ИНТРО С ИКОНКАМИ

TOR 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Defalcarea maselor energetice de vibraţii joase dense atunci când nu este posibil de eliminat prin alte mijloace. Se activează şi funcţionează prin imagine mentală – deasupra umărului drept, în aer, îl vizualizăm pe zeul bărbos Tor, care la fiecare apel „Tor”, lansează (aruncă) ciocanul în jos şi îl prinde înapoi. La fiecare apel „Tor”, el loveşte cu ciocanul în locurile-problemă. Utilizează această frecvenţă atent, numai atât cât este necesar, altfel pacientul poate avea dureri de pe urma loviturilor de ciocan! După ce lucrezi cu această frecvenţă, este necesar ca pacientul în continuare să stea în picioare la şedinţă şi cu ajutorul motoraşului energetic tratezi locurile-problemă şi aplici arcuri energetice din Farun-Buddha+Firast.

Restricţii: nu lucrezi cu Tor în regiunea inimii, în caz de tromboflebită, local în caz de abdomen acut (apendicită, hernie, gastroenterită, dureri menstruale, ulcerul gastro-intestinal etc.), femeile gravide, pentru zdrobirea pietrelor. Frecvenţa nu o exersezi.

Frecvenţa o utilizezi în cazurile de dureri severe permanente (migrena, colica renală etc.). Când lucrezi cu câmpul energetic al capului fii precaut, aplici nu mai mult de 5-7 lovituri, în alte cazuri numărul loviturilor le regularizezi în dependenţă de împrejurări. Frecvenţa Tor nu o utilizezi pentru zdrobirea obiectelor fizice (pietre la rinichi şi vezica biliară, depuneri de săruri). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Creator