ИНТРО С ИКОНКАМИ

SURIY-SANLAI

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Îmbunătăţirea vederii. Lecuirea bolilor de piele, alergiilor, cangrenei. Îndreaptă aura. Curăţă de urmările negative ale vrăjilor. Alimentează cu energie revitalizantă. Calviţie, la femei – păr excesiv.
Se activează prin parolă+imagine mentală: se transmit după iniţiere de progresor.

Metoda de tratare:

Corectarea vederii. Ceea ce ţine de lecuirea ochilor, Suriy-Sanlai, este analogică frecvenţei Ranul, însă acţionează mai blând. Condiţia obligatorie în cazul tratării acestei probleme, este schimbarea de către pacient a lentilelor din ochelari, cu micşorarea la 0,25 dioptrii. Lentilele trebuie să fie de calitate. Să ai în vedere acel factor că, un ochi la om este dominant iar altul ajutător. Diferenţa între ei constituie aproximativ 0,25 dioptrii, şi reieşind din aceasta urmează să schimbi lentilele. Dacă cosmoenergetul are probleme cu vederea, atunci pentru îmbunătăţirea vederii el la fel schimbă lentilele.
Schimbarea lentilelor se face odată în 2-3 săptămâni în dependenţă de starea pacientului. În acest timp cristalinul ochiului îl menţii într-o anumită stare, şedinţele le desfăşori peste o zi. Când pacientul începe să vadă tot aşa de bine ca şi cu ochelarii vechi, lentilele se schimbă.
La prima şedinţă pacientul vine în ochelari cu 0,25 dioptrii mai puţin. Metoda de lucru „ochi în ochi” poate fi efectuată în ochelari sau fără ei, nu contează. Când lucrezi „ochi în ochi” te uiţi la pacient cu o privire împrăştiată, în centrul capului, după ochi.
Frecvenţa în acest moment acţionează dispersat. Lucrul continuă până când apare usturimea în ochi, senzaţia de nisip în ochi, senzaţia de căldură. Şedinţele le faci peste o zi.
În caz de glaucom mai bine să activezi frecvenţa Ranul. Poţi alterna (succeda) Suriy-Sanlai şi Ranul.

Lecuirea afecţiunilor pielii. Dacă bolile de piele au apărut ca rezultat al infecţiei în sistemul limfatic este necesar de lucrat cu sângele. În primul rând lucrezi cu ficatul (Sviatoi Moisei sau Risur). Cu splina lucrăm cu Kraon sau Djilius cu fixarea arcului energetic, fără a lăsa incizii energetice pe organ.

Alergia. Conform informaţiei primite alegi frecvenţa Suriy-Sanlai (acţiune suavă) sau Sviatoi Muhamed (accentuată). Poţi utiliza şi frecvenţa Ninalis dacă îţi vine aşa informaţie de la Midi. În cazul lecuirii eczemelor umede, bolilor septice, lucrezi în regim semi-contact, rareori cu lăsarea arcului energetic. Lotosul este deschis.

Cangrena. Lecuire îndelungată şi complicată. Cangrena, de regulă, apare la bolnavii cu diabet zaharat. Lucrul constă în restabilirea generală a câmpului energetic al pacientului, acordarea chakrelor.
La locul-problemă lucrezi în regim semi-contact, cu fixarea arcului energetic. Fiecărei afecţiuni îi este propriu tipul său de comportament, care, în cazul cangrenei duce la stoparea chakrei a 4-a, de aceea trebuie să fie menţinută (normalizată) activitatea acesteia de 2 ori pe zi. Tratarea cangrenei o începi atunci când apare stratul limitrof. Sub acţiunea frecvenţelor stratul limitrof este tras în jos. Până la aparenţa stratului limitrof lucrezi cu Suriy-Sanlai cu scopul de a preveni afectarea tendoanelor. Durata tratamentului – nu mai puţin de 6 luni. În faza iniţială, cangrena poate fi tratată cu metode populare. Imediat după sacrificarea vitei, ficatul fierbinte se taie în două şi se fixează cu un bandaj de locul-problemă. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Builder