ИНТРО С ИКОНКАМИ

ȘAON

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Acțiune de curățare puternică, care îndepărtează energia stagnantă, elimină blocurile energetice în organe şi în sistemul energetic în ansamblu (trecând prin canalele energetice ale omului (nadi), le curăţă de tot negativul, de tot ceea ce încurcă organismul să existe armonios). În pereche cu Firast este utilizat în tratarea a 95% din boli. Mai sus de chakra 3-a, în organism, frecvența Şaon are un efect dispersant şi purificator, mai jos de nivelul chakrei a 3-a efect dispersant, purificator, şi curativ. Se utilizează pentru eliminarea din organism a formaţiunilor anorganice de orice tip (pietre, nisip, sare, etc.). Ajută să înțelegem cauza problemei. Înlătură starea de stres.

Мetode de tratare:

Şaon este folosit în tratamentul ficatului, rinichilor, rectului, bolilor ginecologice şi urologice. Cuplul Firast + Şaon este utilizat pentru înlăturarea proceselor inflamatorii (inclusiv chisturi, fibroame, noduri, etc.). Aceste frecvențe elimină tumorile însă nu întotdeauna şi cauzele apariţiei lor.

Cancer rectal - Firast + SHAON, în regim fără contact.

Cu rinichii și ficatul lucrezi în regim de contact, cu fixarea arcului energetic (dacă este necesar).

Nisipul din ficat și pietrele din rinichi ies fără durere. Poţi lucra cu cei doi rinichi simultan. Poziția mâinilor - în zona rinichilor pe partea laterală. În acest caz, poziția mâinilor nu este importantă, deoarece lucrăm cu meridianele laterale. Depunerile de sare din rinichi pot fi eliminate timp de 1-2 şedinţe. Termenul de eliminare a pietrelor din rinichi şi vezica biliară este de 2-15 şedinţe şi depinde de duritatea pietrelor, de starea energetică generală a pacientului şi de alţi factori (vârstă, dieta alimentară, stilul de viaţă). Dacă este necesar pe rinichi fixezi arcuri energetice. Având în vedere că ieşirea pietrelor și nisipului este nedureroasă, ca pacientul să se convingă de rezultate, este necesar să-şi facă investigaţii la ultrasunet sau să lase urina într-un vas pe 2-3 ore, după care să o verse încet şi atent. Pe fundul vasului va rămâne o depunere de nisip mărunt. Ca regulă, piatra se sfărâmă, însă în cazuri foarte rare iese bucăţi.

Vezica biliară. Pietrile poroase (moi) ies fără durere. Pietrile solide ies cu durere. Pietrele, sfărâmându-se se depun pe peretele de jos al vezicei biliare, la fund, şi ies din organism cu fecalele. Durata de ieşire a pietrelor – până la 15 şedinţe.

Lipom - depunerea excesului de grăsimi în rinichi. Firast + Şaon. În același mod poţi lucra cu lipomurile de pe cap.

Sinuzita. Mâinile le aplici în regiunea chakrei a 6-a, cu care este strict interzis să lucrezi, însă atunci când lucrezi cu sinuzita, este necesar să înțelegi în mod clar că tu lucrezi anume cu sinusul maxilar. Lucrul în regim de contact Firast + Şaon + frecvența de încălzire.

Afecţiunile ginecologice şi boli ale căilor respiratorii – după acordarea chakrelor lucrezi în regim de contact la locurile-problemă Firast + Şaon.

Boli ale coloanei vertebrale (în special, pentru „străbatere” energetică), hernie de disc

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

WYSIWYG HTML Editor