ИНТРО С ИКОНКАМИ

MAMA

Cosmoenergetica in Romania


Frecvenţă planetară, energie feminină, se activează prin parolă, este incompatibilă cu frecvențele Blocului Terapeutic. Frecvenţa o activezi pronunţînd parola, fluxul frecvenţei merge din jos în sus, suplimentar poţi să vizualizezi o imagine mentală – ceaţă albă şi caldă ca laptele care învăluie pacientul. Spre deosebire de majoritatea frecvenţelor, Mama poate fi utilizată pe pacienţi în poziţie culcată.

Utilizarea: Tratarea pacienţilor grav bolnavi, inclusiv celor imobilizaţi la pat. Înlătură starea de agresiune la bărbaţi, şi la femei cu un exces de energie masculină. Elimină programele energetice distructive (diochiuri, vrăji, blesteme etc. ) şi conexiunile necrotice. Protejează matricea energo-informaţională a personalităţii. Restabileşte echilibrul sufletesc, armonia. Bolile grave - ca frecvență de fon. Fântâna se deschide sub pacient în mod automat.

În caz, dacă este necesar de a alimenta cu energie, pe un pacient grav bolnav, frecvenţa Mama o activezi la sfârșitul şedinţei, şi nu o închizi.

Nu se recomandă de activat des frecvenţa pe bărbaţi, în special pe bărbați cu energie masculină slab-pronunţată. Dacă lucrezi des cu un bărbat, poate fi necesară corectarea energiei masculine.

Exemple de utilizare:

- Poate fi utilizată pentru a reduce temperatura la normal (în 15-20 min.). Dar acest lucru este potrivit să-l faci când apar stări de "criză" după şedinţele sau iniţierile efectuate. Sistemul energetic uman se reconstruieşte (modifică) uneori destul de dureros, mai ales la început. Au loc salturi ale tensiunii arteriale, febre, frisoane etc. În aceste cazuri, utilizarea frecvenţei Mama pentru reducerea temperaturii este mai eficientă decât utilizarea frecvenței Sviatoi Iisus. Ultima funcționează cel mai bine atunci când tratezi SRAS şi infecţiile respiratorii acute – probleme apărute din cauza slăbirii aurei, care urmează să fie restabilită la şedinţele terapeutice.

- Se utilizezaă la reanimarea pacientului, prin succedare, cu Farun-Buddha. Mama curăță de energiile grele, conexiunile necrotice, şi pacientul se reface mai repede. Acest lucru este recomandabil mai ales persoanelor în vârstă, care se află în secţia de reanimare, şi persoanelor care nu au trecut nicio terapie, dar se află tot acolo. Mama, în aceste cazuri, se aplică numai din momentul în care pacientul a ieșit din starea instabilă grea în (cel-puţin) stabilă grea (datorită acţiunii frecvenţei Farun Buddha) - aici frecvenţa Mama o activezi pentru început pe 10-15 minute și din nou revii la Farun-Buddha deschis pentru reanimare. Când lucrezi cu pacienţii care tocmai au ieșit din comă, poţi urmări cum Mama "trage" energii atât de grele încât le-ai putea compara cu plumb lichid. Desigur, cu astfel de "murdărie" persoanei îi este extrem de dificil de a se recupera, această energie negativă ar trebui să fie eliminată. Atrag atenția asupra faptului că este necesar de a monitoriza în mod constant starea pacientului aflat în secţia de reanimare. Frecvențele urmează să fie succedate foarte atent. Medicul sau membrii familiei, ar trebui să te informeze permanent despre starea pacientului.

- Reduce eficient tensiunea minimă la pacienţii hipertensivi în momentul creşterii bruşte a tensiunii arteriale.

- Curăță perfect capul (non-contact), echilibrează, măreşte, curăţă aura. Activezi frecvenţa pe pacient şi atât, tot lucrul îl va face frecvenţa, tu doar formulezi intenţia (sarcinile) şi conduci şedinţa.

- Este util să o deschizi pe toată noaptea atunci când simţi că eşti atacat energetic (de ex. de către un vrăjitor sau mag). De obicei, în astfel de cazuri nu poţi adormi, se accelerează bătăile inimii, se activează chakrele, se intensifică procesul de sinteză în aură (se declanşează mecanismele de protecție). Cu intenția de a te ecrana (proteja), calma şi adormi, deschizi Mama pe toată noaptea. Cosmoenergeţii avansaţi pot să mai formuleze intenţia de returnare magului a programei negative (vrăji, blesteme). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Designed with ‌

HTML Maker