ИНТРО С ИКОНКАМИ

DESPRE NATURA EMOȚIILOR ȘI DORINȚELOR

DESPRE NATURA EMOȚIILOR ȘI DORINȚELOR

08.02.2023

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi


Nu în zadar am decis să vorbim cu cititorii noștri despre natura emoțională a omului, despre dorințele și ambițiile sale senzuale. Fără să știm, de multe ori cădem în capcana ambițiilor și dorințelor noastre, și subconștientul nostru începe să implementeze programe negative. Acest lucru se poate manifesta nu doar sub forma sănătății noastre proaste sau a unei dispoziții proaste, ci și sub formă de boală și eșec. Foarte des, în mediul social, omul devine ostatic a efectelor unor programe de dezvoltare false, care perturbă activitatea vitală la nivelurile energetice subtile.

În lumea noastră, activitatea vibrațională principală are loc la nivelurile inferioare asociate cu supraviețuirea, reproducerea și activarea centrilor inferiori ai plăcerii ai creierului. Din punctul de vedere al clarvăzătorului, oamenii moderni constau din vibrații foarte grosiere, variind de la emanații agresive ale nivelurilor inferioare până la emoționalitatea celor superioare. În același timp, are loc o dispersie puternică a energiei, a cărei cauză este activitatea unor scheme false de conștiință în interiorul nostru. Numim astfel de scheme străine ale conștiinței construcții ale ego-ului social. De regulă, ele apar ca urmare a socializării umane, a dezvoltării percepției vizuale și a opoziției propriei existențe cu lumea înconjurătoare. De-a lungul timpului, activitatea construcțiilor ego-ului dezechilibrează complet corpul energetic uman, care se manifestă sub formă de emotivitate crescută, anxietate și incertitudine, frică și ură, lipsă de dorință de a trăi. Emoțiile negative ajung la nivelurile de energie subtilă, dezactivează chakrele și învelișurile aurei și devin cauza tuturor bolilor noastre. Orice boală este asociată cu o încălcare a unuia sau altuia nivel de energie subtilă și este un fel de modalitate de a păstra programul de informații negative la om timp de mulți ani.

Creierul nostru nu este altceva decât un computer, iar activitatea lui este determinată de programul pe care îl conține. De exemplu, o persoană care a fost programată să controleze o mașină va apăsa mai întâi pedala, iar apoi va înțelege ce a făcut. Deci, în cea mai mare parte, în mod inconștient implementăm programele sociale de putere și ambiție, interes personal și materialism, iubire și compasiune, stabilite încă din copilărie. Aceste programe false de dezvoltare sunt îndreptate împotriva noastră, ne obligă să împrăștiem energie în cantități uriașe în procesul de interacțiuni fără sens. Și această energie împrăștiată fără gânduri atrage ființe din alte lumi, dintre care multe nu sunt deloc inofensive.

Creierul nostru ambițios și senzual devine un conductor de energii brute, dezechilibrează corpurile noastre energetice și ulterior întregul sistem. Corpul energetic nu mai produce informații de calitatea cerută, raporturile de echilibru energetic dintre material, subtil și spiritual sunt perturbate. Omul devine inadecvat acestei lumi, dar adecvarea nivelurilor inferioare se manifestă sub formă de cruzime, violență, lăcomie și furie. Emoțiile negative apar ca urmare a devastării energetice a principalelor niveluri ale activității vitale, ca urmare a acțiunii schemelor de conștiință false prin dorințe neîmplinite.

Emoțiile sunt un fel de indicatori ai stării corpului energetic la diferite niveluri. Și deși apar în conștiință, adevăratul motiv al apariției lor este un dezechilibru de energie la diferite niveluri. O ființă echilibrată nu este ușor de enervat, o astfel de persoană pur și simplu nu intră în astfel de situații, și chiar și atunci când intră, găsește oportunitatea de a ieși calm din ele. Creierul nostru, în indulgența sa senzuală, ne duce într-o stare de dezechilibru intern, justifică toată negativitatea noastră internă cu cauze externe.

Dezechilibrul energiei subtile, la diferite niveluri, se manifestă fie sub forma unei dispersii crescute a energiei, fie sub forma lipsei sale generale. De obicei avem două supape de eliberare a energiei. Prima este ejectarea prin centrii sexuali. În acest caz, apare sexualitatea excesivă și perversia sexuală. A doua variantă este prin activitatea centrilor emoționali din creier, prin lacrimi și țipete, acțiuni inadecvate. Adesea, o astfel de inadecvare se dezvoltă în cruzime, violență, sinucidere. Conștiința noastră nu vede și nu aude corpul nostru, aruncând energie neprețuită prin emoții. După ce s-a adaptat la vibrații brute, ea continuă să interpreteze dezechilibrul intern sub forma emoțiilor negative asociate cu cauze externe și ne obligă din nou să aruncăm afară energie.

Așadar, primul nivel sau centru sexual în caz de dezechilibru ne aduce fie sexualitate crescută, fie impotență. În orice caz, acesta este un loc de atenție sporită, iar energia curge acolo unde este atenția. Atenția sporită definește primul nivel ca un loc pentru adunarea conștientizării și transferarea acesteia la vibrația corespunzătoare acestui nivel. Aceste vibrații ies prin centrul energiei sexuale, atât în timpul vieții, cât și în momentul morții. Societatea noastră, omenirea, este plină de astfel de vibrații sau programe primitive de reproducere. Oare energiile de o astfel de calitate vor avea valoare evoluțională pentru Univers? Impotența poate apărea fie ca urmare a epuizării generale, fie din cauza reținerii emoționale. În astfel de cazuri, atenția sporită la nivel sexual nu face decât să crească instabilitatea internă și activitatea emoțională.

Existența armonioasă a celui de-al doilea nivel se manifestă sub formă de moliciune, relaxare, euforie și calm. Este asociat cu deschiderea către lumea exterioară și disponibilitatea energiilor externe pentru corpul nostru energetic. Dezarmonia la acest nivel se poate manifesta ca frică, depresie, lipsă de dorința de a trăi. Adesea, aceste tulburări sunt asociate cu boli de rinichi. Acestea sunt încălcări foarte grave, nu degeaba punctul de acupunctură al rinichilor de pe coloana vertebrală în China a fost numit „poarta vieții”.

Al treilea nivel corespunde plămânilor și atunci când este activ, ne dă curaj și optimism, precum și dreptate. Emoțiile negative care dezechilibrează acest nivel sunt tristețea și melancolia, epuizarea.

Al patrulea nivel este centrul de echilibru, conectat în primul rând cu activitatea inimii, care la persoanele echilibrate se situează în centrul pieptului. Emoțiile pozitive, generate la acest nivel, sunt dragostea și onestitatea, încrederea și siguranța. Cele negative - intoleranța și cruzimea. Acest nivel este cel mai important pentru o existență echilibrată.

Al cincilea nivel generează determinarea persoanei, în versiunea pozitivă, și furia, în versiunea negativă. Activitatea acestui nivel este aproape de supapa vocală de eliberare a energiei, și în general, este legată de vorbire, iar norma nu va fi vorba lungă, ci o atitudine atentă la cuvinte.

Al șaselea nivel, asociat cu subconștientul, pe planul emoțional se manifestă ca bunătate și delicatețe în pozitiv, și ca furie și grosolănie în negativ.

Și, în sfârșit, al șaptelea nivel asociat conștiinței, în cazul armoniei generale, se manifestă ca dreptate, deschidere, echilibru și integritate. În caz de dizarmonie, emoțiile vor fi neliniștea, incertitudinea și agitația. În cel mai rău caz, încălcarea energiei subtile a acestui nivel duce la nebunie.

Deci, emoțiile sunt un fel de indicator al stării generale; nu degeaba vindecătorii cu experiență le folosesc pentru diagnostic. Creierul nostru senzual se dovedește a fi cheia pentru acordarea la vibrațiile brute prin injectarea de circuite conștiente străine care se manifestă ca dorințe nemoderate, ambiții și auto-indulgență senzuală. Nivelurile noastre slabe din fire sunt primele care renunță, pentru că conștiința, în loc să-și armonizeze energia, este ocupată cu altceva. Prin urmare, construcțiile ego-ului se manifestă în diferite moduri: pentru unii este tristețe, pentru alții este frică sau violență și cruzime.

Aceste anomalii sunt într-o măsură sau alta caracteristice majorității oamenilor. Care este motivul pentru care mintea noastră atotputernică, atenția noastră atotputernică, conștiința noastră de sine este ținută ostatică a percepției noastre senzoriale și a îngăduirii propriilor noastre emoții? Aceasta este intenția acestei lumi și atunci când intrăm în ea, percepem acest sistem de percepție a lumii, intrăm în lumea iluziilor și acționăm conform legilor sale. Prin urmare, sentimentele devin mai puternice decât rațiunea, iar emoțiile negative preiau controlul.
Captivitatea iluziilor și puterea ambiției subliniază eșecul conștiinței noastre de sine și numai percepția directă a energiei sau clarviziunea poate distruge această lume iluzorie. Doar clarviziunea ne dă libertate de iluziile și legile inexistente ale acestei lumi. Însă clarviziunea se dovedește a fi cea mai mare realizare din lumea noastră. Acest lucru se datorează faptului că pe lângă deturnarea și dezechilibrul instaurat la nivelurile psiho-emoționale, structurile ego-sociale iau în captivitate toate simțurile noastre principale.

Vindecătorii chinezi au observat demult, că vibrația energiei nivelurilor și organelor noastre principale este conectată cu simțurile. Deci rinichii sunt asociați cu auzul, ficatul cu vederea, inima cu senzațiile gustative, plămânii cu mirosul. Conștiința, menită să unească toate simțurile pentru a înțelege adevărata natură a acestei lumi și a altor realități, este capturată de construcțiile ego-ului. De aceea ne aflăm în sclavia iluziilor și a percepțiilor impuse din această lume. Acest lucru se întâmplă în procesul de socializare, pe măsură ce creștem și ne integrăm în societate.

Dezechilibrul de energie la diferite niveluri este cel care duce la faptul că organele de simț devin ostatici ai structurilor ego-ului și nu își îndeplinesc scopul real, nu transmit plenitudinea lumii percepute, și în primul rând, realitatea ei. Percepția noastră este la fel de dezechilibrată ca întreaga noastră existență. Prin urmare, una dintre sarcinile primare și necesare pentru auto-dezvoltare este să înveți să vezi energia.

Clarviziunea energetică este de fapt o raritate în lumea noastră. Majoritatea școlilor ezoterice și a profesorilor spirituali nu spun absolut nimic despre clarviziunea energetică. Cosmoenergetica, care s-a dezvoltat rapid în ultimul timp, oferă studenților săi posibilitatea de a învăța să vadă energiile. În cosmoenergetică, procesul de învățare a clarviziunii este destul de rapid și nu durează mai mult de 1-2 ani. Cheia clarviziunii sunt frecvențele cosmice, care sunt energia compilată a altor dimensiuni, așa că devine destul de ușor pentru noi să percepem aceste frecvențe, spre deosebire de energia subtilă a lumii noastre. Pe de altă parte, frecvențele cosmice vor ajuta la restabilirea rapidă a nivelului de energie subtil, exact ceea ce se întâmplă în procesul de lucru cu frecvențele de vindecare. Dar cine va garanta că încălcările asociate cu acțiunea construcțiilor eului nu se vor repeta din nou?

Doar viziunea energiei oferă libertate reală. Văzătorul se dovedește a fi independent și privește calm la nebunia care se întâmplă în jurul lui. Care este lumea noastră? Pentru unii, aceasta este o șansă de a înțelege cele mai înalte niveluri, pentru unii este un fel de școală de reabilitare. Ne aflăm într-un loc în care toată intenția unui număr imens de ființe umane vizează fixarea și stabilizarea, păstrarea iluziei lumii din jurul nostru. Acest lucru este susținut de intenția tuturor oamenilor. Și, într-adevăr, dacă spargi aceste iluzii și intri în percepția reală, atunci va fi un adevărat dezastru pentru o persoană nepregătită. Astfel de experimente se termină de obicei cu demență.

Deschiderea clarviziunii este o sarcină treptată, care trebuie făcută cu restabilirea echilibrului energetic la toate nivelurile și sub îndrumarea unor profesori cu experiență care au stăpânit deja această sarcină.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
cosmoenergetica.ro@gmail.com          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator