ИНТРО С ИКОНКАМИ

PIRAMIDA DE AUR (ZALATAYA PIRAMIDA) 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Curăţare şi protecţie. Protecție împotriva energiilor negative, a teritoriului, casei. Protejează împotriva epidemiilor de boli, contribuie la stingerea epidemiilor (activitatea în grup).

Se activează şi funcţionează prin imagine mentală. Poate fi folosită pentru a lucra cu probleme pe teritorii mari și grupuri mari de oameni. Uneori este folosită pentru a remedia probleme specifice ale chakrelor şi pentru curăţarea meridianelor energetice ale coloanei vertebrale. Facilitează procesul de vindecare în cazul bolilor ereditare, infecțiilor cu HIV, afecţiunilor de piele, vaselor sangvine, afecţiuni ale țesuturilor (ulcer perforat, degerături, ulcerații la diabet, gangrenă), erizipel. Programarea evenimentelor.

Atunci când se lucrează cu teritorii sau grupuri mari de oameni, este de dorit să fie antrenaţi mai mulţi operatori, să lucreze împreună, pe rând.

Când lucrezi cu chakrele, începi cu chakra a 5-a şi termini cu 1-a (de sus în jos). Lucrul în regim de contact (se cer explicațiile progresorului). Când curăţi aura sau meridianele coloanei vertebrale şi când armonizezi chakrele, sub pacient trebuie să fie deschisă fântâna.
Se activează prin imagine mentală – îţi închipui că undeva sus, în cosmos, se află o piramidă de aur patrulateră, din centrul căreia se îndreaptă în jos o rază energetică aurie, folosită pentru lucru. În funcție de sarcini, raza energetică aurie, care vine din temelia piramidei, poate fi de orice dimensiune (mai îngustă sau mai largă în diametru). Când frecvenţa este activată corect, operatorul vede Piramida de Aur în patru dimensiuni, adică din toate părțile. Baza piramidei este în ceaţă, scăldată într-un nor alb (câmpul gravitațional al orașului ceresc). După activarea frecvenţei vizualizezi (menţii, păstrezi) în gând numai raza. Durata de utilizare a frecvenței trebuie să fie ajustată de operator în mod intuitiv.

Curăţarea coloanei vertebrale. Te apropii la spatele pacientului şi pui mâinile pe umeri, degetele mari le poziţionezi la nivelul coloanei vertebrale. Tu şi pacientul sunteţi penetraţi de raza aurie. Îţi imaginezi, că prin centrul razei aurii, din Piramida de Aur se mai coboară o axă aurie concentrată (miezul razei aurii), mai îngustă în dimensiuni, care străbate capul şi coloana vertebrală a pacientului şi iese în jos, în fântână.
Fluxul axei este continuu. Când curăți coloana vertebrală energia negativă se duce în fântână, însă o parte din murdărie rămâne la suprafaţa coloanei vertebrale. Această murdărie o poţi colecta cu ajutorul emisferelor aurii (de dimensiunea unui castron întors în jos de la umăr la umăr), care se coboară perindându-se una după alta pe axa aurie. Fluxul axei aurii curge în jos şi pe el circulă în continuu emisferele aurii care trag energia murdară în jos.

Protecţia. Protejează eficient nu numai în timpul şedinţei dar şi în afara ei. De exemplu, când simţi un pericol, activezi pe tine Piramida de Aur "pentru apărare", iar pe oamenii agresivi "pentru curățarea de negativ".

Magistrul are posibilitatea de a se adresa cu o rugăminte la baza Mahatma, deoarece sursa razei de aur este tocmai Oraşul Ceresc, iar Piramida de Aur este doar un rezonator. Metoda de lucru cu Baza Mahatma trebuie să fie dată de progresor după iniţierea în Blocul Magistrului. Pentru a te adresa către Oraşul Ceresc trebuie să existe un motiv întemeiat, o boală gravă (de exemplu, atunci când sunt epuizate toate mijloacele de a vindeca boala - frecvențele cosmoenergetice, Zoroastrismul, Huta, etc.). În cazul în care boala poate fi tratată cu alte frecvențe, cererea nu este acceptată. Acest lucru îl induce uneori pe cosmoenerget în eroare cu privire la complexitatea bolii. Apelurile nejustificate şi dese către Baza Mahatma pot duce la stări neplăcute sau disconfort pentru operator (cosmoenergetul primeşte avertizări energetice). În astfel de cazuri, cosmoenergetul trebuie să se gândească, de ce asta se întâmplă cu dânsul, și să fie mai precaut atunci când se adresează cu o rugăminte.
În timpul şedinţei pot apărea figuri luminoase (două, trei bare luminoase) lângă pacient. În astfel de cazuri permiţi fantomelor să lucreze cu pacientul, şi poţi ieşi pe un timp din încăpere. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Builder