ИНТРО С ИКОНКАМИ

ÎNTRODUCERE ÎN COSMOENERGETICĂ

ÎNTRODUCERE ÎN COSMOENERGETICĂ


01.06.2022

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi

Notă explicativă:

În textul prezentului articol o să întâlniți termenul – concordanță. Concordanța energo-informațională reprezintă sincronizarea (alinierea) energetică umană cu energii asemănătoare din exterior.
Dezvoltatorul noului sistem de cunoaștere umană, denumit Cosmoenergetica, a fost Vladimir Petrov. Anume el a descoperit primele concordanțe (sincronizări energetice), care în cosmoenergetică se numesc frecvențe.Această disciplină nouă a cunoașterii umane este diferită și nu poate fi explicată prin logica obișnuită, deși poate fi testată experimental. Singura explicație poate fi găsită doar apelând la procesul de interacțiune a câmpurilor energo-informaționale.

Principiul fundamental în cosmoenergetică, constă în prezența unei game vibraționale vitale, atât la nivelul organelor și țesuturilor, în mod separat, cât și la nivelul întregului sistem energo-informațional. Schimbările direcționate spre sincronizarea caracteristicilor vibraționale reprezintă concordanța energo-informațională. În mod practic, s-a putut afla, că structura energo-informațională umană, este capabilă să perceapă cel puțin 6000 de concordanțe în cadrul existenței sale vitale, dintre care cel puțin 200 de concordanțe pot fi deja aplicate în vindecare și în obținerea de informații.

Primul pas în Cosmoenergetică constă în obținerea primelor cunoștințe de începător, în care novicele își extinde semnificativ spectrul abilităților personale. Iată unele din acestea:

- diagnosticul energetic primar (starea aurei și centrelor energetice);

- corectarea câmpului energetic uman cu ajutorul frecvențelor, care, ulterior, va duce la tratarea multor boli;

- diagnosticarea stării unei persoane pe poză;

- dezvoltarea „viziunii”, sau a clarviziunii energetice (abilitatea de a vedea imaginea reală a lumii) - viziunea aurei umane, a fluxurilor de energie și a ființelor energetice din jurul nostru;

- operarea cu frecvențele informaționale, fapt ce va dezvolta percepția și capacitatea de a prezice evenimente.

În același timp, viața noastră decurge în limitele doar unei astfel de concordanțe, și foarte rar se întâmplă ca să ne extindem limitele vibraționale. Ritmul natural al existenței noastre devine atât de obișnuit, încât nu ne putem imagina un alt nivel energetic de existență. Frecvența noastră naturală ne oferă energia ordinară a existenței și nivelul de conștientizare de sine pe care îl condiționează. Dar, toate acestea, pot fi schimbate cu ajutorul concordanțelor în cel mai scurt timp posibil.

Cum are loc concordarea (sincronizarea) energo-informațională? O însemnătate majoră, în cazul dat, este atribuită impactului informațional extern al câmpurilor. Operatorul, inițiat în frecvențe, le deschide pe elev, timp în care, se activează matricea informațională a subconștientului acestuia. Acest impact energetico-informațional, este atât de puternic, încât este ușor perceput de conștiința noastră, care memorizează această stare specială, totodată se depune și cheia de activare a acesteia. Astfel, printr-un puternic impact energetic extern, se rezolvă contradicțiile interne dintre conștiință și subconștiință. Ulterior, elevul, folosește în mod conștient parola (cheia), și lanțul începe să lucreze în direcția opusă – se activează matricea informațională a subconștientului, și se produc modificările specifice în structura energo-informațională a câmpului. O astfel de transmitere durează de la 30 la 40 de minute, în cadrul căreai, se poate efectua zeci de concordanțe. Mai departe, se cere exersarea cocncordanțelor primite, care poate dura de la câteva zile la câteva luni. Fără practică, astfel de stări, treptat, sunt uitate, și organismul revine la limitele obișnuite ale existenței sale.

Desigur, multe dintre concordanțele descoperite nu sunt unice și sunt cunoscute omului de mai mult timp, disponibile în rezultatul utilizării altor tehnici. Acest lucru, confirmă încă o data adevărul, că cunoașterea este una… doar căile de a o obține sunt diferite. Anume căile de realizare a cunoștințelor și aducerea acestora în noul sistem la perfecțiune, indică relevanța cosmoenergeticii pentru societatea modernă. Deoarece veșnic preocupat de problema propriei sale bunăstări, este puțin probabil, ca omul modern, să găsească timp și dorință pentru o lungă ucenicie ascetică.

Ce avantaje practice oferă concordanțele energo-informaționale? Primul și cel mai studiat aspect al noului sistem este vindecarea. Pentru un cosmoenerget-terapeut bun, practic nu există boli incurabile. Din punct de vedere tehnic, mecanismul de vindecare a bolilor este destul de simplu. După cum ne amintim, fiecare organ sau țesut are propriul său spectru vibrațional specific. În cazul bolii, diapazonul vibrațional se schimbă. Vindecătorul selectează din concordanțele sale disponibile, cu caracteristici vibraționale apropiate organului bolnav, îl tratează, dând în același timp, un efect general de vindecare asupra întregului organism. În același timp, o mare importanță se acordă funcționării principalelor centre energetice. De regulă, organele dereglate perturbă întregul sector energetic, într-o anumită parte a corpului, dezactivând centrul energetic corespunzător, la un anumit nivel. Centrul energetic care funcționează în mod normal, reprezintă un flux sau vârtej torsional într-un circuit închis, astfel încât vindecătorul, restabilind energia generală a nivelului, restabilește totodată și fluxul torsional, rotindu-l din nou.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Creator