ИНТРО С ИКОНКАМИ

RESPONSABILITATEA PERSONALĂ A TERAPEUTULUI ȘI A EXPLORATORULUI ÎN TRADIȚIA COSMOENERGETICĂ

RESPONSABILITATEA PERSONALĂ A TERAPEUTULUI ȘI A EXPLORATORULUI ÎN TRADIȚIA COSMOENERGETICĂ


28.10.2022

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi

Într-o serie de publicații de anul trecut (Puterea Secretă nr. 14-25), se pare că am demonstrat în mod convingător perspectivele aproape nelimitate ale tradiției noastre. După primii pași pe calea acestei Cunoașteri, ucenicul se învață să stăpânească anumite metode de vindecare, care nu numai că aduc beneficii evidente celorlalți, ci și îl disciplinează în mare măsură, transformându-l într-o persoană încrezătoare. Dezvoltarea încrederii are loc la diferiți oameni cu intensitate diferită și se bazează în primul rând pe efectul conștientizării prelungite a diferitelor vibrații energetice. În plus, pentru dezvoltarea cu succes a încrederii, cel mai important factor este asumarea responsabilității totale pentru propriile acțiuni. Aceasta este o condiție prealabilă pentru un vindecător - ca etapă inițială a pregătirii. Marea majoritate a actualilor mei discipoli fac față cu succes acestei sarcini și acceptă necondiționat responsabilitatea personală a terapeutului.

Trebuie să spun, că tehnica asumării responsabilității, nu numai că facilitează dezvoltarea încrederii, ci și schimbă radical orientarea psihologică a elevului. Persoana încetează să mai fie un plângător în mediul nostru social complex și uneori periculos. Realizând clar că marea majoritate a necazurilor externe sunt generate de propriile sale acțiuni, el este capabil să-și urmărească greșelile, și după ce și-a reconstruit efectiv propriile acțiuni, să ajungă la înțelegerea reciprocă a celor din jur. Orice înțelegere reciprocă exclude metodele conflictuale de soluționare a disputelor și de regulă duce la crearea de compromisuri reciproc acceptabile. Metodele fără conflicte de rezolvare a problemelor emergente cresc statutul social al ucenicului, ridicându-l la rangul de „însoțitor plăcut”, „partener de încredere” și „profesionist responsabil”. Această nouă poziție socială, la rândul său, promovează echilibrul, încrederea și independența. Este obișnuit să spunem despre astfel de oameni că „o persoană s-a schimbat în fața ochilor noștri”. Este vesel și inspiră încredere celor din jur. Nici măcar nu va acorda atenție unei atitudini negative față de sine, și prin urmare, o va nivela cu un zâmbet și deschidere. Se spune că există un câmp favorabil în jurul unor astfel de oameni, iar acestea nu sunt doar cuvinte, ci un fapt neîndoielnic.

Realizările moderne ale fizicii în domeniul teoriei vidului fizic și câmpurilor de torsiune pot furniza fundamentarea științifică a acestui fenomen pe baza unor construcții formale stricte. Din motive evidente, nu am ocazia să detaliez esența justificărilor științifice menționate mai sus într-o publicație de ziar și prin urmare, trimit cititorul interesat la lucrările lui G.N. Shipov, N.A. Kozyrev și A.E. Akimov. În acest articol, vreau doar să confirm, că practicile comune de asumare a responsabilității personale și conștientizarea regulată a diferitelor vibrații energetice conduc în mod inevitabil elevul la starea descrisă mai sus. Cred că doar acest lucru este suficient pentru a atrage numărul maxim de adepți către studiul tehnicilor noastre. La urma urmei, oamenii capabili de o existență fără conflicte și efectivă în viața modernă, pot deveni o bază reală pentru formarea unei societăți stabile și sănătoase în ansamblu.

Deci, să presupunem, că un elev care a primit inițieri ale primului bloc de frecvențe buddhist și care practică cu succes responsabilitatea personală, a obținut un anumit succes în vindecare. A câștigat încredere în sine și o anumită recunoaștere în rândul colegilor, pacienților, prietenilor și cunoscuților. Ce evenimente îl așteaptă înainte?

Pot da cel puțin două răspunsuri la această întrebare, bazate pe mulți ani de experiență personală. În primul rând, vectorul evolutiv al unei astfel de persoane poate fi orientat spre dezvoltarea abilităților sale de vindecare în beneficiul societății. Trebuie să spun că majoritatea elevilor mei se îndreaptă în această direcție, îmbunătățindu-și constant propriile abilități. Având pereseverență, iubire față de aproapele și o anumită înclinație, ei pot deveni vindecători remarcabili, operând cu frecvențele blocului Hutta. La această etapă a dezvoltării cosmoenergeticii acesta este punctul culminant pentru un cosmoenerget-terapeut, care evită utilizarea metodelor dubioase și netestate prin mulți ani de practică. Aici, conștientizarea profundă a responsabilității personale pentru consecințele practicilor lor este cea care oprește profesionistul de la orice inovații periculoase și utilizarea metodelor netestate. „Nu dăuna!” este porunca principală atunci când lucrezi cu un pacient. Responsabilitatea personală este cea care obligă la respectarea cu strictețe a acestui principiu! Oamenii iresponsabili nu au locul în vindecare, iar soarta lor socială, de regulă, este tristă. Personal, cunosc multe exemple în acest sens și prevăd o creștere a numărului lor.

În același timp, progresul cunoștințelor cosmoenergetice în acest domeniu este neîndoielnic și nu există niciun motiv să credem că vibrațiile din ce în ce mai eficiente nu vor deveni proprietatea omenirii. Este important să fii critic cu noile cunoștințe în vindecare. Aici, deciziile pripite sunt inacceptabile, iar folosirea unor tehnici netestate se poate încununa cu o crimă. Sunt sigur că numai responsabilitatea personală a vindecătorului poate salva de astfel de acțiuni.

A doua etapă a dezvoltării elevului devine posibilă doar ca o continuare a primei. Aici mă refer la faptul că stăpânirea eficientă și fructuoasă a frecvențelor nevindecătoare este posibilă, cu rare excepții, numai în cazul stăpânirii cu succes a frecvențelor vindecătoare în legătură cu practica responsabilității personale. Trebuie să spun sincer, că de regulă, sunt întotdeauna mai puțini oameni care vor să urmeze această cale. Problema este că continuarea dezvoltării cosmoenergetice necesită un nivel extrem de ridicat de autodisciplină din partea elevului. La această etapă, este necesară revizuirea atitudinilor obișnuite ale vieții, respingerea majorității obiceiurilor și convențiilor formate. Astfel de acțiuni sunt departe de a fi atât de simple pe cât ar părea la început. Cu toate acestea, tocmai această transformare este o condiție necesară pentru avansarea ulterioară pe calea cunoașterii în tradiția noastră. Poate dura ani de luptă individuală cu propriile slăbiciuni și nimeni nu este capabil să garanteze o victorie necondiționată.

Așa este calea războinicilor (exploratorilor). Aceasta este calea oamenilor care au suficientă voință și putere pentru a-și duce continuu războiul intern până la victoria finală - scăpând de obiceiuri, convenții și atașamente. Din păcate, nu există mulți oameni de acest fel. Dar în ultimii ani, cu bucurie, văd că numărul lor crește mult mai repede decât m-aș fi așteptat. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și suntem gata să ne deschidem cunoștințele tuturor celor care au pornit pe această cale dificilă. Războinicii tradiției cosmoenergetice se înclină în fața eforturilor și muncii devotate a vindecătorilor cu responsabilitate personală și acceptă cu entuziasm în rândurile lor oameni care au reușit să câștige lupta împotriva lor înșiși! 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Website Building Software