ИНТРО С ИКОНКАМИ

LULI 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Tratarea schizofreniei. Paralizia infantilă cerebrală – frecvenţă auxiliară. Frecvența contribuie la revelarea capacităţilor ascunse și talentelor persoanei. Armonizează personalitatea. Ajută să iai o decizie. Ca frecvență auxiliară la tratarea alcoolismului, narcomaniei. Necesită a fi utilizată cu mare precauţie şi exercitarea unui control permanent din partea cosmoenergetului.

Pentru tratamentul calificat al schizofreniei sunt necesare următoarele condiții:

1. Cosmoenergetul trebuie să aibă experienţă practică serioasă.
2. Asigurarea controlului permanent asupra pacientului de către rudele sale, în vederea survenirii unor recidive inevitabile.
3. Cunoştinţe în domeniul tratamentului cu preparate medicale, căruia a fost supus pacientul, consecinţele acestui tratament, şi eventual, necesitatea de a anula treptat sau imediat acest tratament;
4. Lucrul calificat în dimensiunile informaţionale adiacente pentru a înțelege și soluţiona problemele de adaptare socială a pacientului;
5. Viziunea energetică pentru a lucra cu chakrele 6 şi 7.

Trebuie să fie întrunite toate condiţiile în caz contrar rezultate pozitive nu vor fi. Tratamentul necalificat şi necorespunzător poate duce la o agravare rapidă și la progresarea în continuare a bolii. Metoda de tratament a bolii nu este dată, din cauza complexității sale. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Website Maker