacienta trebuie să plece cu o senzaţie de două curente (linii) calde în zona toracică, de la prima pereche de puncte până la sfârcuri. Dacă are senzaţia că şiroaiele energetice se întrerup (nu simte căldură pe toată linia), iarăşi repetăm procedura de masaj a punctelor speciale.
O rogi pe pacientă să rămână şi să urmărească cât timp se va păstra senzaţia de căldură a liniilor. Dacă senzaţiile ţin 10-15 minute, atunci nu este de ajuns. În acest caz continui masajul punctelor. Senzația şiroaelor trebuie să rămână de cel puțin 40 de minute după terminarea procedurii şi pieptul va începe să se umple. Durata unei astfel de şedinţe este de cel puţin 10-15 minute. Este recomandabil ca până la lucrul cu punctele, activând frecvenţa, să faci pacientei un masaj lejer al pieptului, pentru umflarea uşoară a glandelor mamare, ca urmare a fluxului de sânge si limfă. Este de dorit, de asemenea, ca în perioada cursului de şedinţe, pacienta să-şi facă auto-masaj la piept, dimineața și seara, în fiecare zi.

Cosmoenergetul (femeia), ca să-şi ridice pieptul, trebuie să facă auto-masaj la glandele mamare de două ori pe zi, activând frecvența Ghekatta, dar numai dacă nu ai afecţiuni tumorale. În cazul dat, esența frecvenței Ghekatta, constă înr-aceea că ea activează meridianele care alimentează energetic glandele mamare, astfel stimulând depunerea grăsimii, ceea ce duce la mărirea în volum a sânilor. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder